- 5 Ekim 2020
- 14.692
- 40.213
- 548
- 36
Bizimki daha erken yatıyor 8-9 gibi uyuyor. Ben gece uyanmasın diye kendim yatarken 11-12 gibi işte uyandırmadan emziryorum. 4.30a kadar duruyor en fazla. Bu bile yetiyor ya. 12-4 arası deliksiz uykuyla şu an iyiyim.Benimkide gece 1 gibi derin uykuya daliyor sonra 8 de kalkiyor ellemiyorum artik kendisi kalksin ama 7 saati gecirmiyorum
Olur insallah cnm, ben esimle gece oturdugum icin suan benim icin gece 1 de uyumasi iyiBizimki daha erken yatıyor 8-9 gibi uyuyor. Ben gece uyanmasın diye kendim yatarken 11-12 gibi işte uyandırmadan emziryorum. 4.30a kadar duruyor en fazla. Bu bile yetiyor ya. 12-4 arası deliksiz uykuyla şu an iyiyim.
Bu sabah4.30dan sonra 6-7 arası uyanıktık mesela. Emme sıçma çok aktifti. Yoruldu. Eşim de evde olunca uyutmayı başardık daha uyanmadı. İşte o 7 gibi uyandığında daldırabilirsem tekrar benden iyisi yok
Olur insallah cnm, ben esimle gece oturdugum icin suan benim icin gece 1 de uyumasi iyiama ilerki zamanlarda ablalari gibi erken uyursa daha guzel olur cunku sabah 8 de sutunu iciyor 90-120cc arasi sonra 11:30-12 kdr tekrar uyuyor suan
Bnm de aynı cnm 22 ile 24 arası Bi saate uyuyor 4 de kalkıyor snra saat başı sabah 6 buçuk dan beri de uyumadı ölüyorum uykusuzluktanKaçta uyuyor da 4ten sonra kalkıyor?
Bizim de şöyle oluştu akşam vaktinde uyuyor. 12gibi son emziriyorum uykuda. 4e kadar uyanmıyor ama ondan sonra emiyor 5.30 6 gibi tekrar 7de tekrar. Bazen uyutmayı başarıyorum ama bazen kalkıyoruz. O saatte uyuması için artık sallamam gerekiyor çünkü hava aydınlanmış oluyır gece modundan çıkıyor çocuk.
Bende sadece ekmeği azalttım biraz bide akşam 8,9 sonra bişey yememeye calışcamAnladım cnm bnde ekmeği kestim biraz
Benim kızımda oyle canım saat 5 de memeye kalkıyor ,sonra ıkınma başlıyor bes dk lik dalmalar var . tabi ben sersem oluyorum sonra gun boyu uyumuyor sürekli sallama yada kucak istiyo mahvoluyorm . buyuk kızımda ilgi bekliyo yemek istyo kosturmaktan bi hal oluyorm aksam 9 da ısıkları kapatıyrm herkesi yatagına bırakıyrm mozıldanarak uyuyor emzik verıyrm o arada da ama gun boyu mahvedıyo beniHerkes uyku düzenini oluşturdu galibabenm oğlan 4 den sonra saat başı kalkıyor kızlar sütüm var aç değil gazı yok Bi türlü bulamadım sebebini 4 de 5 de 6 da uyanıyor ve 7 dan sonra uyumuyor tabi uykunun en tatlı yeri bu da beni çok yoruyor
Bnm de aynı cnm 22 ile 24 arası Bi saate uyuyor 4 de kalkıyor snra saat başı sabah 6 buçuk dan beri de uyumadı ölüyorum uykusuzluktan
Tabiki huysuzlandigi zamanlar oluyor cnm bu bebek sonuctaTabi seninki uyanıkken de uslu dimi? Biz akşam 8 olana kadar perişanız. Pestilimiz çıkıyor. 8de yatağa bir bırakıyoruz öyle bir mutluluk oluyor ki
Benimkide gunduzleri artik daha cok uyanik ilgi bekliyor kucak istiyor.. bazen nedensiz agliyor ama yatincada 2 saat araliklarla uyuyor gunduzBenim kızımda oyle canım saat 5 de memeye kalkıyor ,sonra ıkınma başlıyor bes dk lik dalmalar var . tabi ben sersem oluyorum sonra gun boyu uyumuyor sürekli sallama yada kucak istiyo mahvoluyorm . buyuk kızımda ilgi bekliyo yemek istyo kosturmaktan bi hal oluyorm aksam 9 da ısıkları kapatıyrm herkesi yatagına bırakıyrm mozıldanarak uyuyor emzik verıyrm o arada da ama gun boyu mahvedıyo beni
Meme reddi yaşayan anneler atlatabilen var mı ya biz nerdeyse 2 aydır gündüzleri hep ağlayarak alıyoruz kavga dövüşle alıyoruz memeyi ama ben bu durumdan çok yoruldum evde geze geze ağlaya ağlaya meme emiyoz her ay 1.200 kg alan çocuk bu Ay 500 Gr almış Atlatan varsa lütfen söyleyin napcamu şaşırdım artik ben
