Aynıyız annemin yanındyaım bende iş derdim yok ama bebek durmuyor uyuyamıyor hemen. Uyanıkken hep kucakta sürekli ağlıyor. Kollarım dayanmıyor artık bide gece geç yatıyor çok zorluyor napcz böyle nere kadar gider bilmiyorumKızlar ben çok sıkıldım bütün gün oturuyorum çocuk ayağımda başka türlü gündüz uykusu yok. Nereye kadar böyle yaşayacağız.
Bir yandan mememi almıyor.
Yeşil kaka yapıyor dün geceden beri.
Gazı var kıvranıyor sürekli.
Ben gündüz bunu yatağında uyutup işime gücüme ne zaman bakabilicem acaba.
Yoruldum sanırım biraz.
Evime gitmek istiyorum.
Evime gitmedikçe de istediğim düzeni kuramicam.
Bugün eşim geldi bizi görmeye. O gelince bir hayatı sorguladım nerdeyim ben napıyorum niye evimde değilim
Annemle babamın problemleri var. Aralarında kaldım. Huzur yok burada da. Tek avantajım ev toplu temiz ve annem önüme yemek koyuyor
Ben istanbula dönüp en acilinden bakıcı bulup işe başlamam lazım sanırım.
Keşke ilk evlendiğimizde çocuk yapsaydım. Çok geç kalmışım gibi hissediyorum her şeye.
bu çocuk kedi yavrusu hallerinden çıkıp insan yavrusu olduğunu belli etsin artık.
Yanlız değilsin uğraşıyorum 1 saat uyutcm diye 5 dk sonra uyanıyor ya çok zor işimiz bol sabır geçecek bugünler de. Uyanıkke n hep ağlıyor ve kucakta. Uyumakta çok zorlanıyor. Keşke emip uyusa ama öyle bebekler bizi bulmaz ne yaızkkiCanım aynı durumdayız ben de her gün hayatı sorguluyorum. Bebeğimde süt alerjisi oldugu dusunuluyor katı diyetteyim devamlı gaz sancısı var kaka desen 3 gündür yine yapmıyor kesin bi aksam feryat figan ve fitille sonuçlanacak bu gidişle. Yalovaya yazlıga geldim kayınvalidemin ev düzenim kalmadı hiç uyumuyor basından beri uyku sorunumuz var arkadaslarım diyor ki “bebeği yatırıyoruz emzirip uyku düzeni mühim “eee gel de uyut uyutabilirsen defalarca uyuyor defalarca 5 dk da uyanıyor kalkıyor Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku saat aralıkları 5-6 saat bazen daha cok ayakta ve hep mememde veya huysuzlanma halinde ne iş ne güç be yemek yapabiliyorum evimde baska yerde düzenim bozuluyor eve gidince ne yapacağım diye içim darlanıyor gerçekten imreniyorum evde her işini yapabilen bebeği uyuyan sütü bolca gelen annelere. Bi yandan sütüm azalıp duruyor cok canım sıkkın
Dilruba demirezen Instagram sayfası cnm incele orayıNerde satılıyor nasıl alicaz tableti ne kadar
Arkadaşımın bebeğinde oldu sıvı kaybı olmuş yetersiz beslenme.. mama baslandıKızlar bebeklerinizin bezinde pembelik hic gördugunuz mu çişin de
Canim inan basindan beri kendi evinde olman en guzeli bir an once duzene giriyorsunKızlar ben çok sıkıldım bütün gün oturuyorum çocuk ayağımda başka türlü gündüz uykusu yok. Nereye kadar böyle yaşayacağız.
Yoruldum sanırım biraz.
Evime gitmek istiyorum.
Bugün eşim geldi bizi görmeye. O gelince bir hayatı sorguladım nerdeyim ben napıyorum niye evimde değilim
Annemle babamın problemleri var. Aralarında kaldım. Huzur yok burada da. Tek avantajım ev toplu temiz ve annem önüme yemek koyuyor
Keşke ilk evlendiğimizde çocuk yapsaydım. Çok geç kalmışım gibi hissediyorum her şeye.
bu çocuk kedi yavrusu hallerinden çıkıp insan yavrusu olduğunu belli etsin artık.
