2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizde bugün aşıları olduk. Büyük kızımda hasta geceden beri 39.5 ateş beni de bişey soktu sinek mi böcek mi bilmiyorum gözüm sisti .
Bugün zor birgün olacak belli.
Bizde bugun 2 ay aşısı olduk çok agladı boy 63, kafa 39 , kilo 6 normal degıl mi
Maşallah uzun boylu olacak sanırım. Bizde asi için gittik 5900 baş çevresi 39.5 boyu 58 cm .
Selam kızlar ben temmuz annesi olarak başladığım gebeliğimi 35+4 te gelen oğlumla haziran annesi olarak tamamladım
Hoşgeldin

Geçmiş olsun canım . evet benım çocuklar iri ve uzun boylu oluyor maşallah ateş düşürmwk için etkili bir yöntem var çorabı lımon suyuna batır ayagına gıydır yarım saate ateşi düşer canım deneyımlerımden soyluyorm

Gündüz uykuları çok uzun olmuyor ama hep aynı saatlerde uyutmaya çalışıyorum az uyuyor ama yetiyor ona heralde geceleri daha uzun uyuyor
Sizin uykular nasıl
Bizimde gece gazı falan yoksa emmek için ağlar emer uyur genelde. Gündüzleri de devamlı uykusu var ama uzun uyumuyo pek. 2 dk 5 dk uyuyup kalkıo. Mesela bugün sabah 5.30 kalktık. Biraz oynuo etrafa bakıo hemen uyumak istiyo. Uyutmaya çalılıorm uyutuorm, o kadar uğraşıorm bu saate kadar hep 3-5 dk uyudu uyandı. Bide elleri hep ağzında emmek istio, yada memede uyumak istiyo. O yüzden beni çok yoruyo

Evet olabilir. Çünkü biraz zaman sonra kendiliğinden geçiyo.

Endişelenme canım o hırıltı burnu falan tıkalı olunca yada genzine süt kaçınca oluyor. Üfürüm genelde durup dururken morarmayla falan kendini gösteriyor yada doktor muayenede duyabiliyor
Oh iyi çok şükür o zaman. Rahatladım. Bizim dr da dinledi çünkü hep kontrollerde, olsa söylerdi bencede

Bu meme reddi yüzünden artık oturup ağlayacağım biri bana geçecek desin lütfen

Canım sağlık ocağında ebeye falan mı sorsan belki yardımcı olur. Sonuçta emzirme danışmanlığı eğitimi vermek sorumlulukları. Ben istanbula dönünce gidicem sağlık ocağına.
Feryat figan bağırma durumunu aştık sanki biz. Ama 3 kere çekiyor bırakıyor. Ya baştan beri böyleyiz sanki büyüdükçe kucvetlendikçe zapt etmm güçleşti memede zor tutuyorum. Hep başını geri atıyor geri geliyor. Gülüyor falan o arada oyun gibi yaptı. Bastırırsam engel olursam bağırıyor.

Canım bugün ebeye sordum bu aylarda çok normal her bebekte olabilen şeyler geçici stres yapma dedi ama ister istemez üzülüyorum

Kafamı çok karışıtıran bir soru sormak istiyorum menenjit karma aşının içinde var diye biliyorum ekstra yapılması gerekiyor mu?

buda benim keltoşum. eskişehir baya serin ve esiyor korkumdan camları bile açamıyorum. beyimizin uykuları kuş uykusu sanki sürekli sürekli uyanıyor.

Eklentiler

• 20210810_142401.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 86
Benim kızımda bu hafta elleri hep agizinda daha önce yapmazdı bence ellerini yeni yeni tanıyorlar ondan ağızlarına alıyorlar

Neden böyle ya gündüz tavşan uykusu resmen. Ama gündüz uyumazsa gece de huzursuz oluyor sanki. 45 dk yı tamamlaması önemliymiş tek bir gündüz uykusunda. Ben o yüzden ayağımdan indirmiyorum. Nasıl hallolucak bilmiyorum

Defnede oyle 5 dk emiyor en uzun hemen gaz oluyor gazini cikartiyorum devam edelim istiyorum yok zorlayinca kusuyor defne genelde peynir kesiği gibi kusuyor 2 gundur sagmaya basladım ya süt çoğaldı yada az emiyor anlamadım memede cok kavga ediyor kipkirmizi oluyor gazdan sanırım tam ağzına tam almıyor sanırım ama tam almasa meme ucun acır diye düşünüyorum emzirme danismanina gidiyim diyorum burda devlet hastahanesinde bedava randevu almadan gidiyorlar

buda benim keltoşum. eskişehir baya serin ve esiyor korkumdan camları bile açamıyorum. beyimizin uykuları kuş uykusu sanki sürekli sürekli uyanıyor.
Masallah paşaya ellerine eldiven mi takıyorsun cnm ben 10 gun taktim pisiyor elleri

Devlet hastanesinde var mı emzirme danışmanı?
Max 5dk emiyor bizimki de ve sürekli kaka yapıyor yani ne çekiyorsun ne sıçıyorsun evladım. Evet kusması da var peynir kesiği de oluyor bazen içtiğinin fazlasını da atıyor direk normal süt olarak. Ben de şaşırdım sürekli tarttırmam lazım ikna olmak için emdiğine.

Masallah paşaya ellerine eldiven mi takıyorsun cnm ben 10 gun taktim pisiyor elleri
Canım çıkarmıştık bizde ama malesef yüzünde baya derin bir yara açtı. O kadar kanadı ki bizde mecburen geri taktık. Hafif çiziklere sütümü sürüyordum sorun etmiyordum ama baya kanayınca korktuk.

Benim kızımda bu hafta elleri hep agizinda daha önce yapmazdı bence ellerini yeni yeni tanıyorlar ondan ağızlarına alıyorlar
Hem tanıdıkları için yaparlarmış hemde aç olduklarını yada emmek istediklerini anlatmak içinde ellerini emerlermiş cnm. Bi videoda görmüştüm. Aç olduğunu anlatmanın ilk adımıymış, sonra kendini sıkma artık anne hala da anlamazsa ağlama davranışı sergilerlermiş. Ben artık ellerini ağzına götürdüğünde emmek istediğini anlıorm. Ama tabiki bazen keşiften oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…