Amin insalĺah cnmBen 40. Gün adet oldum 20-25 arası bitmişti
Allah olmayanlara ve isteyenlere versin
Sağlıkla büyütelim çocuklarımızı
Ya bende spiral taktirmayi düşünüyordum neden hamile kaldın ki sen ?Onu normalde doktorun anlatiyor cnm ben tesadufen kontrolz gidine hamile oldugumu ogrenmistim o yuzden spiraldende korktum
Canım biz göz doktoruna gittik çünkü doğduğunda gözleri akıyordu bir ay sonra göz muayenesi oldu ve doktor dediki Üçüncü ayına kadar ne göz rengini görüp görmediği belli olmuyor arada sırada şaşı bile bakar bu gayet normal şeyler 3.06 ay sonrasında belli olur sakın kendini üzme normal yaniBende bugun kalça için götürdüm onda sorun çıkmadı şükğr . ama gözünde kayma var sanki dedi dr3 aylık olunca direk göz dr gotür dedi . çok üzüldüm ya inşallah bişey çkmaz
Bende spiral taktırcam. İlk adetimi bekliyorum. İsteksizlik bende de var yaYaa üzülme cnm belki test bozuktur ben daha eşime yaklaşmadım ay ne zaman spiral taktirabilirim ilk adetle takarlar mi ki korktum simdi
Canım sen biberon verdiğin için onun gibi memenden de aksın istiyo bebek. Çekmek istemiyor. Gelmeyincede haliyle sinirleniyor. Biberona alışmış yani, onun rahatlığını istiyorKızlar bebeğim beni emerken cok gazı oluyor memede kavga ediyor sürekli gaz cikartmak zorunda kaliyorum biberonla sağdıym sütü verince o kadar gazı olmuyor kavgada etmiyor neden hep memede kavga ediyor anlamiyorum onceleri cok guzel emerdi şimdi hep sinirleniyor
Canım biberon kullanıyorsan meme şaşkınlığı oluyormuş bebeklerde, muhtemelen o yüzden. Sağdığın sütü alternatif yöntemlerle vermeyi dene, kaşık vs gibi.. Biberon meme bir arada olunca meme reddi oluyormuş bazı bebişlerdeKızlar bebeğim beni emerken cok gazı oluyor memede kavga ediyor sürekli gaz cikartmak zorunda kaliyorum biberonla sağdıym sütü verince o kadar gazı olmuyor kavgada etmiyor neden hep memede kavga ediyor anlamiyorum onceleri cok guzel emerdi şimdi hep sinirleniyor
Bir de neden sağıp biberonla veriyorsun ki?Kızlar bebeğim beni emerken cok gazı oluyor memede kavga ediyor sürekli gaz cikartmak zorunda kaliyorum biberonla sağdıym sütü verince o kadar gazı olmuyor kavgada etmiyor neden hep memede kavga ediyor anlamiyorum onceleri cok guzel emerdi şimdi hep sinirleniyor
İlk adet çok geç de gelebiliyor illa adet zamanı mı takilmaliymisBende spiral taktırcam. İlk adetimi bekliyorum. İsteksizlik bende de var yasanki hamileliğim devam ediyo gibi
Ben bırak çorabı sıfır kollu zıbın çorap uzun kollu tulum giydiyorum üstüne bide kundak yapıyorum bonya sonrası ama yinede usuttu bu seferde terledi değişirken falanBenim kızda da vardı bu ara çorap giydirmeye başldm azaldı üşütüyolar buyuk ihtimalle
Ben 40 çıktığın bayram denk geldiği için bayram sonrası hmn sağlık ocağına taktırdımYaa üzülme cnm belki test bozuktur ben daha eşime yaklaşmadım ay ne zaman spiral taktirabilirim ilk adetle takarlar mi ki korktum simdi
Bir çay tabağına biraz bal koy üstüne limon sık iyice karıştır hafif sıvılaşmış bir kıvamı olacak, onu üzerine toz tarçın ve toz zencefil ekle biraz daha karıştır sonra kaşıkla ye, bana çok iyi geliyordu İnşaAllah sana da iyi gelir. Çok geçmiş olsunBu acildeki doktorlar ne işe yarıyor ? Dün boğaz ağrısı burun geniz akıntısı için gittim. Reçete yazdı covid testi yapıldı. Şükür negatif çıktı ilaçlarımı bugün aldım ve hepsinde emziriyorsanız kullanmayınız veya kullanıyorsanız emzirmeyin yazıyor. Doktor sordu hamilemisin diye doğum yaptım emziriyorum dedim özellikle. Nasil üstüne böyle ilaç yazabilir kullanamayacağım ? Ne yapabilirim ? Şikayet vs. Boşu boşuna para verdim ve okumadan güvenip icebilirdim de. Zaten bebeğime bulastiricam diye korkuyorum kuru oksurukte başladıemzirirken boğazları rahatlatacak birşeyler biliyor musunuz ?
Benim kız kullanıyo emzik ama kiloda sıkıntı yom şükür. Ben emzik kullansın istyrm ya rahatlık oluyo
Ben bebisten zaman bulamiyorumBende spiral taktırcam. İlk adetimi bekliyorum. İsteksizlik bende de var yasanki hamileliğim devam ediyo gibi
Canım sen biberon verdiğin için onun gibi memenden de aksın istiyo bebek. Çekmek istemiyor. Gelmeyincede haliyle sinirleniyor. Biberona alışmış yani, onun rahatlığını istiyor
Canım biberon kullanıyorsan meme şaşkınlığı oluyormuş bebeklerde, muhtemelen o yüzden. Sağdığın sütü alternatif yöntemlerle vermeyi dene, kaşık vs gibi.. Biberon meme bir arada olunca meme reddi oluyormuş bazı bebişlerde
Mastit olmuştum arada cok uyuyunca sağıyorum acı basliyor memede ve haftada 1 kere veriyorum biberonla oyle hergun degilBir de neden sağıp biberonla veriyorsun ki?
Bu acildeki doktorlar ne işe yarıyor ? Dün boğaz ağrısı burun geniz akıntısı için gittim. Reçete yazdı covid testi yapıldı. Şükür negatif çıktı ilaçlarımı bugün aldım ve hepsinde emziriyorsanız kullanmayınız veya kullanıyorsanız emzirmeyin yazıyor. Doktor sordu hamilemisin diye doğum yaptım emziriyorum dedim özellikle. Nasil üstüne böyle ilaç yazabilir kullanamayacağım ? Ne yapabilirim ? Şikayet vs. Boşu boşuna para verdim ve okumadan güvenip icebilirdim de. Zaten bebeğime bulastiricam diye korkuyorum kuru oksurukte başladıemzirirken boğazları rahatlatacak birşeyler biliyor musunuz ?
Evet cnm. Adetin 3 yada 4. günü takıolarİlk adet çok geç de gelebiliyor illa adet zamanı mı takilmaliymis
Biraz ara ver biberona bari. İnşallah eskisi gibi rahat rahat emerBen bebisten zaman bulamiyorum
Mastit olmuştum arada cok uyuyunca sağıyorum acı basliyor memede ve haftada 1 kere veriyorum biberonla oyle hergun degil
Yok sağabilirsin tabi de sağdığını biberonla verme bence memeyi reddediyorsaBen bebisten zaman bulamiyorum
Mastit olmuştum arada cok uyuyunca sağıyorum acı basliyor memede ve haftada 1 kere veriyorum biberonla oyle hergun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?