2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bugün sinirden çatladım. Sabah aşı için gittiğimde aşıların yapılmayacağını dolapların bozuk olduğunu öğleden sonra geleceğini söylediler. Öğleden sonrasi için gün içinde arayıp tekrar iptal olduğunu söylediler. Sonra tekrar arayıp iptal olmadığını vs var ya sinşr küpüne döndüm . En sonunda 14:00 gibi aşımızı olduk . Ama yani 3 tane aşı çüş yaa . İçim gitti . Ben bir tetanoza dayanamadım minnacık beneler 7 aşıya nasıl dayansın. Herneyse keyfimiz yerindeydi saat 18:00 gibi uyudu 20:00 gibi uyandı ama şuan ağlıyor ağrısı var sanırım ateşi yok . Bende eşime dışarı çıkalım dedim umarım gece uyurda ağrısı geçer.
Size soracağım şu kaç saat sonra ağrılar geçer o huzursuzluk ? Ve rahatlatmak için ne yaptınız ? 3 gün boyuncada yıkamadınızmı bebeği

Gerçekten çok zor süreçler herkese şimdiden kolaylık versin Rabbım umarım herkesin gönlüne göre olur benim de son adet tarihimi üzerinden 16 gün geçti hala hastalanmadim bgun akıntımda çok az bir leke gördüm ama hala gelen birsey yok çok fazla akıntım var test yaptım ama negatif çıktı böyle bir durum yaşayan var mı

Biz dün olduk aşıyı canım. Dün çok sakinleşti ateşi 37.9 oldu en yüksek. Sessiz sessiz uyudu. Gece huzursuzdu uykuda ama uyanmadı. Bugün gün içinde çok rahat uyudu. Ama akşam saati yıkama rutini bozulunca ve huzursuzluğu da eklenince uyumak bilmedi. Normalde 9u geçirdiği hiç olmamıştı. Bugün 10 oldu daha gözü açık ytakta boş boş bakıyor valla üzüldüm. Yazık günah. Çok küçükler bu aşılar için.

Ben bir şey anlamadım

Kan testi ile kesin sonucu alırsınız
Normalde adet döngünüz nasıldı?

Geçmiş olsun canım bizim haftaya aşımız.. 3 gün yıkamayacaksın dedi ebemiz evet...

Bu konuya yazınca şaşırdım. Haziran annesi değilsiniz demi
Adetiniz 16 gün geciktiyse kadın doğumcuya gidin lütfen. Gebelik istiyorsanız inşallah gebeliktir ama ciddi bir şey olmasın allah korusun. 16 gün çok uzun.

Ağrı kesici vermşş miydin cnm?

Kızlar benim bebegin vücudunda hafif kahvemsi lekeler var bacak ve omuz bölgesinde normalmi acaba bir haftadır var

Bizde bundan var canım büyük kızımdan kalma
1 haftadır koyuyorum baya oyalanıyor üzerinde
Aynen benim kizimda oyalaniyor sonra ya uyuyor yada acikiyor yiyip uyuyor :) cok sukur iyce duzene girdik biz gunduzleri biraz oyalanip yer uyur gecelede 4-5 saatte bi kalkiyor bin sukur bu hallerimize

Yani faydası oluyor mı damlanın canım , dr götürdün bişey dedi mi ? Kaç gün yapmazsa sıkıntı olur off çok moralım bozuluyo bu konuya . Ben damlayınher gun aynı saatte 5 damla verıyrm ıkı gundur ama daha kaka yapmadı malesef

Asırı gaz sancısı vardı kakasını yapamıyordu doktor ilacı değiştirdi 3 gunde faydasını gördüm.şimdi gazını da kolay cıkarıyor.
Ay inşallah bizede faysa eder . damlayo kullandıkrçtan kaç gün sonra faydası oldu acaba ya valla çok soruyrm ama yavrum sürekli ıkınıyo ama yapamıyo

Birde kızlar biz 9 haziranda dogduk aşımız bu ayın 17 sinde normalde bu ayın 8 inde 2 aylık oluyoruz 9 gün geçmiş oluyor hemşiremi yanlış hesapladı bu gecikmeden birşey olurmu.birde kalça ultrason uda çektirmedik Dr gün vermedi 40 ından sonra çekilir demişdi şu tarihde de gelin demedi devlet hastanesine gitmişdik özele sordum 250 TL dediler muayene hariç ugs ye kaç aylık olana kadar çekiliyor bilginiz varmı. 2 hafda içinde gidemeyeceğim hastaneye eşimin izni yok iki çocuklada gidemem çokmu geç kalırım

Canım bizimde tuvalet sorunumuz olmuşdu zeytin yagı içir hergün alışkanlık haline getir dedi Dr birde biogaia damla verdi gece 12 de veriyorum çok şükür gaz dı tuvalet sorunudur kalmadı

İki aya kadar yapışıyo kalca testi canım . devlwt yapıyk neden özele para veresın ki ,herhangı çocum dr sıra aldık biz ona dedim yönlendırdı bizi , üç aylık olunca da direk göz dr götür dedi

Sadece anne sutumu veriyosun cnm ve doydugundan eminsen normalde bir kac gun yapmamasi normaldir. Ben mamada veriyorum o nedenle her 2 gunde 1 yapiyor kizim kakasini. Ama 2. Kizimda inet sutune karsi alerjisi vardi ve o nedenle surekli kabizlik cekti eger kabizliktan suphe edersen doktoruna danismanda
Faydasi var. Ve baktin bebek cok rahatsiz fitil kullanabilirsin ben kullandim hic bir zarari yok korkmayin. Ama dedigim gibi eger cidden rahatsiz oldugunu hissedersen kullan ve devam ederse doktoruna danisin

Canım bizimde tuvalet sorunumuz olmuşdu zeytin yagı içir hergün alışkanlık haline getir dedi Dr birde biogaia damla verdi gece 12 de veriyorum çok şükür gaz dı tuvalet sorunudur kalmadı
Canıö zeytınyagı bir kere verdim çay kaşogının ucu ile . birden agzı köpük doldu ve morarmaya başladı elim ayagım dolandı . boguluyodu yarım saat o sekılde oldu korktum bi daha veremdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…