2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynıyız annemin yanındyaım bende iş derdim yok ama bebek durmuyor uyuyamıyor hemen. Uyanıkken hep kucakta sürekli ağlıyor. Kollarım dayanmıyor artık bide gece geç yatıyor çok zorluyor napcz böyle nere kadar gider bilmiyorum

Yanlız değilsin uğraşıyorum 1 saat uyutcm diye 5 dk sonra uyanıyor ya çok zor işimiz bol sabır geçecek bugünler de. Uyanıkke n hep ağlıyor ve kucakta. Uyumakta çok zorlanıyor. Keşke emip uyusa ama öyle bebekler bizi bulmaz ne yaızkki

Canim inan basindan beri kendi evinde olman en guzeli bir an once duzene giriyorsun Sende fazla gec kalmadan evine gec duzenini kur rahat rahat buyut bebisini sukur benimki guzel duzene girdi insallah sizinkiside girer ama kendi evinde olursan ancak olur bu

Biliyorum kizcak bazi arkadaslzr ama
Neden arada sut alerjisine karsi olan mamalar var ondan denemiyorsun cnm? Senin icinde zararli degilmi bukadar kati bi diyete girmek.. bilemedim karisamam kimseye ama inanin biraz kendimizide dusunmek zorundayiz

Ebruzerm gündüz ilk defa 3.5 4 saat uyudu böyle leke oldu cok uyudu acaba susuz mu kaldı ki bugun cok uyuyor :/

Evet düzene girmesini istersin tabi ama senin bebeğin de çok kolay büyüyen bir bebek değil,sütüm de azaldı diyordun.bu durumda imkanın olunca annenin yanı daha iyi bence.iki günlüğüne gittim annemin yanına vallahi çocuk öyle düzenliydi ki sütüm de arttı orda,çünkü stresim azdı iş güç uğraşmıyordum.dün geldim yine arttı huzursuzluğu bebeğin bugün çok sık uyuyup uyandı sürekli yüzü hiç gülmedi,orda gülücükler saçıyordu.
Ben cok emziriyorum cnm kilo alimi da iyi napsam ki takip edip vir daha görürsem hastahaneye mi gitsem ki dün cok sicakti cok terledi ondan olabilirmi ki

Takip et canım senin sütün iyiydi

Katılıyorum size anne yanı gibisi yok ev işi derdin yok çocuğa bakmana yardımcı hem. Durmayan sürekli ağlayan bebeği olunca insan bence destek almalı.her bebek aynı değil. Kimi kolay kimi zor büyüyor

Ebruzerm gündüz ilk defa 3.5 4 saat uyudu böyle leke oldu cok uyudu acaba susuz mu kaldı ki bugun cok uyuyor :/
Benim kizim gece 6 saat uyanmadigi oluyor cnm amaa ben en fazla 4-5 saat birakip uyatiyorum
Birde kendini korkutma hemen cnm bazen normal olabiliyor sen takip et en iyi sen bilirsin sutun bebegine yetiyormu yetmiyormu diye

Son düzenleme:
Katılıyorum size anne yanı gibisi yok ev işi derdin yok çocuğa bakmana yardımcı hem. Durmayan sürekli ağlayan bebeği olunca insan bence destek almalı.her bebek aynı değil. Kimi kolay kimi zor büyüyor
Illaki her bebek farklidir cnm ama insanin kendi
Evi gibisi yok bu benim dusuncem tabiki.. hic bi bebek kolay buyumez duzene sokmak bizim elimizde. Bu benim 3. Cocugum ve 3unude zamanla sabirla duzene soktum kendim.

Bu tur lekelermi acaba canım Dr yazdım resim attım bakalım ne cevap verecek

Eklentiler

• IMG_20210807_193103.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20210807_192241_823.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 69
Napalim büyük ikramiye bize çıktı sabredicez artık hele bugün yaşadığımız boğulma tehlikesinden sonra hepten pollyanna ya bağladım ben. gece uyumuyorum nöbet tutuyorum, sabah dayanamadigim noktada anneme devredip büyük oğlumla uyuyorum bı kaç saat ,en azından dolapta süt birakiyorum ki stres olmadan uyuyayım diye yoksa başka türlüsü güç gerçekten. Uzun uykulardan da kısa şekerlemeler yapıyorum . Şimdilik aşıya kadar ailemin yanındayım yemek derdi yok . Evime geçince bakalım nolacak

Evdeki gerginlik seni yormuş eminim evinize geçince herşey çok daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…