İndan onca kalabalıkta da yalnız hissedebilir kendini cnm. Seni de anlayabilecek birileri olsun istemişsindir. Herkes kendi derdine düşmüşken senide düşünen olsun kim istemez. İnşaallah kısa zamanda sağlığına kavuşur da seninde hayatın bir düzene girebilir. İsyan değil seninki merak etme dertleşmek her zaman iyi gelir insana. Bir çoğumuz yalnızız bebişlerimize bakarken aslında. Eşimizde,annemizde vs başkası da olsa yanımızda olmuyor yetmiyorlar. Ya da biz yetemediğimizi düşünüyoruz biryerden sonra. Sadece yorgunuz
Bir de benim kara kızıma geçmiş olabilir çocuğun her tarafı kıl tüy ten rengini çözemiyoruz tüylerden ortodontik lastikle saçını toplama girişimlerimiz bile oldu
Kizlar bi ara yazmistim bilen belki bilir kayinbabamin beyninde tümor cikmisti ve malesef cok kotuye gidiyor. Esim 4 kardeslerler ve 4ude elinden geleni yapiyor ama cok zor bir surec. Kendim 3 cocuk gorumcem 2 cocuk hepsi bende kaliyor cunku birakabilecegi baska kimse yok hepsi calisiyor. Kaynanam tum gun hastahanede yazik oda orda perisan oluyor. Bende sabah kalkiyorum cocuklari doyurr evi toparla sonra camasir bebekle ilgilen fln filan sonra aksam yemegi cunku kaynanam hastahaneden gelcek yemek yapiyorum kadincagiz yapamiyor yorgun diyerleride calsiiyor ya hastahanedeler annelerini goturuo getiriyorlar. Sonra babam var onuda cagiriyorum cunku annem ve kardeslerim turkiyedeler koye gittiler. Sonra etrafi tzkrar toparla cocuklarin hepsini yatir fln filan derken gun bitmis oluyor.. ve bu hamileligimin son aylarindan beri bu sekilde geciyor asla isyan etmiyorum insallah kayinbabam iyi olurda herkes sevinir. Yarinda doktor herkesi cagirdi son durumunu soylicek sanirim kotu bilmiyorum.. bunu buraya neden yazdim bilmiyorum sadece icimi dokmek istedim..
Allah şifa versin canım. İnşaAllah hayırlı güzel haberler alırsınız, sende bir an önce kendi yaşantına dönersin. Çok zor bir durum gerçekten eşine de anlatamıyor insan böyle durumlarda yanlış anlar vs. diye tabii ki buraya yazacaksın
Ben direkt doğum sonrası depresyona geçtim galiba. Babama yüz felci geldi annemin karaciğerinde sorun çıktı 3 gündür serum takıyolar ondan önceki 1 hafta da kusup duruyodu kadıncağız zaten. Kocamın işleri yoğun ve ben 24 saattir uyumadım çünkü bizim sarp bey yine huy değiştirdi en fazla 1 saat uyuyup uyanıyo o 1 saatte de çamaşır mı yıkayayım evi mi topliyim elim ayağıma giriyo zaten çıt çıksa uyanıyo. Uyumaya kalksam uykuya dalana kadar uyanıyo zaten iyice sersem oluyorum gözlerimin altı içine çöktü resmen kocam da sağolsun ben sabah işe gidicem deyip yatak odasına geçip uyuyo bişey de diyemiyorum. Önceden en azından anneme bırakıp bir kaç saat uyuyodum ya da kafamı dinliyodum temizlik yapıyodum şimdi o da yok 10 gündür evden çıkmadım emzirirken falan kendime acıyıp ağlıyorum hüngür hüngür geçecek bu günler de nasıl geçecek bilmiyorum sütüm de azaldı iyice yorgunluktan stresten kayinvalideme de bırakamıyorum kendi çocuklarına bile doğru düzgün bakamayan biri eşim kız kardeşini büyütmüş görümcem bi küçük kız kardeşini büyütmüş şimdi o küçük kız kardeşine bakıyo kayinvalidem de komşu gezmelerinde. Açım ama iştahım da yok yemek yapamıyorum zaten peynir ekmek yiyim diyorum onlar bana bakıyo ben onlara bakıyorum anca meyve suyu içiyorum başka da bisey yok
Bende mide yanması yasadim doğurana kadar doğurdum şak kesildi ensesini geçiyor hanimefendinin az önce kv ile yikiyorduk saclarını seviyor ne zaman baglayabiliriz acaba
Allah şifa versin canım. İnşaAllah hayırlı güzel haberler alırsınız, sende bir an önce kendi yaşantına dönersin. Çok zor bir durum gerçekten eşine de anlatamıyor insan böyle durumlarda yanlış anlar vs. diye tabii ki buraya yazacaksın
Esime anlatipta canini skmak istemiyorum zaten cok uzgun babasina bide boyle seyler konuuspta skmak istemiyorum.. zaten kendiside farkinda cok zor bir surec herkes heryerde yorgun perisan.. Rabbim daha beterinden korusun hepimizi ne diyim
Bende kronik yırtık olusmus cnm gecen hafta uyuyamadim dahi sana özelden ilaçlarımı yazaym ve nasil sürüldügünü de ben o kadar kötüydüm ki bebegime bakamadim tum gun wc deydim