2. Kizimda sut alerjisi cikmisti kakasini asiri zor yapiyordu ve yapararkende cok sertti her cocukta farkli belirtileri olabilir bazilarinda kanda gorulebiliyor:) 1 yasindan sonra duzeldi sukur. Ama ben ozel mama kullanmistim aslinda ben isin kolayina kaciyorum gozum korkmustu bir damla sut icsem hemen kabiz oluyordu:) sen dikkat et emzir cnm emzirmek guzel ama ben ciddi anlamda emzirmeyi sevemiyorumCanım son 10 gündür bebegim cok sancılandı soluksuz aglama hali ve kaka yapamadıgı için 2 kez fitil attım gliserin kansuk çeyrek 2 kez acile 2 farklı doktora gittim aşırı huzursuzdu. Biogai kullanıyoruz devam edin dediler asırı derecede bir gaz sancısı cocuk katılarak aglıyordu susturamıyorduk acı ceker tipi bir ağlama ve en son fitil yardımıyla mukuslu kaka yapınca doktor süt alerjisi olduguna karar verdi . 3 gündür peynir ve süt ürünleri tüketmiyorum süt tozu ıceren her sey dahil ve kırmızı eti de kestirdi gözlemlemekteyiz rahatladı belki böyle bir durumu vardır. Cok üzücü bebişler rahatsızlanmasın
Evet canım bende bi on gün sancı cektılten sonra sabunla yaptrdm en son çareCanım son 10 gündür bebegim cok sancılandı soluksuz aglama hali ve kaka yapamadıgı için 2 kez fitil attım gliserin kansuk çeyrek 2 kez acile 2 farklı doktora gittim aşırı huzursuzdu. Biogai kullanıyoruz devam edin dediler asırı derecede bir gaz sancısı cocuk katılarak aglıyordu susturamıyorduk acı ceker tipi bir ağlama ve en son fitil yardımıyla mukuslu kaka yapınca doktor süt alerjisi olduguna karar verdi . 3 gündür peynir ve süt ürünleri tüketmiyorum süt tozu ıceren her sey dahil ve kırmızı eti de kestirdi gözlemlemekteyiz rahatladı belki böyle bir durumu vardır. Cok üzücü bebişler rahatsızlanmasın
Ben bebegimde 2 gunde bir yapiyor ama zorlanmiyor ilk baslarda agliyordu artik duzene girdi yavas yavas giriyor korkma cnm sen kakasinin geldigini farkettiginde dizlerini karnina dogru gotur rajatliyorlarEvet canım bende bi on gün sancı cektılten sonra sabunla yaptrdm en son çarebende alerji dıye düşündüm ama dr hiç oyle bişey demedi . şimdi yapıyo ama üç günde bir ve çok zorlanıyo
Anladim camim hormonlu istemem bende galiba ama etraftan kayıp hamile kalanları da duydum buradan da elayagiz arkadaşın öyleydi diye hatırlıyorum. Bir de ben Merti 1 aylik aşıya götürdüğümde hemşire kondom tutuşturdu elime bi paket şimdilik onunla idare ediyoruzBen 4 yıl kullandım cnm. Bebek isteyince çıkarttırdım. Kayma falan yaşamadım ben. Hiçbir yan etkisi de olmadı bana. Bazılarına kilo aldırıyomuş, bazırlarınında vücudu yabancı madde olarak algılayıp kabul etmiyomuş vs. Ben bi sıkıntı yaşamadım. Birde hormonlu ve hormonsuz olarak 2 çeşidi var. Neye göre ne takılıo bilmiorm ama sen dr a sor istersen. Bana hormonsuz takılmıştı. Bazı drlarda senede 1 kontrol ettirin diolar. Kaymışmı falan die ama ben hiç gitmemiştim. Birde süresi oluo; mesela 5 yıllık, 10 yıllık falan. Süreyi geçtikten sonrada çıkarttırmak gerekiomuş
Bizimki günde 3 kez falan yapıyor kakayi. Bir de her bezi açtığımda da sürüntü şeklinde kirlenmiş oluyor tabi. Demekki senin oğlan iyi emiyor maasallah.Ay aynı düzenmiş sağmayınca benim de böyle. En uzun ve derin uyuduğu aralık 9da uyur uyumaz oluyor. Bizim kaka da çok. 3 5 7 9 gece boyu sıçıyor da sürekli ıkınma sesi. Artık dinlemiyorum uyuyorsa
Gozunaydin canim sevindim. Erken şimdi gerçekten sende bebek de kendinize gelin biraz da ondan sonra olur ancakBosuna panikledim kizlar sukur bisey yok dunku test markasi cidden tuhafmis1,5 yil sonra istiyorum simdi degil
Valla canım ben kendim hormon almak istemıyrm , hiç korunma yöntemi kullanmıyrm . eşim geri çekilme yöntemi uyguluyo . zaten benım düzenli ilişki olmazsa olmuyo bebek iki çocugumdada düzenli ilişki ile olducanım ben kızımda iğneye geçene kadar mini hap diye bir şey kullanmıştım. doktorum emzirirken içebileceğimi söylemişti. unutma korkumdan dolayı 6 aylık olunca iğneye geçmiştim.
