2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Teşekkürler canım.aradığımız birkaç yerde yer bulamadık heryer dolu.Şahin otel 2 deyiz şu an.önceden 1de kalıyorduk eski bakımsız kalmış bir otel ama iki çocukla orda rahat ediyorduk,sahibi olan teyze ,çalışanlar çok ilgililer.kahvaltıda falan çocukların her dediklerini yaptılar sağolsunlar.biraz daha temiz bakımlı diye burda kalalım dedik bu sefer ama yok beğenmedik.konuştuk halbuki ama sığamıyoruz biz çocuklarla.şimdi bir de beş oldukki hiç sığamaz oldukbizi anca burdan bi ev almak paklayacak
Kızlar gece bebişleri 3 saatte bir kaldırıyor musunuz ? Bizimki 4 saat oldu hala uyuyor ilk defa başımıza geldi uyandırsam mı bıraksam mı bilemedim
Bekim de uzatmaya başladı gibi.kaldırma canım ilerde gece beslenmesini bırakması için bir adım olur bunlar.sorun şu ki ben de;gece özellikle tek meme emiyor,akşam gaz faslından memeye sarıp iyice emiyor dört saat sonra kalksa tek meme emince diğer memeye sıra en az yedi sekiz saatte geliyor.hem rahatsız oluyorum hem de seyrek aralık emilince süt de azalıyor hissediyorum gündüzüne.geçen de zaten böyle oldu az kaldı mastit oluyordum mahvoldum.yeterince boşaltmıyor da gece benimki memeyi

Emzik gercekten kurtarici gaz sancısı oldugu zamanlar meme uclarm mosmor oluyordu uykuya dalışta istiyor keyfiye almiyor
Köstek olmaya revam ediyorlar ama eskisi gibi takmiyirum. Benim bebegim aglamasindan bile ne istediginu anlıyorum kullanmaya devam edecegm emzigi

O bizde var ne dedi doktor ben daha goturmedim göz doktoruna

Sağolun kızlar bende artık bırakıyım çocuk huzursuz oluyor zorla uyandırınca benim bebiş bir aydır tek göğüs emiyor valla bir sağ bir sol ilerliyoruz umarım kilo alıyordur

Ben ptesi aşı oldum salı sabah kalktım heryerim ağrıyo ateşim yükselmişti az 37.5 gibi 2gün terledim bugün daha iyiyim şükür. 2.doz biraz ağır geçebiliyomuş
Asi olamadım ben bu halde yapmiyorlarmis . Bayramda ilk defa köye gittim o da üşüdük heralde

Asi olamadım ben bu halde yapmiyorlarmis . Bayramda ilk defa köye gittim o da üşüdük heralde
Bende köydeyim şimdi buradayken aşı olayım hasta olursam bebişe bakan olur dedim olabilir havalar şaşırdı 2gün çok soğuktu şimdi yine ısınmaya başladı tam hastalık havası

Kizlar sizin bebeler gece 3 4 saat rahat uyuyor sanirim ama bizimki 2 saatte bir uyaniyor tek meme emiyor ondan mı bilmem.
Siz 2 memeyi de emzirip mi yatırıyorsunuz?
Ne olacak bizim bu halimiz peki

Kizlar sizin bebeler gece 3 4 saat rahat uyuyor sanirim ama bizimki 2 saatte bir uyaniyor tek meme emiyor ondan mı bilmem.

Bizimki 9da uyuyor. Eğer arada beslemezsem 12-1 gibi uyanıyor meme istiyor. Ondan sonra 2 saatte bir uyanıyor.
Ama gece 11-12 arası o uyanmadan süt sağıp ağzına tıkarsam iyice uykusu mayalanıyor bunun 4e kadar uyanmıyor. İki memeyi emiyor. Ama yine de sonra çok sık uyanıyor.
İstersen gece uyanmadan sen de doyurmayı dene .

Gece en gec 12 de uyuyor 3 e kadar arada 4 gördüğümde oluyor 4 den sonra basliyor gerinmeye yarim saatte bir kalkiyor sonu kakayla bitiyor benim kızımda tek meme aliyor uyanip 5 dk da geri uyuyor

Ben artık sagmiyorum canim biberonu istemiyor çünkü. Bizimki de 9da uyur 12gibi uyanır en uzun uyduğu ara bu. Ondan sonra 2 saatte bir uyaniyor sabah 6 7 gibi de kaka yapar ya da çişi taşmış olur. Oyle üst değiştirme merasimimiz oluyor. İyice uyaniyor

Benim de tek meme aşıyor hep,göğsüm dolu dolu olur ben uykuya yenik düşmeyip alelacele emzirmezsem,dürte dürte güzel emerse daha iyi uyuyor.bir de farkettim ki gün içinde özellikle akşam kaka yapmadıysa gece daha az emiyor tek göğsü bile.her sabah beş gibi ıkınmalar iyice artıyor bizim de gaz kaka çıkrtacam diye canı çıkıyor,kakayı bir yaptı mı iyi emmeye başlıyor.
Hergün aynı saatler aynı kaka derdi bizde de,kabız değil ama zor yapıyor,gaz sıkıştırıyor sanırım ondan yapamıyor.
Kızlar sizin bebekler uyanıkken kol bacak çokca oynatıyor mu,aslında daha çok hareket ettirse daha kolay olacak bu boşaltım işleri aslında,ben masaj yapıyorum ama yeterli gelmiyor

Canim ne kadar doğru bilmem ama çay daha çok enfeksiyon yapıyor diye duymuştum ben. Kizimda da olmustu bir damla kullandık geçti. Sizn de geçer inşallah bir an önce.

Evet gazi olunca ememiyorlar benim oglum da öyle bir de ben uykuya yenik düşüp uzun emziremiyor da olabilirim tek gözüm kapalı emziriyorum valla
Bizimki 2aylik oldu hareketleri de arttı o yüzden gazını iyi kötü çıkarıyor gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…