2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım benim büyük kızımda olmuştu bezinde turuncu leke. Doktor yetersiz beslenmeden dedi. Sonra kiLo alımının iyi olduğunu öğrenince o zaman susuz kalmış çay kaşığıyla su ver dedi. Su verdikten sonra geçmişti.

Kızlar bebeklerinizin bezinde pembelik hic gördugunuz mu çişin de
Canım prima kullanıyosan eğer onda bi özellik var çiş yaptığı belli olsun diye hafif turuncu renk veriyormuş ben de bir kaç defa kan geldi sandım çişinde ama internetten araştırdım primanın öyle bi olayı varmış

Kızlar çok canım sıkıldı ya. Bibs emziği de almadı bizimki. Ondan çok ümitliydim herkes yorum atmıştı hiç bi emziği almayan bebeğim bunu aldı falan diye o kadar ümitlendim ki yine hayal kırıklığı... Evde bi kutu emzik duruyo öyle. Neyse artık kısmet değilmiş. Akşam da kvler misafirliğe geldi yanlarında da komşularını getirmişler, görümcemler de geldi üstüne allahtan bizimkinin ağlama krizi bi tuttu emziriyorum pışpışlıyorum yok bi türlü avutamadım ortam da kalabalık her kafadan bi ses çıkıyor biri diyo yok karnı ağrıyo öbürü diyo yok beşiğine koy susar o öteki diyo sütün az gelmiştir karnı açtır. Delirecektim en sonunda. Eşim de kalktı işe gitti ben bebeği alıyorum yatak odasında emziriyorum onlar salonda gır gır şamata olaya bak. Biraz avuttum bi 15 dakika sustu bu sefer kv geldi yanıma ikinciyi de yaparsınız bi kız olur demeye başladı lan ben daha 2 gün önce afedersiniz kıçımdan başımdan dikiş söküyodum hala kabuslar görüyorum doğumla ilgili, kv gördü hastanedeki halimi ayılıp bayılmalarımı yok yeter bu diyorum aldım ben ağzımın payını diyorum unutursun unutursun diyo. Insanlara ne kadar kolay geliyo bazı şeyler ya. Yok diyorum zaten bu zor bi çocuk şimdiden böyle, ilerde başımıza daha neler gelecek kim bilir, bunu kaybediyodum az kalsın bi daha aynı şeyi kaldıramam diyorum bana diyo ki ikinciyi yap bu bakmazsa sana öteki çocuğun bakar diyo. Mantığa bak ya, ben dünyaya bi can getirdim yaşlanınca bana baksın diye bakıcı büyütmüyorum ben bakmazsa bakmasın ne var yani en fazla giderim huzur evinde ölürüm bana bakmak zorunda mı çocuğum? Artık suratım nasıl olduysa çenemi sıkmaktan görümcem girdi lafa kısmet nasip anne bu işler dedi kapattı konuyu. Yok valla tüplerimi bağlatıcam ben sonra da dicem daha çocuğum olmuyomuş bitti bu kadar 4-5 saat oturdular tepemde çocuk uykusuzluktan ağlaya ağlaya bayılma noktasına geldi, görümcem haid kalkalım deyip duruyo bunlar da çay demleyip demleyip içiyolar ayıp yahu günah. Gittiler de uyudu çocuğum bayıldı resmen.

Vizeci06 canım çok geçmiş olsun. Susuz kaldığını düşünüyorsan bıngıldağını kontrol et çökükse susamış derler bol bol emzir.
Defne Hüma da bazen uyuyunca uyanmıyor, aç olduğunu düşündüğüm zaman biberonla ağzına tıkıyorum zorla onu bile yemediği oluyor endişelenme.
Sonucu haber ver mutlaka, İnşaAllah bir şeyi yoktur

