2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar oyun halısı alan var mı ?
piyonalı olanlar bana dar gibi geldi ama diğerleride sesli değil siz hangisinden alacaksınız

piyonalı olanlar bana dar gibi geldi ama diğerleride sesli değil siz hangisinden alacaksınız

Fisher price orman arkadaşları aldım ama sıkılıyor içinde. Yanında yatıp oynamayı daha çok seviyor. Üstüne üstüne geliyor küçük sanki bu da. Keşke ucuza kaçmasaydım.

Biogıa gaz damlası kullanan var mı hanımlar . ben kaka yapamıyo dıye aldım dr dedi ikinci gün gaz çıkarmada faydalı ama kaka nasıl olacak bilmiyrm kullanıp kaka da fayda gören var mı

Bismillah deyip yere parmak ucunda basıyoruz yeter ki uyusun diye, inadına sabah 4.5 tan beri ayaktayız. Ben zaten gece uyanır korkusuyla uyumuyordum iyice zombi gibi oldum. Valla anlamadım bu işi
Canım benimki de uyumayan bebeklerden gece 4 de uyuduk, sabah 7.30 kalktı mıkır mıkır 9 a anca uyudu öglen uykusu desen kısacık 15 dk 20 dk sürekli gerçekten cok yoruldum hele çevremden duydukça emziriyorum yatırıyorum, şöyle uyku düzeni oturdu böyle oturdu diye sanki ben beceremiyormuşum gibi bozuluyorum üzülüyorum napcam böyle bilmiyorum

Biogıa gaz damlası kullanan var mı hanımlar . ben kaka yapamıyo dıye aldım dr dedi ikinci gün gaz çıkarmada faydalı ama kaka nasıl olacak bilmiyrm kullanıp kaka da fayda gören var mı
Canım ben kullanıyorum bugün 11. Gün düzenli ver 1. Haftadan sonra etki gösterecek ve buzdolabında saklıyoruz, kaka yapamaması ve fitille yaptırmamdan dolayı başladık ayrıca tabi dayanılmaz gaz sancıları cocuk acı çekiyordu resmen katılarak aglayarak şimdi daha iyi gibi 1 kez kakasını kendisi yapabildi inş zaman ilerledikçe oturur bir de ben süt ürünlerinin hiçbirini yemiyorum alerjisi olduğunu düşünüyor doktor

Ben kullandım her ikisini de, memnunum hanımlar. özellikle doğumdan hemen sonra ve atak döneminde süt artırmak için kullandım, tablet çok aşırı etkili onu söyleyebilirim, çay daha standart.
İntagram hesap adını yazabilir misiniz ben de söylemek istiyorum benim de gögüslerim devamlı boş gibi

Biz kullanıyoruz 15 günlükten beri neredeyse. kaka sorunumuz hiç olmadı. Bilemiyorum

Kaç günde bir yapıyo kaksını canım bizim 4 gün bugun hala yapmadı sürekli kendi gaz cıkarıyo ama

Biogaia tek basına yeterli gelmedi bize 2.ayda sab siplex e gectik.şimdi sorun yok çok şükür

Bizde bundan var canım büyük kızımdan kalma
1 haftadır koyuyorum baya oyalanıyor üzerinde

Eklentiler

• 90226C6E-5D13-4446-A1BB-25D700812D43.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 36
Bizde bundan var canım büyük kızımdan kalma
1 haftadır koyuyorum baya oyalanıyor üzerinde
çok güzelmiş canım. bizde almayı düşünüyoruzda tam karar veremedik nasıl olsun diye bunun alanı geniş dönebilir falan piyonolu olanlar çok dar gibi eşimde onlardan alalım ses ilgisini çeker diyor bilemedim.

Bende kare olanlardan var sapına peri ışığı doladım geçen gün çok ilgisini çekti. Pusetler için çekince müzik çalan oyuncaklardan satılıyor ondan alıp takabilirsin illa müzikli olsun istiyorsan

Kızlar günaydın .öykünün alnındaki sizce doğum lekesi mi cok aglayınca beliriyor.doktor gecer diyor ama emin olamıyorum
Eki Görüntüle 2897384
Benim büyük oğlumda var 8 yaşında şuanda hala çok hafif belli oluyor
Şuanda çok hafif belli oluyor o da dikkat edersen Kaç günde bir yapıyo kaksını canım bizim 4 gün bugun hala yapmadı sürekli kendi gaz cıkarıyo ama
Bizimde 5.gün bugün kaka yapmadı, biogaia 1 haftadan fazladır vermiyorum unuttum vermeyi öyle başladı vermemem, bir baktım 3 gün arka arkaya yaptı kakasını sonra bie gün ara geçti yaptı şimdi pazar gününden beri yok

Sizde de mi vardı kaka yapamama o yızden mi kullanıyosnz ? Fayda ettıyse onu da alırım bu tek fayda etmezse .
Asırı gaz sancısı vardı kakasını yapamıyordu doktor ilacı değiştirdi 3 gunde faydasını gördüm.şimdi gazını da kolay cıkarıyor.

Bende kare olanlardan var sapına peri ışığı doladım geçen gün çok ilgisini çekti. Pusetler için çekince müzik çalan oyuncaklardan satılıyor ondan alıp takabilirsin illa müzikli olsun istiyorsan
evet buda mamtıklı. hem alanı geniş olsun hem müzikli olsun istiyorum.

Kızlar bu ebebekteki malt içeceklerden içen var mı ben bugün ilk kez içtim bebekte aşırı gaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…