2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
2. Kizimda sut alerjisi cikmisti kakasini asiri zor yapiyordu ve yapararkende cok sertti her cocukta farkli belirtileri olabilir bazilarinda kanda gorulebiliyor:) 1 yasindan sonra duzeldi sukur. Ama ben ozel mama kullanmistim aslinda ben isin kolayina kaciyorum gozum korkmustu bir damla sut icsem hemen kabiz oluyordu:) sen dikkat et emzir cnm emzirmek guzel ama ben ciddi anlamda emzirmeyi sevemiyorum

Evet canım bende bi on gün sancı cektılten sonra sabunla yaptrdm en son çare bende alerji dıye düşündüm ama dr hiç oyle bişey demedi . şimdi yapıyo ama üç günde bir ve çok zorlanıyo

Evet canım bende bi on gün sancı cektılten sonra sabunla yaptrdm en son çare bende alerji dıye düşündüm ama dr hiç oyle bişey demedi . şimdi yapıyo ama üç günde bir ve çok zorlanıyo
Ben bebegimde 2 gunde bir yapiyor ama zorlanmiyor ilk baslarda agliyordu artik duzene girdi yavas yavas giriyor korkma cnm sen kakasinin geldigini farkettiginde dizlerini karnina dogru gotur rajatliyorlar

Anladim camim hormonlu istemem bende galiba ama etraftan kayıp hamile kalanları da duydum buradan da elayagiz arkadaşın öyleydi diye hatırlıyorum. Bir de ben Merti 1 aylik aşıya götürdüğümde hemşire kondom tutuşturdu elime bi paket şimdilik onunla idare ediyoruz
Ay aynı düzenmiş sağmayınca benim de böyle. En uzun ve derin uyuduğu aralık 9da uyur uyumaz oluyor. Bizim kaka da çok. 3 5 7 9 gece boyu sıçıyor da sürekli ıkınma sesi. Artık dinlemiyorum uyuyorsa
Bizimki günde 3 kez falan yapıyor kakayi. Bir de her bezi açtığımda da sürüntü şeklinde kirlenmiş oluyor tabi. Demekki senin oğlan iyi emiyor maasallah.
Bosuna panikledim kizlar sukur bisey yok dunku test markasi cidden tuhafmis 1,5 yil sonra istiyorum simdi degil
Gozunaydin canim sevindim. Erken şimdi gerçekten sende bebek de kendinize gelin biraz da ondan sonra olur ancak

canım ben kızımda iğneye geçene kadar mini hap diye bir şey kullanmıştım. doktorum emzirirken içebileceğimi söylemişti. unutma korkumdan dolayı 6 aylık olunca iğneye geçmiştim.
Valla canım ben kendim hormon almak istemıyrm , hiç korunma yöntemi kullanmıyrm . eşim geri çekilme yöntemi uyguluyo . zaten benım düzenli ilişki olmazsa olmuyo bebek iki çocugumdada düzenli ilişki ile oldu zaten eşim çocuk pek istemiyo ikinciyi bile ben dıye dıye zorla yaptım o yuzden çok dıkkat edıyo mecbur , bu son dıyo ama ben 4 cocuk istyrm olsada benim için sorun olmaz saglıklı olsınlarda

Ben bebegimde 2 gunde bir yapiyor ama zorlanmiyor ilk baslarda agliyordu artik duzene girdi yavas yavas giriyor korkma cnm sen kakasinin geldigini farkettiginde dizlerini karnina dogru gotur rajatliyorlar
Evet canım bugun baktım yapmaya calısıyo bacak arama oturuyo gıbı tuttum ara ara yaptı rahatladı

Emzirmek şimdi iyi de 1 yasindan sonra bende sevmiyorum dana kadar oluyorlar zaten o koca halleriyle emzirmek zor oluyor kızımı da 2 yaşına kadar emzirdim ama 1.5yastan sonra sifa niyetine günde 1 2 kez ancak emzirdim

Kizlar bir de size danışmak istediğim hangi bezi kullanıyorsunuz? Biz 3no sleepy kullanıyoruz ama 2 kez uyuduğunda altını degistirmesem taşırıyor cisi kenar üstten.
Bir arkadaşım baby turco almış çok memnunum dedi. O da sleepyden geçti buna. Bende mi geçsem kullanan varmi?

Baby turco bilmiyrm canım ama ben molfıx 2 kullanıyorm memnunum

Bizimki günde 3 kez falan yapıyor kakayi. Bir de her bezi açtığımda da sürüntü şeklinde kirlenmiş oluyor tabi. Demekki senin oğlan iyi emiyor maasallah.

İyi emdiğindendir dimi canım?
Günde 8 kez doldurduğu oluyor bezi kakayla. En kötü gününde senin gibi 3 kezi var. Dediğin gibi kaka yoksa bile sürüntü var.
Valla sen diyince moralim geldi. Kaynanam yaramıyor sütün çocuk zayıf aç diye tutturdu. Annem çok kaka yapıyor zayıflayacak diyor.

Olur mu canım öyle sey iyi emiyor ki kaka yapıyor. Esas yapmasa ben bugün sütüm azdı diyorum mesela.
Kilosu boyu nasıl zayıf değildi diye biliyorum senin bebeğini ama

Ya geriçekilmeye ben hiç güvenemem sanırım.
Hatta iki korunma birden mi yapsam diyorum. Benim eşimde son diyor ben bebeğim büyüse 5 yaşına falan gelse isterim ikna etmeyi falan denerim ama yok 5 yaşından erken kazayla falan olursa çok üzülürüm. İki küçük çocukla baş etmek çok zor. Demin bebeği eşime bırakıp kızımla markete gittim mesela kendime zaman ayırmayı çalışıyorum ki pozitif olabileyim enerjim düşmesin. iki küçük çocukla dellenir dağa çıkarım.

Bizimki 9dan 4e kadar dursa sırılsıklam olur heralde
Haha benim kız gece fazla emmiyo canım ama gündüz sürekli memede .ama benim sütüm yarıyo maşallah bide genetık benim bebekler tombik oluyo buda oyle ama yurumeye başlayınca gidiyo kilolar şükğr . herkes obez olur dese de emen çocuga nasıl dıyet yaptırabılırım ki

Ben gayet rahatım canım eşim baya baya istemiyo çok dikkatli olursa da sorun etmem saglıklı olsunda

Yok canim anne sütü obez yapmaz mama yapar. onu diyenler neye dayanarak söylüyorsa. Allahin cocuga verdiği nimetin ne zararı olurmuş.

Yok canim anne sütü obez yapmaz mama yapar. onu diyenler neye dayanarak söylüyorsa. Allahin cocuga verdiği nimetin ne zararı olurmuş.
Aynen canım hatta ilk kızımda dr dıyet yaptır dedi emen çocuga başka dr götürdüm o nasıl oluyo demişti anne sütü zarar vermez emzir dedi de rahatladm

Peki 3 tane normal dogum mu yaptin ? Ben iki sezeryan iki cocuk daha istiyorum allah nasip ederse vucudum dayanirsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…