Her bebegin gelisimi farkli cnm amaBizimki 3800 doğdu 6 kiloydu doktor tartisinda ben de dertlendim şimdi.. emmiyor öyle çok sağip vermeye başladim onu çok içmiyor gibi ama benim sütüm fazla reflüsü vardi öğürme çiğneme arada çok fazla kusma her zaman değil midesi rahatsız olup fazla beslenemiyormu diyorsun ? İlaç yazıldı kullanmadık kusma yoksa gerekli görülmüyor. Emmek isteyip kafasını bastırıyor çeviriyor hareketli süt içerkende öyle fazla ısradanmı acaba bu ara kakası arttı bugun altı kere yapmıştır rota aşisida etkiledi bizi. Ama gittiğim doktorlar bi sorun görmedi gelişiminde. Nedenki size öyle dediler.
Aynen alacaği kadar aliyorlar israr ettikçede hiç istemedi napalim sağlikli olsunda.. Sağlik ocağinda daha fazla çikiyor birde hemşireye soruyorum nasil sizce diye daha ne olsun ne istiyosun gibi bakiyor en pimpirik doktora götürdüm o da öyle söylüyor yanima kaldi sağipta verme birde hamilelikte aldiğim kilolar dert etmemeye çalişiyorumda yapamiyorum.Her bebegin gelisimi farkli cnm ama
Biraz daha alabilirdi cunku kilosu iyi dogmus..
Buzdolabında durma süresi 3 gün canımKızlar bişey sorcam, sağılmış anne sütü buzdolabında (buzlukta değil alt dolapta) 24 saat dursa bişey olur mu? Ömrü nedir? Plastik biberonda dursa bişey olur mu? Cam biberonda mı dursa daha iyi? Bi de mesela sağdım biberona koydum iki saat sonra tekrar sağım yapıp o eski sağdığımın üstüne döküp birleştirsem bişey olmaz dimi?
İlk defa bebişimi bırakıp işe gidicem zaten yüreğimden bişeyler kopuyor bari sütü düzgün bırakayım dedim ya çok bilgisizim bu konuda
Canım bızdolabında 3 gün saklayabilirsin.Kızlar bişey sorcam, sağılmış anne sütü buzdolabında (buzlukta değil alt dolapta) 24 saat dursa bişey olur mu? Ömrü nedir? Plastik biberonda dursa bişey olur mu? Cam biberonda mı dursa daha iyi? Bi de mesela sağdım biberona koydum iki saat sonra tekrar sağım yapıp o eski sağdığımın üstüne döküp birleştirsem bişey olmaz dimi?
İlk defa bebişimi bırakıp işe gidicem zaten yüreğimden bişeyler kopuyor bari sütü düzgün bırakayım dedim ya çok bilgisizim bu konuda
Saçlarım resmen tomar tomar dökülüyor heryerim kıl tüy ya kel kalcam bu gidişleKızlar bu arada sizin saclar dökülüyor mu? Bebek anneyi tanıdıkça saclar dökülür derler dayanamayıp kestirecem.zaten doğru düzgün temizlik yapamıyorum evde heryer saç oldu
Benimde dökülüyo malesefSaçlarım resmen tomar tomar dökülüyor heryerim kıl tüy ya kel kalcam bu gidişle
Uygulamaya bayıldım harika cok teşekkürler bilgin içincanım bebek uyutucu diye bir uygulama. bir çok ses var internetsizde çalışıyor hatta çalma süresinide ayarlayabiliyorsun.
Evet benim maalesef, yazlıktaki aile hekimliğinde sorun yaşadık kadın gidip şikayetçi olmuş benden, ben de 185 e şikayet ettim ama her iki taraftan da henüz bi dönüş yok. Durduk yere davalık oldum.Benimde dökülüyo malesefbşde bu topik açan sen misin canım hemşire ile olay yaşayan ?
Çok iyi anlıyorum canım surekli bi tersleme halindeler malesef . ben hem hamilelikte hemde her kontrolde bi sıkıntı yasıyrm nerdeyse ama hiç bi şekilde kanıtlayamıyrm o yuzden en az muhatap olup işlerimi halletmeye calışıyrm. Allah yardımcın olsunEvet benim maalesef, yazlıktaki aile hekimliğinde sorun yaşadık kadın gidip şikayetçi olmuş benden, ben de 185 e şikayet ettim ama her iki taraftan da henüz bi dönüş yok. Durduk yere davalık oldum.
