2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar hangi biberon kullanıyorsunuz. Bende wee var ucu çok açık. 2 dk da bitiyor . Yavaş yavaş içsin istiyorum.

Arkadaşlar merhaba uzun süre oldu gruba katılamadım hepinizin bebisler iyidir umarım.Benim on güne kadar işe başlamam gerekiyor ama bebegim bensiz hiç durmuyor yarim saat bir yere gitsem geldiğimde ağlamaktan helak olmuş durumda ne yapabilirim bu psikolojiyle nasil caliscam bilmiyorum

daha erken degilmi minimum 3 aylik olana kadar evde kalamazmisinizki

Canım çok zor gerçekten yarım günmüş en azından. Okul eve yakın mı? Bir şey olsa gidebilecek mesafede misin?
Aslında daha küçükler anneden ayrı kalmayı anlamak için sanki. Sen yokken bakan kişiler oyalamayı susturmayı beceremiyor olabilir mi?

Evt cnm okulum yakin ve aracımda var.bebegim bugün 70 günlük oldu ben gelince hemen susuyor bu nedenle beni istediğini düşünüyorum.Belkide beceremiyorlardir bilmiyorum

Süt izni iki ay gerçekten çok kısa bir süre.ben de 31inde başlıycam şimdiden düşünüyorum,belki de yarım gün bile olmuycak benim ama yine de kaygı duyuyorum.gerçekten varlığımızdan huzur buluyorlar.istersen telefonuna şarkılar ninniler kaydet bakan kişi dinletir arada.zaten süt bırakırsın.altı yedi aylık olunca daha rahat geçer inşallah

Yeni bir gün daha . 7 gundur kaka yapmayan bebek z yagı verıyrm ,damla kullanıyrm . poposunu uyarıyrm yok bir kaç gündür de sütüm var şükür sertlik yok göğsümde ama agrı var sanki damarım çekiloyu bebek emerken. Normalde de ezilmiş gibi bir agrı var .

İnan arabayı ittirmekten daha kolay hele otobüsle yolculuk ederken alışveriş yaparken. Ebebekten basit bişey aldım baş destek kısmı var . Onu kullanıyorum. Senin kokunla gezerken daha güvende hisseder annesi
3 4 ay olsun bakıcam bende kanguru benim çok ihtiyacım var çocuğu özel eğitime spoea götürürken filan bana rahat olacak umarım kullanmayı becerebilirim Selim de sever
Kızlar hangi biberon kullanıyorsunuz. Bende wee var ucu çok açık. 2 dk da bitiyor . Yavaş yavaş içsin istiyorum.
Ben avent natural kullanıyorum genelde haftada bir kere kullanıyoruz son 1 aydır o gün ben büyüğünü eğitime götürüyorum babaanne sütünü veriyor
Biz akşam pes ettik fitili attık çok huzursuzdu çünkü yaptı kakayı rahatladı

Inslh cnm

Süt izni 2 ay mı cnm. Eminmisin

Kızlar doktor bize kalbinde hafif üfürüm var gibi genelde olur bu dönemlerde ama her ihtimale karşı çocuk kardiyoloji görsün dedi
Daha önce bu sebepten kardiyolojiye götüren var mı inş bir şey çıkmaz
Bir daha ki ay kontrole geldiğinde ona da randevu al dedi ama benim içim rahat etmeyecek yakın zamanda götüreceğim

Canım bizede dendi biz de götürücez nasipse ama korkmamamızı çok sıklıkla görülen ve zamanla geçen bir şey olduğunu söylemişti doktorumuz. ihmal etmiycem tabi ama içim daha rahat en azından.

Kalça çıkıklığı için gittik çok şükür sorunsuz atlattık. Bugün kakasında mukus fark ettim ilk defa oldu inşallah alerjisi falan yoktur bir şeylere. Birde ilk kontrolünde doktoru testislerde koyuluk var dedi kan testi istedi o zamana göre yüksek bir değerdi tekrar bakalım dedi bugün gidip sonuçları aldık düşmeye başlamış bu sıkıntı olmadığını gösteriyormuş ama tam olarak düşene kadar içim rahat etmiycek internetten okuduklarım yüzünden sürekli ya sıkıntı varsa diye düşünmeye başladım. Ay annelik ne zor şey yaa.

Benm kızımda 3 yaşındayken var gibi dedi kardiyoloji ye götürdük sıkıntı çıkmadı şükür. Olabiliyormuş yada doktor duyduğu bir sesi ayiredemiyormus o yüzden olabilir demiştir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…