Ben üç aylık olunca götürcem dr öyle dedi . direk göz doktoruna randevu alcamKızlar Medical Park'ın verdiği aşı çizelgesinde 3 6 aylık göz kontrolü yazıyor göz taramasına getiren var mı
Masallah cnmKızlar dün akşam aşırı yorgundum annemde olmama ev iş yapmamama rağmen. Yemeğim önüme geliyor ama sadece kolik bebek tek başına beni perişan etmeye yetti. Akşam 8di yıkadık ve anne dayanamıyorum yatıcam sen uyut mama ver naprsan yap dedim. Neden daha önce yapmadım bilmiyorum. Gece 2de uyandım uykumu almışım.
Bebiş 90cc mama içmiş. Sabaha kadar ara ara emzirdim ve daha yeni uyandı. Normalde 6da dikilir. Resmen çocuk da sanki salıyor mamayla kendini.
Yardımcınız yoksa başka çocuklar da varsa evde açıkçası mama vermek kolaya kaçmak değil mecburiyetmiş bir yerde. Zor çünkü. 2 saatte bir meme istiyorlar öbür türlü.
Kızlar günaydın Sütümde azalma var diye yazmıştınız gruptan ben de öyle hissettim ama sanırım artık daha az aralıklı ve daha fazla süt emiyor bebişler . Yaklaşık 3 saatte 1 günde 8 9 kere meme veriyordum fakat artık 6 7 kerede kalacağım çünkü her emmede yaklaşık 160 ml süt emiyor. Yani 4 saate bir emzircem . Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Yorucu geçiyo günler iki çocuga yetişmekle . sıcak mahvedıyo az serınlese hava daha kolay olur gıbı gelıyoMerhaba anneler herkes nasıl bebisler iyi mi
Göğüsün hiç mi ağrımıyor bomboş hissi hiç gitmiyordurBen her istediginde veriyorum dun biraz emdi yarim saat uyudu sagdim tek memeden 120 ml cıktı uyaninca 70 ml anca icti
Bende öyle yapıyordum ama bu sefer az emip bırakıyordu bi iki saate birdaha istiyordu yani ne emiyor ne emmiyor anlamıyordum dün artık sinir oldum uygulamayla takip edcem 4 saate bir vercemNe zaman isterse ben o zaman emziriyorum sagmiuorum artik kaç cc içiyor bilmiyorum
Her seferinde memeden ama günde iki üç defa sağıyorum sağınca ne kadar çıkıyorsa ona göre hesaplıyorum birde full 15 dakka emmiyor luk luk durmadan yani en az 150 içiyordur diye düşünüyorum . Biberonla verince 160 bitiyor direkt 5 dakkadaMaşallah canım iyi emiyormuş.her seferinde sağıyor musun nasıl biliyorsun ne kadar emdiğini?
Ben gece sağıyorum 90-100 cc geliyor iki memeden. 80de bırakıyor. Cidden ne kadar emerse o kadar geliyor demek ki.
Dün gece iyi dinlendim bir tek. İlk defa 150 cc sağdım. Sağdığımı kaldırdım. Daha memede süt vardı kalanını emdi yani. Doydu kalanıyla uyudu.
Göğüsün hiç mi ağrımıyor bomboş hissi hiç gitmiyordur
Bende öyle yapıyordum ama bu sefer az emip bırakıyordu bi iki saate birdaha istiyordu yani ne emiyor ne emmiyor anlamıyordum dün artık sinir oldum uygulamayla takip edcem 4 saate bir vercem
Her seferinde memeden ama günde iki üç defa sağıyorum sağınca ne kadar çıkıyorsa ona göre hesaplıyorum birde full 15 dakka emmiyor luk luk durmadan yani en az 150 içiyordur diye düşünüyorum . Biberonla verince 160 bitiyor direkt 5 dakkada
Rahatsız olmuyor kusun canım doluluktanBenimki çok az emiyor kızlar ya.. 5 dk anca.. Gece daha da az.. Ben hiç sağmıyorum, bir ara mochiyle tekini sağıyordum hep ama üst üste mastit olunca bıraktım.. Öyle memeyi emip bitrmiyor hiç, ben zorla veriyorum hep.. Sanki kilo da almadı gibi geliyor.. Bakalım 2. Ay kontrolde belli olur
Dolunca acı oluyor sızlıyor ondan sağıyorumGöğüsün hiç mi ağrımıyor bomboş hissi hiç gitmiyordur
Bende öyle yapıyordum ama bu sefer az emip bırakıyordu bi iki saate birdaha istiyordu yani ne emiyor ne emmiyor anlamıyordum dün artık sinir oldum uygulamayla takip edcem 4 saate bir vercem
Her seferinde memeden ama günde iki üç defa sağıyorum sağınca ne kadar çıkıyorsa ona göre hesaplıyorum birde full 15 dakka emmiyor luk luk durmadan yani en az 150 içiyordur diye düşünüyorum . Biberonla verince 160 bitiyor direkt 5 dakkada
Uygulamayla takip 4 saatte bir olayını nasıl yapıcan canım. Duracak mı? Ve hangi uygulamayı kullanacaksın. Ben de 2 saatte bir veriyorum en iyi ihtimalle. En uzun aç durduğu gece 21.00-01.00 arası eğer sağdığımı içirmezsem.