Bugün kendi aile hekimliğimde bebeğimin aşılarını yaptırdım ama sağlıklı hizmet talep etmek de artık suç olmuş, aile hekimliklerinde bu muameleye müdahale etmiş olmak artık o kadar alışılmamış ki “şaşkınlık” nedeni oldu
Normal bi durum ,kanama olmadıktan sonra .çoğu kişide oluyo tabi yınede dr gıtmekte fayda var . hayırlı olsunHayırlı akşamlar hatunlar 4+6 şuan ve aşırı dercede karnımı alt bölgesinde kasıklarimda sancı var rahime sanki bıçak saplanır gibi oldu azonce cok korktum ya henüz doktora gitmedik kan sonucum çıktı sadece
Teşekkür ederim böyle duyunca gönlü ferahliyor insanin.. daha once düşük oldu kurtaj oldum ondan bu kadar korkuyorumNormal bi durum ,kanama olmadıktan sonra .çoğu kişide oluyo tabi yınede dr gıtmekte fayda var . hayırlı olsun
Gerçekten çok alışmışlar olayın normali kabul etmişler hatta, üslubunu düzelt demek hakaret gibi ve tehdit gibi alıp terbiyesizlik yapma deyince koşarak tehdit ediliyorum hakaret altındayım diye gitmiş emniyete, şaka gibi tabi sizi sikayet edeceğim 184 e isminiz nedir dedim vermedi, yanındaki arkadasına bi bahaneyle numaramı ve çocugumun kimliğini aldırdı öyle gitti şikayet etti tam bir bilgiyi kötüye kullanma ve hizmet verecekmiş gibi kandırıp kendi için bilgilerimi almakÇok iyi anlıyorum canım surekli bi tersleme halindeler malesef . ben hem hamilelikte hemde her kontrolde bi sıkıntı yasıyrm nerdeyse ama hiç bi şekilde kanıtlayamıyrm o yuzden en az muhatap olup işlerimi halletmeye calışıyrm. Allah yardımcın olsun
Öyle canım en ufak seyde saglıkçılara şiddet dıye seni suçlu çıkarıyolar . bizde mecbır kalmasak gelmeyız zaten görevleri sonucta bu ne kadar zor olsada . senin durumunda aşı yapması lazım diye bılıyorum asıl onlar suçlu . umarım bir an önce sonuçlanır sen bebegını ve kendını düşün yazık yanı . strese sokuyolar ınsanı durduk yereGerçekten çok alışmışlar olayın normali kabul etmişler hatta, üslubunu düzelt demek hakaret gibi ve tehdit gibi alıp terbiyesizlik yapma deyince koşarak tehdit ediliyorum hakaret altındayım diye gitmiş emniyete, şaka gibi tabi sizi sikayet edeceğim 184 e isminiz nedir dedim vermedi, yanındaki arkadasına bi bahaneyle numaramı ve çocugumun kimliğini aldırdı öyle gitti şikayet etti tam bir bilgiyi kötüye kullanma ve hizmet verecekmiş gibi kandırıp kendi için bilgilerimi almak
Hiç bilmiyorum ama aile bakanlığından ruhsatlı oluyor onlar. Diğer özel anaokullarından farklı. Yani o kadar insan yolluyorsa bakabiliyorlardır heralde ama ek gıda meselesi beni düşündürüyor gidip görüşücem bir ara.0-2 yaş arası kreşler nasıl acaba? Burda da var arka sokağımızda. Bakabiliyorlar mı bebeklere
Bu reflü illet bir şey büyük kızımada reflü demişlerdi sağarak veriyodum içmiyordu sürekli veriyorduk bizde. Şimdi emdiği içinde aynı zamanda bilemiyorum. Çok sütüm döküldü kaldi. Kakada mukus var ama kan görmedim kusmalar çok kötü çok mu fazla mı kusuyor kuzu,
mide aisidi ağzina gelir fazla beslenmek istemezmiş doktora gidince sorucam bizim yay gibi geriyor kendi sütümde çok tazyikli hava yutuyor dün emsin dedim sadece gazdan mahvoldu.
Birde tartilarda değişebiliyor sağlik ocağinda 3.ay 6120 çikmiş baktim şimdi en son gittiğimiz doktorda farkli çikiyor.
Ben de bi sağlik ocağina götüreyim yine. Online emzirme danişmani ile görüşmek istiyorum yine işe yararmiki bilemedim. Döndü döndü dönmedi memeye bu karişik düzende zor.
Evet benim maalesef, yazlıktaki aile hekimliğinde sorun yaşadık kadın gidip şikayetçi olmuş benden, ben de 185 e şikayet ettim ama her iki taraftan da henüz bi dönüş yok. Durduk yere davalık oldum.
Bugün kendi aile hekimliğimde bebeğimin aşılarını yaptırdım ama sağlıklı hizmet talep etmek de artık suç olmuş, aile hekimliklerinde bu muameleye müdahale etmiş olmak artık o kadar alışılmamış ki “şaşkınlık” nedeni oldu
Sağlik ocağinda hemşire her şeyi çok iyi buluyor ilk emiyordu bi sikinti yoktu az emiyordu başladim öyle çok sık veriyoruz diye kızdı bize bırakın açlıktan ağlasın dedi. Bende sağlikçiyim ama gel gör ki insan bebeğine gelince farklı oluyor. Persentilde %75 te sağlığı huzuru yerinde olsun, şimdi kaka tahlili verdik hıçkırıp geziyor ellerini ağizina sürekli sokuyor emmiyor biberonlada zor içti çok kaka yapiyor. Gazı çok galibaHiç bilmiyorum ama aile bakanlığından ruhsatlı oluyor onlar. Diğer özel anaokullarından farklı. Yani o kadar insan yolluyorsa bakabiliyorlardır heralde ama ek gıda meselesi beni düşündürüyor gidip görüşücem bir ara.
Evet hep aynı yerde tarttırmak lazım.
Benim için reflü çok önemli değildi her bebekte olur o kadar sanıyordum ama doktor öyle demedi. Bir de dilini sürekli çıkarıyor mide bulantısı belirtisiymiş ben oynuyor sanıyordum
Emzirme danışmanını geçen gün konuştuk burada. O da sıkıntı ben güvenemiyorum. Para tuzağı gibi o iş. Sağlık ocağındaki ebeye bir sor istersen önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?