Hım desene biz geç kalacağız kalça ya çünkü 2 gün sonra iki aylık olacağız 2 hafdada gidemeyeceğim özele de dedğin gibi para vermek istemiyorum devletin imkanları varkenİki aya kadar yapışıyo kalca testi canım . devlwt yapıyk neden özele para veresın ki ,herhangı çocum dr sıra aldık biz ona dedim yönlendırdı bizi , üç aylık olunca da direk göz dr götür dedi
Benim bebegimdende 1 haftadir göbeğinde var cnmKızlar benim bebegin vücudunda hafif kahvemsi lekeler var bacak ve omuz bölgesinde normalmi acaba bir haftadır var
Sadece anne sütü veriyrm . dr dedim kabız degıl yapyıgında sıvı kakası rwngı de normal . ama çok sesli yapıyo ve aglıyo yaparken . dr bişey demediSadece anne sutumu veriyosun cnm ve doydugundan eminsen normalde bir kac gun yapmamasi normaldir. Ben mamada veriyorum o nedenle her 2 gunde 1 yapiyor kizim kakasini. Ama 2. Kizimda inet sutune karsi alerjisi vardi ve o nedenle surekli kabizlik cekti eger kabizliktan suphe edersen doktoruna danismanda
Faydasi var. Ve baktin bebek cok rahatsiz fitil kullanabilirsin ben kullandim hic bir zarari yok korkmayin. Ama dedigim gibi eger cidden rahatsiz oldugunu hissedersen kullan ve devam ederse doktoruna danisin
Aaa nedenki canım genzinemi kaçırdı acaba ben 1 aydır hergün veriyorum damla damla ama bir çay kaşığını ağzına boşaltmıyorumCanıö zeytınyagı bir kere verdim çay kaşogının ucu ile . birden agzı köpük doldu ve morarmaya başladı elim ayagım dolandı . boguluyodu yarım saat o sekılde oldu korktum bi daha veremdm
Buyuk çocugu bırakacak yer yok mu canım . dr bana sa bişey demedi ben gidip sorunca bana su zaman getr dedi . illa ugrastrcaklar deseler olmuyo sanki su zamanda gelin diyeHım desene biz geç kalacağız kalça ya çünkü 2 gün sonra iki aylık olacağız 2 hafdada gidemeyeceğim özele de dedğin gibi para vermek istemiyorum devletin imkanları varken
Evet 2. Kizimda kaka problemi cok cektim bilirim ne demek oldugunu. Eger zeytinyagini verirken bebegin boguluyro gibi olduysa gun icinde birkere biberonla vermeyi denece icine zeytinyagini kat o sekilde icsin sutunu.. bilemedim baskaSadece anne sütü veriyrm . dr dedim kabız degıl yapyıgında sıvı kakası rwngı de normal . ama çok sesli yapıyo ve aglıyo yaparken . dr bişey demedizaten iki kere fıtılle yaptrdm yıne 4 gundur yapmıyo şaştım kaldım inşallah biogıa dıye damla aldm fayda eder vallah stres oldum ıyıce
Bende anlamadm canım abimin bebegı de oldu 4 aylık ona da verıyodk sıkıntı yoktu . ben verdm çocuk ölüyodu hala unutamıyrm elim ayagım boşaldıAaa nedenki canım genzinemi kaçırdı acaba ben 1 aydır hergün veriyorum damla damla ama bir çay kaşığını ağzına boşaltmıyorum
Nedir acaba o ben herşeyden nem kapar oldum eşim normal diyor geçer panik yapma diye teselli ediyor ama araştırıyorum int hep kötü şeyler yazıyor bir daha int bakmayacagım ama bizim baya var canım her yerinde cıkdı 10 tane rahat varBenim bebegimdende 1 haftadir göbeğinde var cnm
O şekilde mantıklı aslında deneyım bir canım inşallah fayda eder yani kaka yapsın dıye beklemekte varmışEvet 2. Kizimda kaka problemi cok cektim bilirim ne demek oldugunu. Eger zeytinyagini verirken bebegin boguluyro gibi olduysa gun icinde birkere biberonla vermeyi denece icine zeytinyagini kat o sekilde icsin sutunu.. bilemedim baska
Ne diyebilirim diye cunku sadece anne sutu verdigin icin biberon vermek istermisin onuda bilemedim cnm..
