2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Öğretmen değilim ama benim de doğum iznim eylülde dolacak. Bakacak kimse yok. Bakıcı bulmam lazım. Şu an halim yok hiçbir şeye. Romatizmam var zaten doğumum sorunlu oldu hala topallıyorum. İşe nasıl gidicem onu bilmiyorum çocuğumu nasıl bırakıcam kime bırakıcam hiç bilmiyorum. Düşünmemeye çalışıyorum şimdi.
Yöneticimle görüştüm ücretsiz izin olayını hiç ılımlı değiller ama mecbur alıcam en azından aralıka kadar dedim.

Fışkırmıyor agizinin kenarindan dökülüyor bazen çökelek gibi bazen su gibi ama bugun miktari fazla 2 kere ustdegisti benimde degisti yattigi yerlerde kusmuk keyfi yerinde ama

Kızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu
Canım bençmde son bi iki gündür baya kusuyor her emdikten sonra yani biraz çıkarıyor . Havalar çok sıcak bence onunda etkisi var. Ve ben çok zorluyorum emsin memeyi bitirsin diğe

Fışkırmıyor agizinin kenarindan dökülüyor bazen çökelek gibi bazen su gibi ama bugun miktari fazla 2 kere ustdegisti benimde degisti yattigi yerlerde kusmuk keyfi yerinde ama
Öyle benimkinde dr oluyor canım henüz yeni emdiyse ve yattıysa gelebilir geri süt şeklinde.çökelek biçiminde gelmesi zaten iyi bişey sütünden faydalandığının göstergesi,öyle gelirse seviniyorum bile ben

Cok gittigini nasil anlayacagm cnm

Reflu yataginda yatiriyorum dogdu dogali devam ederse hastahaneye mi gotursem
Ben yedirdikten sonra hep cikariyordu gazdzn sonra veya hickirik tutunca hickiriyla birlikte sutte geliyordu ve agzinda beyaz tabaka olusmustu pamukcuk sanmistik degilmis refluden dolayi sut geri geldigi icin orada birikim yapmis. 2 gundur doktor bi mama yazdi onu kullandigimizdan beri cok sukur bebek rahat, sen devam ederse doktora
Bi gidin sikayetini anlatirsin cnm

Benimkide oyle zorla uykusunda biberonla iciriyorum sonra devam uyuyor biraksam benimkide 6-7 saat uyur
Maşallah nazar değmesin söyleme canım kimselere benim yavru en uzun 2 saat uyuyor 2 olmadan 15 dk önce başlıyor zorlanmaya gece zaten uyumuyor doğru düzgün

Maşallah nazar değmesin söyleme canım kimselere benim yavru en uzun 2 saat uyuyor 2 olmadan 15 dk önce başlıyor zorlanmaya gece zaten uyumuyor doğru düzgün
Cok zor cnm
Insallah duzene girer ilk 10-15 gun bizde uykusuzluk cektik cok zordu sukur gecti insallah sizlerinde gecer rahatlar bebisleriniz

Canım bençmde son bi iki gündür baya kusuyor her emdikten sonra yani biraz çıkarıyor . Havalar çok sıcak bence onunda etkisi var. Ve ben çok zorluyorum emsin memeyi bitirsin diğe

Cevaar icin teşekkür ederim kızlar iki gundur kızımın dilinde beyaz tabaka var cok devam ederse doktora götürürüm :) birde gazi çıkarmadan yatırınca daha cok çıkarıyor ona dikkat etmeye çalışıyorum

Benimki de gece çok derin uyuyor ama 2 saatte bir acıkıp mıkırdanıyor. Uykusunda ağlamaya başlıyor. Kalkıp emziriyorum ve uyumaya devam ediyor. Yani onun uykusu hiç bölünmüyor ama brni bölüyor. Buna şükrediyorum ama. Ya hiç uyumasaydı

Canım bizimde gece çok emmiyor mıkırdanma olunca alıyorum kucağımda uyumaya devam ediyor anca sabah güzel emiyor.,gündüzleri de bazen 5 dk da bitiriyor emmeyi

Kesinlikle doğru bulduğumuz çözümler sadece o anı kurtarıyormus.
Durum guncellemesi yapayım. Dün kara kızım resmen içimizden geçti sabah 9da hala ayaktaydı . Artık eşimle koca evde birbirimize carpiyorduk. Hanfendi 3 kere hatta 4 kere yapmasına rağmen canımıza okudu. İkinma sesi duydukça kalbim sıkışıyor artık
Daha öncede farketmistim ama bu sefer eminim , ayıptır söylemesi çikolata dondurma yediğim gün kız çıldırıyor. Artık bunlara ilaveten süt ürünleri diyetine girdim bugün itibariyle . Ne yiyecegimi şaşırdım nerdeyse bütün gün suyla kapattım. Şimdide kizcenin içindeki canavarın çıkmasını bekliyorum

Sus sus dilini ısır annesi yeter ki uyusun küçük aralardan n'olacak . Gece uyuyan bebisleri dile getirmeyin kizlar maşallah nazar değmesin

Benim oğlan da gece 3 saatte bir kalkardı şimdi 2ye düşürdü kızlar.
Valla tek gözüm kapali emziriyorum resmen çok zor oluyor ne emdiğini de bilmiyorum. nerdeyse cocuk emerken uyucam üstünde. Belki de ondan ben doydugunu sanıp koyuyorum o da yarı aç geri uyanıyor

Ay okuyunca çok sinirlendim. Kuduz mudur nedir el kadar masumu isirinca ne zevk alıyormuş . Eşine ayrı uyuz oldum , olacağı su deyip bütün hincimla isirirdim Allah akıl fikir versin ya... Uyurken sevmeye bakmaya kıyamaz insan milletin kafası güzel valla

Cok gittigini nasil anlayacagm cnm

Reflu yataginda yatiriyorum dogdu dogali devam ederse hastahaneye mi gotursem
Fışkırtatak mi yoksa azar azar ağzının kenarından mi kusuyor . Fazla emdiyse çıkarması normal ama ileri doğru tazikli ve çok yogunsa bı kontrole goturrmende fayda var

Kızlar benim bugün gögüslerim yumuşak hep acaba sütüm azaldı mı
Vücut artık bebişin kapasitesini biliyor ve bebişin dilinin değmesi vakumlamasiyla süt iniyor . Korkulacak bişey yok emerken yutkunmasindan sonra bebişin uyumasindan anlarsın .

Cok zor cnm
Insallah duzene girer ilk 10-15 gun bizde uykusuzluk cektik cok zordu sukur gecti insallah sizlerinde gecer rahatlar bebisleriniz
İnş canım 38 günlük oldu ama hala aynı bakalım ne zaman düzene girecek

Aynen senin uyku bölününce de dinlenmiş olamıyorsun benimde arada öyle geri uyuyor ama çoğunluk gece uyumayı istemiyor

Bende gözüm kapalı ilgileniyorum açılmıyor göz kapaklarım kafam düşüyor korkuyorum düşecem çocuğun üstüne diye Allah korusun

Bende gözüm kapalı ilgileniyorum açılmıyor göz kapaklarım kafam düşüyor korkuyorum düşecem çocuğun üstüne diye Allah korusun
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…