canım inşallah hiç bir sorun yoktur. dualarım seninle ❤Hastahanede muşadedeyiz kızlar kan ultrasson temiz dua edin bir sorun cikmasin cok zor uyandirip emzirebiliyorum
Mukuslu kaka ilk belirtisi canımGünaydın kızlar bu süt alerjisini nasıl anlıyoruz belli bir belirtisi var mı?
Bizde yok o zaman. Sümüksü değilde koyu kıvamlı bizim kaka devamlı zorlanıyor. Anne sütü günde 3 kere anca doyuruyor şuan zaten onda da benim etkim mi oluyor demiştim. Bizimki sanırsın taş döküyor yaparken yavrum kıpkırmızı renkten renge giriyor. Şu sonuçlarımız bi gelse de rahatlasak safra kesesinde birşey görünüyor demişlerdiMukuslu kaka ilk belirtisi canım
İnt alıntı : Yenidoğanlarda sümüksü kakanın en çok görülme sebebi inek sütüne olan alerji durumudur. Bebeğiniz sadece anne sütü ile besleniyorsa, bu annenin inek sütü ve inek sütü ürünleri ile beslenmesiyle anneden bebeğe geçebilir. Sümüksü kakanın diğer bir sebebi ise, bebekte oluşan enfeksiyondur.
Canım yeni gördüm geçmiş olsun bizimde yeni doğduğunda öyleydi ama sarılıktanmış o zaman. Belki sıcaklar yüzünden çok terlediyse yavrum bayılmıştır uyanamamıştır endişe etme. Kan ultrason temizmiş birşey olsa çıkardı. Sen emzirmeye çalışmaya devam et düzelir yavaş yavaş inşaallahHastahanede muşadedeyiz kızlar kan ultrasson temiz dua edin bir sorun cikmasin cok zor uyandirip emzirebiliyorum
Üzülme canım inş yoktur safra kesesinde bir sorun.bütün bebişler zorlanıyor kaka yaparken zatenBizde yok o zaman. Sümüksü değilde koyu kıvamlı bizim kaka devamlı zorlanıyor. Anne sütü günde 3 kere anca doyuruyor şuan zaten onda da benim etkim mi oluyor demiştim. Bizimki sanırsın taş döküyor yaparken yavrum kıpkırmızı renkten renge giriyor. Şu sonuçlarımız bi gelse de rahatlasak safra kesesinde birşey görünüyor demişlerdi
Vizeci06 geçmiş olsun canım
canım inşallah hiç bir sorun yoktur. dualarım seninle ❤
Sagolun kızlar sabah 05.30 da kendi kendine uyandı cok şükür suanlik iyi gibiCanım yeni gördüm geçmiş olsun bizimde yeni doğduğunda öyleydi ama sarılıktanmış o zaman. Belki sıcaklar yüzünden çok terlediyse yavrum bayılmıştır uyanamamıştır endişe etme. Kan ultrason temizmiş birşey olsa çıkardı. Sen emzirmeye çalışmaya devam et düzelir yavaş yavaş inşaallah
Alerji kaka yapmama gibi durumda yapar mı acabaMukuslu kaka ilk belirtisi canım
İnt alıntı : Yenidoğanlarda sümüksü kakanın en çok görülme sebebi inek sütüne olan alerji durumudur. Bebeğiniz sadece anne sütü ile besleniyorsa, bu annenin inek sütü ve inek sütü ürünleri ile beslenmesiyle anneden bebeğe geçebilir. Sümüksü kakanın diğer bir sebebi ise, bebekte oluşan enfeksiyondur.
Arada benim de çok uyuyor biliyor musun,ben sorun olacağını sanmıyorum.ama iki gündür çok kötü,kısa kısa uykuları uyanınca da şöyle mutlu mesut değil.yorulduğumu hissediyorum çok derecede.bir de okul başlayacak bişey kalmadı,bilmiyorum ki nasıl olacakSagolun kızlar sabah 05.30 da kendi kendine uyandı cok şükür suanlik iyi gibi
Uyuması sikinti degil cnm benim icin baygın şekildedi kesinlikle uyandiramadik cok korktum ateşsiz havalede oluyormus ondan korktumArada benim de çok uyuyor biliyor musun,ben sorun olacağını sanmıyorum.ama iki gündür çok kötü,kısa kısa uykuları uyanınca da şöyle mutlu mesut değil.yorulduğumu hissediyorum çok derecede.bir de okul başlayacak bişey kalmadı,bilmiyorum ki nasıl olacak
Bişey çıkmaz inşallah içini ferah tutUyuması sikinti degil cnm benim icin baygın şekildedi kesinlikle uyandiramadik cok korktum ateşsiz havalede oluyormus ondan korktum
Canım aynı durumdayız ben de her gün hayatı sorguluyorum. Bebeğimde süt alerjisi oldugu dusunuluyor katı diyetteyim devamlı gaz sancısı var kaka desen 3 gündür yine yapmıyor kesin bi aksam feryat figan ve fitille sonuçlanacak bu gidişle. Yalovaya yazlıga geldim kayınvalidemin ev düzenim kalmadı hiç uyumuyor basından beri uyku sorunumuz var arkadaslarım diyor ki “bebeği yatırıyoruz emzirip uyku düzeni mühim “eee gel de uyut uyutabilirsen defalarca uyuyor defalarca 5 dk da uyanıyor kalkıyor Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku saat aralıkları 5-6 saat bazen daha cok ayakta ve hep mememde veya huysuzlanma halinde ne iş ne güç be yemek yapabiliyorum evimde baska yerde düzenim bozuluyor eve gidince ne yapacağım diye içim darlanıyor gerçekten imreniyorum evde her işini yapabilen bebeği uyuyan sütü bolca gelen annelere. Bi yandan sütüm azalıp duruyor cok canım sıkkın
