2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa üzülme cnm belki test bozuktur ben daha eşime yaklaşmadım ay ne zaman spiral taktirabilirim ilk adetle takarlar mi ki korktum simdi

Ya bende spiral taktirmayi düşünüyordum neden hamile kaldın ki sen ?
Kızlar nerde taktırmayı düşünüyosunuz siz? Özel Hastanede mi aile sağlığı merkezinde mi?

İbucold c , andorex , claricide ilaç isimleri altta da fotoğraf olarak emzirme kısmını attım. İbucold c de anne sütüne geçtiği de Belirtilmiş.

Eklentiler

• IMG_20210728_192950.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 76
canım bence test yanlıştır hiç üzülme emin olmak için yarın bir daha yap.

İbucold c , andorex , claricide ilaç isimleri altta da fotoğraf olarak emzirme kısmını attım. İbucold c de anne sütüne geçtiği de Belirtilmiş.

Canım bunun içinde ibuprofen ve yanında başka bir şey daha var. Aynı nurofen muadili bu. Nurofen içiliyor emzirirken. Benim ilacımda da aynen böyle anne sütüne geçer yazıyor. Ama doktorum da geçmediğini söylemişti benim de okuduğum geçmediği yönünde.
İstersen sen de içtikten sonra 2-3 saat emzirme. Güvenemediysen de yarın aile hekimine sor.
Aslında çok ciddi bir ilaç kullanımı yoksa zaten bir sorun yokmuş. Çocuk hasta olsa çocuğa da bunları verecekler.

Eklentiler

• 127FCFEA-B9C4-48CB-B389-F6809579BA69.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 56
Amin inşallah ya cok taktım göz olayına . inşallah düzelir gözüyle takip ediyo elimi falan ama ne bılım ya

Hakkında hayırlı olan olsun bakalım ne olacak

İnşallah oyledir . bende oyle düşündüm başta ilk kızımda böyleydi millet dıyodu ama takmıyodm . dr deyınce baya moralim bozuldu

Çocukların ısrarı üzerine biz de bugün çıktık valizleri kapıp aniden.samsundayız şu an.deniz çok dalgalı şansımıza çocuklar giremedi,otele geçtik.onlar dışarda ben bebekle odadayım şu an bişeyler alıp dönecekler.biraz daha mızmızlandı sonradan normale göre o kadar da uykucu olmadı yolda,fıldır fıldır izledi.daha çarşıya çıkarmamıştım bebeği tuttuk yatılı geldik,deniz havası falan.inşallah yorulmadan dönerim eve.bir de kimsede düzgün maske falan kalmamış ya ben epeydendir evde olduğum için tuhaf geldi.vallahi işimiz zor bu virüsle de bebekler hepten açık herşeye Allah korusun

Bende de aynı durum söz konusu oldu dün hiçbir şekilde 5 dakikadan fazla durmadı memede bir de üstüne kendini yirtana kadar ağladı bugün emzirme danışmanına sordum süt tanzikli gelebilir biraz sagip sonra emzirmeyi dene dedi bir de burnunun açık olduğuna emin ol dedi. Bugün emzirmeden önce 2 dakika sağım yapıp öyle verdim sorun kalmadı deneyebilirsin sende öyle

Bende bugun kalça için götürdüm onda sorun çıkmadı şükğr . ama gözünde kayma var sanki dedi dr 3 aylık olunca direk göz dr gotür dedi . çok üzüldüm ya inşallah bişey çkmaz

Ay nasıl anlamış ki bizimki hep şaşı bakıyor. Doktora eşim şaşı bu galiba dedi. Öyle bakarlar görmüyorlar ki daha tam dedi doktor da.

Benimi tarif ettin ne şaftım kaydı birde ben kuaförüm meslegime ayıp ettik pasaklı birşey oldum banyo yapmaya zamanım yok
Aynadaki yansimami yazmıştım halbuki kızımı dizlerimde yıkarken islaniyorum, onu yıkanmış sayiyorum nerde o eski keyifli duşlar . İlle de anne topuzu.

İyi tatiller canım. Diplomamı almaya gidecektim araya korona bebiş girdi kaldı . Kolik olmasaydı orda tatili düşünüyorduk. Daha da gidemeyiz sanırım. Hangi otelde kalıyorsunuz . Ben gidince omtelde üniversitenin otelini tercih ediyordum eski odaları ama çok sakindi

Biraz ara ver biberona bari. İnşallah eskisi gibi rahat rahat emer
Emzik kullanıyor ondan mı acaba ama emzik kullanmaya başlamadan oncede böyleydi cok gazı oluyor emerken mutlaka gaz çıkarmam gerekiyor
Kızlar nerde taktırmayı düşünüyosunuz siz? Özel Hastanede mi aile sağlığı merkezinde mi?
Doğum hastahanesinde taktirmayi düşünüyorum devlette cnm

Canım biberondan olduğunu düşünmüyorum . Ben de evdeyken ara ara stoktaki sutlerimden veriyordum. Kaç haftadır sadece emziriyorum. Memeden gelen süt tazikli hem o an gaz çıkarmasına denk geliyor , gaza sinirlenip memeye vuruyor ikiniyor çıkarınca rahatlayıp devam ediyor. Büyüdüler biraz daha rahat gaz çıkarıyorlar artık. Günleri birbirini tutmuyor ayrıca. Esas meme reddi 3. Ay gibi oluyor geçici o da yine biberon kaynaklı değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…