2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim kizim gece 6 saat uyanmadigi oluyor cnm amaa ben en fazla 4-5 saat birakip uyatiyorum
Birde kendini korkutma hemen cnm bazen normal olabiliyor sen takip et en iyi sen bilirsin sutun bebegine yetiyormu yetmiyormu diye
Bugun anlam veremedim o kadar derin uyuyor ki uyanikken bile uykulu altini degistirmek icin yataga koydum hemen uykuya daldi altini açık tuttum uyanmadı ayaklarından bile kıdık almiyor o kadar derin uyuyor sallamadan uyutamazdim ben
Normal mi ki ben mi telaşe oluyorum

Ben cok emziriyorum cnm kilo alimi da iyi napsam ki takip edip vir daha görürsem hastahaneye mi gitsem ki dün cok sicakti cok terledi ondan olabilirmi ki
Su veriyor musun doktorlar verme diyor ama ben veriyorum valla 2 3 günde bir 5 cay kasıgı

Illaki her bebek farklidir cnm ama insanin kendi
Evi gibisi yok bu benim dusuncem tabiki.. hic bi bebek kolay buyumez duzene sokmak bizim elimizde. Bu benim 3. Cocugum ve 3unude zamanla sabirla duzene soktum kendim.
Bende her zaman kendi evim diyorum . Başka yerde annem de olsa rahat edemiyorum.

Bazı günler benimki de çok uyuyor,stok yapıyor resmen.bence seninki de öyledir.hem aç olsa yani sütün yetmese uyanmaz mı,hiç uyumayıp pembelik görsen ben de yetmiyor demekki yorumunu yapardım ama uyuyor diyorsun.sütün yetiyorsa da su ihtiyacı karşılanıyordur.belki de başka bişey değdi beze,izle bakalım

Cok şükür sütum var dun azcik sagdim bilerek 60 ml sağdım hemen veririm diye dışarı çıkacaktım dun vermedım.dolabtaydı bugun baktim çoğu su yagi az üstünde 6 aya kadar su vermeyin diyorlar bilmiyorum versem mi

Ben de en rahat kendi evimde ediyorum ama rahatlıkla bebeğe kolay bakma konusu ayrı konular gözümde.
succulentaski bir ara kendi evinde kalmıştın canım yazmıştın buraya,aç kaldım annem geri geldi yazmıştın.bebeğin zorluyor seni sallıyorum gün boyu diyorsun,yine benzer şeyleri yaşarsın diye düşünüyorum.yirmi günlüğe kıyasla daha çok zorlanıyorum ben şu an mesela,o zaman daha uzun uyuyorlardı gözleri açılmamıştı bu kadar.bugün çok yoruldum mesela,bebek çok yordu.zaten bebeğin düzeni oturmayınca uyusa da kalkıp bişeyler yapamıyorum resmen ruhum yoruluyor neden böyle diye.bugün öyle bir gün.evde biri daha yoksa bazı bebekle kendi evin yorucu.benim aslında bebekten değil de yoruculuk abilerinden,istediğim gibi dinlenemiyorum

Canım zaten anne sütünün büyük çoğunluğu su herkeste.yağının az olması az kilo aldırır idrarı pembe olmaz,ben olsam vermezdim şu an.sadece anne sütü alıyor sonuçta

Hayir vermiyorum cnm versem mi bilmiyorum cok kararsizim
Ben 4 doktor ayrı doktora gittim hiçbiri verme dedi en son lokman hekime gittim başhekim çoçuk doktoru o da ver dedi.bende cok muallakta kaldım arada veriyorum . Karar senin canım yanlış yönlendirmek istemem çünkü doktorlar bile bu konuda uzlaşamıyorlar.

Benm doktormda normalde ver demem ama havalar çok sıcak bu ara arada ver bı iki kaşık dedi. Dün götürdüm öyle söyledi. Sıcaktan mayisip kalıyor çocuklar.
Defne sicaktan uyumazdi bugun serin Ankara ondan mi uyuyor anlamiyorum bende bir alemim uyumaz uyumuyor diye telaşe olurum uyur niye cok uyuyor diye telaşe oluyorum

Defne sicaktan uyumazdi bugun serin Ankara ondan mi uyuyor anlamiyorum bende bir alemim uyumaz uyumuyor diye telaşe olurum uyur niye cok uyuyor diye telaşe oluyorum
Bende Bursa'ya geldim. Kendi dairem hamam gibi 39 derecede mışıl mışıl uyuyor aşağı klima olan yere iniyorum kayınvalidem e uyumuyor benm çocukta bı değişik. Normalde erkek bebek sıcağı sevmez diyorlar ama arada karnını doyuruyor bezine çişini yapıyorsa elleme uyusun canım.

Canım momstok mayya tablet diye geçiyor, içeriğinde arpa mayası ve b12 var galiba. doğrusu baştan beri sütüm fena değildi ama bi gün kendimi sütsüz hissedip sipariş etmiştim. bi deneyim dedim. İnanılmaz sütüm aktı tablet kullanınca, ki bi öğünde iki tablet atın demesine rağmen ben tek kullanmıştım ona rağmen.Süt kanalları açıldıkça memede dolgunluk hissi azalıyor korkma, bestlak bana da doğumun olduğu gün bi ebe arkadaşım vermişti çok etkili değil dediğin gibi. İncir, ceviz, hurma, laktozsuz süt(her gün düzenli), yulaf, bol su, bunlar da sütü artırıyor bence.

Bu doğum lekesi sanırım büyüdükçe biraz daha şeffaf oluyor
Doğduğunda bebeğim kırmızı idi vucudunda kalcada sadece morlük görünüyordu fark etmedim başka leke bende yeni gördüm bu lekeleri canım bir hafta oluyor Dr msj attım nörolojiye götürün dedi anlamdım inş kötü birşey degildir

Bizdeki daha büyük ve daha koyuydu,doğuştandı.doktor artıyor mu başka yerde çıkıyor mu takip edersin demişti,şu an açıldı rengi.doktorun iyisini bilir
Hım boyutu bu kadar enbüyük olanları attım size ve rengi hep böyleydi bu gece yine sayacağım bakalım artıyormu Dr nöroloji bi görsün dedi bakalım randevu bulduğum an gideceğim devletteki Dr ama önce dahileye götürecegim

Canım benim büyük kızımda da vardı. Şuan 7 yaşında. Hala aynı yerde duruyolar. Doğum lekesi onlar. Bi zararı olmaz. “Ben” yani
Ay inş canım ağzın bal yesin Rabbim ne muradın varsa versin dediğin gibi olsun inş

Canım benim ogluşda 3 gündür öyle canım maşallah güzel uyuyor bende telaş yaptım ama karnını doyurmak için uyanıyor en fazla 1 buçuk saat uyanık kalıp geri uyuyor 24 saatte toplam 5 saat ancak uyanık kaldı sanırım büyüdükçe uykuları düzene girecek hiç uyumuyordu ya bizimkiler o yüzden çocuk normal leşin ce panik olduk asıl olması gereken bu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…