2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar gündüzleri bebislerin uyuma düzeni nasıl kızım 1 gün uyuyorsa ertesi gun uyumuyor disari cikarirsam uyuyor anlam veremedim bugun uyumama günü çokta yorgunum banyo da ettirdim yarim saat anca uyudu
Benimki sukur uyuyor cnm yatagina koyuyorum emzigini veriyorum uyuyor gece 23den1 kdr arada agliyor oda uykuya dalabilmek icin sonra tekrar sorunsuz uyuyor

oglen 15-16 arasi uyanik oluyor oda oyun halisina koyuyorum etrafina bakiyor aglamadan

Arkadaşlar oto koltuğu ne aldınız?Şu aylarda da kullanıma uygun bişey bakıyorum,çok marka var tabi ama fazla da açılmak istemiyorum

Benimki sukur uyuyor cnm yatagina koyuyorum emzigini veriyorum uyuyor gece 23den1 kdr arada agliyor oda uykuya dalabilmek icin sonra tekrar sorunsuz uyuyor

oglen 15-16 arasi uyanik oluyor oda oyun halisina koyuyorum etrafina bakiyor aglamadan
Masallah kızım bugun 10 Dk uyuyor kalkiyor

Oğlum televizyon u açınca sesiyle ağlamadan yatıyor kızlar sizce kötü bişey mi yapıyorum doğduğundan beri dinlemeye alışık onun la konuşuyoruz hep televizyonu da dinliyor ve ağlamıyor sakince yatıyor

Kızlar Medical Park'ın verdiği aşı çizelgesinde 3 6 aylık göz kontrolü yazıyor göz taramasına getiren var mı
Ben medicalparkta yaptım doğumu ama kontrol olarak devlete gidiyorum bir aylık kontrolde göz de girdi ve geçti

Neden acaba cnm benim kizim masallah hep uyuyor nerdeyse.. acaba sancisimi var yada bilemedimki uykuyami tam dalamiyor
Nedeni bence sicak ondan bebek arabaysiyla bahceye cikarttim uyudu 2 saat bende hava almis oldum :) 6 dan beri uyuyor cok şükür sadece emmeye kalkiyor sabaha kadar uyuruz insallah

Kızlar ne zaman düzelicek bu durumlar... Bütün gece uyumadık sürekli ağlayıp duruyo, zorla uyutuyoruz maksimum 1 saat uyuyo onda da ıh tıs sürekli uyandı uyanicak diye gözümü bile kırpamıyorum...hadi uyumasın dursun şurda diyorum yere bıraktığım an çığlık atmaya başlıyo artık kulaklarımda çınlıyor ağlaması saçımı başımı yolucam uykusuzluktan stresten kocama çatmaya başladım şöyle anneme bırakıyım da 5-6 saat bari uyuyim diyorum ona da içim elvermiyo sanki yük olacakmışım gibi deliricem en sonunda

Gece uyumuyorsa peki gunduzleri nasil? Gunduzleri uyuyorsa surekli uyandir konus gezdir biraz geceye dogru gecsin uykusu …benimki sukur nerdeyse hep uyuyor ara ara uyanir oyalanir tekrar uyur yavas yavas duzene girebilirler normalde artik

Canım bazı cocuklar çok aglak oluyo sans meselesi sanırım . benım abımınde oglu var 3 aylık asla yere koyamzsın sürekli aglama halınde kucakta gezmek istıyo . uyku falan uyumuyo en fazla yarım saat . eger mama verıyosan annen baksın biraz sende dinlen çok zor ama gececek inşallah

Gece uyumuyorsa peki gunduzleri nasil? Gunduzleri uyuyorsa surekli uyandir konus gezdir biraz geceye dogru gecsin uykusu …benimki sukur nerdeyse hep uyuyor ara ara uyanir oyalanir tekrar uyur yavas yavas duzene girebilirler normalde artik
Benim kızda gunduz nerdeyse hiç uyumuyo ama, gece biraz daha ıyı uyuyo .ama uyanıkkan sürekli ıkınıp aglıyo herkesin ki farklı canım

Atak haftaları sanırım bizimki de sabahlar oldu. Kucağımda omzumda güç bela uyuyor yatağa koyunca gözleri saatlerce uyumuş gibi kocaman açılıyor. Hava sıcak olmasa kucağımda dursun razıyım diyorum ama 5 dk ya ter kan içinde kalıyoruz. Annemle şöyle yapıyorum. Gece oğlumu uyutup annem onunla uyuyor. Ben de kızımı uyutmaya çalışıyorum sabah olunca 8-9 gibi emzirip tok olduğundan emin olduktan sonra anneme devrediyorum. Bugün dayanamadım 5.5ta devrettim . Bebiş uyuyana kadar ben de oğlumla uyuyorum. Genelde annem 2-3 saat oyalıyor kızımı. Ağlama sesini duyunca firliyorum emzirmeye gidiyorum. Sonra yine uyuyorum en az toplam 4 saat oluyor öğleden sonra kendime geliyorum. Başka türlü yorgunluktan başım dönüyor ve çok nemrut mutsuz oluyorum.
Sen de böyle yapabilirsin . Diğer türlü bebişin sendeki stresi algılayıp hepten çıkmaza girebilirsin. Kolik sancıları bitene kadar böyle idare edin canım benim.

Annene bırakmaya çekinme canım, gece uyumadıysa sabah anneme gidiyorum gündüz ilgileniyorlar oyalıyorlar gece de orda kalıyorum annemle nöbetleşe bakıyoruz inan çok rahat oluyor hiç yük olarak düşünme senin yorgunluğun hem bebeği etkiliyor hemde aileni etkiliyor

Çok şükür benimki de öyle maşallah, inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…