Bende 2 kez regl oldum şuan bitecek inşallah ama 2.si çok aşırı kanamalı oldu. Hani saat başı değiştirsem pedi degisicekti o kadar çoktu. Dünden beri biraz azaldı yoksa doktora gidecektim aşırı kanamadan.Ben avuçla vitamin içiyorum her gün. İçmesem yerden kazırlar heralde beni. Çok yorgun hissediyorum yine de. Bir de 2. Kez regl oldum kanamam çok oldu bu sefer koçum kalkmıyor.
Aynen ya ilki çok az geldi bi de normale göre 2. Si tam düzenli tarihte oldu. Ama yeni doğum yapmışım gibi. Lohusa pedi alsam yeriymişBende 2 kez regl oldum şuan bitecek inşallah ama 2.si çok aşırı kanamalı oldu. Hani saat başı değiştirsem pedi degisicekti o kadar çoktu. Dünden beri biraz azaldı yoksa doktora gidecektim aşırı kanamadan.
Benmde baş dönmem çok oluyor emzirme sonrası ..
Canım bence sana öyle geliyor sağima başlama söylemeden edemedim uyarmak istedim bana da çok yapma dediler ben başlamiş oldum az emiyordu, senin iyi almış Mayıs annelerine bakarsan az alan bebekler olmuş ki benim kizimda öyle çok almadi almasi gerektiği kadar ben sağima başladim hiç çikamadim bulaşma derim. Sonra memeyi tam boşaltamamaya başladi. Şimdi tammen emsin derdindeyim. Ek gidada başlayacak zaten.Canım selamlar, gideceğim doktor istfa etmişti bulamadım kadını daha. Öylesine bir doktora gittim cumartesi yazmıştım belki okumuşundır. Adam dedi ki red diye bir şey yok. Hiçbir canlı annesinin memesinden süt gelirken aç kalmaz. Acıkmadan veriyorsundur. Saat tutma dedi. Ben saat tutuyordum sürekli dakik vermeye çalışıyordum almayınca panik olup üstüne gidiyordum sanırım.
Cumartesiden beri saldım az emiyor ama sallamıyorum. Emiyor yine de. Mızmızlanınca teklif ediyorum alırsa devam almazsa bırakıyorum. Bir hafta 10 gün sonra sağlık ocağına gidicem kilo alımı az olursa sağma yoluna gidicem artık.
İşte bizimki de gece süper vakumluyor memeyi. Doktor dedi ki bunun adı meme reddi değil edepsizlikbu tip çocuklardan korkuyorum şimdiden bu oyunları becerenler 5-6 yaşında kök söktürüyor dedi. O da nasıl doktormuş diceksin 75 yaşında doçent çok çocuk görmüş
Valla şimdilik iyi gibi ama sancısı var midesini üşüttü galiba biri bitiyo öteki başlıyo işteAaa öle miymiş gerçekten şaşırdım bilmiodm onu tuhhh :/ estağfirullah canım öle deme nerden bilcen ve aklına gelmez ki insanınNasıl şimdi durumlar?
Canım bence sana öyle geliyor sağima başlama söylemeden edemedim uyarmak istedim bana da çok yapma dediler ben başlamiş oldum az emiyordu, senin iyi almış Mayıs annelerine bakarsan az alan bebekler olmuş ki benim kizimda öyle çok almadi almasi gerektiği kadar ben sağima başladim hiç çikamadim bulaşma derim. Sonra memeyi tam boşaltamamaya başladi. Şimdi tammen emsin derdindeyim. Ek gidada başlayacak zaten.
Hahah tecrübe konuşuyor dermisimKızlar selamlar,
Bugün sonunda çocuğu alıp adam akıllı bir doktora götürebildim. Süt yumurta tüketmiyordum dana etini de kesiyorum. Kuzu serbest. Ayrıca kabuklu yemişler domates patlıcan orman meyveleri tropikal meyveler yasak.
severb sen de alerji diyordun sanki. bak sana da referans olsun.
AyrıcaLesaM sen demiştin mamaya başlıyoruz. İşe başladığında mamayı almak istemez tadı kötü olduğu için şimdiden alıştırman lazım dedi. Ayrıca kilo alımını da yetersiz buldu çocuğu zayıf buldu. mamayla toparlar biraz dedi. Şimdiye kadar anlaşılmadı bu aydan sonra iyice düşerdi kilo alımı dedi. Aklıma sen geldin oracıkta
Reflüsü varmış ben normal sanıyordum kusmalarını. Doktorun yanında emzirdim. Dilini çıkarıp itti. midesi bulanıyor ondan almıyor memeyi dedi. Reflü ilacı verdi.