Memeyi alıyorsa yine iyisin canım, bizimki bağıra bağıra bı kalıyor zorla üç beş dk emiyor emmiyor bı hallerde bende emmesi taraftarıyım asla başka bişey vermiyorum yine de alismadi sen hala veriyor musn biberon gece falan,biraz daha büyüyünce bize alışınca emer diiye umutlanuim hepBen de uğraşıyorum canım çözemedim maalesef. Gündüz ayaklarımda sallıyorum çarşafta sallıyorum bir şekilde mayıştırıyorum 2 saatte bir memeye alıyorum. En kötü evde bangır bangır kolik müzik açıyorum uyuşup alıyor memeyi. Ama bir yere gitmeye çok korkuyorum aç kalır çünkü. Kilosu az şu an yeter ki emsin uğraşırım evde otururum modundayım ama nereye kadar böyle gider bir fikrim yok. Annem sağ biberonla ver yazık diyor. Emzirmek istiyorum ben. Valla bir çözümünü bilen varsa beri gelsin ya. Zordayım
Memeyi alıyorsa yine iyisin canım, bizimki bağıra bağıra bı kalıyor zorla üç beş dk emiyor emmiyor bı hallerde bende emmesi taraftarıyım asla başka bişey vermiyorum yine de alismadi sen hala veriyor musn biberon gece falan,biraz daha büyüyünce bize alışınca emer diiye umutlanuim hep
Şükür uyurken emiyor. Duşta duymamistim ama hangi birinde duşta vericez ki ben hoplaya zıplaya ağlaya ağlaya vermeye çalışıom, ebe bana zorlada olsa ver aç kalmasin memeden doycak sonuçta dedi. Birde memenin ucuna pekmez sürdüm verdum onu hemen aldı ve iki gün boyunca hiç almamazlik yapmadı ama sonra yine. Aynı maalesefYok canım biberonu 3 haftadır neredeyse vermiyorum hiç. Öncesinde ilaç kullanıyordum gece sağdığım sütten vermek zorunda kalıyordum ben. Uyurken emiyor mu? Bağırdığı zaman zorlamamak gerekiyor. Duşa falan girin diyorlar beraber duşta alıyormuş bazı çocuk onu denemedim şimdilik uykuda idare ediyorum.
Şükür uyurken emiyor. Duşta duymamistim ama hangi birinde duşta vericez ki ben hoplaya zıplaya ağlaya ağlaya vermeye çalışıom, ebe bana zorlada olsa ver aç kalmasin memeden doycak sonuçta dedi. Birde memenin ucuna pekmez sürdüm verdum onu hemen aldı ve iki gün boyunca hiç almamazlik yapmadı ama sonra yine. Aynı maalesef
Valla ne yalan söyliyim sanki şu an daha kötü çocuk, galiba dediğin gibi pekmez sebep oldu bu kez, iyi edersin canjm uzmanina danışarak git bakalım inşallah faydası olur yoksa iki yil geçmez böyle hoş benimki her an birakcak bı daha da almicak gibi geliyor banaAyy o pekmezi de annem dedi bana ama cesaret edemiyorum daha çok reddeder diye korkuyorum ben tatlı olmayınca.
Salı günü bir doktora götüreceğim cv sinde emzirme problemleri yazıyor uzmanlığında bakalım bilmediğim bir şey öğretecek mi..
Lipozomal formda c vitaminiKızlar öksürük burun akıntısı var bende covit değilim test yapıldı. aynı şikayetler öyküde de var malesefbana emzirirken içebileyeceğim doğal şeyler tavsiye eder misiniz? Bu arada öyküyü acile götürdüm feci öksürüyor şükür ciğere inmemiş care anne sütü minicik bir bebeğe ilac vs veremeyiz dediler
Valla ne yalan söyliyim sanki şu an daha kötü çocuk, galiba dediğin gibi pekmez sebep oldu bu kez, iyi edersin canjm uzmanina danışarak git bakalım inşallah faydası olur yoksa iki yil geçmez böyle hoş benimki her an birakcak bı daha da almicak gibi geliyor bana
Canım aynısını bizde yaşadık ıhlamur ve ılık corba tüket bol bol geçiyo . gecmiş olsunKızlar öksürük burun akıntısı var bende covit değilim test yapıldı. aynı şikayetler öyküde de var malesefbana emzirirken içebileyeceğim doğal şeyler tavsiye eder misiniz? Bu arada öyküyü acile götürdüm feci öksürüyor şükür ciğere inmemiş care anne sütü minicik bir bebeğe ilac vs veremeyiz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?