Kalça usg için 3 aylık olunca cektircez öyle randevu verdiler. Hem göz muayenesi oluruz hem de usg.Birde kızlar biz 9 haziranda dogduk aşımız bu ayın 17 sinde normalde bu ayın 8 inde 2 aylık oluyoruz 9 gün geçmiş oluyor hemşiremi yanlış hesapladı bu gecikmeden birşey olurmu.birde kalça ultrason uda çektirmedik Dr gün vermedi 40 ından sonra çekilir demişdi şu tarihde de gelin demedi devlet hastanesine gitmişdik özele sordum 250 TL dediler muayene hariç ugs ye kaç aylık olana kadar çekiliyor bilginiz varmı. 2 hafda içinde gidemeyeceğim hastaneye eşimin izni yok iki çocuklada gidemem çokmu geç kalırım
Canım sinirliyse hiç zorlama ben öyle yaptım almadığı zamanlar sütümü sağıp kaşıkla verdim uykuluyken verdim ama hep 3 gün felan sürdü şimdi de zaten birini istekli emmiyor inşallah o da geçer sürekli dene memeyi almasını teklif et ama bağırırsa ağlarsa da zorlamayın diyor uzmanlar yoksa kazanan onlar olur diyolarT Tsngnl canım bir aralar memeyi ağzına verince feryat figan bağırdığından bahsetmiştin sonra nasıl düzeldi? Ben birkaç gün mama vermek zorunda kaldım ya. şimdi sütüm geldi ama sadece uykuluyken alıyor memeyi. Uykusu çok açıksa aşırı bağırıyor kesinlikle istemiyor.allahım her güne bir sorun ya ne komplike varlıklar şunlar.
Canım sinirliyse hiç zorlama ben öyle yaptım almadığı zamanlar sütümü sağıp kaşıkla verdim uykuluyken verdim ama hep 3 gün felan sürdü şimdi de zaten birini istekli emmiyor inşallah o da geçer sürekli dene memeyi almasını teklif et ama bağırırsa ağlarsa da zorlamayın diyor uzmanlar yoksa kazanan onlar olur diyolar
Almadığı ters emzirmeyi denedin mi canım . Yani başı koltuk altından memeye gelecekCanım sinirliyse hiç zorlama ben öyle yaptım almadığı zamanlar sütümü sağıp kaşıkla verdim uykuluyken verdim ama hep 3 gün felan sürdü şimdi de zaten birini istekli emmiyor inşallah o da geçer sürekli dene memeyi almasını teklif et ama bağırırsa ağlarsa da zorlamayın diyor uzmanlar yoksa kazanan onlar olur diyolar
Almadığı ters emzirmeyi denedin mi canım . Yani başı koltuk altından memeye gelecek
Evet canım almadığını öyle yapıyorum ya da diğerini emerken hemen değiştiriyorum felan böyle böyle geçer inşallahAlmadığı ters emzirmeyi denedin mi canım . Yani başı koltuk altından memeye gelecek
Gözlere 2 kere damla damlattılar sonra gözlerine baktılar kendi gözlerine geçirdikleri aletle bir dk sürüyor geçti.dediler ben devlete götürdüm medicalparka gitmedim çok para istiyorlar en ufak birşey için bile1 aylık göz kontrolünde ne yapıyor lar
Amin seni en iyi ben anlarım bi kere banyoda su yuttu bir kere zeytınyagı verdiğim de, geçmedi sanıyeler . unutamayacagım hiçBu arada kizlar enjektörle ilaç falan veriyorsanız aman dikkat edinkolik için şurup veriyordum enjektörü gevşemiş. Sabah 4 gibi vereyim dedim . Çok az miktar kalmıştı. Bizim zilli elime vurdu birden son damla benzine kaçtı. Allah im o dakikalar saatler gibi geldi . Sesi kesildi az daha Serra gidiyor yetişin diye çığlık atacaktım ki öksürerek atmaya çalıştı . Ömrümden ömür gitti . Bugünü de unutamam sanırım. Rabbim yaşatmasın dusmanima bile.
