Bugün iki aylık olduk teyzeler
Bizde tam 2 aylık oldukMasallahbizde bugun tam 2 aylik olduk ayni
Gidiyoruz desene
Masallah yakisikliyaaaaBizde tam 2 aylık olduk
Maşallah sübahanallah bala ne güzel sin sen böyle evet canım aynı gidiyoruzMasallahbizde bugun tam 2 aylik olduk ayni
Gidiyoruz desene
Allah nazarlardan korusun maşallah sarımızaBizde tam 2 aylık olduk
Bende kronik yırtık olusmus cnm gecen hafta uyuyamadim dahi sana özelden ilaçlarımı yazaym ve nasil sürüldügünü de ben o kadar kötüydüm ki bebegime bakamadim tum gun wc deydimİlk olarak sorduğun için çok teşekkür ederim ❤Başlarda bebekle ilgilenmekten giremiyordum,şimdide kendi ağrılarımla uğraşmaktan giremiyorum,doğumdan 20 gün sonra kabızlıktan dolayı makatta çatlama oldu 20 gündürde hem wc de hemde wcden sonra 8,9 saat şiddetli ağrılar çekiyorum dr .da gittim her duyduğumuda yapıyorum ama düzelemedim hâlâ çok zordayım
Canım inan bizimki de bugün öyle . Bugün kucakta bile derin uyumadı. Atak falan bişey var mız mız . Ayrıca dediğin o fitil erimiyor sanırım. Bı kere yarım yaptım bı kaç saat sonra aynı bezinde duruyordu kendi kendine yapmıştı. Kabız değilse mudahele etme bence . İhtiyacın olan birine bırak bı saatte olsa dinlensen daha iyi hissedeceksin.3. Gün bitmek üzere ve bugün kokulu gazlar cıkarıyor sancıdan aglıyor fitil vermemek icin direniyorum bu saat oldu sabah 11den beri öğle uykusu uyumadı yatırıyorum max 2 dk icinde aglayarak kalkıyor. Acı elma yağı ile ayaklarına karnına kasıklarına masaj yaptım. Enjektörw zeytinyagı cektim cok az poposuna sıktım ateş ölçer ucuyla uyardım maalesef gelişme yok. Süt ürünleri de tüketmedim minicik yanlıslıkla cikolata yemiştim bu derece etkiler mi bilemedim, az önce yorgunluktan sinirimden ağladım kimseyle konusasım yom, mükemmel uyku düzenleri süper bebelerini dinleyesim yok anneyken kendini kötü hissettiren insanlardan nefret geldi. Benimki de bu model napim yeter ki sancısı olmasın kafasındayım ama çok yorgunum kızlar bacaklarım kalcam heryerim ağrıyor biraz uyusa ben de uyuyacağım ayrıca doktorla konuştum eve alfamino mama alıyorum sipriş verdim sütüm bu aralar azaldı onla takviye yapacagım gerekirse yeter ki yavrum ac kalmasın belki de yetmiyor uykuya dalamıyor bilmiyorum. Çişli bez günde 7 tane rahat cıkıyor ama bilmiyorum ya kafam artık karıstı iyice. Alfamino alerjik bebekler icinmiş ama inş kakasını yapar gliserin kansuk almadan da rahatlar artık kendi sütümden bile şüphe eder hale geldim ne zormus ya
Maşallah evet biraz daha uzun surat benm ki ama gözler aynı gibiBizimkine çok benzettim tipini
Maşallah evet biraz daha uzun surat benm ki ama gözler aynı gibi
Bazı günler çok yorulunca ben de nasıl geçecek diyorum,kötü bir anne değilsin,geçeceğini unutma bu günlerin3. Gün bitmek üzere ve bugün kokulu gazlar cıkarıyor sancıdan aglıyor fitil vermemek icin direniyorum bu saat oldu sabah 11den beri öğle uykusu uyumadı yatırıyorum max 2 dk icinde aglayarak kalkıyor. Acı elma yağı ile ayaklarına karnına kasıklarına masaj yaptım. Enjektörw zeytinyagı cektim cok az poposuna sıktım ateş ölçer ucuyla uyardım maalesef gelişme yok. Süt ürünleri de tüketmedim minicik yanlıslıkla cikolata yemiştim bu derece etkiler mi bilemedim, az önce yorgunluktan sinirimden ağladım kimseyle konusasım yom, mükemmel uyku düzenleri süper bebelerini dinleyesim yok anneyken kendini kötü hissettiren insanlardan