Yaa üzülme cnm belki test bozuktur ben daha eşime yaklaşmadım ay ne zaman spiral taktirabilirim ilk adetle takarlar mi ki korktum simdi
Kızlar nerde taktırmayı düşünüyosunuz siz? Özel Hastanede mi aile sağlığı merkezinde mi?Ya bende spiral taktirmayi düşünüyordum neden hamile kaldın ki sen ?
Devlet hastanesinde canim. Benim komşu taktirmisti hamile kalmadı. Onun gittiği doktora gitmeyi düşünüyorumKızlar nerde taktırmayı düşünüyosunuz siz? Özel Hastanede mi aile sağlığı merkezinde mi?
İbucold c , andorex , claricide ilaç isimleri altta da fotoğraf olarak emzirme kısmını attım. İbucold c de anne sütüne geçtiği de Belirtilmiş.Canım prospektüste öyle yazıyor. Risk almıyorlar. Ama doktorlar biliyor zararlı olup olmadığını. Kortizon kullanıyorum. 4 saat emzirmiyorum kortizondan sonra. Onun da prospektüsünde kullanılmaz yazıyor ama ben doktora ısrarla sordum güvenli dedi.
Ağrılarımla başedemeyince romatoloji doktorumu aradım. doktorumbana bir ağrı kesici verdi. Kesinlikle Süte geçmiyor dedi. Beklemene de gerek yok iç emzir dedi. Prospektüse baktım emzirirken kullanılmaz diyor yine. Ama internette araştırdım makale okudum süte geçmiyormuş evet. Ibuprofen içeriği de hem iltihap kurutucu hem ağrı kesici. Benim kullandığım brufen retard 800 mg.
Senin ilacın adı ne?
canım bence test yanlıştır hiç üzülme emin olmak için yarın bir daha yap.Kizlar ben sanirim tekrar hamileyim suan bebegim 7,5 haftalik ve ben 3,5 haftadan sonra ilk iliskimi yasamistim esimle ama dogumdan itibaren emzirirken kullanabilecegim hapi kullandim. Ve dun basim döndü test yaptim hafif cok hafif bi cizgi cikti ve morelim alt ust oldu. Yarin kan verecegim belki bir umut yoktur….
İbucold c , andorex , claricide ilaç isimleri altta da fotoğraf olarak emzirme kısmını attım. İbucold c de anne sütüne geçtiği de Belirtilmiş.
Amin inşallah ya cok taktım göz olayına . inşallah düzelir gözüyle takip ediyo elimi falan ama ne bılım yaAa geçmiş olsun canım. Bol bol nesneler tut gözüne, takip ettir. Göz kasları gelişir, inşallah düzelir. Haftaya pazartesi 56 günlük olunca bizde kalça usg sine götürcez bakalım. İnş sorun çıkmaz
Hakkında hayırlı olan olsun bakalım ne olacakKizlar ben sanirim tekrar hamileyim suan bebegim 7,5 haftalik ve ben 3,5 haftadan sonra ilk iliskimi yasamistim esimle ama dogumdan itibaren emzirirken kullanabilecegim hapi kullandim. Ve dun basim döndü test yaptim hafif cok hafif bi cizgi cikti ve morelim alt ust oldu. Yarin kan verecegim belki bir umut yoktur….
İnşallah oyledir . bende oyle düşündüm başta ilk kızımda böyleydi millet dıyodu ama takmıyodm . dr deyınce baya moralim bozulduCanım biz göz doktoruna gittik çünkü doğduğunda gözleri akıyordu bir ay sonra göz muayenesi oldu ve doktor dediki Üçüncü ayına kadar ne göz rengini görüp görmediği belli olmuyor arada sırada şaşı bile bakar bu gayet normal şeyler 3.06 ay sonrasında belli olur sakın kendini üzme normal yani
Bende özellikle gece uzun kollu falan gıydırmeye başldm .Ben bırak çorabı sıfır kollu zıbın çorap uzun kollu tulum giydiyorum üstüne bide kundak yapıyorum bonya sonrası ama yinede usuttu bu seferde terledi değişirken falan
Ozellerde bir operasyon kabul ediyorlar Medipol sordum 450 TL dediKızlar nerde taktırmayı düşünüyosunuz siz? Özel Hastanede mi aile sağlığı merkezinde mi?
