2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sleepyin 3nosunun da büyüğü varmis kızlar onu aldik az önce. midi plus diye geçiyor bağladım şimdi daha iyi oturdu beline sanki insallah taşmaz artık cisi
Bebis kac kilo cnm bende 3 ni ya gectim beli iyi geliyor bize

Benim doktorum sen yemeğinden kısma bu bebek gazlı ne yersen ye gaz yapacak diyor. 3. Aydan sonra bıçak gibi kesilecek dedi. Ben de onu bekliyorum. Psikoloji kalırsa o zamana
Ya ilk 40ı çıksın düzene girer dediler daha bi kaotik olduk sanki bi de gazı da arttı iyice o zaman 40 gün daha mı diyelim napalım boyun eğicez heralde

Kızlar mert cok rahatsiz oldu bu aşıdan. Sürekli mizmiz ağlak halde. Kucagimizdan indirsek ağlıyor surekli kucakta ve memede kalmak istiyor insallah gece rahat uyuruz
Asidan dolayı huzursuz olmasın diye yeğenime aşıdan yarim saat önce calpol aşıdan 4 saat sonra calpol veriyorduk eczacimiz öyle demisti hic atesi agrisi vs olmamisti simdi 5 yasinda

Metsil kullandım 1 hafta kadar ama o da bağırsaklarını bozdu sanki çokta guvenemedim bilmiyorum

Evet canim yorulmak uykusuzluk bunlar sütü çok etkiliyor.
Bebis kac kilo cnm bende 3 ni ya gectim beli iyi geliyor bize
6kilo canim bir büyük boyu aldık bezin daha iyi oldu sanki

Senin yazdıklarını okuyunca ferahlıyorum canım valla
Yaa ne mutlu bana inan çok sevindim bı nebze de olsa rahatlatiyorsam. 2. Çocuğum ama yine acemilik var. Bazı yorumlarda kendimi eksik hissediyordum önceleri . Herkes mükemmel bı ben üstesinden gelemedim sanki gibiydi. Şimdi bocalayan birini okuyunca yalnız hissetmesin bak ben de senin gibiyim demek için yazıyorum. Gerçekten geceleri berbat geçiyor . Hatta gece olsun istemiyorum ama kendimle dalga geçmekten de alamıyorum. Yeme içme kısıtlanmasını kaldırdım zaten kuş kadar yiyorum onda da zevk alayım.

Sen de benim gibisin bende mama takviyesi yapıyorum ve çocuğun daha olgun uykuya gecmesine ve annenin daha iyi dinlenmesine yardımcı oluyor benim 4 çocuk var yoksa fırsat olmuyor
Evet cnm ben biraz kolaya kactim itiraf ediyorum ama elimde degil baska turlusu hem bana hem cocuga hemde diyer cocuklarima eziyet ben surekli memede gezemem sagiyorum ve mama veriyorum sirayla.. sen bebegin kac cc mama iciyor ve kac saatte bi cnm? Benimde bu ara iyi icmiyor nedense

Valla evde durum bağlı eğer mümkünse ilk meme verip peşine mama yok imkanlar yoksa ilk mama sonra meme
60 CC hiç geçmiyor bazen 90 ama o da çok nadir

Valla evde durum bağlı eğer mümkünse ilk meme verip peşine mama yok imkanlar yoksa ilk mama sonra meme
60 CC hiç geçmiyor bazen 90 ama o da çok nadir
Bende oyle cnm bu son bi kac gundur 60-90 arasi iciyor 120 cc ictigi oldu ama yok istemiyor artik okadar icmeyi

Kızlar Medical Park'ın verdiği aşı çizelgesinde 3 6 aylık göz kontrolü yazıyor göz taramasına getiren var mı

Kızlar günaydın Sütümde azalma var diye yazmıştınız gruptan ben de öyle hissettim ama sanırım artık daha az aralıklı ve daha fazla süt emiyor bebişler . Yaklaşık 3 saatte 1 günde 8 9 kere meme veriyordum fakat artık 6 7 kerede kalacağım çünkü her emmede yaklaşık 160 ml süt emiyor. Yani 4 saate bir emzircem . Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Kızlar Medical Park'ın verdiği aşı çizelgesinde 3 6 aylık göz kontrolü yazıyor göz taramasına getiren var mı
Devlet 1. Ayda istiyor kontrol ben cuma gidecegim saglik ocagi sonucunu da istedi benden onlara teslim edecegim

Ben her istediginde veriyorum dun biraz emdi yarim saat uyudu sagdim tek memeden 120 ml cıktı uyaninca 70 ml anca icti

Ne zaman isterse ben o zaman emziriyorum sagmiuorum artik kaç cc içiyor bilmiyorum

Sen de benim gibisin bende mama takviyesi yapıyorum ve çocuğun daha olgun uykuya gecmesine ve annenin daha iyi dinlenmesine yardımcı oluyor benim 4 çocuk var yoksa fırsat olmuyor

Kızlar dün akşam aşırı yorgundum annemde olmama ev iş yapmamama rağmen. Yemeğim önüme geliyor ama sadece kolik bebek tek başına beni perişan etmeye yetti. Akşam 8di yıkadık ve anne dayanamıyorum yatıcam sen uyut mama ver naprsan yap dedim. Neden daha önce yapmadım bilmiyorum. Gece 2de uyandım uykumu almışım.
Bebiş 90cc mama içmiş. Sabaha kadar ara ara emzirdim ve daha yeni uyandı. Normalde 6da dikilir. Resmen çocuk da sanki salıyor mamayla kendini.
Yardımcınız yoksa başka çocuklar da varsa evde açıkçası mama vermek kolaya kaçmak değil mecburiyetmiş bir yerde. Zor çünkü. 2 saatte bir meme istiyorlar öbür türlü.

Tek başına kesinlikle zor.. Hele de başka çocuk da varsa her dk memede tutmak nasıl olacak bilemiyorum.. Benim ne 2 saati bazen yarım saatte istiyor.. memem açık geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…