2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet ben ilk taktırdığımda o hatayı yaptım. Medical parkta taktırmıştım. Sonradan öğrendimki aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz takılıomuş
Canim sen spirali çıkartıp mi hamile kaldın bunda? Yoksa kayma falan mı oldu.
Nasil güvencem bilmiyorum ilk kez taktiricam bende

Sagol cnm bende biberondan oldugunu düşünmüyorum uykuya dalmak icin emzik istiyor kv de diyor seni bırakır verme diye ama hic kimsede demiyor ben biraz cocuga bakaym sen isini yap dinlen vs anca nasihat veriyorlar

Sürekli girip okuyamıyınca mesajlar birikmişti anca okudum..
Ebruzerm canım şok oldum şaşırdım umarım test yanlıştır hayırlısı olsun inşallah
LesaM şükür gaz sancıları dışında iyiyiz diyebilirim gözünde sulanma çapaklanma geçmedi hala ona canım sıkılıyor aile hekimi damla merhem verdi kullandım 4 gün filan sorna bıraktım faydası yok çünkü.. Gün içinde makyaj temizleme pamuğuyla sütümden yada çaydanlıktan çayla siliyorum gözünü..

Cok saol cnm deneyeceğim eşim de hava cok yutuyor ondan gaz oluyor diyor sanirim tam agizina alamiyor memeyi

Sagol cnm bende biberondan oldugunu düşünmüyorum uykuya dalmak icin emzik istiyor kv de diyor seni bırakır verme diye ama hic kimsede demiyor ben biraz cocuga bakaym sen isini yap dinlen vs anca nasihat veriyorlar
Bizimde gece uykusuna dalması tam bir eziyet. Emzikte almıyor . Gogsumu istiyor. O da süt geliyor . Tıkanıyor sinirleniyor. 2 saat uyku rutini böyle oluyor. Emdiği için de tok oluyor . Hem süt geliyor diye kziiyor hemde kusuyor. Gogsumu vermesem aranıyor ağlıyor. Emzik alıştırmam lazım amaa katiyen almıyor. Bulabilirsem Fatoş emzik alıp birde onu denicem.

Boşver sen diğerlerini. Annem bazen öneride bulunuyor yine kendi icime sineni yapıyorum bakıyor benim yaptığım daha doğru kızım sen daha iyi biliyorsun eskiden böyleymiş bilemedik diyor. Misal kışın çocuğu çıkarma hasta olur diye içi gidiyordu . Şükür oğlum soğuğa dayanıklı maasallah iyi ki beni dinlememissin dedi.
Emzik konusu gerçekten anneye destek çocuk için de rahatlatıcı gaz olunca meme verip azdirmaktansa daha iyi . Dün kızımı kucağımda dolastirdim yerine koydum kuş uykusu . Emzik verdim azıcık sallama beşikte süpürge sesi cepten yemin ederim 1 dk da kapandı zillinin gözleri. Sen içine ne siniyorsa onu yap, yaparken de vicdan azabı çekme dediğin gibi köstek var destek yok diğer formları da okuyorum hiç emizik biberon almayan bebek de meme reddi yaşıyor alanda yaşıyor şans isi .

4.çocuğu istiyor musunz gerçekten. Maşallah ben 2de bittim bidaha düşünmem. Çalışıyor musunuz merak ettim çalıştığım için çok zor geliyor bana.
Meslegim eczaci cnm calistim bir kac sene , 2. Kizimdan sonra biraktim . suan calismiyorum ama sukur kendi dukkanimiz var esim calisiyor ve benimde haklarimdan dolayi gelirim var hamd olsun o nedenle cocuklarimi buyutene kadar calismayi duusnmiyorum. Ve evet 4. Cocuk istiyorum aslindz 5 tane yapardim fakat 3 tanede kaybim var o nedenle biraz korku oluyor her hamileligimde ve bu piskolojiyi kaldiramam diye buyuk ihtimalle 4 te dururum. Ben kalabalik aile seviyorum

Doktorumla konustuktan sonrz icim daha rahat cnm
Bence degilim cunku oyle hissetmiyorum ama yinede yarin kan testi verip emin olmam lazim surekli kosu bandinda kosuyorum cunku

Bence yoktur cnm ama varsada yapcak bisey yok sonucta bizim canimiz

Doktorumla konustuktan sonrz icim daha rahat cnm
Bence degilim cunku oyle hissetmiyorum ama yinede yarin kan testi verip emin olmam lazim surekli kosu bandinda kosuyorum cunku
Rabbim gönlündeki neyse onu nasip etsin en hayırlı zamanda
Oğluma hamile olduğumu bilmedigim dönemde zayiflamaya çalışıp full mekik çekip pilates topu üzerindeyim sonra fırlama bir oğlum oldu

Ay nasıl anlamış ki bizimki hep şaşı bakıyor. Doktora eşim şaşı bu galiba dedi. Öyle bakarlar görmüyorlar ki daha tam dedi doktor da.
Bilmiyrm canım zaten uyuyodu şöyle bı gozunu açıp kapattı. Hemen kayma var gözünde dedi . benım moral sıfır tabi

Rabbim gönlündekini hayırlı bi şekilde versın canım bende 4 çocuk düşünüyrm ama eşim ikinciyi bile zorla yaptı bende dıyrm iki sene sonra için kendını hazırla bakalım kim kazanacak

Kızlar gece bebişleri 3 saatte bir kaldırıyor musunuz ? Bizimki 4 saat oldu hala uyuyor ilk defa başımıza geldi uyandırsam mı bıraksam mı bilemedim
Acıkınca kendisi uyanıyor canım zaten endişelenme. Ben hiç uyandırmıyorum 12de yatıp 6 da kalktığı oldu ayrıca gece uykusu çok önemli büyüme hormonu salgılanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…