- 23 Ocak 2019
- 3.780
- 12.192
- 208
- 35
Neler kattın aşureye tarıf et canımKızlar kaç gündür dert yanıyorum sütüm az bitti mi diye biraz güzel şeyler yazayım. Az önce sağdım 130 cc çıktı. Tamamen aşure etkisi. Bu arada benim çok geldiği zamanlar bile 1 ay önce falan 120 sağmışımdır en çok. Fasülyesiz nohutsuz aşure yaptık geçen gün. Gaz da yaptı buğday ama olsun artık. Günde 2 kez yedim. 1 er kez maltana içtim ama bana daha çok aşureden gibi geliyor.
Belki bir faydam olur diye yazmak istedim.
al al valla kurtarıcı oldu bize. dışarıda heleki çok lazımmış onu anladık.Bende almam lazım sürekli düşüyor yere .al yıka ver yıka bi hal oldum
Olsun şifa olsun inşallah. İnternette çok fazla tarif var bende yotubeden izleyerek yapmıştım ilk.Ben de çok seviyorum ama annemde alel acele evdeki malzemelerle yaptık. İkimiz de yapmayı bilmiyoruz hiç tarifsiz ölçüsüz göz kararı yaptık çok kötü oldu tadı. Zorla yiyorum şu ankeşkek gibi oldu
Neler kattın aşureye tarıf et canım
Odamizda besikte yatiyor geceleri mecburKızlar sizin bebişler nasıl uyuyor nerede yatırıyorsunuz. Hep kendi beşiğinde mi yatıyor. Ağlayınca beşiğinde susmuyor illa kucağımıza almamız lazım. Çoğunlukla ayakda sallayarak uyutuyoruz. Yatak odasında park yatağımız var ama sadece geceleri orada yatıyor paşamız. gün içinde oturma odasında yanımızda olsun istediğimiz için bir yakınımızdan küçük sallanan anakucağı gibi bir şey emaneten almıştık ama uykuları çok hafifledi ve ağladığında ayağımızda yada battaniyede falan sallamak zorunda kaldığımız için hamak tarzı bir şey aldık gelmesini bekliyoruz. sağlık ocağında ebemiz havada asılmasını sağlayan şeyler gaz sancısına çok iyi geliyor demişti. İnşallah beklentimizi karşılar daha rahat ve uzun uyur.
hamaktan memnunmusunuz peki. nerden aldınız nasıl bir şey.Odamizda besikte yatiyor geceleri mecbur
Gunduzleri salonda hamak salıncakta yada ayağımda en kötü kolidorda bebek arabasinda uyku bizdede sorun gündüzleri :)
Benim yegenimden kalma cnm lullaby markası kızım cok sevdi isimizi görüyorhamaktan memnunmusunuz peki. nerden aldınız nasıl bir şey.
Kızlar sizin bebişler nasıl uyuyor nerede yatırıyorsunuz. Hep kendi beşiğinde mi yatıyor. Ağlayınca beşiğinde susmuyor illa kucağımıza almamız lazım. Çoğunlukla ayakda sallayarak uyutuyoruz. Yatak odasında park yatağımız var ama sadece geceleri orada yatıyor paşamız. gün içinde oturma odasında yanımızda olsun istediğimiz için bir yakınımızdan küçük sallanan anakucağı gibi bir şey emaneten almıştık ama uykuları çok hafifledi ve ağladığında ayağımızda yada battaniyede falan sallamak zorunda kaldığımız için hamak tarzı bir şey aldık gelmesini bekliyoruz. sağlık ocağında ebemiz havada asılmasını sağlayan şeyler gaz sancısına çok iyi geliyor demişti. İnşallah beklentimizi karşılar daha rahat ve uzun uyur.
