2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım ilk oğlumu ameliyathanede yaptılar görmedik biz,bir girdi bir çıktı zaten.ikinci de endoskopi odasında,biz tuttuk kol bacakinan ameliyathanede olmasını tercih ederdim ben daha kötü etkilendim öyle hemen etkilenmem herşeyden ama.doktoruna güven bence,emzirirkeni doğru da bulmuyorum şahsen,çocuk memenle acıyı eşleştirmesin.unutur diye düşünülebilir ama ben tercih etmezdim
Evet t cetveliyle ölçtü dr
Benimki de beş gibi kalkıyor gün ağarmaya başlayınca evde bir birbıçuk saat kadar dolanıyoruz ikimiz
Pekmez verince emmiş ya hani ili gün.acaba sütünde beğenmediği bi tat kı var,yanlış anlama canım yediklerinden kaynaklı.örneğin sarımsak yiyince daha istekli emermiş bebek.o tür şeyleri bi araştır istersen

M Maviliimm bizde de meme reddi var 1 aydır neredeyse… Aşırı bunalıyorum bazen bugün oturup ağladım sabah emdi uyku sersemi bir daha ne mümkün aç aç uyudu öğlen..

emzirmek için zorluyorum, gezerek zıplayarak, Uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum vs vs..Elimden geleni yapıyorum, kilo alımı vs yeterli olmazsa da mamaya geçerim artık napalım yani.. Taktıkça benim de psikolojim bozuldu. Sağlık sıhhat olsun önemli olan o

Ihlamur aldım şimdi canım birde zencefilli limon umarım işe yarar
Canım bu arada yeni öğrendiğim birşeyi de soyleyım yapıp yapmamak senin tercihin elbette sarımsak rendeleyıp hakiki zeytınyagı içine koyuyosun en az bir gece bekledıkten sonra yagdan ayak altına sürüyosun öksürük için baya etkili diyo kullananlar . dolapta istediğin kadar saklayabılıyrsun

Yarıyo canım merak etme , bebeğin burnunu da temizle sık sık tıkanmasın . bizde 10 gun kadar sürdü grip tarzı başalyıp öksürüjle bitti
Tüm aile grip olduk .öykünün burnu baya tıkalı ama serum fizyoloji yapıyorum sık sık .evi havalandırmaya çalışıp odasında su kaynatıyorum .o öksürürken içim parçalanıyor

Sarımsak ve zeytinyağı doğal antibiyotik hemen deneyeceğim

Yok estagfirullah canım neden yanlış anliyum senin dediğin de olabilir aslında. Ben tatlı tat gelmesine alışmış olabilir diye düşündüm

İnan bende aynı şekildeyim canım bazen bunaliyorum aynı dediğin gibi evde dolaşıp zıplamaktan yorgun düşüyorum eşim gelince hemen uyuyorum.mamaya karşı biri değilim ama anne sütünün yeri ayrı o yüzden emsin çok istiyorum mama verince tamamen unutur diye yaklasamiyorum ben

Mamaya geçmesen de canım sağ bence. Ben de çabalıyorum şu an. Haftaya tartılıcaz. Kilo alımı iyi değilse direk biberona geçerim doktorla da konuşup. Çünkü biliyorum ki biberonla ne zaman versem içiyor iştahı yerinde ama memeyle kavgası bitmiyor

Bizde meme reddi var şu an o ortamda emzirebilmem pek mümkün değil. Bir de emerken öyle bir acı yaşasa bir daha memeyi almaz da bu.
Eşim daha mantıklı bakıyor böyle durumlarda o çok güvendi doktora. Teslim oluyorum ben de.

Bizim aile travmamız var kardeşim ameliyathanede annem babam yanında yokken anestezi aldı. 3 yaşındaydı. Çocuk yıllarca geceleri sıçrayarak uyandı tek uyuyamadı. Bu daha küçük öyle bir şey olmaz tabi. Yine de endişeleniyorum.

Tüm aile grip olduk .öykünün burnu baya tıkalı ama serum fizyoloji yapıyorum sık sık .evi havalandırmaya çalışıp odasında su kaynatıyorum .o öksürürken içim parçalanıyor
Aynen oyle canım kendını unutup evlafına acıyosun çok ıyı anlıyrm seni . ama illaki hasta oluyolar elden bişey gelmez , sen elınden geleni yapıyosun oyle düşünüp kendını teselli et en azından

Tabii ilk seçenek sağıp süt vermek olur ama ne bileyim bende aynı şekilde kolayca emsin istiyorum.. sanki beni reddiyor gibi hissediyorum bazen.. babadan bana gelince direk ağlıyor çünkü emzirme pozisyonuna getirince. İlk ay ne güzeldi, ne zaman meme teklif etsem alıyordu.

Benim baştan beri zordu aslında. Ama ne olduğunu anlamıyordum hep savaş verdik memede. Ben de hastaydım uğraşamadım. Hem az az emdi bence hem de seyrek emzirdim. Benim kafam ancak kendine geliyor ya. Kendime gelene kadar da meme reddinin zirvesini gördük

Benimde ilk 1 hafta zordu ama 40ı çıkana kadar gayet güzel emiyordu. 40ı çıktı kudurdu

Geçmiş olsun canım ıhlamur iç bal zencefil ye.. Öykünün odasında da kuru soğanı ikiye kesip koy gece sabaha kadar dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…