2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Açıksa oda sıcaklığında kapalıysa buzdolabı diye yazıyor üzerinde.
Eczacı full buzdolabında duracak diye söyledi. bir arkadaşıma daha öyle söylenmiş hatt burda T Tkgz da buzdolabi dedi ama prospektüste bahsettiğiniz gibi yaziyor emin olamadık. Muhtemelen uzerinde yazdigi gibidir. Tesekkur ettim

Bende yarın aşı için saglık ocagına götürcem orda soracam napim diye fitil yazsın dr artık napım

Benim ilk kıza da oyle demişlerdi canım , baktılar bişey çıkmadı şükür . genelde öyle dıyolar ama sorun olmuyo inş bişey çıkmaz

Önceki oğlumda vardı,bir yaş gibi kardiyolojiye götürüp kontrol ettirmemizi söylemişlerdi,herhangi bir şey yapmadık,kontrole götürdüğümüzde geçmişti

Ben de alırken eczacı hemen kullanacak mısınız dedi. Evet dedim o zaman dışarıda durabilir, Hemen kulöanmayacaksanız dolaba koymanız gerekiyor dedi. Sonra ne saçma şeymiş o diye ben de prospektüsü okudum hatta. Ama hava sıcak diye mi acaba eczacı size dolaba koyun dedi acaba.

LilaGuller biz herzaman o tur ilaclari dolabta sallanmayan sabit yerde saklanmasini öneririz.. evet acildiktan sonra oda isisinda saklanabilir fakat bunu herkes ayarlayamaz cunku hele havalar sicaksa en guzeli buzdolabinda saklamak

Kızlar evimizdeyiz taburcu olduk çok şükür bebişİ emzirmeyi denedim tutuyor ama dikişlerime çok baskı oluyor büyüdü bayağı 6kg geçti sanırım bide mememi verince aşırı gaz sancısı çekiuorbiberonla kendi sütümü verince çok daha rahat bende sağmaya devam ediyorum bir öğünde 120 ml içiyor valla bu çok konforlu bişey ama anne yüreği hemen iyileşip emzirmeyi istiyorum yine de

Geçmiş olsun canım. Şu an durumun çok hassas önceliğin kendi konforun olsun. Emzirmekle uğraşma bir şey olur dikişlerine Allah korusun.

Canım gözün aydın. inşallah çabucak toparlarsın. her ne şekilde olursa olsun sen iyi olarak bebeğini beslemeye odaklan. ❤

Benim bebegiminde kalbinde delik var alti aya kadar kapanacaktır dedi bakalım kontrolüne kadar inslh düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…