2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hım desene biz geç kalacağız kalça ya çünkü 2 gün sonra iki aylık olacağız 2 hafdada gidemeyeceğim özele de dedğin gibi para vermek istemiyorum devletin imkanları varken

Sadece anne sütü veriyrm . dr dedim kabız degıl yapyıgında sıvı kakası rwngı de normal . ama çok sesli yapıyo ve aglıyo yaparken . dr bişey demedi zaten iki kere fıtılle yaptrdm yıne 4 gundur yapmıyo şaştım kaldım inşallah biogıa dıye damla aldm fayda eder vallah stres oldum ıyıce

Canıö zeytınyagı bir kere verdim çay kaşogının ucu ile . birden agzı köpük doldu ve morarmaya başladı elim ayagım dolandı . boguluyodu yarım saat o sekılde oldu korktum bi daha veremdm
Aaa nedenki canım genzinemi kaçırdı acaba ben 1 aydır hergün veriyorum damla damla ama bir çay kaşığını ağzına boşaltmıyorum

Hım desene biz geç kalacağız kalça ya çünkü 2 gün sonra iki aylık olacağız 2 hafdada gidemeyeceğim özele de dedğin gibi para vermek istemiyorum devletin imkanları varken
Buyuk çocugu bırakacak yer yok mu canım . dr bana sa bişey demedi ben gidip sorunca bana su zaman getr dedi . illa ugrastrcaklar deseler olmuyo sanki su zamanda gelin diye

Evet 2. Kizimda kaka problemi cok cektim bilirim ne demek oldugunu. Eger zeytinyagini verirken bebegin boguluyro gibi olduysa gun icinde birkere biberonla vermeyi denece icine zeytinyagini kat o sekilde icsin sutunu.. bilemedim baska
Ne diyebilirim diye cunku sadece anne sutu verdigin icin biberon vermek istermisin onuda bilemedim cnm..

Aaa nedenki canım genzinemi kaçırdı acaba ben 1 aydır hergün veriyorum damla damla ama bir çay kaşığını ağzına boşaltmıyorum
Bende anlamadm canım abimin bebegı de oldu 4 aylık ona da verıyodk sıkıntı yoktu . ben verdm çocuk ölüyodu hala unutamıyrm elim ayagım boşaldı

Benim bebegimdende 1 haftadir göbeğinde var cnm
Nedir acaba o ben herşeyden nem kapar oldum eşim normal diyor geçer panik yapma diye teselli ediyor ama araştırıyorum int hep kötü şeyler yazıyor bir daha int bakmayacagım ama bizim baya var canım her yerinde cıkdı 10 tane rahat var

O şekilde mantıklı aslında deneyım bir canım inşallah fayda eder yani kaka yapsın dıye beklemekte varmış diyorm eşime bir bunu yaşamadıydık bununda yaşadık artık eşim bile her gun sorar oldu

Ben 50 günlükken çektirdim ama 3. aya kadar çekiliyor

Bende anlamadm canım abimin bebegı de oldu 4 aylık ona da verıyodk sıkıntı yoktu . ben verdm çocuk ölüyodu hala unutamıyrm elim ayagım boşaldı
Anlıyorum seni o durumlarda insan hayattan kopuyor sende sütünün içine karıştır bir kaç damla bir çay kaşıgına bir iki damla zeydin yagı bir kaç damla sütünü damlar dudagına sürerek vermeye çalış zeytin yagı ile alakalı değil dır sadece genzine kaçaçıgı tutmuşdur canım kabız lık da bebek için çok zor ıkınması da iyi dedğil

O şekilde mantıklı aslında deneyım bir canım inşallah fayda eder yani kaka yapsın dıye beklemekte varmış diyorm eşime bir bunu yaşamadıydık bununda yaşadık artık eşim bile her gun sorar oldu
Bilirimmmmm cok zor vallahi 2. Kizimda kaka yaptiginda esimle sevinirdik yavrum cok cekti sukur bu kizim suan iyi insallah seninkide yapar

Aynen canım bu şekilde deneyecegm aklıma grlmemişti bu cok sagolun inşallah fayda eder

Bencede çok kücükler iki bacağı şiş gibi bizimkinin bacağına dokunmamaya alışıyorum bence banyo eldiveniyle ıslatıp yıkayabilirsin aşı yerne değdirmeden ben öyle yapcam yarın üstüne yara bandı koycam aşıların eldivenlede serinleticem çocuğu hava 40 derece yazık
Geçmiş olsun canım bizim haftaya aşımız.. 3 gün yıkamayacaksın dedi ebemiz evet...
Hadi inşallah iyi geçer cnm atlatırsınız bian önce

Cnm bizde dün yaptırdık 56.gün oluyo galiba. Normalde 60gün doldurunca yapıyoruz dedi devletteki doktor ama 3 aya kadar yapılabilir bencede. Biz gitmişken geri çevirmek istemedi 2gün sonraya vermiş oldu salı günü gitmiştik. Çünkü erken olmasın geç olsun daha iyi dedi kalça anca oturuyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…