5. Ayda ek gıdaya başlamadan alerji test yapılacak ona göre diyeti açıcaz bu süreçte ben kafama göre hiçbir şey yemicem.
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir bayadır giremiyordum fransaya annemlere gittim dün döndüm . Canım çok sıkkın haftaya pazartesi günü işe başlıyorum bebegimi kreşe bırakacağım çalışan anneler ne durumda siz nasıl yapıyorsunuz.
Arkadaşlar d vitamini kullanıyor musunuz?
Bebek kullanıyor, ben de kullanıyorum acaba fazla mı geliyor sütten geçiyor fln
Ne kadar kullanıyorsunuz? Ben wellcare binliktem 3 damla. Bebek de 400 unit.Ben de kullanıyorum bebek de kullanıyor ama hiç fazla mı olur diye düşünmemiştim
Bizimki 3800 doğdu 6 kiloydu doktor tartisinda ben de dertlendim şimdi.. emmiyor öyle çok sağip vermeye başladim onu çok içmiyor gibi ama benim sütüm fazla reflüsü vardi öğürme çiğneme arada çok fazla kusma her zaman değil midesi rahatsız olup fazla beslenemiyormu diyorsun ? İlaç yazıldı kullanmadık kusma yoksa gerekli görülmüyor. Emmek isteyip kafasını bastırıyor çeviriyor hareketli süt içerkende öyle fazla ısradanmı acaba bu ara kakası arttı bugun altı kere yapmıştır rota aşisida etkiledi bizi. Ama gittiğim doktorlar bi sorun görmedi gelişiminde. Nedenki size öyle dediler.Başlamadım canım sağmaya ya bugün alerji doktoruna gittik. Mide bulantısından almadığını söyledi memeyi ilaca başladık. Ben yoğun diyete girdim. Kilosunu pek beğenmedi 5600. 2700 doğduğu için daha fazla alıp toparlanması lazımdı dedi. Mamaya da başlıyoruz zaten sütün dokunuyor mamayla kusmaları azalır yavaş yavaş beslenmeden sonra kaşıkla verelim dedi.
Doktora sağma işini sordum uğraşmaya değmez memeni aldığı kadar ver yeter bu emdiği. fazlası mamayla artık dedi ille de.
Bizimki 3800 doğdu 6 kiloydu doktor tartisinda ben de dertlendim şimdi.. emmiyor öyle çok sağip vermeye başladim onu çok içmiyor gibi ama benim sütüm fazla reflüsü vardi öğürme çiğneme arada çok fazla kusma her zaman değil midesi rahatsız olup fazla beslenemiyormu diyorsun ? İlaç yazıldı kullanmadık kusma yoksa gerekli görülmüyor. Emmek isteyip kafasını bastırıyor çeviriyor hareketli süt içerkende öyle fazla ısradanmı acaba bu ara kakası arttı bugun altı kere yapmıştır rota aşisida etkiledi bizi. Ama gittiğim doktorlar bi sorun görmedi gelişiminde. Nedenki size öyle dediler.
Ne kadar kullanıyorsunuz? Ben wellcare binliktem 3 damla. Bebek de 400 unit.
Sağlık ocağı hemşiresi bıngıldağı küçük gibi dvitaminini kesmenizi isteyebilir doktor dedi de korktum çünkü bana kadın doğumcu kullan demişti diğer doktorlar da önemsemedi..
0-2 yaş arası kreşler nasıl acaba? Burda da var arka sokağımızda. Bakabiliyorlar mı bebeklereBen de kreşe bırakacağım canım arayıştayım. Daha başlamama var biraz daha ama. Bakıyorum sen ne civarda kreşe bırakıcan. İş yerim sana yakındı ya oralarda mı buldun?
0-2 yaş bakan kreş çok az çünkü.
Bu reflü illet bir şey büyük kızımada reflü demişlerdi sağarak veriyodum içmiyordu sürekli veriyorduk bizde.Bizim de gelişiminde bir sıkıntı görmediler de. Bizim öncesinde bir alerji durumumuz oldu. Kanlı mukuslu kaka, yoğun gaz, ciltte egzama, konak, sürekli kusma, hırıltı.
Ben de bayağıdır tırmalıyorum bir şey yapmam lazım diye. Diyet yapıyordum zaten sütü kesmiştim. Gittğim çocuk doktorları önemsemedi. Süt iç bir şey olmaz diyen bile oldu. Kilo alımını hep normal buldular.
Bugün çocuk alerjisinde uzman bi profa gittim. 3. Aydan sonra reflü kusma ve sürekli ishal gibi şikayetle yüzünden kilo alımının azalabileceğini söyledi işte.
Meme reddi yaşıyorduk itiyordu sürekli memeyi. Cumartesi gittiğimiz doktor ısrardan dedi. Ama bugünkü mide bulantısından dedi. Bir de dilini sürekli geviş getirir gibi çıkarıyor.
Gastrotuss a başladık reflü kusması için kilosu toparlar dedi bununla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?