Tamam canim saolasinBakalım elle tutulur bir şey derse paylaşırım seni de etiketlerim inşallah
Ihlamur aldım şimdi canım birde zencefilli limon umarım işe yararCanım aynısını bizde yaşadık ıhlamur ve ılık corba tüket bol bol geçiyo . gecmiş olsun
Yarıyo canım merak etme , bebeğin burnunu da temizle sık sık tıkanmasın . bizde 10 gun kadar sürdü grip tarzı başalyıp öksürüjle bittiIhlamur aldım şimdi canım birde zencefilli limon umarım işe yarar
Canım ilk oğlumu ameliyathanede yaptılar görmedik biz,bir girdi bir çıktı zaten.ikinci de endoskopi odasında,biz tuttuk kol bacakKızlar biz bugün cerraha muayene olduk. Haftaya cumartesi sünnet olacak aliş bey.
Yaptıran arkadaşlara bir sorum var. Operasyon sırasında çocuğun yanında durdunuz mu?
Bizim doktor ameliyathanede yapacağını yanına giremeyeceğimizi söylüyor. Ben çocuğumu bırakamam diyorum eşime saçmalama diyor.
İzmirdeyken bir cerraha sormuştum orda yaptırmak için muayenehanede yaparım siz de yanında olursunuz demişti. Ama eşim onu ciddiyetsiz bulmuştu.
Şöyle ki bizim sadece sünnet değil peygamber sünnetli. Sünnetle beraber bir operasyon olacak. Bu doktor o yüzden steril ortamda olmalı dedi ama ben çok garip oldum çocuğu ameliyathaneye götürecekler diye. Allah daha büyük dert vermesin tabi bu bir şey değil de. Ne bileyim.
Evet t cetveliyle ölçtü drT cetveliyle ölçtükleri daha doğru çıkıyor sanırım . Mezurayla olctuklerinde yanlış çıkarıyorlar. Birde tabi bebegin sabit durması sorun
2doz var canım 3 ve 5 aylıkken yapiyorlar. 2sine de ödeyeceksin evet. Zaten eczaneden alıp veriyorsun hemşireye o yapıyor
Oh süpermiş o ya. Bize denk gelmez öylesi doktor
Nasil acaba görünüşü. Foto atsan da olmaz demi buraya merak ettim. Mertinki bana normal geliyor ama daha önce bebek pipisi gormedimki
Benimki de beş gibi kalkıyor gün ağarmaya başlayınca evde bir birbıçuk saat kadar dolanıyoruz ikimizHerkes uyku düzenini oluşturdu galibabenm oğlan 4 den sonra saat başı kalkıyor kızlar sütüm var aç değil gazı yok Bi türlü bulamadım sebebini 4 de 5 de 6 da uyanıyor ve 7 dan sonra uyumuyor tabi uykunun en tatlı yeri bu da beni çok yoruyor
Pekmez verince emmiş ya hani ili gün.acaba sütünde beğenmediği bi tat kı var,yanlış anlama canım yediklerinden kaynaklı.örneğin sarımsak yiyince daha istekli emermiş bebek.o tür şeyleri bi araştır istersenŞükür uyurken emiyor. Duşta duymamistim ama hangi birinde duşta vericez ki ben hoplaya zıplaya ağlaya ağlaya vermeye çalışıom, ebe bana zorlada olsa ver aç kalmasin memeden doycak sonuçta dedi. Birde memenin ucuna pekmez sürdüm verdum onu hemen aldı ve iki gün boyunca hiç almamazlik yapmadı ama sonra yine. Aynı maalesef
Canım bu arada yeni öğrendiğim birşeyi de soyleyım yapıp yapmamak senin tercihin elbetteIhlamur aldım şimdi canım birde zencefilli limon umarım işe yarar
Tüm aile grip olduk .öykünün burnu baya tıkalı ama serum fizyoloji yapıyorum sık sık .evi havalandırmaya çalışıp odasında su kaynatıyorum .o öksürürken içim parçalanıyorYarıyo canım merak etme , bebeğin burnunu da temizle sık sık tıkanmasın . bizde 10 gun kadar sürdü grip tarzı başalyıp öksürüjle bitti
Sarımsak ve zeytinyağı doğal antibiyotik hemen deneyeceğimCanım bu arada yeni öğrendiğim birşeyi de soyleyım yapıp yapmamak senin tercihin elbettesarımsak rendeleyıp hakiki zeytınyagı içine koyuyosun en az bir gece bekledıkten sonra yagdan ayak altına sürüyosun öksürük için baya etkili diyo kullananlar . dolapta istediğin kadar saklayabılıyrsun
Yok estagfirullah canım neden yanlış anliyum senin dediğin de olabilir aslında. Ben tatlı tat gelmesine alışmış olabilir diye düşündümCanım ilk oğlumu ameliyathanede yaptılar görmedik biz,bir girdi bir çıktı zaten.ikinci de endoskopi odasında,biz tuttuk kol bacakinan ameliyathanede olmasını tercih ederdim ben daha kötü etkilendim öyle hemen etkilenmem herşeyden ama.doktoruna güven bence,emzirirkeni doğru da bulmuyorum şahsen,çocuk memenle acıyı eşleştirmesin.unutur diye düşünülebilir ama ben tercih etmezdim
Evet t cetveliyle ölçtü dr
Benimki de beş gibi kalkıyor gün ağarmaya başlayınca evde bir birbıçuk saat kadar dolanıyoruz ikimiz
Pekmez verince emmiş ya hani ili gün.acaba sütünde beğenmediği bi tat kı var,yanlış anlama canım yediklerinden kaynaklı.örneğin sarımsak yiyince daha istekli emermiş bebek.o tür şeyleri bi araştır istersen
İnan bende aynı şekildeyim canım bazen bunaliyorum aynı dediğin gibi evde dolaşıp zıplamaktan yorgun düşüyorum eşim gelince hemen uyuyorum.mamaya karşı biri değilim ama anne sütünün yeri ayrı o yüzden emsin çok istiyorum mama verince tamamen unutur diye yaklasamiyorum benM Maviliimm bizde de meme reddi var 1 aydır neredeyse… Aşırı bunalıyorum bazen bugün oturup ağladımsabah emdi uyku sersemi bir daha ne mümkün aç aç uyudu öğlen..