Bende de aynı durum söz konusu oldu dün hiçbir şekilde 5 dakikadan fazla durmadı memede bir de üstüne kendini yirtana kadar ağladı bugün emzirme danışmanına sordum süt tanzikli gelebilir biraz sagip sonra emzirmeyi dene dedi bir de burnunun açık olduğuna emin ol dedi. Bugün emzirmeden önce 2 dakika sağım yapıp öyle verdim sorun kalmadı deneyebilirsin sende öyleKızlar bebeğim beni emerken cok gazı oluyor memede kavga ediyor sürekli gaz cikartmak zorunda kaliyorum biberonla sağdıym sütü verince o kadar gazı olmuyor kavgada etmiyor neden hep memede kavga ediyor anlamiyorum onceleri cok guzel emerdi şimdi hep sinirleniyor
Canım bak burdada yazıyor moralini bozma sakınİnşallah oyledir . bende oyle düşündüm başta ilk kızımda böyleydi millet dıyodu ama takmıyodm . dr deyınce baya moralim bozuldu
Teşekkür ederim canımCanım bak burdada yazıyor moralini bozma sakın
Evet ben ilk taktırdığımda o hatayı yaptım. Medical parkta taktırmıştım. Sonradan öğrendimki aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz takılıomuşOzellerde bir operasyon kabul ediyorlar Medipol sordum 450 TL dedi
Bende bugun kalça için götürdüm onda sorun çıkmadı şükğr . ama gözünde kayma var sanki dedi dr3 aylık olunca direk göz dr gotür dedi . çok üzüldüm ya inşallah bişey çkmaz
Aynadaki yansimami yazmıştım halbukiBenimi tarif ettin ne şaftım kaydı birde ben kuaförüm meslegime ayıp ettik pasaklı birşey oldum banyo yapmaya zamanım yok
İyi tatiller canım. Diplomamı almaya gidecektim araya korona bebiş girdi kaldı . Kolik olmasaydı orda tatili düşünüyorduk. Daha da gidemeyiz sanırım.Çocukların ısrarı üzerine biz de bugün çıktık valizleri kapıp aniden.samsundayız şu an.deniz çok dalgalı şansımıza çocuklar giremedi,otele geçtik.onlar dışarda ben bebekle odadayım şu an bişeyler alıp dönecekler.biraz daha mızmızlandı sonradan normale göre o kadar da uykucu olmadı yolda,fıldır fıldır izledi.daha çarşıya çıkarmamıştım bebeği tuttuk yatılı geldik,deniz havası falan.inşallah yorulmadan dönerim eve.bir de kimsede düzgün maske falan kalmamış ya ben epeydendir evde olduğum için tuhaf geldi.vallahi işimiz zor bu virüsle de bebekler hepten açık herşeye Allah korusun
Emzik kullanıyor ondan mı acaba ama emzik kullanmaya başlamadan oncede böyleydi cok gazı oluyor emerken mutlaka gaz çıkarmam gerekiyorBiraz ara ver biberona bari. İnşallah eskisi gibi rahat rahat emer
Doğum hastahanesinde taktirmayi düşünüyorum devlette cnmKızlar nerde taktırmayı düşünüyosunuz siz? Özel Hastanede mi aile sağlığı merkezinde mi?
Canım biberondan olduğunu düşünmüyorum . Ben de evdeyken ara ara stoktaki sutlerimden veriyordum. Kaç haftadır sadece emziriyorum. Memeden gelen süt tazikli hem o an gaz çıkarmasına denk geliyor , gaza sinirlenip memeye vuruyor ikiniyor çıkarınca rahatlayıp devam ediyor. Büyüdüler biraz daha rahat gaz çıkarıyorlar artık. Günleri birbirini tutmuyor ayrıca. Esas meme reddi 3. Ay gibi oluyor geçici o da yine biberon kaynaklı değil .Kızlar bebeğim beni emerken cok gazı oluyor memede kavga ediyor sürekli gaz cikartmak zorunda kaliyorum biberonla sağdıym sütü verince o kadar gazı olmuyor kavgada etmiyor neden hep memede kavga ediyor anlamiyorum onceleri cok guzel emerdi şimdi hep sinirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?