2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Benimki de zayıf malum ve az alması bayağı etkiler bizi ya bakalım pahalı da mama alıcam içmeyecek bi de bilemedim ya. En iyisi 10 gün sonra tartı kontrolü

Benimki de zayıf malum ve az alması bayağı etkiler bizi ya bakalım pahalı da mama alıcam içmeyecek bi de bilemedim ya. En iyisi 10 gün sonra tartı kontrolü
Be nedense devlet karşılıyor diye hatırlıyorum ya yanlis mi hatırlıyorum acaba. Yarin eşime sorayım bi.

Son düzenleme:
Be nedense devlet karşılıyor diye hatırlıyorum ya yanlis mi hatırlıyorum acaba. Yarin eşime sorayım bi.

Aaa alerji durumunda karşılayabilir tabi. Bakalım ben pazartesi alerji doktoruna da gideceğim ya o da bilgilendirir beni artık.

Kızlar iki gundur bebeğimi emziriken çok kötü oluyorum . midem bulanıyo , başım dönüyo bayılacak gıbı oluyorum . sürekli yarom emzirip bırakıyrm . kızımda daha da huysuzlanıyo . neden oluyo ki hiç emzirmek istemiyrm sütüm de var aslında

Vitamin kullaniyomuusn cnm halsiz dusuyor olabilirsin bilemedim? Istersen mide ve bagirsaklarinizi bi kontrol ettirin onunla alakalida olabilir

Canım oksitosin refleksi o muhtemelen. Bende de oluyor zaman zaman. Emmeye başlayınca İçim çekilir gibi oluyor, ruhum daralıyor.. Tam da anlatamıyorum ama emmeyi bıraktırmak istiyorum hemen öyle değişik bir his. Geceleri çok oluyordu bir ara da, elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum, geriliyorum falan.. Bir kere tesadüfen ablam yanımdayken oldu, o demişti. Süt inme refleksiymiş. İyiki her zaman olmuyor

Vitamin kullaniyomuusn cnm halsiz dusuyor olabilirsin bilemedim? Istersen mide ve bagirsaklarinizi bi kontrol ettirin onunla alakalida olabilir
Vitamin kullanmıyorum , ama evet degerlrim baya düşük dr lar bişey vermiyo .vicdan da yapıyorum boyle düşününce ama istemsiz oluyo

Ay inşallah hemen gecer ya ilk önve pek önemsemdm ama bugun baya baya eözirmek istemiyrm bi fena oluyorm . aynen dediğin gibi geriliyrm midem bulanıyo başım dönüyo . çok değişik bir his ilk defa oluyor iki günden beri var ama inşallah gecer ya emzirmek işkence oldu. Vicdan da yapıyrm evladım sonuçta

Öyle olacak sanırım çünkü ben bi eşeklik ettim kutunun üzerinde süt laktozu bulunur yaziyomus hiç görmedim bile 2 gün içtim görene kadar ben de sarpta gazdan geberdik
Aaa öle miymiş gerçekten şaşırdım bilmiodm onu tuhhh :/ estağfirullah canım öle deme nerden bilcen ve aklına gelmez ki insanın Nasıl şimdi durumlar?

Vitamin kullanmıyorum , ama evet degerlrim baya düşük dr lar bişey vermiyo .vicdan da yapıyorum boyle düşününce ama istemsiz oluyo
Canim hamileyken kullandığın vitamini devam et. Decavit veya başkası elinde ne varsa bebek anneyi sömürüyor çünkü. 4aydan sonra da saçlarımız dökülmeye başlıcak malum.

Canim hamileyken kullandığın vitamini devam et. Decavit veya başkası elinde ne varsa bebek anneyi sömürüyor çünkü. 4aydan sonra da saçlarımız dökülmeye başlıcak malum.
Aynen canım baya sömürüyor saclarım baya dökülmeye başladı benim şimdiden .

Aynen canım baya sömürüyor saclarım baya dökülmeye başladı benim şimdiden .

Sen hem multivitamin kullan. Hem de ayrıca kalsiyum magnezyum çinko takviyesi al. Bir de devit 3 ampul hüplet. Bayağı vitaminsiz kalmışsın çocuğa bir şey olmaz da sen hasta olursun sonra

Sen hem multivitamin kullan. Hem de ayrıca kalsiyum magnezyum çinko takviyesi al. Bir de devit 3 ampul hüplet. Bayağı vitaminsiz kalmışsın çocuğa bir şey olmaz da sen hasta olursun sonra
Canım sen red olayını naptın nasıl gidiyor,bizimki hala düzelmedi birtek uyucagi zmaan emiyor o da ağlaya ağlaya zorlamayin diolar ama zorlamadan asla almıyor memede uyumaya alışık uyumak iicn meme istiyor ama red de ediyor ksiir döngü yani bir de geceleri emiyor sorunsuz uykusu dagilmadigi sürece

Canım selamlar, gideceğim doktor istfa etmişti bulamadım kadını daha. Öylesine bir doktora gittim cumartesi yazmıştım belki okumuşundır. Adam dedi ki red diye bir şey yok. Hiçbir canlı annesinin memesinden süt gelirken aç kalmaz. Acıkmadan veriyorsundur. Saat tutma dedi. Ben saat tutuyordum sürekli dakik vermeye çalışıyordum almayınca panik olup üstüne gidiyordum sanırım.
Cumartesiden beri saldım az emiyor ama sallamıyorum. Emiyor yine de. Mızmızlanınca teklif ediyorum alırsa devam almazsa bırakıyorum. Bir hafta 10 gün sonra sağlık ocağına gidicem kilo alımı az olursa sağma yoluna gidicem artık.
İşte bizimki de gece süper vakumluyor memeyi. Doktor dedi ki bunun adı meme reddi değil edepsizlik bu tip çocuklardan korkuyorum şimdiden bu oyunları becerenler 5-6 yaşında kök söktürüyor dedi. O da nasıl doktormuş diceksin 75 yaşında doçent çok çocuk görmüş

Devit daha yeni bitti canım ,diğrlerini de dr gidip sorcam boyle olmuyo baya sogudum emzirmekten

Ben avuçla vitamin içiyorum her gün. İçmesem yerden kazırlar heralde beni. Çok yorgun hissediyorum yine de. Bir de 2. Kez regl oldum kanamam çok oldu bu sefer koçum kalkmıyor.

Ben avuçla vitamin içiyorum her gün. İçmesem yerden kazırlar heralde beni. Çok yorgun hissediyorum yine de. Bir de 2. Kez regl oldum kanamam çok oldu bu sefer koçum kalkmıyor.
Ben hala regl olmadım bu aralar psikolojik olarakta iyi degilim sanırım oda tetiklıyor sürekli uyumak istiyorum yemek yemek bıle ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…