2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam kızlar nasılsınız pek ugrayqmadim buralara annemlere gittik geldik falan derken.
C ceylin1907 Sagol canim beni sormuşsun evet memlekete gittik haftaya da eşimin memleketine gidicez insallah sen neler yapıyorsun selimcim nasil
Ebruzerm maasallah kız size biz sadece 1 kez acele acele bir şeyler yaptık elimiz ayağımız dolaştı oğlan uyanacak diye insallah hamile değilsindir ya zor olur.

Bu acildeki doktorlar ne işe yarıyor ? Dün boğaz ağrısı burun geniz akıntısı için gittim. Reçete yazdı covid testi yapıldı. Şükür negatif çıktı ilaçlarımı bugün aldım ve hepsinde emziriyorsanız kullanmayınız veya kullanıyorsanız emzirmeyin yazıyor. Doktor sordu hamilemisin diye doğum yaptım emziriyorum dedim özellikle. Nasil üstüne böyle ilaç yazabilir kullanamayacağım ? Ne yapabilirim ? Şikayet vs. Boşu boşuna para verdim ve okumadan güvenip icebilirdim de. Zaten bebeğime bulastiricam diye korkuyorum kuru oksurukte başladı emzirirken boğazları rahatlatacak birşeyler biliyor musunuz ?

Bende bugun kalça için götürdüm onda sorun çıkmadı şükğr . ama gözünde kayma var sanki dedi dr 3 aylık olunca direk göz dr gotür dedi . çok üzüldüm ya inşallah bişey çkmaz
Canım biz göz doktoruna gittik çünkü doğduğunda gözleri akıyordu bir ay sonra göz muayenesi oldu ve doktor dediki Üçüncü ayına kadar ne göz rengini görüp görmediği belli olmuyor arada sırada şaşı bile bakar bu gayet normal şeyler 3.06 ay sonrasında belli olur sakın kendini üzme normal yani

Kızlar bebeğim beni emerken cok gazı oluyor memede kavga ediyor sürekli gaz cikartmak zorunda kaliyorum biberonla sağdıym sütü verince o kadar gazı olmuyor kavgada etmiyor neden hep memede kavga ediyor anlamiyorum onceleri cok guzel emerdi şimdi hep sinirleniyor

Yaa üzülme cnm belki test bozuktur ben daha eşime yaklaşmadım ay ne zaman spiral taktirabilirim ilk adetle takarlar mi ki korktum simdi
Bende spiral taktırcam. İlk adetimi bekliyorum. İsteksizlik bende de var ya sanki hamileliğim devam ediyo gibi

Canım sen biberon verdiğin için onun gibi memenden de aksın istiyo bebek. Çekmek istemiyor. Gelmeyincede haliyle sinirleniyor. Biberona alışmış yani, onun rahatlığını istiyor

Canım biberon kullanıyorsan meme şaşkınlığı oluyormuş bebeklerde, muhtemelen o yüzden. Sağdığın sütü alternatif yöntemlerle vermeyi dene, kaşık vs gibi.. Biberon meme bir arada olunca meme reddi oluyormuş bazı bebişlerde

Ebruzerm canım vallah ben sevindim senin adına :) ne güzel işte 4. Zaten istiyorsun eee erken oldu birazcık ama olsun hayırlısı buysa bende istiyorum ama biraz beklemek istiyorum. Hakkında hayırlısı olsun sakın üzülme Allah ım güç kuvvet versin sana

Bir de neden sağıp biberonla veriyorsun ki?

Bir çay tabağına biraz bal koy üstüne limon sık iyice karıştır hafif sıvılaşmış bir kıvamı olacak, onu üzerine toz tarçın ve toz zencefil ekle biraz daha karıştır sonra kaşıkla ye, bana çok iyi geliyordu İnşaAllah sana da iyi gelir. Çok geçmiş olsun

Benim kız kullanıyo emzik ama kiloda sıkıntı yom şükür. Ben emzik kullansın istyrm ya rahatlık oluyo

Bende spiral taktırcam. İlk adetimi bekliyorum. İsteksizlik bende de var ya sanki hamileliğim devam ediyo gibi
Ben bebisten zaman bulamiyorum
Canım sen biberon verdiğin için onun gibi memenden de aksın istiyo bebek. Çekmek istemiyor. Gelmeyincede haliyle sinirleniyor. Biberona alışmış yani, onun rahatlığını istiyor

Bir de neden sağıp biberonla veriyorsun ki?
Mastit olmuştum arada cok uyuyunca sağıyorum acı basliyor memede ve haftada 1 kere veriyorum biberonla oyle hergun degil

Canım prospektüste öyle yazıyor. Risk almıyorlar. Ama doktorlar biliyor zararlı olup olmadığını. Kortizon kullanıyorum. 4 saat emzirmiyorum kortizondan sonra. Onun da prospektüsünde kullanılmaz yazıyor ama ben doktora ısrarla sordum güvenli dedi.
Ağrılarımla başedemeyince romatoloji doktorumu aradım. doktorumbana bir ağrı kesici verdi. Kesinlikle Süte geçmiyor dedi. Beklemene de gerek yok iç emzir dedi. Prospektüse baktım emzirirken kullanılmaz diyor yine. Ama internette araştırdım makale okudum süte geçmiyormuş evet. Ibuprofen içeriği de hem iltihap kurutucu hem ağrı kesici. Benim kullandığım brufen retard 800 mg.
Senin ilacın adı ne?

Ben bebisten zaman bulamiyorum

Mastit olmuştum arada cok uyuyunca sağıyorum acı basliyor memede ve haftada 1 kere veriyorum biberonla oyle hergun degil
Biraz ara ver biberona bari. İnşallah eskisi gibi rahat rahat emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…