2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eki Görüntüle 2899259 buda benim tatlı tosbiğim hayrunnisa' m süt sarhoşu
Yaa masallah biraz büyüsün yanaklar ısırmalık
4 aylikken takarız herhalde tokaları kafasina bandana vs hic taktirmiyor takincada zaten nasil ediyorsa saclar hep gözünde zillinin

Yaa masallah biraz büyüsün yanaklar ısırmalık

4 aylikken takarız herhalde tokaları kafasina bandana vs hic taktirmiyor takincada zaten nasil ediyorsa saclar hep gözünde zillinin
Bunlar çok fena zilli yaa . Büyüyünce saç taratmaz kesin . Bizimkine bandana falan denemedim şuan saçım bile afakan basmasına sebep sıcaktan o yuzden Sonbahara artık. Serra 'da gaz sancıları da falan yada emziriken eli saclarinda hafif cekistiriyor yakaladıklarını yandık ki ne yandık

Defne saclarini ilk zamanalr yoluyordu sonradan alisti oynuyor saciyla ama yolmuyor arada yoluyor

Kizlar bi ara yazmistim bilen belki bilir kayinbabamin beyninde tümor cikmisti ve malesef cok kotuye gidiyor. Esim 4 kardeslerler ve 4ude elinden geleni yapiyor ama cok zor bir surec. Kendim 3 cocuk gorumcem 2 cocuk hepsi bende kaliyor cunku birakabilecegi baska kimse yok hepsi calisiyor. Kaynanam tum gun hastahanede yazik oda orda perisan oluyor. Bende sabah kalkiyorum cocuklari doyurr evi toparla sonra camasir bebekle ilgilen fln filan sonra aksam yemegi cunku kaynanam hastahaneden gelcek yemek yapiyorum kadincagiz yapamiyor yorgun diyerleride calsiiyor ya hastahanedeler annelerini goturuo getiriyorlar. Sonra babam var onuda cagiriyorum cunku annem ve kardeslerim turkiyedeler koye gittiler. Sonra etrafi tzkrar toparla cocuklarin hepsini yatir fln filan derken gun bitmis oluyor.. ve bu hamileligimin son aylarindan beri bu sekilde geciyor asla isyan etmiyorum insallah kayinbabam iyi olurda herkes sevinir. Yarinda doktor herkesi cagirdi son durumunu soylicek sanirim kotu bilmiyorum.. bunu buraya neden yazdim bilmiyorum sadece icimi dokmek istedim..

Ya maşallah bütün bebisleri Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini bu arada bu grubun bütün bebislerin saç hakkı kara kızıma mi geçmiş
Bir de benim kara kızıma geçmiş olabilir çocuğun her tarafı kıl tüy ten rengini çözemiyoruz tüylerden ortodontik lastikle saçını toplama girişimlerimiz bile oldu

Eklentiler

• 76E6881B-3C63-4825-A333-5A1C6B477883.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 112
Bir de benim kara kızıma geçmiş olabilir çocuğun her tarafı kıl tüy ten rengini çözemiyoruz tüylerden ortodontik lastikle saçını toplama girişimlerimiz bile oldu
Bende baglasam olur masallah

Eklentiler

• B2A8416A-54D9-4C05-8564-F4210EDA0587.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 110
İndan onca kalabalıkta da yalnız hissedebilir kendini cnm. Seni de anlayabilecek birileri olsun istemişsindir. Herkes kendi derdine düşmüşken senide düşünen olsun kim istemez. İnşaallah kısa zamanda sağlığına kavuşur da seninde hayatın bir düzene girebilir. İsyan değil seninki merak etme dertleşmek her zaman iyi gelir insana. Bir çoğumuz yalnızız bebişlerimize bakarken aslında. Eşimizde,annemizde vs başkası da olsa yanımızda olmuyor yetmiyorlar. Ya da biz yetemediğimizi düşünüyoruz biryerden sonra. Sadece yorgunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…