2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın kızlar bu süt alerjisini nasıl anlıyoruz belli bir belirtisi var mı?
Mukuslu kaka ilk belirtisi canım
İnt alıntı : Yenidoğanlarda sümüksü kakanın en çok görülme sebebi inek sütüne olan alerji durumudur. Bebeğiniz sadece anne sütü ile besleniyorsa, bu annenin inek sütü ve inek sütü ürünleri ile beslenmesiyle anneden bebeğe geçebilir. Sümüksü kakanın diğer bir sebebi ise, bebekte oluşan enfeksiyondur.

Bizde yok o zaman. Sümüksü değilde koyu kıvamlı bizim kaka devamlı zorlanıyor. Anne sütü günde 3 kere anca doyuruyor şuan zaten onda da benim etkim mi oluyor demiştim. Bizimki sanırsın taş döküyor yaparken yavrum kıpkırmızı renkten renge giriyor. Şu sonuçlarımız bi gelse de rahatlasak safra kesesinde birşey görünüyor demişlerdi

Hastahanede muşadedeyiz kızlar kan ultrasson temiz dua edin bir sorun cikmasin cok zor uyandirip emzirebiliyorum
Canım yeni gördüm geçmiş olsun bizimde yeni doğduğunda öyleydi ama sarılıktanmış o zaman. Belki sıcaklar yüzünden çok terlediyse yavrum bayılmıştır uyanamamıştır endişe etme. Kan ultrason temizmiş birşey olsa çıkardı. Sen emzirmeye çalışmaya devam et düzelir yavaş yavaş inşaallah

Göğüs ucum bıçakla kesiyorlar gibi açıyor emzirirken. Lansinoh da sürüyorum . Tek gogsum böyle. Emzirmek bile gelmiyor içimden . Nasıl gecicek bu 3 gündür böyle

Üzülme canım inş yoktur safra kesesinde bir sorun.bütün bebişler zorlanıyor kaka yaparken zaten

canım inşallah hiç bir sorun yoktur. dualarım seninle ❤

Sagolun kızlar sabah 05.30 da kendi kendine uyandı cok şükür suanlik iyi gibi

Alerji kaka yapmama gibi durumda yapar mı acaba

Sagolun kızlar sabah 05.30 da kendi kendine uyandı cok şükür suanlik iyi gibi
Arada benim de çok uyuyor biliyor musun,ben sorun olacağını sanmıyorum.ama iki gündür çok kötü,kısa kısa uykuları uyanınca da şöyle mutlu mesut değil.yorulduğumu hissediyorum çok derecede.bir de okul başlayacak bişey kalmadı,bilmiyorum ki nasıl olacak

Uyuması sikinti degil cnm benim icin baygın şekildedi kesinlikle uyandiramadik cok korktum ateşsiz havalede oluyormus ondan korktum

Aynen canım hep ayaktayız kucakta evin içinde geziyoruz. Ya da ayaklarımda sallayıp uyuşturuyorum çocuğun beyni sulandı artık. Süt azalması ne büyük stresmiş benim 3 gün sütüm çekildi resmen. Çişi azaldı ve benim sütün azaldığını kabullenmem zaman aldı.
Aşure yiyorum canım günde 2 kase akıyor sütüm yine. Tavsiye ederim. Reglim de bitti belki ondandır ama yine de regl öncesi de bu kadar çok değildi.

Annede olmak bir yandan güzel işte ama evini de özlüyor insan

Aynen öyle canım. Evimde kendi düzenime dönmeyi çok istiyorum. Artık iyi kötü hallolur heralde Ama annem yazlık yerde. Denize giriyorum burada. Bir de rahatsızlığım var iyi geldi güneşlenmek. Günde yarım saat de olsa kaçıp güneşleniyorum. Hava sıcak yaz günü istanbulda apartman dairesine de tıkılmak istemiyorum. Böyle iki ucu boklu değnek

Biliyorum kizcak bazi arkadaslzr ama
Neden arada sut alerjisine karsi olan mamalar var ondan denemiyorsun cnm? Senin icinde zararli degilmi bukadar kati bi diyete girmek.. bilemedim karisamam kimseye ama inanin biraz kendimizide dusunmek zorundayiz

