Arkadaşım bursa da özelde yaptırdı . Cerrah annesini emerken yapmış sünnetini. Çok memnun kaldı bende oraya yaptıracağım nasipse .Kızlar biz bugün cerraha muayene olduk. Haftaya cumartesi sünnet olacak aliş bey.
Yaptıran arkadaşlara bir sorum var. Operasyon sırasında çocuğun yanında durdunuz mu?
Bizim doktor ameliyathanede yapacağını yanına giremeyeceğimizi söylüyor. Ben çocuğumu bırakamam diyorum eşime saçmalama diyor.
İzmirdeyken bir cerraha sormuştum orda yaptırmak için muayenehanede yaparım siz de yanında olursunuz demişti. Ama eşim onu ciddiyetsiz bulmuştu.
Şöyle ki bizim sadece sünnet değil peygamber sünnetli. Sünnetle beraber bir operasyon olacak. Bu doktor o yüzden steril ortamda olmalı dedi ama ben çok garip oldum çocuğu ameliyathaneye götürecekler diye. Allah daha büyük dert vermesin tabi bu bir şey değil de. Ne bileyim.
Arkadaşım bursa da özelde yaptırdı . Cerrah annesini emerken yapmış sünnetini. Çok memnun kaldı bende oraya yaptıracağım nasipse .
Canım bizim Dr içeri bir kişi girebilir demişti annem girmisti bizde ben dayanamam ağlamasına diye.illa girmek istiyorsan başka Dr düşünmez misn?diğer işlem nasıl bilmiyorum ama sünnette korkacak bişe yokmus ben de çok korkmuştm ama kısa sürede içeriden çıkıyor ve hemen iyileşiyor şimdiden Allah yardımcısı olsun bebişin de sizindeKızlar biz bugün cerraha muayene olduk. Haftaya cumartesi sünnet olacak aliş bey.
Yaptıran arkadaşlara bir sorum var. Operasyon sırasında çocuğun yanında durdunuz mu?
Bizim doktor ameliyathanede yapacağını yanına giremeyeceğimizi söylüyor. Ben çocuğumu bırakamam diyorum eşime saçmalama diyor.
İzmirdeyken bir cerraha sormuştum orda yaptırmak için muayenehanede yaparım siz de yanında olursunuz demişti. Ama eşim onu ciddiyetsiz bulmuştu.
Şöyle ki bizim sadece sünnet değil peygamber sünnetli. Sünnetle beraber bir operasyon olacak. Bu doktor o yüzden steril ortamda olmalı dedi ama ben çok garip oldum çocuğu ameliyathaneye götürecekler diye. Allah daha büyük dert vermesin tabi bu bir şey değil de. Ne bileyim.
Neresi bursa da acaba? Bende yaptıracağım daArkadaşım bursa da özelde yaptırdı . Cerrah annesini emerken yapmış sünnetini. Çok memnun kaldı bende oraya yaptıracağım nasipse .
Canım bizim Dr içeri bir kişi girebilir demişti annem girmisti bizde ben dayanamam ağlamasına diye.illa girmek istiyorsan başka Dr düşünmez misn?diğer işlem nasıl bilmiyorum ama sünnette korkacak bişe yokmus ben de çok korkmuştm ama kısa sürede içeriden çıkıyor ve hemen iyileşiyor şimdiden Allah yardımcısı olsun bebişin de sizinde
T cetveliyle ölçtükleri daha doğru çıkıyor sanırım . Mezurayla olctuklerinde yanlış çıkarıyorlar. Birde tabi bebegin sabit durması sorunCanım bence hiç dert etme,sonuçta sabit durmayan bişey ölçmeye çalışıyorlar.benim iki ay kontrolünde ölçen dr 63 cm,üç gün sonra ölçen hemşire 60 cm çıkardı.kısalmış yani hemde üç cm birdenZaten iki cm kötü de değil
2doz var canım 3 ve 5 aylıkken yapiyorlar. 2sine de ödeyeceksin evet. Zaten eczaneden alıp veriyorsun hemşireye o yapıyorCanım seninki fazla uzamıştı bence dengeye gelmiş
63 ne ya daha 3 aylık kendine gelsin
Rotanın tek dozu mu 360? Her dozda o kadar para mı ödeyeceğiz ?
Oh süpermiş o ya. Bize denk gelmez öylesi doktorArkadaşım bursa da özelde yaptırdı . Cerrah annesini emerken yapmış sünnetini. Çok memnun kaldı bende oraya yaptıracağım nasipse .
Nasil acaba görünüşü. Foto atsan da olmaz demi buraya merak ettim. Mertinki bana normal geliyor ama daha önce bebek pipisi gormedimkiDeliği ufak ve yeri olması gerekenden biraz aşağıda. Başı da az eğri. Yani bir sürü şey var. Gittiğimiz iyi bir prof tavsiye ile gittik. Evimize de çok yakın bir hastanede. Salih somuncu ismi.
Ben başka doktor düşünürüm. Çıkar çıkmaz araştırmaya başladım. Eşimin içine sindi doktor. Sen duygusal davranıyorsun diyor. O yüzden sormak istedim aslında.