Biliyorum kizcak bazi arkadaslzr amaCanım aynı durumdayız ben de her gün hayatı sorguluyorum. Bebeğimde süt alerjisi oldugu dusunuluyor katı diyetteyim devamlı gaz sancısı var kaka desen 3 gündür yine yapmıyor kesin bi aksam feryat figan ve fitille sonuçlanacak bu gidişle. Yalovaya yazlıga geldim kayınvalidemin ev düzenim kalmadı hiç uyumuyor basından beri uyku sorunumuz var arkadaslarım diyor ki “bebeği yatırıyoruz emzirip uyku düzeni mühim “eee gel de uyut uyutabilirsen defalarca uyuyor defalarca 5 dk da uyanıyor kalkıyor Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku saat aralıkları 5-6 saat bazen daha cok ayakta ve hep mememde veya huysuzlanma halinde ne iş ne güç be yemek yapabiliyorum evimde baska yerde düzenim bozuluyor eve gidince ne yapacağım diye içim darlanıyor gerçekten imreniyorum evde her işini yapabilen bebeği uyuyan sütü bolca gelen annelere. Bi yandan sütüm azalıp duruyor cok canım sıkkın
Ben cok emziriyorum cnm kilo alimi da iyi napsam ki takip edip vir daha görürsem hastahaneye mi gitsem ki dün cok sicakti cok terledi ondan olabilirmi kiArkadaşımın bebeğinde oldu sıvı kaybı olmuş yetersiz beslenme.. mama baslandı
Mamaya baslaman gerekebilir cnm sutun yeterli gelmiyor olabilir…Kızlar bebeklerinizin bezinde pembelik hic gördugunuz mu çişin de
Yaa ill defa gördüm bir daha olursa pazartesi gideymMamaya baslaman gerekebilir cnm sutun yeterli gelmiyor olabilir…
Evet düzene girmesini istersin tabi ama senin bebeğin de çok kolay büyüyen bir bebek değil,sütüm de azaldı diyordun.bu durumda imkanın olunca annenin yanı daha iyi bence.iki günlüğüne gittim annemin yanına vallahi çocuk öyle düzenliydi ki sütüm de arttı orda,çünkü stresim azdı iş güç uğraşmıyordum.dün geldim yine arttı huzursuzluğu bebeğin bugün çok sık uyuyup uyandı sürekli yüzü hiç gülmedi,orda gülücükler saçıyordu.Kızlar ben çok sıkıldım bütün gün oturuyorum çocuk ayağımda başka türlü gündüz uykusu yok. Nereye kadar böyle yaşayacağız.
Yoruldum sanırım biraz.
Evime gitmek istiyorum.
Ben cok emziriyorum cnm kilo alimi da iyi napsam ki takip edip vir daha görürsem hastahaneye mi gitsem ki dün cok sicakti cok terledi ondan olabilirmi ki
Takip et canım senin sütün iyiydi
Katılıyorum size anne yanı gibisi yok ev işi derdin yok çocuğa bakmana yardımcı hem. Durmayan sürekli ağlayan bebeği olunca insan bence destek almalı.her bebek aynı değil. Kimi kolay kimi zor büyüyorEvet düzene girmesini istersin tabi ama senin bebeğin de çok kolay büyüyen bir bebek değil,sütüm de azaldı diyordun.bu durumda imkanın olunca annenin yanı daha iyi bence.iki günlüğüne gittim annemin yanına vallahi çocuk öyle düzenliydi ki sütüm de arttı orda,çünkü stresim azdı iş güç uğraşmıyordum.dün geldim yine arttı huzursuzluğu bebeğin bugün çok sık uyuyup uyandı sürekli yüzü hiç gülmedi,orda gülücükler saçıyordu.
Benim kizim gece 6 saat uyanmadigi oluyor cnm amaa ben en fazla 4-5 saat birakip uyatiyorumEbruzerm gündüz ilk defa 3.5 4 saat uyudu böyle leke oldu cok uyudu acaba susuz mu kaldı ki bugun cok uyuyor :/
Illaki her bebek farklidir cnm ama insanin kendiKatılıyorum size anne yanı gibisi yok ev işi derdin yok çocuğa bakmana yardımcı hem. Durmayan sürekli ağlayan bebeği olunca insan bence destek almalı.her bebek aynı değil. Kimi kolay kimi zor büyüyor
Bu tur lekelermi acaba canım Dr yazdım resim attım bakalım ne cevap verecekCanım önceki oğlum doğduğunda birkaç tane vardı karnında doktor başka yerlerinde de çıkarsa önemsenmesi gerekebileceğini söylemişti,senin sonradan oluşmuş anladığım kadarıyla,başka da çıkarsa doktora gittiğinde göster mutlaka,inşallah önemsiz birşeydir
Napalim büyük ikramiye bize çıktı sabredicez artıkCanım benimki de uyumayan bebeklerden gece 4 de uyuduk, sabah 7.30 kalktı mıkır mıkır 9 a anca uyudu öglen uykusu desen kısacık 15 dk 20 dk sürekli gerçekten cok yoruldum hele çevremden duydukça emziriyorum yatırıyorum, şöyle uyku düzeni oturdu böyle oturdu diye sanki ben beceremiyormuşum gibi bozuluyorum üzülüyorum napcam böyle bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canımın içiAhh canım ya büyük geçmiş olsun Aminn
Evdeki gerginlik seni yormuş eminim evinize geçince herşey çok daha güzel olacakKızlar ben çok sıkıldım bütün gün oturuyorum çocuk ayağımda başka türlü gündüz uykusu yok. Nereye kadar böyle yaşayacağız.
Yoruldum sanırım biraz.
Evime gitmek istiyorum.
Bu doğum lekesi sanırım büyüdükçe biraz daha şeffaf oluyorBu tur lekelermi acaba canım Dr yazdım resim attım bakalım ne cevap verecek
Gunes lekesi olabilir mi cnm? Hemen kotu dusunmeBu tur lekelermi acaba canım Dr yazdım resim attım bakalım ne cevap verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?