2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cok sağolun cevabınız için çok mutlu oluyorum böyle örnekler okuyunca cok çok sağolun. bize ilaç başladılar hemen o kaygılandırdı. ilaçları düzenli veriyorum inşallah düzelir bakalım iki hafta sonra kontrolümüz var tekrar bakılacak değerlere. ne diyecek doktor.
Bu arada ben de tiroit hastasıyım haşimato. Sizde de var mı

Merhaba teşekkür ederim cevabınız için Ben de yaklaşık on yıldır haşimato hastasıyım. Hep kontrol altındaydı ama gebelikten önce değerlerimiz çok oynadı ve tsh 4,5 ken hamile olduğumu öğrendim ve planlı bir gebelik değildi. Benimki de 4. Ayda düzene girdi ama son aylarda sürekli oynadı değerler fakat en dazla 4, 5 çıktı tsh. Yani aşırı yüksek değildi. Kafama takılan en önemli şeyi yazmayı unuttum aslında . Hamileyken benim tiroit hormonu çalışmıyor ve bebekki de çalışmadı. O zaman bi hasar kalmış mıdır bebekte. Tamam şimdi ilaç veriyorum çok şükür tedavisi var ama o zaman aylarca tiroit hormonu yoktu. Bi sıkıntı olmuş mudur aklımda hep bu sorular cok üzülüyorum.

Eklentiler

• 20210810_175619.webp
    46 KB · Görüntüleme: 52
Hahaha aynı bizi anlatmışsın. Bizimkide öyle, sen konuş ben dinliyim modunda. Bazen sesler çıkararak karşılık veriyo bana ama öyle çok değil. Sizin bebekte sesler çıkarıomu? Beyin gelişimi ve dil gelişimi için konuşmak çok faydalı zaten

Eşim de hashimato ve tiroit bezini aldırdı yıllar önce. Onların ailesinde gördüğüm kadarıyla bu hastalık anneden geçiyor zaten. Size şöyle diyim Eşimin annesi hamileyken köydelermiş. böyle bir hastalığının varlığından haberi yok. Eşim doğduğunda da hiçbir şekilde topuk kanı alınmıyor ve 13 yaşında tesadüfen ortaya çıkıyor. Eşim türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun mühendis. boyu 188. Hiçbir geriliğe sebep olmamış yani. Hatta doktoru ergenlik döneminde ilaç kullanmasının gelişimine katkıda bulunduğunu söylüyormuş.
Siz kullanın ilaçları vakalım değerleri düzelirse belki de bıraktırırlar çok evham yapmayın. Gebelik sürecinde de çok etkilediğini sanmıyorum

Evet ara ara karşılık veriyor ben ses çıkarırsam taklit etmeye çalışıyor konuşursam dudaklarını uzatıp 1 saat dinler hiç sesi çıkmaz

Bende tiroit yok canım, ama bizimkine de doktor ilaç kullandı 15 gün kuvozde kalmıştı o dönem sanıyorum 4-5 gün ilaç verdiler tiroit için içini ferah tut sen

Ben de o markaya bakıyordum bu beşik hoşuma gitti eve dönünce alıcam. Sence beşik mi hamak mı daha kullanışlı olur acaba?

Eklentiler

• 038FC000-8418-48F0-981D-77CB74B97C40.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 81
Merve bu aynı sen maşallah

Tüm bebeklerimize maşallah Allah bahtlarını da güzel eylesin

Kızlar bizimde mr sonuçlarımız çıkmış ama hastaneden randevu alamıyorum şuanlık yok görünüyor. Anladığım kadarıyla herşey normal görünüyor, paylaşayım hatta anlayan çıkar belki ümidiyle:) neyse gitmemiz uzun sürse de içim rahatladı biraz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20210810-183956_Drive.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20210810-183918_Drive.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 81
Ben de o markaya bakıyordum bu beşik hoşuma gitti eve dönünce alıcam. Sence beşik mi hamak mı daha kullanışlı olur acaba?
Canım bende ana kucağı tarzı beşik vardı onda biz pek rahat edemedik bu aldığımız hamak biraz daha çarşaf gibi eğilimli tutuyor ya ondan mıdır bilmem daha rahat ettik. her bebek aynımıdır bilmiyorum neyi sevip sevmeyecekleri hiç belli olmuyor.

Şükür diyelim

Heh öyle tam hamak gibi duruyorsa altı düz değilse biz de hamakla daha rahat ederiz. Ben dönücem artık evime sıkıldım. Hamak da sipariş edeyim ben gitmeden eşim kursun

Heh öyle tam hamak gibi duruyorsa altı düz değilse biz de hamakla daha rahat ederiz. Ben dönücem artık evime sıkıldım. Hamak da sipariş edeyim ben gitmeden eşim kursun
Evet canım bak bizim ki bu.

Eklentiler

• 20210810_204427.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 58
succulentaski sanırım bende meme reddi yaşıyorum anlamıyorum normalde aglamiyor emzirmek icin aldığımda feryat figan kafasini diger tarafa ceviriyor iki emiyor gaz oluyor hemen emersede 5 dk emiyor acaba ben mi zorluyorum emsin diye yarim saatte bi veriyorum isterse aliyor cogu zaman almiyor kakali bezleri iyi 3 4 kere ( bu arada dün bamya yedim ondan mi yesil geldi acaba yesilden sonra ki kaka mukusluydu kanı görene kadar alerji testine gitmeyi düşünmüyorum) memeyi de tam boşaltmıyor artık sağıp buzluğa atıyorum yarında beklicem olmadi gidicem emzirme birimine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…