Canım biberondan olduğunu düşünmüyorum . Ben de evdeyken ara ara stoktaki sutlerimden veriyordum. Kaç haftadır sadece emziriyorum. Memeden gelen süt tazikli hem o an gaz çıkarmasına denk geliyor , gaza sinirlenip memeye vuruyor ikiniyor çıkarınca rahatlayıp devam ediyor. Büyüdüler biraz daha rahat gaz çıkarıyorlar artık. Günleri birbirini tutmuyor ayrıca. Esas meme reddi 3. Ay gibi oluyor geçici o da yine biberon kaynaklı değil .
Sagol cnm bende biberondan oldugunu düşünmüyorum uykuya dalmak icin emzik istiyor kv de diyor seni bırakır verme diye ama hic kimsede demiyor ben biraz cocuga bakaym sen isini yap dinlen vs anca nasihat veriyorlar
Sürekli girip okuyamıyınca mesajlar birikmişti anca okudum.. Ebruzerm
canım şok oldum şaşırdım umarım test yanlıştır hayırlısı olsun inşallah LesaM
şükür gaz sancıları dışında iyiyiz diyebilirim gözünde sulanma çapaklanma geçmedi hala ona canım sıkılıyor aile hekimi damla merhem verdi kullandım 4 gün filan sorna bıraktım faydası yok çünkü.. Gün içinde makyaj temizleme pamuğuyla sütümden yada çaydanlıktan çayla siliyorum gözünü..
Bende de aynı durum söz konusu oldu dün hiçbir şekilde 5 dakikadan fazla durmadı memede bir de üstüne kendini yirtana kadar ağladı bugün emzirme danışmanına sordum süt tanzikli gelebilir biraz sagip sonra emzirmeyi dene dedi bir de burnunun açık olduğuna emin ol dedi. Bugün emzirmeden önce 2 dakika sağım yapıp öyle verdim sorun kalmadı deneyebilirsin sende öyle
Sagol cnm bende biberondan oldugunu düşünmüyorum uykuya dalmak icin emzik istiyor kv de diyor seni bırakır verme diye ama hic kimsede demiyor ben biraz cocuga bakaym sen isini yap dinlen vs anca nasihat veriyorlar
Bizimde gece uykusuna dalması tam bir eziyet. Emzikte almıyor . Gogsumu istiyor. O da süt geliyor . Tıkanıyor sinirleniyor. 2 saat uyku rutini böyle oluyor. Emdiği için de tok oluyor . Hem süt geliyor diye kziiyor hemde kusuyor. Gogsumu vermesem aranıyor ağlıyor. Emzik alıştırmam lazım amaa katiyen almıyor. Bulabilirsem Fatoş emzik alıp birde onu denicem.
Boşver sen diğerlerini. Annem bazen öneride bulunuyor yine kendi icime sineni yapıyorum bakıyor benim yaptığım daha doğru kızım sen daha iyi biliyorsun eskiden böyleymiş bilemedik diyor. Misal kışın çocuğu çıkarma hasta olur diye içi gidiyordu . Şükür oğlum soğuğa dayanıklı maasallah iyi ki beni dinlememissin dedi.
Emzik konusu gerçekten anneye destek çocuk için de rahatlatıcı gaz olunca meme verip azdirmaktansa daha iyi . Dün kızımı kucağımda dolastirdim yerine koydum kuş uykusu . Emzik verdim azıcık sallama beşikte süpürge sesi cepten yemin ederim 1 dk da kapandı zillinin gözleri. Sen içine ne siniyorsa onu yap, yaparken de vicdan azabı çekme dediğin gibi köstek var destek yok diğer formları da okuyorum hiç emizik biberon almayan bebek de meme reddi yaşıyor alanda yaşıyor şans isi .
Meslegim eczaci cnm calistim bir kac sene , 2. Kizimdan sonra biraktim . suan calismiyorum ama sukur kendi dukkanimiz var esim calisiyor ve benimde haklarimdan dolayi gelirim var hamd olsun o nedenle cocuklarimi buyutene kadar calismayi duusnmiyorum. Ve evet 4. Cocuk istiyorum aslindz 5 tane yapardim fakat 3 tanede kaybim var o nedenle biraz korku oluyor her hamileligimde ve bu piskolojiyi kaldiramam diye buyuk ihtimalle 4 te dururum. Ben kalabalik aile seviyorum
Selam kızlar nasılsınız pek ugrayqmadim buralara annemlere gittik geldik falan derken. Cceylin1907
Sagol canim beni sormuşsun evet memlekete gittik haftaya da eşimin memleketine gidicez insallah sen neler yapıyorsun selimcim nasil Ebruzerm
maasallah kız size biz sadece 1 kez acele acele bir şeyler yaptık elimiz ayağımız dolaştı oğlan uyanacak diye insallah hamile değilsindir ya zor olur.
Ebruzerm
canım vallah ben sevindim senin adına :) ne güzel işte 4. Zaten istiyorsun eee erken oldu birazcık ama olsun hayırlısı buysa bende istiyorum ama biraz beklemek istiyorum. Hakkında hayırlısı olsun sakın üzülme Allah ım güç kuvvet versin sana
Rabbim gönlündeki neyse onu nasip etsin en hayırlı zamanda
Oğluma hamile olduğumu bilmedigim dönemde zayiflamaya çalışıp full mekik çekip pilates topu üzerindeyim sonra fırlama bir oğlum oldu
Meslegim eczaci cnm calistim bir kac sene , 2. Kizimdan sonra biraktim . suan calismiyorum ama sukur kendi dukkanimiz var esim calisiyor ve benimde haklarimdan dolayi gelirim var hamd olsun o nedenle cocuklarimi buyutene kadar calismayi duusnmiyorum. Ve evet 4. Cocuk istiyorum aslindz 5 tane yapardim fakat 3 tanede kaybim var o nedenle biraz korku oluyor her hamileligimde ve bu piskolojiyi kaldiramam diye buyuk ihtimalle 4 te dururum. Ben kalabalik aile seviyorum
Rabbim gönlündekini hayırlı bi şekilde versın canım bende 4 çocuk düşünüyrm ama eşim ikinciyi bile zorla yaptı bende dıyrm iki sene sonra için kendını hazırla bakalım kim kazanacak
Acıkınca kendisi uyanıyor canım zaten endişelenme. Ben hiç uyandırmıyorum 12de yatıp 6 da kalktığı oldu ayrıca gece uykusu çok önemli büyüme hormonu salgılanıyor.