nefret geldi. Benimki de bu model napim yeter ki sancısı olmasın kafasındayım ama çok yorgunum kızlar bacaklarım kalcam heryerim ağrıyor biraz uyusa ben de uyuyacağım ayrıca doktorla konuştum eve alfamino mama alıyorum sipriş verdim sütüm bu aralar azaldı onla takviye yapacagım gerekirse yeter ki yavrum ac kalmasın belki de yetmiyor uykuya dalamıyor bilmiyorum. Çişli bez günde 7 tane rahat cıkıyor ama bilmiyorum ya kafam artık karıstı iyice. Alfamino alerjik bebekler icinmiş ama inş kakasını yapar gliserin kansuk almadan da rahatlar artık kendi sütümden bile şüphe eder hale geldim ne zormus ya
Kızlar bisey sorucam biz sarpı ne zaman bebek arabasına koyup dışarı çıkarsak ağlamaktan çatlayacak hale geliyo, işe başlamadan hadi şöyle mahalle aralarında yürüyüş yapalım diyoruz evin kapısından çıktığımız an katıla katıla ağlamaya başlıyo kucağıma alsam bile susmuyo apar topar eve dönüyoruz sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum napsam şaşırdım artık
Benim kizimKızlar bisey sorucam biz sarpı ne zaman bebek arabasına koyup dışarı çıkarsak ağlamaktan çatlayacak hale geliyo, işe başlamadan hadi şöyle mahalle aralarında yürüyüş yapalım diyoruz evin kapısından çıktığımız an katıla katıla ağlamaya başlıyo kucağıma alsam bile susmuyo apar topar eve dönüyoruz sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum napsam şaşırdım artık
Defne sicaktan uyumazdi bugun serin Ankara ondan mi uyuyor anlamiyorum bende bir alemim uyumaz uyumuyor diye telaşe olurum uyur niye cok uyuyor diye telaşe oluyorum
Ay bizimki de o portbebenin içine asla sokup yatıramıyorum boşuna almışım. Aynı araba koltuğuyla geziyor gezerse.Benim kizim
Boyle araba koltuguyla gezmeyi cok seviyor diyer yatma sepetini sevmiyor bende boyle geziyorum hic aglamadi
Maşallah sizinki ideal çocuk zatenBenim kizim
Boyle araba koltuguyla gezmeyi cok seviyor diyer yatma sepetini sevmiyor bende boyle geziyorum hic aglamadi
Canım bazı bebekler sevmiyor ama kanguruyu denemeni tavsiye ederim . Hem ellerin boşta kalınca daha rahat edersin. İlk aylarda oğlumla markete gittik ciyak ciyak ortalığı ayağa kaldırdı .Kızlar bisey sorucam biz sarpı ne zaman bebek arabasına koyup dışarı çıkarsak ağlamaktan çatlayacak hale geliyo, işe başlamadan hadi şöyle mahalle aralarında yürüyüş yapalım diyoruz evin kapısından çıktığımız an katıla katıla ağlamaya başlıyo kucağıma alsam bile susmuyo apar topar eve dönüyoruz sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum napsam şaşırdım artık
Canım fazla telaş yapıyorsun gece uykusuna erken geçmiş olabilir lütfen biraz daha sakin olCanım bugün aynı şeyi yaşadık ya anlamıyorum neden sürekli bizi telaşlandıracak şeyler oluyor.
Aşı oldunuz mu siz bu aralar?
Biz 3 gün önce aşı olduk. Meme reddi o günden sonra başladı. Dün Yeşil kaka başladı. Bugün de uyuyor sabahtan beri. Sabah geç uyandı. Ohh ne güzel uykumuzu aldık dedik. Gün içinde de uyumayınca huysuzluk yaptı hep uykuya geçmek istedi. Akşm 5ten sonra bir uyudu daha uyandıramadık. Neler yaptık baygın gibiydi sonra banyoya soktuk o halde. Gözünü açtı ama ağlamadı bile. Giyinene kadar uyanıktı. Zoraki emzirdim memeyle dövüşüyor. Offf millet ne kolay çocuk büyütüyor ben her gün uykumu kaçıracak bir şey yaşıyorum.
Canım fazla telaş yapıyorsun gece uykusuna erken geçmiş olabilir lütfen biraz daha sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?