Bende bende gecen tüm gun uyumadi gece 1 oldu gozler kapaniyor ama uyumamak icin direniyordu oturdum ağladım yorgunluktan sanki anladı ağladığımı 5 e kadar uyudu yavrumUzun uyumaları icn erken aslinda ama ben bir an önce gece deliksiz uyumak istiyorum
Eli ayaklari 1 dk durmuyor uyanikken ama elleri hep yumruk kizimin hele banyo ederken daha cok sıkıp mosmor ediyor kendini sizler de de öyle mi doktor kontrolünde soracagmBenim de tek meme aşıyor hep,göğsüm dolu dolu olur ben uykuya yenik düşmeyip alelacele emzirmezsem,dürte dürte güzel emerse daha iyi uyuyor.bir de farkettim ki gün içinde özellikle akşam kaka yapmadıysa gece daha az emiyor tek göğsü bile.her sabah beş gibi ıkınmalar iyice artıyor bizim de gaz kaka çıkrtacam diye canı çıkıyor,kakayı bir yaptı mı iyi emmeye başlıyor.
Hergün aynı saatler aynı kaka derdi bizde de,kabız değil ama zor yapıyor,gaz sıkıştırıyor sanırım ondan yapamıyor.
Kızlar sizin bebekler uyanıkken kol bacak çokca oynatıyor mu,aslında daha çok hareket ettirse daha kolay olacak bu boşaltım işleri aslında,ben masaj yapıyorum ama yeterli gelmiyor
Ben 4 yıl kullandım cnm. Bebek isteyince çıkarttırdım. Kayma falan yaşamadım ben. Hiçbir yan etkisi de olmadı bana. Bazılarına kilo aldırıyomuş, bazırlarınında vücudu yabancı madde olarak algılayıp kabul etmiyomuş vs. Ben bi sıkıntı yaşamadım. Birde hormonlu ve hormonsuz olarak 2 çeşidi var. Neye göre ne takılıo bilmiorm ama sen dr a sor istersen. Bana hormonsuz takılmıştı. Bazı drlarda senede 1 kontrol ettirin diolar. Kaymışmı falan die ama ben hiç gitmemiştim. Birde süresi oluo; mesela 5 yıllık, 10 yıllık falan. Süreyi geçtikten sonrada çıkarttırmak gerekiomuşCanim sen spirali çıkartıp mi hamile kaldın bunda? Yoksa kayma falan mı oldu.
Nasil güvencem bilmiyorum ilk kez taktiricam bende
Hepsi farklı sanırım,bizim ki çok hareketli diyemem,bol bol etraf izliyor sadece.ama elleri de hiç sımsıkı yumruk olmadı,doğup geldiğinde bile yumruk değildi.yapıyor tabi arada yumruk ama kolay açıyor.iki ayı bir devirelim bakalım neler değişecekEli ayaklari 1 dk durmuyor uyanikken ama elleri hep yumruk kizimin hele banyo ederken daha cok sıkıp mosmor ediyor kendini sizler de de öyle mi doktor kontrolünde soracagm
Ben artık sagmiyorum canim biberonu istemiyor çünkü. Bizimki de 9da uyur 12gibi uyanır en uzun uyduğu ara bu. Ondan sonra 2 saatte bir uyaniyor sabah 6 7 gibi de kaka yapar ya da çişi taşmış olur. Oyle üst değiştirme merasimimiz oluyor. İyice uyaniyor
Haydii hayırlısıı , hayır ben şeyi merak ettim , emziriyormusun ? Adet oldunmu ? Nasıl denk geldiDaha demin kan sonucunu verdim canlar ama burasi turkiye gibi degil hemen cikmiyor sonuclar ya aksama cikar yada yarin dediler
ama icimden bir ses yok diyor
Benim korkum bakmak degil ben bakarim korkum ve kafama taktigim sey benim kilomonce vermem lazim
Benim kizimda biberonla sut iciyor ve avent biberonunu kullaniyorum fakat agzini delmek zorunda kaldim biraz cunku cok kiziyordu yavas geliyor diye bu sekilde daha rahat icmeye basladi diyer kizlarimdada yapmistim ama bukadar erken degildi :) 6+ agizligini aldim bakalim onu begencekmi ozaman delmeme gerek kalmaz
Ben hem sagip hem mama veriyorumHaydii hayırlısıı , hayır ben şeyi merak ettim , emziriyormusun ? Adet oldunmu ? Nasıl denk geldiben emziriyorum adette gördümmü bilmiyorum çünkü lohusalığımın 36. Günü tekrar kanama başladı acaba adet oldummu bilmiyorum . Ve emzirirken bukadar kolay hamile kalınıyormuymuş ben bilmiyorum Allah tan 1 kere ilişkimiz oldu ondada eşim korundu alel acele bişeyler yaptık bebek uyanmasın diğe . Resmen rezillik
Benimki hizli icmek istiyorOy maşallah
Bizimki avent le ağzından akıtıyor.