Benim oglanda da var canım damarlarla alakalı bir durummus ve 1 yaşına kadar geçiyormuş.Kızlar günaydın .öykünün alnındaki sizce doğum lekesi mi cok aglayınca beliriyor.doktor gecer diyor ama emin olamıyorum
Eki Görüntüle 2897384
çok benzer durumdayız inan. inşallah sen eve geçince düzenini oluşturur daha rahat edersin. bakalım bizde işe yarayacak mı bu hamak.Göçebe olduğum için hamak alamıyorum şu an. Ama alsam çok rahat ederdim eminim. Çünkü gündüz çarşafta sallayarak uyuıyoruz. Sonra ayaklarıma alıyorum bütün gün oturuyorum. Uyanmaya yeltendiği an sallıyorum.
Gece banyo sonrası odada park yatağına koyuyorum uyuyor. Ama gündüz asla uyumuyor.
Doktorda aynısını soyledı sadece kendını cok sıkarsa aglarsa beliriyor.damar izi yanı ama yinede bir danısayım dedim sizlereBenim oglanda da var canım damarlarla alakalı bir durummus ve 1 yaşına kadar geçiyormuş.
Bizim komşunun oglunda da vardi çok hafif kalmış izi o da daha 1 yaşına varmadi
Aynı durumu yasadım canım .doktor günde 2 kez güneşte yarım saat tut dedi ve devit damlayı 5e çıkar dedi .3 damla veriyordum. Haftaya 3 aylık kontrolu var bakalım ne diyecekKızlar bugün 2.ay kontrolümüz vardı doktor arka bıngıldak kapanmamış normalde 45.günde kapanmasını bekleriz dedi internette ise 3.ay da diyor inşallah bi sorun olmadan kapanır böyle bişey yaşayan var mı
Yaa inşallah kapanır canım neden böyle oldu anlamadım vallaAynı durumu yasadım canım .doktor günde 2 kez güneşte yarım saat tut dedi ve devit damlayı 5e çıkar dedi .3 damla veriyordum. Haftaya 3 aylık kontrolu var bakalım ne diyecek
Ben hep yatak odasında beşiğinde uyutuyorumKızlar sizin bebişler nasıl uyuyor nerede yatırıyorsunuz. Hep kendi beşiğinde mi yatıyor. Ağlayınca beşiğinde susmuyor illa kucağımıza almamız lazım. Çoğunlukla ayakda sallayarak uyutuyoruz. Yatak odasında park yatağımız var ama sadece geceleri orada yatıyor paşamız. gün içinde oturma odasında yanımızda olsun istediğimiz için bir yakınımızdan küçük sallanan anakucağı gibi bir şey emaneten almıştık ama uykuları çok hafifledi ve ağladığında ayağımızda yada battaniyede falan sallamak zorunda kaldığımız için hamak tarzı bir şey aldık gelmesini bekliyoruz. sağlık ocağında ebemiz havada asılmasını sağlayan şeyler gaz sancısına çok iyi geliyor demişti. İnşallah beklentimizi karşılar daha rahat ve uzun uyur.
ay maşallah size. bizde düzen müzen yok.Ben hep yatak odasında beşiğinde uyutuyorum
Gündüz çok uzun uyumuyor zaten
Akşam üzeri 7.30 gibi dışarı çıkıyoruz bebek arabasında uyuyor hemen gece uykusuna geçmiş oluyor
Sabah hep aynı saatte uyanıyor ve uyandıktan 1.5 saat sonra tekrar uyutuyorum uyku saatlerini gündüzde hep aynı saatlere çektim daha düzenli oldu böyle kendi anlıyor uyku saati geldiğini huysuzlanmaya başlıyor o saatte hemen yatırıyorum
Bir rutin oluşturmaya çalıştım bakalım şimdilik iyi gidiyor gibi
Sağlık ocağının verdiği damla yeterli gelmiyormuş sanırım bende anlamadım .. devit3 aldımYaa inşallah kapanır canım neden böyle oldu anlamadım valla
Bize troid yüksekliğinden de kapanmaz dedi kan verdik ama normal dedi ona daSağlık ocağının verdiği damla yeterli gelmiyormuş sanırım bende anlamadım .. devit3 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?