2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bebeklerinizin vücudu için bişey kullanıyor musunuz?ben pek taraftar değildim ama bu bebek fikrimi değiştirdi.hassas bi teni var.zeytinyağı mı kullansam ya da başka krem falan mı bilemedim.isilik pişik kulak memeleri de böyle kuru kuru oldu,ne yapsam?siz ne kullanıyorsunuz??

Losyon kullanın yağ kullanmayın diyor doktorlar gözenekleri tıkamasın diye yağ. Mustela losyon kullanabilirsin.
Ben sirenol diye yerli ve temiz içerkli bir marka kullanıyordum kendim için de. Onun bebek losyonunu görünce direk aldım memnunuz.

Ben bebek yagi suruoyurm ozellikle kol arasina boynuna ama ne yaparsam yapaym isilik oluyor kızım ev cok sıcak acsam heryeri üşüyor kapasam terliyor kesme klima olaydı

Ayağında sallamak ağrıların için iyi değil gibi. Hamak Vs gibi bişey kullansan. Kendi kendine sallanan ana kucakları da var. Üzüldüm bu kadar ağrın varken ayakta sallamana

Ayağında sallamak ağrıların için iyi değil gibi. Hamak Vs gibi bişey kullansan. Kendi kendine sallanan ana kucakları da var. Üzüldüm bu kadar ağrın varken ayakta sallamana

Evet bugün çok şiddetlendi mesela ayağıma aldım gitmedi allahtan annemdeyim. Her gün bu kadar kilit vaziyette olmuyorum ama sallamak kötü etkiliyor tabi.
Şu ak çok göçebeyiz. İstanbuldaydı annemler bi bizim evde bir onların evinde takıldık. Sonra izmire geldiler ben peşlerinden geldim tek kalamadım. Burdan ankaraya kayınvalideye geçicem sonra tekrar izmir. Zaten kavimler göçü bir sürü eşyayla dolanıyoruz. Yoksa ben de o hamaklardan istiyordum. Şu kolik dönemi geçince sallamayı bırakırız inşallah.

Poposu çok kötü pişik olmuştu. Hametan ve hamazinc dönüşümlü kullandık geçti. Boynu ve ensesi de pişik oldu. Onun için de bepanthol sensidaily vücut kremi kullandık. Her gün duş aldırdık. Bunları bizim doktorumuz önerdi. Faydasını da gördük. Bulunduğumuz yer çok sıcak ve nemli.

Aynen benim bulunduğum yerde öyle,pişik var zaten kulak memeleri de böyle oldu.başına gelen var mı acaba

Eklentiler

• image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 90
Süte ya da yumurtaya alerjisi olabilir doktora danisin bence

Bu pişiğe benzemiyor. Doktor görse daha iyi olur bence. Götüremezsen evdeki kremleri bir dene istersen.
Geçen salı gittik kulağı pek yoktu o zaman yüzündekileri falan ben kendim sordum alerji olabilir mi diye dr yok böyle olmaz dedi.kulak arkası kıvrımları falan olur ya bazen onun gibi bişey

Aynen benim bulunduğum yerde öyle,pişik var zaten kulak memeleri de böyle oldu.başına gelen var mı acaba

Bizim de kulak kabuklu böyle. Doktor önemsemedi. Niye oluyor bilmiyorum. Kaşının üzerinde de var benzer bir şey. Egzama bence ama olması normal sanırım.

Bizim de kulak kabuklu böyle. Doktor önemsemedi. Niye oluyor bilmiyorum. Kaşının üzerinde de var benzer bir şey. Egzama bence ama olması normal sanırım.
Banyodan çıktık birinde hani biraz ıslak tam temizlenmemiş gibi kalır ya elimle sileyim dedim ondan sonra başladı,belki de alakası yoktur bilmiyorum.olması normal derken ne demek istedin canım bebek oldukları için mi yani

Evet doktor olur öyle önemli değil dedi geçiştirdi o kısmı. Bebek diye evet.

Kızlar benim romatizma ağrılarım dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittim kortizon aldım. Önce eve git bebeği emzir süt sağ dediler. Sağdım geri gittim. İğnemi oldum 4 saat emzirmicem. Emzirirken en azından böyle çareler varmış çok şükür. Hamileyken yatıp kalıyordum çaresi yoktu. En kötü mama veririm. Kalkıp altını bile değiştiremiyorum çocuğun geceleri.

Geçmiş olsun canım Rabbim çaresiz dert vermesin inş iyi bari bir çözümü varmış aç kalmaz bebiş ilaç saati dolunca hem sağar hem emzirirsin anne sütünden mahrum olmaz

Kızlar dün oğlum 3 saat ara ara uyudu bu gecede ağlama krizimiz 3 de başladı sabah 7 ye kadar tabi gece 11 ile 1 aradı uyudu akşamda 5 den 11 e kadar uyanıkdı bu sabahda 10 da geri kalktı bu saate kadar uyanıkdı banyo yaptırdım yeni gözü yarım açık uyuyor deli oldum uykusuzlukdan hayaller görüyorum sabah komple soyunmuşum üstümü sütyensiz atletsiz ters tişört giymişim kafayı yedim dedim ya da beni bir soydu böyle giydirdi bebiş bize neler yapıyor beynim yandı

kızlar bursada olanlar bebeği nasıl giydiriyorsunuz. ilk gün yeni doğan takımı vardı çok sıcak olunca baktım daraldı zıbın giydirdim ince müsline sardım durdu şimdide zıbın şort çorap var üstünde. üşüyormu sıcakladı mı anlayamıyorum. ayakları elleri sıcacık. hasta etmem inşallah. bide banyodan sonra yağlayıp ince müslinle ve birtane daha battaniyeyle kundaklıyorum yüzü hep döktü sanırım çok darlanıyor. evde olmadığım için yok öyle yok böyle deyip her şeye karışıyorlar. Bence sadece ince müslin yeter ama üşür diye diye sardılar gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…