- 5 Ekim 2020
- 14.713
- 40.298
- 548
- 36
Annelik
Ah canım ah asıl çalışmaya başlayınca kalıyor aklımız geride.benim de kv bakacak ama gözüm hep arkada.valla şekerli çaylar verdi uyutma dedim uyuttu ben uykusuz kaldım yeme yedirdiğimi yedirdi daha neler.anne iken çalışmanın en zor yanı bu.benim iznim de Ağustos ta dolacak,31ağustos ta açılıyor okullar.iki buçuk aylık olacak bebeğim.geçen ilk kez dışarı çıktım müdürümle karşılaştık,düzene sokamazsam atlıların izin alabilirim yarım dönem dedim bilgisi olsun diye.çok özledim okulu başlamak isterim ama yapma dediğim ne varsa yapıyor kv,kabak bana patlıyor,çocukları da o büyüttü yine de adı.hiç rahat kişiliğim yok halbuki giyeceğini koyarım yiyeceğini koyarım ne halleri varsa görsünler yapsınlar demem.öğretmen arkadaşlar siz be yapacaksınız??
Fışkırmıyor agizinin kenarindan dökülüyor bazen çökelek gibi bazen su gibi ama bugun miktari fazla 2 kere ustdegisti benimde degisti yattigi yerlerde kusmuk keyfi yerinde amaDün benim de öyle idi ikisi birden,bol sıvı tüketmek lazım bazen çok yesem de su az içiyorum o günler daha verimsizim
Kusma olabilir mide kapakçıkları bizimki gibi gelişmemiş henüz,az miktarda ya da çökelek tarzı kusma normal.ama fışkırır tarzda emdiğinin büyük çoğunluğunu kusarsa götürmek lazım.daha şimdi benim de çıkardı gaz çıkarırken omzuma
Canım bençmde son bi iki gündür baya kusuyor her emdikten sonra yani biraz çıkarıyor . Havalar çok sıcak bence onunda etkisi var. Ve ben çok zorluyorum emsin memeyi bitirsin diğeKızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu
Öyle benimkinde dr oluyor canım henüz yeni emdiyse ve yattıysa gelebilir geri süt şeklinde.çökelek biçiminde gelmesi zaten iyi bişey sütünden faydalandığının göstergesi,öyle gelirse seviniyorum bile benFışkırmıyor agizinin kenarindan dökülüyor bazen çökelek gibi bazen su gibi ama bugun miktari fazla 2 kere ustdegisti benimde degisti yattigi yerlerde kusmuk keyfi yerinde ama
Ben yedirdikten sonra hep cikariyordu gazdzn sonra veya hickirik tutunca hickiriyla birlikte sutte geliyordu ve agzinda beyaz tabaka olusmustu pamukcuk sanmistik degilmis refluden dolayi sut geri geldigi icin orada birikim yapmis. 2 gundur doktor bi mama yazdi onu kullandigimizdan beri cok sukur bebek rahat, sen devam ederse doktoraCok gittigini nasil anlayacagm cnm
Reflu yataginda yatiriyorum dogdu dogali devam ederse hastahaneye mi gotursem
Maşallah nazar değmesin söyleme canım kimselere benim yavru en uzun 2 saat uyuyor 2 olmadan 15 dk önce başlıyor zorlanmaya gece zaten uyumuyor doğru düzgünBenimkide oyle zorla uykusunda biberonla iciriyorum sonra devam uyuyor biraksam benimkide 6-7 saat uyur
Cok zor cnmMaşallah nazar değmesin söyleme canım kimselere benim yavru en uzun 2 saat uyuyor 2 olmadan 15 dk önce başlıyor zorlanmaya gece zaten uyumuyor doğru düzgün
Canım bençmde son bi iki gündür baya kusuyor her emdikten sonra yani biraz çıkarıyor . Havalar çok sıcak bence onunda etkisi var. Ve ben çok zorluyorum emsin memeyi bitirsin diğe
Öyle benimkinde dr oluyor canım henüz yeni emdiyse ve yattıysa gelebilir geri süt şeklinde.çökelek biçiminde gelmesi zaten iyi bişey sütünden faydalandığının göstergesi,öyle gelirse seviniyorum bile ben
Cevaar icin teşekkür ederim kızlar iki gundur kızımın dilinde beyaz tabaka var cok devam ederse doktora götürürüm :) birde gazi çıkarmadan yatırınca daha cok çıkarıyor ona dikkat etmeye çalışıyorumBen yedirdikten sonra hep cikariyordu gazdzn sonra veya hickirik tutunca hickiriyla birlikte sutte geliyordu ve agzinda beyaz tabaka olusmustu pamukcuk sanmistik degilmis refluden dolayi sut geri geldigi icin orada birikim yapmis. 2 gundur doktor bi mama yazdi onu kullandigimizdan beri cok sukur bebek rahat, sen devam ederse doktora
Bi gidin sikayetini anlatirsin cnm
Maşallah nazar değmesin söyleme canım kimselere benim yavru en uzun 2 saat uyuyor 2 olmadan 15 dk önce başlıyor zorlanmaya gece zaten uyumuyor doğru düzgün
Kızlar günaydın ben iki gecedir Çıkdırmak üzereyim. Bizimki gece 12’de yatıyor sabah yediye kadar ve kesinlikle gece emmek istemiyor zorla versem bile ağzına kusuyor ama gündüz hiçbir sorun yok canavar gibi emiyor neden böyle yapıyor acaba