LesaM önermişti sanırım lansinoh s aldım bu tam oldu bize
Benim kız kıpır kıpır canım hiç durmuyo ama bizde de kaka çok zor yapıyo ıkınmaktan bi hal oluyo . onu da üç güne bir yapabılıyo dr da bişey demedi . çok zorlanıyo yavrum . ben sürekli hareket yaptıyrum ekstraBenim de tek meme aşıyor hep,göğsüm dolu dolu olur ben uykuya yenik düşmeyip alelacele emzirmezsem,dürte dürte güzel emerse daha iyi uyuyor.bir de farkettim ki gün içinde özellikle akşam kaka yapmadıysa gece daha az emiyor tek göğsü bile.her sabah beş gibi ıkınmalar iyice artıyor bizim de gaz kaka çıkrtacam diye canı çıkıyor,kakayı bir yaptı mı iyi emmeye başlıyor.
Hergün aynı saatler aynı kaka derdi bizde de,kabız değil ama zor yapıyor,gaz sıkıştırıyor sanırım ondan yapamıyor.
Kızlar sizin bebekler uyanıkken kol bacak çokca oynatıyor mu,aslında daha çok hareket ettirse daha kolay olacak bu boşaltım işleri aslında,ben masaj yapıyorum ama yeterli gelmiyor
Hap bebek emzirirken yasak değil mi ?Ben hem sagip hem mama veriyorum
Cnm ama dogumdan 23-24 gun sonra adetim oldu cunku ben normal dogum yaptigim icin 1 hafta sonra kanamam tamamen durdu ve dikislerim yoktu cok cabuk toparladim o nedenle ve doktor kontrolune gitmistim hersey iyiydi yani iliski yasak degildi. Zaten dogumdan itibaren hapta aliyordum normalde bizde hem hap hem condom kullancaktil ama iste o an ona firsat olmadi :) benim buyuk kizlarim zaten en gec 8:30 da yatiyorlar bebekte duzene girdi sukur o nedenle yorgunda olsam dusumu alip kendimize zaman ayiriyorum cunku inan sadece bebek cocuk olmuyor esle zaman gecirmek iyi geliyor:)
Canım iyi yapıyorsun yargılamak için demedim gerçekten yanlış anlamaBen hem sagip hem mama veriyorum
Cnm ama dogumdan 23-24 gun sonra adetim oldu cunku ben normal dogum yaptigim icin 1 hafta sonra kanamam tamamen durdu ve dikislerim yoktu cok cabuk toparladim o nedenle ve doktor kontrolune gitmistim hersey iyiydi yani iliski yasak degildi. Zaten dogumdan itibaren hapta aliyordum normalde bizde hem hap hem condom kullancaktil ama iste o an ona firsat olmadi :) benim buyuk kizlarim zaten en gec 8:30 da yatiyorlar bebekte duzene girdi sukur o nedenle yorgunda olsam dusumu alip kendimize zaman ayiriyorum cunku inan sadece bebek cocuk olmuyor esle zaman gecirmek iyi geliyor:)
Canım son 10 gündür bebegim cok sancılandı soluksuz aglama hali ve kaka yapamadıgı için 2 kez fitil attım gliserin kansuk çeyrek 2 kez acile 2 farklı doktora gittim aşırı huzursuzdu. Biogai kullanıyoruz devam edin dediler asırı derecede bir gaz sancısı cocuk katılarak aglıyordu susturamıyorduk acı ceker tipi bir ağlama ve en son fitil yardımıyla mukuslu kaka yapınca doktor süt alerjisi olduguna karar verdi . 3 gündür peynir ve süt ürünleri tüketmiyorum süt tozu ıceren her sey dahil ve kırmızı eti de kestirdi gözlemlemekteyiz rahatladı belki böyle bir durumu vardır. Cok üzücü bebişler rahatsızlanmasınBenim kız kıpır kıpır canım hiç durmuyo ama bizde de kaka çok zor yapıyo ıkınmaktan bi hal oluyo . onu da üç güne bir yapabılıyo dr da bişey demedi . çok zorlanıyo yavrum . ben sürekli hareket yaptıyrum ekstra
canım ben kızımda iğneye geçene kadar mini hap diye bir şey kullanmıştım. doktorum emzirirken içebileceğimi söylemişti. unutma korkumdan dolayı 6 aylık olunca iğneye geçmiştim.Hap bebek emzirirken yasak değil mi ?
Mini haplar var canim o zararsiz emzirince onu kullanabiliyorsun ama bu mini pil ozelligi ara vermeden surekli iceceksin adetliyken bileHap bebek emzirirken yasak değil mi ?
Saol cnm cocuklarin duzeni gercekten bizim elimizde bizler gucluyuzCanım iyi yapıyorsun yargılamak için demedim gerçekten yanlış anlamabende hap kullanmayı düşünüyorum acaba risk olurmu onuda merak ettim açıkçası. bu arada 3 cocukla bu düzen helal olsun demeden geçemicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?