Annede olmak bir yandan güzel işte ama evini de özlüyor insanAynıyız annemin yanındyaım bende iş derdim yok ama bebek durmuyor uyuyamıyor hemen. Uyanıkken hep kucakta sürekli ağlıyor. Kollarım dayanmıyor artık bide gece geç yatıyor çok zorluyor napcz böyle nere kadar gider bilmiyorum
Canim inan basindan beri kendi evinde olman en guzeli bir an once duzene giriyorsunSende fazla gec kalmadan evine gec duzenini kur rahat rahat buyut bebisini sukur benimki guzel duzene girdi insallah sizinkiside girer ama kendi evinde olursan ancak olur bu
Biliyorum kizcak bazi arkadaslzr ama
Neden arada sut alerjisine karsi olan mamalar var ondan denemiyorsun cnm? Senin icinde zararli degilmi bukadar kati bi diyete girmek.. bilemedim karisamam kimseye ama inanin biraz kendimizide dusunmek zorundayiz
Evet düzene girmesini istersin tabi ama senin bebeğin de çok kolay büyüyen bir bebek değil,sütüm de azaldı diyordun.bu durumda imkanın olunca annenin yanı daha iyi bence.iki günlüğüne gittim annemin yanına vallahi çocuk öyle düzenliydi ki sütüm de arttı orda,çünkü stresim azdı iş güç uğraşmıyordum.dün geldim yine arttı huzursuzluğu bebeğin bugün çok sık uyuyup uyandı sürekli yüzü hiç gülmedi,orda gülücükler saçıyordu.
Evdeki gerginlik seni yormuş eminim evinize geçince herşey çok daha güzel olacak
Ben de en rahat kendi evimde ediyorum ama rahatlıkla bebeğe kolay bakma konusu ayrı konular gözümde.
succulentaski bir ara kendi evinde kalmıştın canım yazmıştın buraya,aç kaldım annem geri geldi yazmıştın.bebeğin zorluyor seni sallıyorum gün boyu diyorsun,yine benzer şeyleri yaşarsın diye düşünüyorum.yirmi günlüğe kıyasla daha çok zorlanıyorum ben şu an mesela,o zaman daha uzun uyuyorlardı gözleri açılmamıştı bu kadar.bugün çok yoruldum mesela,bebek çok yordu.zaten bebeğin düzeni oturmayınca uyusa da kalkıp bişeyler yapamıyorum resmen ruhum yoruluyor neden böyle diye.bugün öyle bir gün.evde biri daha yoksa bazı bebekle kendi evin yorucu.benim aslında bebekten değil de yoruculuk abilerinden,istediğim gibi dinlenemiyorum
succulentaski canım naptın aldı mı yavruşun memeyi bugün yine benimki de o modda memeye gelince çığlığı basıyo
Canım ben yeşil kaka ilke ilgili bi yazı okumuştum bebeğin hep ön süt almasından kaynaklı olduğu yazıyordu bilmem doğru mu yani yağlı kısmını almadığı için öyle oluyormuşKızlar çimen yeşili sulu kaka ile 2. Günümüz. 2 ay aşılarının da 3. Günündeyiz. Doktora sorduk aşıdan olabilir bekleyin dedi. Yaşayan var mı?
Canım benim de süt alerjisi şüphesi var anlamak için katı diyete girdim ben de. 3 haftalık eliminasyon diyeti yapıyorum. Kaka düzelirse devam edeceğim diyete. Kızacak bir şey dememişsin aslında. Ben de aynı kafadaydım alerjisi varsa mamaya geçeriz diyordum çünkü ben tam bir peynir yoğurt canavarıyım. Diyete başlamak bile gözümü korkuttu. Yarın bir hafta olacak süt ürünü tüketmiyorum. Kendimi o kadar iyi hissediyorum ki. Romatizma ağrılarım düzeldi. Midem rahatladı. Baş ağrılarım geçti. Süt ürünleri çocuklara alerji yapıyorsa belki bize de çok faydalı değildir bilemedim
Ay deli olacam yapsa artık ya....Bende bugun 6 gun kaka beklıyrm
Canım ben yeşil kaka ilke ilgili bi yazı okumuştum bebeğin hep ön süt almasından kaynaklı olduğu yazıyordu bilmem doğru mu yani yağlı kısmını almadığı için öyle oluyormuş
fermente olmamış süt ürünlerinin bize göre olmadığını söylüyor artık doktorlar,şu an pek dile getiren az ama bi elli sene sonra hepsi kabul edecek bazı doktorlara göre.alerji sırasında ikinci sırada yer alıyorlarmış glutenden sonra.vücudumuzda birçok tahribat yapıyorlar.ama ben de vazgeçemiyorum hiçbirinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?