Canım bizimde gece çok emmiyor mıkırdanma olunca alıyorum kucağımda uyumaya devam ediyor anca sabah güzel emiyor.,gündüzleri de bazen 5 dk da bitiriyor emmeyiVallahi ben de öyle istiyordum ama ne bilim uyanmayınca da bu sefer acaba aç değil mi diye tedirgin oldum
Canım gündüz ne emiyor ama sanki daha az emmeye başladı yani hemen duyuyor sıcaklardan mı yoksa daha hızlı emdiği için mi duyuyor anlayamadım gitti
Kesinlikle doğru bulduğumuz çözümler sadece o anı kurtarıyormus.Bende senin gibi d vitamini mi yapıyor diye de düşündüm arada bende unutuyorum ama o günler nasıl geçti inan hatırlamıyorum ama biz kuruntu yapıyoruzdur kesin bahene arıyoruz işte yoksa bebek bu ne yapsa yeridirbu gecede yine huysuz olursa duş aldıracagım bir kaç kere denedim gayet işe yaramışdı gaz damlasına başladım ilk verdiğimde fayda etmişdi dün vermedim sabah 7 de yattı zeytin yağ veriyorum bugün hiç yapmamışdı akşam verdim az önce yaptı çok şükür bende her yolu deniyorum ama zamanı gelince sakınleşi bence herşey faydasız kalıyor bi gece işe yarayan diğer geçe işe yaramıyor
Sus sus dilini ısır annesiBenimki de gece çok derin uyuyor ama 2 saatte bir acıkıp mıkırdanıyor. Uykusunda ağlamaya başlıyor. Kalkıp emziriyorum ve uyumaya devam ediyor. Yani onun uykusu hiç bölünmüyor ama brni bölüyor. Buna şükrediyorum ama. Ya hiç uyumasaydı
Ay okuyunca çok sinirlendim. Kuduz mudur nedir el kadar masumu isirinca ne zevk alıyormuş . Eşine ayrı uyuz oldum , olacağı su deyip bütün hincimla isirirdimGünaydın kızlar
Dün misafir geldi kahvaltıya, gece uyumayınca tospik misafirler varken uyuyup durdu. Aa ne çok uyudu diyp durdular, sanki anormal bir şey yapıyor çocuk. Onlar gidince de bir daha uyumadı, bende hiç dinlenemedim tabi.. Akşam da ağla ağla haşat oldu kuzum,dedim nazar ettiniz çocuğu uyudu diye diye.
Bir de misafir ısırmış çocuğumu ya uyansın diye, diş izleri çıkmış. Seni yolarım dedim eşime, manyak mısın niye izin veriyorsun yani.. ne olacakmış diyor..Isıran da ayrı gerizekaliBiz öpmeye kıyamıyoruz ne rahatlık anlamak mümkün değil..
Fışkırtatak mi yoksa azar azar ağzının kenarından mi kusuyor . Fazla emdiyse çıkarması normal ama ileri doğru tazikli ve çok yogunsa bı kontrole goturrmende fayda varCok gittigini nasil anlayacagm cnm
Reflu yataginda yatiriyorum dogdu dogali devam ederse hastahaneye mi gotursem
Vücut artık bebişin kapasitesini biliyor ve bebişin dilinin değmesi vakumlamasiyla süt iniyor . Korkulacak bişey yok emerken yutkunmasindan sonra bebişin uyumasindan anlarsın .Kızlar benim bugün gögüslerim yumuşak hep acaba sütüm azaldı mı
İnş canım 38 günlük oldu ama hala aynı bakalım ne zaman düzene girecekCok zor cnm
Insallah duzene girer ilk 10-15 gun bizde uykusuzluk cektik cok zordu sukur gecti insallah sizlerinde gecer rahatlar bebisleriniz
Aynen senin uyku bölününce de dinlenmiş olamıyorsun benimde arada öyle geri uyuyor ama çoğunluk gece uyumayı istemiyorBenimki de gece çok derin uyuyor ama 2 saatte bir acıkıp mıkırdanıyor. Uykusunda ağlamaya başlıyor. Kalkıp emziriyorum ve uyumaya devam ediyor. Yani onun uykusu hiç bölünmüyor ama brni bölüyor. Buna şükrediyorum ama. Ya hiç uyumasaydı
Bende gözüm kapalı ilgileniyorum açılmıyor göz kapaklarım kafam düşüyor korkuyorum düşecem çocuğun üstüne diye Allah korusunBenim oğlan da gece 3 saatte bir kalkardı şimdi 2ye düşürdü kızlar.
Valla tek gözüm kapali emziriyorum resmen çok zor oluyor ne emdiğini de bilmiyorum. nerdeyse cocuk emerken uyucam üstünde. Belki de ondan ben doydugunu sanıp koyuyorum o da yarı aç geri uyanıyor
Benim oğlan da gece 3 saatte bir kalkardı şimdi 2ye düşürdü kızlar.
Valla tek gözüm kapali emziriyorum resmen çok zor oluyor ne emdiğini de bilmiyorum. nerdeyse cocuk emerken uyucam üstünde. Belki de ondan ben doydugunu sanıp koyuyorum o da yarı aç geri uyanıyor
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedimBende gözüm kapalı ilgileniyorum açılmıyor göz kapaklarım kafam düşüyor korkuyorum düşecem çocuğun üstüne diye Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?