Birde kızlar biz 9 haziranda dogduk aşımız bu ayın 17 sinde normalde bu ayın 8 inde 2 aylık oluyoruz 9 gün geçmiş oluyor hemşiremi yanlış hesapladı bu gecikmeden birşey olurmu.birde kalça ultrason uda çektirmedik Dr gün vermedi 40 ından sonra çekilir demişdi şu tarihde de gelin demedi devlet hastanesine gitmişdik özele sordum 250 TL dediler muayene hariç ugs ye kaç aylık olana kadar çekiliyor bilginiz varmı. 2 hafda içinde gidemeyeceğim hastaneye eşimin izni yok iki çocuklada gidemem çokmu geç kalırım
Anlıyorum seni o durumlarda insan hayattan kopuyor sende sütünün içine karıştır bir kaç damla bir çay kaşıgına bir iki damla zeydin yagı bir kaç damla sütünü damlar dudagına sürerek vermeye çalış zeytin yagı ile alakalı değil dır sadece genzine kaçaçıgı tutmuşdur canım kabız lık da bebek için çok zor ıkınması da iyi dedğilBende anlamadm canım abimin bebegı de oldu 4 aylık ona da verıyodk sıkıntı yoktu . ben verdm çocuk ölüyodu hala unutamıyrm elim ayagım boşaldı
Bilirimmmmm cok zor vallahi 2. Kizimda kaka yaptiginda esimle sevinirdik yavrum cok cektiO şekilde mantıklı aslında deneyım bir canım inşallah fayda eder yani kaka yapsın dıye beklemekte varmışdiyorm eşime bir bunu yaşamadıydık bununda yaşadık artık eşim bile her gun sorar oldu
Aynen canım bu şekilde deneyecegm aklıma grlmemişti bu cok sagolun inşallah fayda ederAnlıyorum seni o durumlarda insan hayattan kopuyor sende sütünün içine karıştır bir kaç damla bir çay kaşıgına bir iki damla zeydin yagı bir kaç damla sütünü damlar dudagına sürerek vermeye çalış zeytin yagı ile alakalı değil dır sadece genzine kaçaçıgı tutmuşdur canım kabız lık da bebek için çok zor ıkınması da iyi dedğil
İnşallah canım , cok sagolunBilirimmmmm cok zor vallahi 2. Kizimda kaka yaptiginda esimle sevinirdik yavrum cok cektisukur bu kizim suan iyi insallah seninkide yapar
İnş canım çekerler iki hafta sonra bakalım ne diyorlar tşk ederimBen 50 günlükken çektirdim ama 3. aya kadar çekiliyor
İnş eder canımAynen canım bu şekilde deneyecegm aklıma grlmemişti bu cok sagolun inşallah fayda eder
Bencede çok kücükler iki bacağı şiş gibi bizimkinin bacağına dokunmamaya alışıyorum bence banyo eldiveniyle ıslatıp yıkayabilirsin aşı yerne değdirmeden ben öyle yapcam yarın üstüne yara bandı koycam aşıların eldivenlede serinleticem çocuğu hava 40 derece yazıkBiz dün olduk aşıyı canım. Dün çok sakinleşti ateşi 37.9 oldu en yüksek. Sessiz sessiz uyudu. Gece huzursuzdu uykuda ama uyanmadı. Bugün gün içinde çok rahat uyudu. Ama akşam saati yıkama rutini bozulunca ve huzursuzluğu da eklenince uyumak bilmedi. Normalde 9u geçirdiği hiç olmamıştı. Bugün 10 oldu daha gözü açık ytakta boş boş bakıyor valla üzüldüm. Yazık günah. Çok küçükler bu aşılar için.
Hadi inşallah iyi geçer cnm atlatırsınız bian önceGeçmiş olsun canım bizim haftaya aşımız.. 3 gün yıkamayacaksın dedi ebemiz evet...
Cnm bizde dün yaptırdık 56.gün oluyo galiba. Normalde 60gün doldurunca yapıyoruz dedi devletteki doktor ama 3 aya kadar yapılabilir bencede. Biz gitmişken geri çevirmek istemedi 2gün sonraya vermiş oldu salı günü gitmiştik. Çünkü erken olmasın geç olsun daha iyi dedi kalça anca oturuyor demekki.Birde kızlar biz 9 haziranda dogduk aşımız bu ayın 17 sinde normalde bu ayın 8 inde 2 aylık oluyoruz 9 gün geçmiş oluyor hemşiremi yanlış hesapladı bu gecikmeden birşey olurmu.birde kalça ultrason uda çektirmedik Dr gün vermedi 40 ından sonra çekilir demişdi şu tarihde de gelin demedi devlet hastanesine gitmişdik özele sordum 250 TL dediler muayene hariç ugs ye kaç aylık olana kadar çekiliyor bilginiz varmı. 2 hafda içinde gidemeyeceğim hastaneye eşimin izni yok iki çocuklada gidemem çokmu geç kalırım
emzirmedanismanligi olması lazım. Dilruba demirezer mi neydi hemşirenin adı. Kendi sitesinden almıştım ben sayfasında da yazıyor. Şifa ve bol süt olsunİntagram hesap adını yazabilir misiniz ben de söylemek istiyorum benim de gögüslerim devamlı boş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?