Güzel.anneler bişey sormak istiyorum. Bebeğiniz gece uykusundan uyandırıp emziriyormusunuz. Benim bebeğim erken yattığı zaman emmeye kalkıyor fakat geç yatmıssa ve çok yoegunsa çok ağladığı için dün kalkmadı mesela. Dün gece. 1.15 de emzirdim ayağımda.2m5 a kadar salladım içi geçince koydum besige bende uyudum bı kalktım sabah 6.40 bebeğimin hareketine uyandım emmeye kalkmış gözleri kapalı. Bu kadar aç kalması normal mi vicdan yaptim neden uyanmadı keşke ben uyansaydim bişey olur mu diye. Şimdi de bu saat olmuş Yeni uyuyor sizce bu gece de uyanmazsa ben uyandırıp emziemelimiyim. Bişey olur mu

Bi kaç gece önce sarp 4 saat kadar uyudu hatta bi ara ben uyandim bisey oldu sandim nefesini kontrol ettim baktim uyuyo ellemedim hiç. Doktorumuza sormuştum uyandirip emzireyim mi diye kendisi acikinca uyanir zaten hic elleme demisti ben de ellemiyorum uyaninca emziriyorum geri uyuyuveriyo zaten karni doyunca

Hastahanede muşadedeyiz kızlar kan ultrasson temiz dua edin bir sorun cikmasin cok zor uyandirip emzirebiliyorum
Çok geçmiş olsun. Uyuyor diye mi giturdunuz acaba sadece doktor ne dedi. Benimki de 1 gun öyle olmuştu uyuyor diye ağlamıştım hatta . Yazın mutlaka sonuçları

Biliyorum kizcak bazi arkadaslzr ama
Neden arada sut alerjisine karsi olan mamalar var ondan denemiyorsun cnm? Senin icinde zararli degilmi bukadar kati bi diyete girmek.. bilemedim karisamam kimseye ama inanin biraz kendimizide dusunmek zorundayiz
İnan ben de bunu düşündüm ama doktor dahil olmak üzere eşim ve ailem de anne sütü konusunda oldukça ısrarcı, üstelik sütüm gerçekten az geliyor umarım bebeğime yetiyordur.

Ben de bugün aynı bu cümleyi kurdum “böyle bebekler bizi bulmaz ki” arkadasımla konusuyorum emzirip yatırıyorum agladıgını nadir duyuyorum çok uysal diyip duruyor , başka arkadaşım uyku düzenini oturtmuş “düzen önemli” diyo bu tipler yüzünden kendimi yetersiz, bir şeyi eksik yapıyor beceremiyor gibi hissediyorum

Uykudan dolayı gittik kizlar yazanlara tesekkur ederim alıntı yapamadım eve yeni geldik baygın şekildeydi evde uyandiramadık kan aldılar bingıldagina ultrasonla baktılar cok şükür bir sikinti yok ama yinede uyanmakta zorluk cekti biraz gözetim altında tuttular emzirmemi istediler uyandirdik zorla uykulu 5 dk emdi sonra kendi uyandı hanımefendi doktorlara gülücük saçıyor cok şükür hareketleri iyi beslenmesi iyi kanda baktilar beslenmesine idrarıni yapmis beze dediler
Bu şekilde devam ederse polikliniğe getir detaylı bakarız dediler.
Bezdeki leke normal devamı gelirse göstermem gerekmiş. Ben lekeyi tüm gün uyuyup az emdiği için diye düşünüyorum.
Bebekler çocuklar hiç hasta olmasa keşke bir anne için ne kadar zormuş şu 3 4 saatte anladım kan alıyorlar elleri mosmor yavrumun Defne ağlıyor bir yandan ben ağlıyorum sağlıklı olurlar insallah her zaman

İnan ben de bunu düşündüm ama doktor dahil olmak üzere eşim ve ailem de anne sütü konusunda oldukça ısrarcı, üstelik sütüm gerçekten az geliyor umarım bebeğime yetiyordur.
Insallah cnm ne diyim.. sen baktin olmiyor konus doktorunla kimseyide dinleme o bebegin annesi sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…