2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Masallah cnm

Maşallah canım iyi emiyormuş.her seferinde sağıyor musun nasıl biliyorsun ne kadar emdiğini?

Ben gece sağıyorum 90-100 cc geliyor iki memeden. 80de bırakıyor. Cidden ne kadar emerse o kadar geliyor demek ki.

Dün gece iyi dinlendim bir tek. İlk defa 150 cc sağdım. Sağdığımı kaldırdım. Daha memede süt vardı kalanını emdi yani. Doydu kalanıyla uyudu.

Merhaba anneler herkes nasıl bebisler iyi mi
Yorucu geçiyo günler iki çocuga yetişmekle . sıcak mahvedıyo az serınlese hava daha kolay olur gıbı gelıyo bebek sıcaktan uyuyamıyo surekli mızıldıyo . onun dışında kaka sorunumız hala devam edıyo ıkın ıkın bi hal olduk ama bu gunumuze de şükür

Ben her istediginde veriyorum dun biraz emdi yarim saat uyudu sagdim tek memeden 120 ml cıktı uyaninca 70 ml anca icti
Göğüsün hiç mi ağrımıyor bomboş hissi hiç gitmiyordur

Ne zaman isterse ben o zaman emziriyorum sagmiuorum artik kaç cc içiyor bilmiyorum
Bende öyle yapıyordum ama bu sefer az emip bırakıyordu bi iki saate birdaha istiyordu yani ne emiyor ne emmiyor anlamıyordum dün artık sinir oldum uygulamayla takip edcem 4 saate bir vercem
Her seferinde memeden ama günde iki üç defa sağıyorum sağınca ne kadar çıkıyorsa ona göre hesaplıyorum birde full 15 dakka emmiyor luk luk durmadan yani en az 150 içiyordur diye düşünüyorum . Biberonla verince 160 bitiyor direkt 5 dakkada

Uygulamayla takip 4 saatte bir olayını nasıl yapıcan canım. Duracak mı? Ve hangi uygulamayı kullanacaksın. Ben de 2 saatte bir veriyorum en iyi ihtimalle. En uzun aç durduğu gece 21.00-01.00 arası eğer sağdığımı içirmezsem.
Sağarsam 23.00 gibi veriyorum. Bu sefer da 03.00e kadar dayanıyor işte. Gece 4 saat deliksiz bir kere uyuyor.

Benimki çok az emiyor kızlar ya.. 5 dk anca.. Gece daha da az.. Ben hiç sağmıyorum, bir ara mochiyle tekini sağıyordum hep ama üst üste mastit olunca bıraktım.. Öyle memeyi emip bitrmiyor hiç, ben zorla veriyorum hep.. Sanki kilo da almadı gibi geliyor.. Bakalım 2. Ay kontrolde belli olur

Rahatsız olmuyor kusun canım doluluktan

Dolunca acı oluyor sızlıyor ondan sağıyorum

tubaslk soruyorum çünkü ben de istedikçe veriyorum ne emiyor ne emmiyor anlamıyorım. Bir de kilosu da az. Biberona da alışacak diye korkuyorum. Valla nasıl olacak bilemedim.

Kızlar gündüzleri bebislerin uyuma düzeni nasıl kızım 1 gün uyuyorsa ertesi gun uyumuyor disari cikarirsam uyuyor anlam veremedim bugun uyumama günü çokta yorgunum banyo da ettirdim yarim saat anca uyudu

Bebeğim diye bir uygulama var onda emzirdiğim saati yazıyorum emzirdikten sonra 1 saat oynatıp uyutuyorum 2 3 saat yatıyor öyle kalkınca da emziriyorum
Dolunca acı oluyor sızlıyor ondan sağıyorum
Bendede öyleydi ama o doluluk hissi gitti göğüsler dolu ama yumuşak terbiye oldular zamanla öyle oluyor
tubaslk soruyorum çünkü ben de istedikçe veriyorum ne emiyor ne emmiyor anlamıyorım. Bir de kilosu da az. Biberona da alışacak diye korkuyorum. Valla nasıl olacak bilemedim.
Cunku sık verdiğin için az emiyor bırakıp sonra istiyor tekrar. İyice acıktır ki saldırsın memeye dene oynatmaya çalış zaman geçsin 3 saate bir emzirmeyi dene en az farkı görceksin hem memeyi boşaltacak hem göğüsündeki süt daha fazla gelcek cünkü meme tam boşalcak

Evet beklediğimde aynen öyle oluyor daha düzenli yaşıyoruz öyle günlerde. Ama bir günü bir günü tutmuyor çok ağladığında memeyle sakinleştiriyorum

Kızlar sizin bebelerin kafa çapı kaç çıkıyor bizimkini bu ay 40olctu hemşire. 37dogmustu 3 cm büyümüş oluyor az mı çok mu bilemedim sormadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…