emzirmek için zorluyorum, gezerek zıplayarak, Uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum vs vs..Elimden geleni yapıyorum, kilo alımı vs yeterli olmazsa da mamaya geçerim artık napalım yani.. Taktıkça benim de psikolojim bozuldu. Sağlık sıhhat olsun önemli olan o
M Maviliimm bizde de meme reddi var 1 aydır neredeyse… Aşırı bunalıyorum bazen bugün oturup ağladımsabah emdi uyku sersemi bir daha ne mümkün aç aç uyudu öğlen..
emzirmek için zorluyorum, gezerek zıplayarak, Uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum vs vs..Elimden geleni yapıyorum, kilo alımı vs yeterli olmazsa da mamaya geçerim artık napalım yani.. Taktıkça benim de psikolojim bozuldu. Sağlık sıhhat olsun önemli olan o
Canım ilk oğlumu ameliyathanede yaptılar görmedik biz,bir girdi bir çıktı zaten.ikinci de endoskopi odasında,biz tuttuk kol bacakinan ameliyathanede olmasını tercih ederdim ben daha kötü etkilendim öyle hemen etkilenmem herşeyden ama.doktoruna güven bence,emzirirkeni doğru da bulmuyorum şahsen,çocuk memenle acıyı eşleştirmesin.unutur diye düşünülebilir ama ben tercih etmezdim
Aynen oyle canım kendını unutup evlafına acıyosun çok ıyı anlıyrm seni . ama illaki hasta oluyolar elden bişey gelmez , sen elınden geleni yapıyosun oyle düşünüp kendını teselli et en azındanTüm aile grip olduk .öykünün burnu baya tıkalı ama serum fizyoloji yapıyorum sık sık .evi havalandırmaya çalışıp odasında su kaynatıyorum .o öksürürken içim parçalanıyor
İnan bende aynı şekildeyim canım bazen bunaliyorum aynı dediğin gibi evde dolaşıp zıplamaktan yorgun düşüyorum eşim gelince hemen uyuyorum.mamaya karşı biri değilim ama anne sütünün yeri ayrı o yüzden emsin çok istiyorum mama verince tamamen unutur diye yaklasamiyorum ben
Tabii ilk seçenek sağıp süt vermek olur ama ne bileyim bende aynı şekilde kolayca emsin istiyorum.. sanki beni reddiyor gibi hissediyorum bazen.. babadan bana gelince direk ağlıyor çünkü emzirme pozisyonuna getirince. İlk ay ne güzeldi, ne zaman meme teklif etsem alıyordu.Mamaya geçmesen de canım sağ bence. Ben de çabalıyorum şu an. Haftaya tartılıcaz. Kilo alımı iyi değilse direk biberona geçerim doktorla da konuşup. Çünkü biliyorum ki biberonla ne zaman versem içiyor iştahı yerinde ama memeyle kavgası bitmiyor
Tabii ilk seçenek sağıp süt vermek olur ama ne bileyim bende aynı şekilde kolayca emsin istiyorum.. sanki beni reddiyor gibi hissediyorum bazen.. babadan bana gelince direk ağlıyor çünkü emzirme pozisyonuna getirince. İlk ay ne güzeldi, ne zaman meme teklif etsem alıyordu.
Benimde ilk 1 hafta zordu ama 40ı çıkana kadar gayet güzel emiyordu. 40ı çıktı kudurduBenim baştan beri zordu aslında. Ama ne olduğunu anlamıyordum hep savaş verdik memede. Ben de hastaydım uğraşamadım. Hem az az emdi bence hem de seyrek emzirdim. Benim kafam ancak kendine geliyor ya. Kendime gelene kadar da meme reddinin zirvesini gördük
Geçmiş olsun canım ıhlamur iç bal zencefil ye.. Öykünün odasında da kuru soğanı ikiye kesip koy gece sabaha kadar dursunKızlar öksürük burun akıntısı var bende covit değilim test yapıldı. aynı şikayetler öyküde de var malesefbana emzirirken içebileyeceğim doğal şeyler tavsiye eder misiniz? Bu arada öyküyü acile götürdüm feci öksürüyor şükür ciğere inmemiş care anne sütü minicik bir bebeğe ilac vs veremeyiz dediler
Sağol canım yatağının kenarına koydum soğan şifa olur inşGeçmiş olsun canım ıhlamur iç bal zencefil ye.. Öykünün odasında da kuru soğanı ikiye kesip koy gece sabaha kadar dursun
Selim beyin günü gününü tutmuyor uyanıkken hep onunla konuşalım istiyor uykuları çok kısa.. Sık sık emmek istiyor bilmiyorum atak zamanımıdır nedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?