Evet canım bugun baktım yapmaya calısıyo bacak arama oturuyo gıbı tuttum ara ara yaptı rahatladıBen bebegimde 2 gunde bir yapiyor ama zorlanmiyor ilk baslarda agliyordu artik duzene girdi yavas yavas giriyor korkma cnm sen kakasinin geldigini farkettiginde dizlerini karnina dogru gotur rajatliyorlar
Emzirmek şimdi iyi de 1 yasindan sonra bende sevmiyorum dana kadar oluyorlar zaten o koca halleriyle emzirmek zor oluyor2. Kizimda sut alerjisi cikmisti kakasini asiri zor yapiyordu ve yapararkende cok sertti her cocukta farkli belirtileri olabilir bazilarinda kanda gorulebiliyor:) 1 yasindan sonra duzeldi sukur. Ama ben ozel mama kullanmistim aslinda ben isin kolayina kaciyorum gozum korkmustu bir damla sut icsem hemen kabiz oluyordu:) sen dikkat et emzir cnm emzirmek guzel ama ben ciddi anlamda emzirmeyi sevemiyorum
Baby turco bilmiyrm canım ama ben molfıx 2 kullanıyorm memnunumKizlar bir de size danışmak istediğim hangi bezi kullanıyorsunuz? Biz 3no sleepy kullanıyoruz ama 2 kez uyuduğunda altını degistirmesem taşırıyor cisi kenar üstten.
Bir arkadaşım baby turco almış çok memnunum dedi. O da sleepyden geçti buna. Bende mi geçsem kullanan varmi?
Taşırma sorunu oluyor mu hiç canim? Bu sabah komple tüm üstünü değiştirdim ya cocuga da eziyet oluyorBaby turco bilmiyrm canım ama ben molfıx 2 kullanıyorm memnunum
Bizimki günde 3 kez falan yapıyor kakayi. Bir de her bezi açtığımda da sürüntü şeklinde kirlenmiş oluyor tabi. Demekki senin oğlan iyi emiyor maasallah.
Olur mu canım öyle sey iyi emiyor ki kaka yapıyor. Esas yapmasa ben bugün sütüm azdı diyorum mesela.İyi emdiğindendir dimi canım?
Günde 8 kez doldurduğu oluyor bezi kakayla. En kötü gününde senin gibi 3 kezi var. Dediğin gibi kaka yoksa bile sürüntü var.
Valla sen diyince moralim geldi. Kaynanam yaramıyor sütün çocuk zayıf aç diye tutturdu. Annem çok kaka yapıyor zayıflayacak diyor.
Yok canım ben akşam saat 9 gıbı değiştryrm , sonra saat 4 gıbı gun içinde de nasıl denk gelirseTaşırma sorunu oluyor mu hiç canim? Bu sabah komple tüm üstünü değiştirdim ya cocuga da eziyet oluyor
Bizimki 9dan 4e kadar dursa sırılsıklam olur heraldeYok canım ben akşam saat 9 gıbı değiştryrm , sonra saat 4 gıbı gun içinde de nasıl denk gelirse
Ya geriçekilmeye ben hiç güvenemem sanırım.Valla canım ben kendim hormon almak istemıyrm , hiç korunma yöntemi kullanmıyrm . eşim geri çekilme yöntemi uyguluyo . zaten benım düzenli ilişki olmazsa olmuyo bebek iki çocugumdada düzenli ilişki ile olduzaten eşim çocuk pek istemiyo ikinciyi bile ben dıye dıye zorla yaptım o yuzden çok dıkkat edıyo mecbur , bu son dıyo ama ben 4 cocuk istyrm olsada benim için sorun olmaz saglıklı olsınlarda
Haha benim kız gece fazla emmiyo canım ama gündüz sürekli memede .ama benim sütüm yarıyo maşallah bide genetık benim bebekler tombik oluyo buda oyleBizimki 9dan 4e kadar dursa sırılsıklam olur heralde
Ben gayet rahatım canımYa geriçekilmeye ben hiç güvenemem sanırım.
Hatta iki korunma birden mi yapsam diyorum. Benim eşimde son diyor ben bebeğim büyüse 5 yaşına falan gelse isterim ikna etmeyi falan denerim ama yok 5 yaşından erken kazayla falan olursa çok üzülürüm. İki küçük çocukla baş etmek çok zor. Demin bebeği eşime bırakıp kızımla markete gittim mesela kendime zaman ayırmayı çalışıyorum ki pozitif olabileyim enerjim düşmesin.iki küçük çocukla dellenir dağa çıkarım.
Yok canim anne sütü obez yapmaz mama yapar. onu diyenler neye dayanarak söylüyorsa. Allahin cocuga verdiği nimetin ne zararı olurmuş.Haha benim kız gece fazla emmiyo canım ama gündüz sürekli memede .ama benim sütüm yarıyo maşallah bide genetık benim bebekler tombik oluyo buda oyleama yurumeye başlayınca gidiyo kilolar şükğr . herkes obez olur dese de emen çocuga nasıl dıyet yaptırabılırım ki
Aynen canım hatta ilk kızımda dr dıyet yaptır dedi emen çocugaYok canim anne sütü obez yapmaz mama yapar. onu diyenler neye dayanarak söylüyorsa. Allahin cocuga verdiği nimetin ne zararı olurmuş.
Peki 3 tane normal dogum mu yaptin ? Ben iki sezeryan iki cocuk daha istiyorum allah nasip ederse vucudum dayanirsa tabiMini haplar var canim o zararsiz emzirince onu kullanabiliyorsun ama bu mini pil ozelligi ara vermeden surekli iceceksin adetliyken bile
Saol cnm cocuklarin duzeni gercekten bizim elimizde bizler gucluyuzMini pil var ben ( lueva) markasini kullaniyorum turkiyede baska markalar vardir cnm en guzeli bu sekilde hap ve condomda kullaniyoruz cunku ben cok cabuk hamile kaliyorum suan korkuyorum once ciddi anlamda zayiflamak istiyorum sonra cocuk yaparim insallah yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?