Ben devlette dun yaptirdim 3 4 kere ilac döktüler göz bebegini buyutup katarak var mi damarlar iyi mk baktilar cok şükür iyi ama cok agladi iceri almadilar beni1 aylık göz kontrolünde ne yapıyor lar
Ahh canım ya büyük geçmiş olsun AminnBu arada kizlar enjektörle ilaç falan veriyorsanız aman dikkat edinkolik için şurup veriyordum enjektörü gevşemiş. Sabah 4 gibi vereyim dedim . Çok az miktar kalmıştı. Bizim zilli elime vurdu birden son damla benzine kaçtı. Allah im o dakikalar saatler gibi geldi . Sesi kesildi az daha Serra gidiyor yetişin diye çığlık atacaktım ki öksürerek atmaya çalıştı . Ömrümden ömür gitti . Bugünü de unutamam sanırım. Rabbim yaşatmasın dusmanima bile.
Canım önceki oğlum doğduğunda birkaç tane vardı karnında doktor başka yerlerinde de çıkarsa önemsenmesi gerekebileceğini söylemişti,senin sonradan oluşmuş anladığım kadarıyla,başka da çıkarsa doktora gittiğinde göster mutlaka,inşallah önemsiz birşeydirKızlar benim bebegin vücudunda hafif kahvemsi lekeler var bacak ve omuz bölgesinde normalmi acaba bir haftadır var
Nerde satılıyor nasıl alicaz tableti ne kadarHemen alıyorum o halde
Canın söylemiş olduğun kapsülün adı rekolac kapsül mü fayda gördün mü gögüslerimi tam dolu hissetmiyorum bebek doymakta Zorlanıyor süt alerjisi nedeniyle mamada yasaklandı ağtamil kullanıyordum veremiyorum o yüzden destek almam şart oldu. Bestlac kullandım ama pek fayda görmedim, malt içeceği içiyorum e bebek promalt biraz arttırdı ama yine de tam istediğim durumda değil
Canım aynı durumdayız ben de her gün hayatı sorguluyorum. Bebeğimde süt alerjisi oldugu dusunuluyor katı diyetteyim devamlı gaz sancısı var kaka desen 3 gündür yine yapmıyor kesin bi aksam feryat figan ve fitille sonuçlanacak bu gidişle. Yalovaya yazlıga geldim kayınvalidemin ev düzenim kalmadı hiç uyumuyor basından beri uyku sorunumuz var arkadaslarım diyor ki “bebeği yatırıyoruz emzirip uyku düzeni mühim “eee gel de uyut uyutabilirsen defalarca uyuyor defalarca 5 dk da uyanıyor kalkıyor Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku saat aralıkları 5-6 saat bazen daha cok ayakta ve hep mememde veya huysuzlanma halinde ne iş ne güç be yemek yapabiliyorum evimde baska yerde düzenim bozuluyor eve gidince ne yapacağım diye içim darlanıyor gerçekten imreniyorum evde her işini yapabilen bebeği uyuyan sütü bolca gelen annelere. Bi yandan sütüm azalıp duruyor cok canım sıkkınKızlar ben çok sıkıldım bütün gün oturuyorum çocuk ayağımda başka türlü gündüz uykusu yok. Nereye kadar böyle yaşayacağız.
Bir yandan mememi almıyor.
Yeşil kaka yapıyor dün geceden beri.
Gazı var kıvranıyor sürekli.
Ben gündüz bunu yatağında uyutup işime gücüme ne zaman bakabilicem acaba.
Yoruldum sanırım biraz.
Evime gitmek istiyorum.
Evime gitmedikçe de istediğim düzeni kuramicam.
Bugün eşim geldi bizi görmeye. O gelince bir hayatı sorguladım nerdeyim ben napıyorum niye evimde değilim
Annemle babamın problemleri var. Aralarında kaldım. Huzur yok burada da. Tek avantajım ev toplu temiz ve annem önüme yemek koyuyor
Ben istanbula dönüp en acilinden bakıcı bulup işe başlamam lazım sanırım.
Keşke ilk evlendiğimizde çocuk yapsaydım. Çok geç kalmışım gibi hissediyorum her şeye.
bu çocuk kedi yavrusu hallerinden çıkıp insan yavrusu olduğunu belli etsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?