Canım benim de süt alerjisi şüphesi var anlamak için katı diyete girdim ben de. 3 haftalık eliminasyon diyeti yapıyorum. Kaka düzelirse devam edeceğim diyete. Kızacak bir şey dememişsin aslında. Ben de aynı kafadaydım alerjisi varsa mamaya geçeriz diyordum çünkü ben tam bir peynir yoğurt canavarıyım. Diyete başlamak bile gözümü korkuttu. Yarın bir hafta olacak süt ürünü tüketmiyorum. Kendimi o kadar iyi hissediyorum ki. Romatizma ağrılarım düzeldi. Midem rahatladı. Baş ağrılarım geçti. Süt ürünleri çocuklara alerji yapıyorsa belki bize de çok faydalı değildir bilemedim

Evet anne yanında olmanın faydası çok fazla keşke annelerimiz bizim evlere gelebilse

Evdeki gerginlik seni yormuş eminim evinize geçince herşey çok daha güzel olacak

Aynen canım esas sıkıntı o aslında. Annemin evinde de huzuru yok. Sürekli şikayet dinliyorum. Babamla aralarında kaldım. Sıkıldım. Biz genç insanlar böyle saçmalamadık. Kaç yaşından sonra ayıp hem de çocuğunun yanında.

Evet keşke biraz daha düzgün bebeler olsalardı ama olmadı. Evde bütün gün yalnızım eşim sabah 7.30da çıkıyor akşam 9da geliyor. 6da falan gelse dayanıcam diyorum. Akşam saati hiç çekilmiyor yalnızlık. Yıkamak için bile onu bekliyorum o yorgun geliyor. İstanbulda hayat zor

succulentaski canım naptın aldı mı yavruşun memeyi bugün yine benimki de o modda memeye gelince çığlığı basıyo

Canım dün hiç teklif etmedim tam uyanıkken hep uyutup sallayıp ya danuyanırken memeyi verdim aldı. Bu sabah çok açıktı uykusu vereyim dedim yine almadı. 5 dk pışpışladım kucağımda verdim aldı. Böyle böyle geçecek galiba diye umuyorum. Ama çok uyanıksa aynen çığlık atıyor sanki boğazlıyorum.

Kızlar çimen yeşili sulu kaka ile 2. Günümüz. 2 ay aşılarının da 3. Günündeyiz. Doktora sorduk aşıdan olabilir bekleyin dedi. Yaşayan var mı?

Kızlar çimen yeşili sulu kaka ile 2. Günümüz. 2 ay aşılarının da 3. Günündeyiz. Doktora sorduk aşıdan olabilir bekleyin dedi. Yaşayan var mı?
Canım ben yeşil kaka ilke ilgili bi yazı okumuştum bebeğin hep ön süt almasından kaynaklı olduğu yazıyordu bilmem doğru mu yani yağlı kısmını almadığı için öyle oluyormuş

fermente olmamış süt ürünlerinin bize göre olmadığını söylüyor artık doktorlar,şu an pek dile getiren az ama bi elli sene sonra hepsi kabul edecek bazı doktorlara göre.alerji sırasında ikinci sırada yer alıyorlarmış glutenden sonra.vücudumuzda birçok tahribat yapıyorlar.ama ben de vazgeçemiyorum hiçbirinden

Canım ben yeşil kaka ilke ilgili bi yazı okumuştum bebeğin hep ön süt almasından kaynaklı olduğu yazıyordu bilmem doğru mu yani yağlı kısmını almadığı için öyle oluyormuş

Yaaa sütüm arttı ya tekrar. Zor emiyor olabilir mi acaba. Uzun kalmıyor memede

Evet kalsiyum kaynağı olduğu için bu konu çok dillendirilmiyor sanırım. Kalsiyumu nasıl alıcam ben de şaşıyorum. Osteocare kullanıyordum 2 tablete çıkardık.
Benim ağrılarıma çok iyi geldi canım burnumdaydı artık sakat gibiydim. 1 haftadır azalarak geçt ağrılarım. Şifa bulacaksam gözüm görmez peynir yoğurt açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…