Sağarsam 23.00 gibi veriyorum. Bu sefer da 03.00e kadar dayanıyor işte. Gece 4 saat deliksiz bir kere uyuyor.
Bebeğim diye bir uygulama var onda emzirdiğim saati yazıyorum emzirdikten sonra 1 saat oynatıp uyutuyorum 2 3 saat yatıyor öyle kalkınca da emziriyorumUygulamayla takip 4 saatte bir olayını nasıl yapıcan canım. Duracak mı? Ve hangi uygulamayı kullanacaksın. Ben de 2 saatte bir veriyorum en iyi ihtimalle. En uzun aç durduğu gece 21.00-01.00 arası eğer sağdığımı içirmezsem.
Sağarsam 23.00 gibi veriyorum. Bu sefer da 03.00e kadar dayanıyor işte. Gece 4 saat deliksiz bir kere uyuyor.
Bendede öyleydi ama o doluluk hissi gitti göğüsler dolu ama yumuşak terbiye oldular zamanla öyle oluyorDolunca acı oluyor sızlıyor ondan sağıyorum
Cunku sık verdiğin için az emiyor bırakıp sonra istiyor tekrar. İyice acıktır ki saldırsın memeye dene oynatmaya çalış zaman geçsin 3 saate bir emzirmeyi dene en az farkı görceksin hem memeyi boşaltacak hem göğüsündeki süt daha fazla gelcek cünkü meme tam boşalcaktubaslk soruyorum çünkü ben de istedikçe veriyorum ne emiyor ne emmiyor anlamıyorım. Bir de kilosu da az. Biberona da alışacak diye korkuyorum. Valla nasıl olacak bilemedim.
Canım sen tereddüt etme bence sütün var fazlasıyla bebekte emiyor güzel kilo alır inşallahtubaslk soruyorum çünkü ben de istedikçe veriyorum ne emiyor ne emmiyor anlamıyorım. Bir de kilosu da az. Biberona da alışacak diye korkuyorum. Valla nasıl olacak bilemedim.
Bebeğim diye bir uygulama var onda emzirdiğim saati yazıyorum emzirdikten sonra 1 saat oynatıp uyutuyorum 2 3 saat yatıyor öyle kalkınca da emziriyorum
Bendede öyleydi ama o doluluk hissi gitti göğüsler dolu ama yumuşak terbiye oldular zamanla öyle oluyor
Cunku sık verdiğin için az emiyor bırakıp sonra istiyor tekrar. İyice acıktır ki saldırsın memeye dene oynatmaya çalış zaman geçsin 3 saate bir emzirmeyi dene en az farkı görceksin hem memeyi boşaltacak hem göğüsündeki süt daha fazla gelcek cünkü meme tam boşalcak
Canım sen tereddüt etme bence sütün var fazlasıyla bebekte emiyor güzel kilo alır inşallah
Yoo sabahları biraz.. Azaldı sütüm ya eskisi gibi değil.Rahatsız olmuyor kusun canım doluluktan
Ama canım geçen 15 günde 500 grama yakın aldığını söylemiştin maşallah yani tereddüt etme lütfenEvet hep tereddütteydim. Çünkü her gören : “aç bu çocuk”
Persentil hesaplamadan bakabilirsin canımKızlar sizin bebelerin kafa çapı kaç çıkıyor bizimkini bu ay 40olctu hemşire. 37dogmustu 3 cm büyümüş oluyor az mı çok mu bilemedim sormadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?