T cetveliyle ölçtükleri daha doğru çıkıyor sanırım . Mezurayla olctuklerinde yanlış çıkarıyorlar. Birde tabi bebegin sabit durması sorun
2doz var canım 3 ve 5 aylıkken yapiyorlar. 2sine de ödeyeceksin evet. Zaten eczaneden alıp veriyorsun hemşireye o yapıyor
Oh süpermiş o ya. Bize denk gelmez öylesi doktor
Nasil acaba görünüşü. Foto atsan da olmaz demi buraya merak ettim. Mertinki bana normal geliyor ama daha önce bebek pipisi gormedimki
Medicana da çocuk cerrahisinde . Tek cerrah var zaten . Perihandi sanirm adıNeresi bursa da acaba? Bende yaptıracağım da
Evet hanımlar yıne gunlerden benim saçmalama gunumdu . kılo veremıyrm dıye baya takıp, diyete gırdım fazla su da içemedim açlıktannoldu sütüm azaldı ve benım bebe aç kaldı başlamadan biten diyet seruvenım ile kaldım altı aylık olana kadar diyete elveda demiş bulunuyorum
Bence de ya benim sütüm yetiyordu dedim bişey olmaz ama ıkı gunde baya azaldı . aslında ben eskı kıyafetlerime gırıyrm ama göbek baya rahatsız edıyoSal gitsin. Dert etme kiloyu. Bebek emerken onun rızkından alıyormuşım gibi hissediyorum ben de
7 aylık olunca ocakta işe başlayacağım. Ve diyete başlarım. Ocak şubatı tayt bluzla atlatıp marta eski kıyafetlerime girebilmeyi planlıyorum en kötü nisan
Bence de ya benim sütüm yetiyordu dedim bişey olmaz ama ıkı gunde baya azaldı . aslında ben eskı kıyafetlerime gırıyrm ama göbek baya rahatsız edıyoartık ılerleyen aylara kaldı
Nasıl anladın cnm azaldığı nıEvet hanımlar yıne gunlerden benim saçmalama gunumdu . kılo veremıyrm dıye baya takıp, diyete gırdım fazla su da içemedim açlıktannoldu sütüm azaldı ve benım bebe aç kaldı başlamadan biten diyet seruvenım ile kaldım altı aylık olana kadar diyete elveda demiş bulunuyorum
Normalde de göğüislerım boş oluyodu ama bebeğim emerken süt inme oluyodu ,bebeğim yutkunuyodu sesli ve memeyı bırakınca süt damlıyodu hiçbiri olmadı . en önemlisi kızım sürekli meme istedi agladıNasıl anladın cnm azaldığı nı
Anladım cnm bnde ekmeği kestim birazNormalde de göğüislerım boş oluyodu ama bebeğim emerken süt inme oluyodu ,bebeğim yutkunuyodu sesli ve memeyı bırakınca süt damlıyodu hiçbiri olmadı . en önemlisi kızım sürekli meme istedi agladı
Uyku düzeni daha oluşmaz canım ancak iyileştirilebiliyor şimdilik. Gece yatmadan önce en uzun uyanık kalmasını sağlamalısınki derin uykuda uyanmadan kalabilsin.en az 1.5saat kadar uyanıklıktan sonra uyutmayı dene. Sonrasında beslenme için uyansada 5 dk 10dk neyse uyku uykuyu çektiği için desteksiz rahatca uyuyabiliyorlar. Benimde gündüz sorunum var. Sesten mi ışıktan mı bilmiyorum uyaranlar fazla galiba anca ayakta sallayarak destekli uyuyorHerkes uyku düzenini oluşturdu galibabenm oğlan 4 den sonra saat başı kalkıyor kızlar sütüm var aç değil gazı yok Bi türlü bulamadım sebebini 4 de 5 de 6 da uyanıyor ve 7 dan sonra uyumuyor tabi uykunun en tatlı yeri bu da beni çok yoruyor
Onu da denedim cnm değişen bişey olmadıUyku düzeni daha oluşmaz canım ancak iyileştirilebiliyor şimdilik. Gece yatmadan önce en uzun uyanık kalmasını sağlamalısınki derin uykuda uyanmadan kalabilsin.en az 1.5saat kadar uyanıklıktan sonra uyutmayı dene. Sonrasında beslenme için uyansada 5 dk 10dk neyse uyku uykuyu çektiği için desteksiz rahatca uyuyabiliyorlar. Benimde gündüz sorunum var. Sesten mi ışıktan mı bilmiyorum uyaranlar fazla galiba anca ayakta sallayarak destekli uyuyor
Onu da denedim cnm değişen bişey olmadı
Benimkide gece 1 gibi derin uykuya daliyor sonra 8 de kalkiyor ellemiyorum artik kendisi kalksin ama 7 saati gecirmiyorumKaçta uyuyor da 4ten sonra kalkıyor?
Bizim de şöyle oluştu akşam vaktinde uyuyor. 12gibi son emziriyorum uykuda. 4e kadar uyanmıyor ama ondan sonra emiyor 5.30 6 gibi tekrar 7de tekrar. Bazen uyutmayı başarıyorum ama bazen kalkıyoruz. O saatte uyuması için artık sallamam gerekiyor çünkü hava aydınlanmış oluyır gece modundan çıkıyor çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?