2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende kronik yırtık olusmus cnm gecen hafta uyuyamadim dahi sana özelden ilaçlarımı yazaym ve nasil sürüldügünü de ben o kadar kötüydüm ki bebegime bakamadim tum gun wc deydim

Canım inan bizimki de bugün öyle . Bugün kucakta bile derin uyumadı. Atak falan bişey var mız mız . Ayrıca dediğin o fitil erimiyor sanırım. Bı kere yarım yaptım bı kaç saat sonra aynı bezinde duruyordu kendi kendine yapmıştı. Kabız değilse mudahele etme bence . İhtiyacın olan birine bırak bı saatte olsa dinlensen daha iyi hissedeceksin.

Bazı günler çok yorulunca ben de nasıl geçecek diyorum,kötü bir anne değilsin,geçeceğini unutma bu günlerin

Kızlar bisey sorucam biz sarpı ne zaman bebek arabasına koyup dışarı çıkarsak ağlamaktan çatlayacak hale geliyo, işe başlamadan hadi şöyle mahalle aralarında yürüyüş yapalım diyoruz evin kapısından çıktığımız an katıla katıla ağlamaya başlıyo kucağıma alsam bile susmuyo apar topar eve dönüyoruz sakinleştirene kadar akla karayı seçiyorum napsam şaşırdım artık

Bizimki de öyle oluyor. Susması için uyku saati çıkarmam gerekiyor. Tek başıma çıkarıyorum annemdeyim ya. Kaç kere bir elimde bebek arabası bir elimde bebiş koşa koşa eve attım kendimi. Hep diyordum doğsun atıcam pusetine uzun yürüyüşler yapıp kilo veririm ben diye. Maalesef öyle olmadı.

Benim kizim
Boyle araba koltuguyla gezmeyi cok seviyor diyer yatma sepetini sevmiyor bende boyle geziyorum hic aglamadi

Eklentiler

• E3E5A8BA-72EE-400D-940B-DA33A1EBCF60.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 50
Defne sicaktan uyumazdi bugun serin Ankara ondan mi uyuyor anlamiyorum bende bir alemim uyumaz uyumuyor diye telaşe olurum uyur niye cok uyuyor diye telaşe oluyorum

Canım bugün aynı şeyi yaşadık ya anlamıyorum neden sürekli bizi telaşlandıracak şeyler oluyor.
Aşı oldunuz mu siz bu aralar?
Biz 3 gün önce aşı olduk. Meme reddi o günden sonra başladı. Dün Yeşil kaka başladı. Bugün de uyuyor sabahtan beri. Sabah geç uyandı. Ohh ne güzel uykumuzu aldık dedik. Gün içinde de uyumayınca huysuzluk yaptı hep uykuya geçmek istedi. Akşm 5ten sonra bir uyudu daha uyandıramadık. Neler yaptık baygın gibiydi sonra banyoya soktuk o halde. Gözünü açtı ama ağlamadı bile. Giyinene kadar uyanıktı. Zoraki emzirdim memeyle dövüşüyor. Offf millet ne kolay çocuk büyütüyor ben her gün uykumu kaçıracak bir şey yaşıyorum.

Merhaba Haziran Anneleri,
25 gün önce sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. sezeryan yerimde herhangi bir iltihap veya kızarıklık yok ancak tüm kesi yeri hala taş gibi. Sanki kesi yeri boyunca bir oklava var derinin altında. Ayrıca bazen kasıklarıma doğru ağrılar giriyor. Hareket etmemde hala az da olsa zorluk var. Doktor kontrolüne 6. Haftada gideceğim o zamana kadar merak ediyoruma acaba sizlerde benim gibi misiniz? Yoksa bende bir sıkıntı mı var?

Canım bazı bebekler sevmiyor ama kanguruyu denemeni tavsiye ederim . Hem ellerin boşta kalınca daha rahat edersin. İlk aylarda oğlumla markete gittik ciyak ciyak ortalığı ayağa kaldırdı . Eşim küstü önde araba poşetlerle ben de kucağımda bebişle popomuza topuklarimiz vura vura geldik travel tarzı gomuluyorlar daha sonra yüzleri yola dönük izleyerek dolaşmayı seviyorlar

Canım fazla telaş yapıyorsun gece uykusuna erken geçmiş olabilir lütfen biraz daha sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…