2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
2. Ay aşisi 19 da olacagız cnm 14 ünde 2 aylık oluyor dun vallaha aklım yerinden fırladı benim kızım sabahtan aksama kadar öyleydı hastahanede bile zor uyandirdik tüm testler normal eger devam ederse genetik testler yapariz dediler vallaha çocuk büyütmek hic kolay değilmiş dün ağlaya ağlaya bir hal oldum kan aldılar elinin üstünden avucunun ici mosmor yavrumun hala gördükce ağlayasım geliyor insanın yavrusu canından öte oluyormuş ona gelecek bana gelsin sağlıklı büyüsün yeter ki
Sağarak sütünü versen cnm biberona alışır diye mi korkuyorsun
Defne gazı olunca meme ila kavga ediyor belki gazı vardır cnm defnede en fazla 5 dk emiyor

Ben hep gece 12de biberon verip öyle uyuyorum normalde uykusunda içiyor biberonu. Uykuluyken de emiyor aslında. Ama 2 gün uyanıkken biberon verdim hemen memeyi itmeye başladı. Ondan dövüşüyoruz şu an
Ama normalde de memede max 7-8 dk kalır keyfi yerindeyse yoksa 4-5te biter.
Her şey çok komplike ya. Anlamıyorum.
Defne nasıl şu an peki? Açıldı mı?

Sen calisiyormuydun cnm nezaman caliscaktin? Zaten calismaya baslamayi dusunuyorsan yavas yavas biberona alissin bisey olmazki.. tabi eger calismicaksan o baska

Sen calisiyormuydun cnm nezaman caliscaktin? Zaten calismaya baslamayi dusunuyorsan yavas yavas biberona alissin bisey olmazki.. tabi eger calismicaksan o baska

Çalışıyorum canım ama ek gıdaya başlayınca. Ücretsiz izin kullanıyorum. Aralık ocak gibi başlamayı düşünüyorum. Şu ayları memede geçirmek istiyorum.

Ben de mama veriyorum anne sütü ile birlikte ama yine de kabızlık oluyor bugün hatta çay kaşığı ucuyla zeytinyağı verdim

Kızlar defneyi sırt ustu yatirıyorum kendi yan yatıyor yüzüstü dönmez değil mi sert duz zeminde yatıyor besikte
Reflü yatagında yatırınca da kenar yastıklarina kafasını gömüyor ne yapacam şaşırdım siz nasıl yatırıyorsunuz

Ben cok ince bir yastik kullaniyorum ve gece kesinlikle sirt ustu yatiriyorum ve yatagin ortasina ytiriyorum yani ayaklari bosta kalmasin diye kayarsa kayamasin diye… gun icinde sag sol ceviriyorum ama yine ince yastik kullaniyorum

Ben cok ince bir yastik kullaniyorum ve gece kesinlikle sirt ustu yatiriyorum ve yatagin ortasina ytiriyorum yani ayaklari bosta kalmasin diye kayarsa kayamasin diye… gun icinde sag sol ceviriyorum ama yine ince yastik kullaniyorum
Reflü yataginda cok rahattık bizde ama hanım efendı yuzunu hep yastıga gömüyor hamakta da öyle yapiyor anlamiyorum

Kızlar bugün çok huzursuzluk yaptı Selim Mete, akşam z. Yağ verdik popoya da sürdük kulak çubuğuyla.. Rahatlama olmadı masajlarla pırtlıyor ama kaka gelmedi eşim nöbetçi eczaneye gitti fitil aldı yarısını koydum da yaptı sonunda şükür...
Çok geçmiş olsun canım
Bizde tam 2 aylık olduk
Maşallah sarıma
Bizimkine çok benzettim tipini
Oyy göçmen geni olduğu belli toprağımın

Vizeci06 succulentaski sizi o kadar iyi anlıyorum ki kızlar biz bu uyandıramama muhabbetini ilk doğduğunda yaşadık ömrümden ömür gitti doğalı daha 24 saat olmuş kız 8 saat uyudu acilde kan aldılar çocuk bana mısın demedi 0 hareket. Hâlâ da böyle şeyler yapıyor, mesela demin mama verdim 90 ml bitmeden uykuya daldı emmeyi bıraktı baygın gibi yatıyor mama verdiğim için içim rahat şimdi ama aç olduğunu düşününce insan korkuyor gerçekten

Kanguru var evde aslında ama içinde kaybolur diye sarpın biraz daha büyümesini bekliyodum olmadı yarın da kanguru deneyelim bakalım olan yine bana olucak ama

Rabbim bir daha yaşatmasın kıyamam o korkuyu hissettim yuregimde buyutene kadar kedi gibi bütün canlarımızi yicek bu sapsikler benim kız şöyle yapıyor . Emziriyorum mesela ilk fazla gelen süt genzine kaçıyor . Bu öksürüp çıkarıyor sonra boynu düşüyor uykudan, bı anda bayılmış gibi kucağımda yatıyor . Memeyi dayiyorum çıt yok daha neler göreceğiz Allah sabır versin bize

Kanguru var evde aslında ama içinde kaybolur diye sarpın biraz daha büyümesini bekliyodum olmadı yarın da kanguru deneyelim bakalım olan yine bana olucak ama
İnan arabayı ittirmekten daha kolay hele otobüsle yolculuk ederken alışveriş yaparken. Ebebekten basit bişey aldım baş destek kısmı var . Onu kullanıyorum. Senin kokunla gezerken daha güvende hisseder annesi

Amin hiçbirimize yaşatmasın
Benim kızımda öyle baygın gibi kalıyor uyandırabilene aşkolsun. Bir de kiminle konuşsam ay uyandır emzir diyor, ya kardeşim çocuk uyanmıyor uyanmıyor ne anlatıyorum ben diyesim geliyor Amiiiin

Ben geçen yan yatarken elimi yıkamaya gittim geldim ki yüzüstü dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…