Kızlar bebeklerinizin vücudu için bişey kullanıyor musunuz?ben pek taraftar değildim ama bu bebek fikrimi değiştirdi.hassas bi teni var.zeytinyağı mı kullansam ya da başka krem falan mı bilemedim.isilik pişik kulak memeleri de böyle kuru kuru oldu,ne yapsam?siz ne kullanıyorsunuz??
Ben bebek yagi suruoyurm ozellikle kol arasina boynuna ama ne yaparsam yapaym isilik oluyor kızım ev cok sıcak acsam heryeri üşüyor kapasam terliyor kesme klima olaydıKızlar bebeklerinizin vücudu için bişey kullanıyor musunuz?ben pek taraftar değildim ama bu bebek fikrimi değiştirdi.hassas bi teni var.zeytinyağı mı kullansam ya da başka krem falan mı bilemedim.isilik pişik kulak memeleri de böyle kuru kuru oldu,ne yapsam?siz ne kullanıyorsunuz??
Ayağında sallamak ağrıların için iyi değil gibi. Hamak Vs gibi bişey kullansan. Kendi kendine sallanan ana kucakları da var. Üzüldüm bu kadar ağrın varken ayakta sallamanaEn baştan beri akşam 8 gibi yıkıyoruz kremliyorum oynuyorum konuşuyorum sonra emzirip yatağına bırakınca uyuyor. Gündüz sürekli ayaklarımda sallasam da akşam sanırım yıkanıp uyuma rutinine alıştı öyle bir dene canım.
Bir de başlarda emzirmek için gece hiç uyandırmadım. Sütümü sağıp biberonla ağzına tıkıyordum emiyordu bir daha acıkıp uyanmıyordu. Gece uyanmamaya da öyle alıştı ama gece biberonla bol bol beslediğim için de sanırım gece acıkma meselesini çözemedik
Ayağında sallamak ağrıların için iyi değil gibi. Hamak Vs gibi bişey kullansan. Kendi kendine sallanan ana kucakları da var. Üzüldüm bu kadar ağrın varken ayakta sallamana
Poposu çok kötü pişik olmuştu. Hametan ve hamazinc dönüşümlü kullandık geçti. Boynu ve ensesi de pişik oldu. Onun için de bepanthol sensidaily vücut kremi kullandık. Her gün duş aldırdık. Bunları bizim doktorumuz önerdi. Faydasını da gördük. Bulunduğumuz yer çok sıcak ve nemli.Kızlar bebeklerinizin vücudu için bişey kullanıyor musunuz?ben pek taraftar değildim ama bu bebek fikrimi değiştirdi.hassas bi teni var.zeytinyağı mı kullansam ya da başka krem falan mı bilemedim.isilik pişik kulak memeleri de böyle kuru kuru oldu,ne yapsam?siz ne kullanıyorsunuz??
Aynen benim bulunduğum yerde öyle,pişik var zaten kulak memeleri de böyle oldu.başına gelen var mı acabaPoposu çok kötü pişik olmuştu. Hametan ve hamazinc dönüşümlü kullandık geçti. Boynu ve ensesi de pişik oldu. Onun için de bepanthol sensidaily vücut kremi kullandık. Her gün duş aldırdık. Bunları bizim doktorumuz önerdi. Faydasını da gördük. Bulunduğumuz yer çok sıcak ve nemli.
Süte ya da yumurtaya alerjisi olabilir doktora danisin benceAynen benim bulunduğum yerde öyle,pişik var zaten kulak memeleri de böyle oldu.başına gelen var mı acaba
Bu pişiğe benzemiyor. Doktor görse daha iyi olur bence. Götüremezsen evdeki kremleri bir dene istersen.Aynen benim bulunduğum yerde öyle,pişik var zaten kulak memeleri de böyle oldu.başına gelen var mı acaba
Süte ya da yumurtaya alerjisi olabilir doktora danisin bence
Geçen salı gittik kulağı pek yoktu o zaman yüzündekileri falan ben kendim sordum alerji olabilir mi diye dr yok böyle olmaz dedi.kulak arkası kıvrımları falan olur ya bazen onun gibi bişeyBu pişiğe benzemiyor. Doktor görse daha iyi olur bence. Götüremezsen evdeki kremleri bir dene istersen.
Aynen benim bulunduğum yerde öyle,pişik var zaten kulak memeleri de böyle oldu.başına gelen var mı acaba
Banyodan çıktık birinde hani biraz ıslak tam temizlenmemiş gibi kalır ya elimle sileyim dedim ondan sonra başladı,belki de alakası yoktur bilmiyorum.olması normal derken ne demek istedin canım bebek oldukları için mi yaniBizim de kulak kabuklu böyle. Doktor önemsemedi. Niye oluyor bilmiyorum. Kaşının üzerinde de var benzer bir şey. Egzama bence ama olması normal sanırım.
Banyodan çıktık birinde hani biraz ıslak tam temizlenmemiş gibi kalır ya elimle sileyim dedim ondan sonra başladı,belki de alakası yoktur bilmiyorum.olması normal derken ne demek istedin canım bebek oldukları için mi yani
Tamam canım,geçmezse yeni bişey söylerlerse paylaşırız birbirimizleEvet doktor olur öyle önemli değil dedi geçiştirdi o kısmı. Bebek diye evet.
Zeytinyağını kaynatıp soğuyunca sürmeyi deneseniz geçer diye düşünüyorumBizim de kulak kabuklu böyle. Doktor önemsemedi. Niye oluyor bilmiyorum. Kaşının üzerinde de var benzer bir şey. Egzama bence ama olması normal sanırım.
Geçmiş olsun canım Rabbim çaresiz dert vermesin inş iyi bari bir çözümü varmış aç kalmaz bebiş ilaç saati dolunca hem sağar hem emzirirsin anne sütünden mahrum olmazKızlar benim romatizma ağrılarım dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittim kortizon aldım. Önce eve git bebeği emzir süt sağ dediler. Sağdım geri gittim. İğnemi oldum 4 saat emzirmicem. Emzirirken en azından böyle çareler varmış çok şükür. Hamileyken yatıp kalıyordum çaresi yoktu. En kötü mama veririm. Kalkıp altını bile değiştiremiyorum çocuğun geceleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?