2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kartalda buldum canım içime sindi bakalım inşallah iyi olur çarşamba deneme yapcaz

Benim oglanda da reflu var büyük ihtimal ama bende sen gibi önemsemiyorum galiba. Daha doğrusu bu kusmalar ek gıdadan sonra azaldığı için nasıl olsa az kaldı gözüyle bakıyorum. Bir yandan da kötü sonuç dogurmasindn da korkuyorum tabi.
Ama sürekli peynir gibi kusuyor oglum. O da şöyle ağzından gaz çıkarıyor ardından hemen kusuyor genelde böyle oluyor.
Kizimda da vardi reflu

Son düzenleme:
Evet gazdan sonra cikariyorsa reflu cnm benim kizimdada ilk 1,5 ay vardi sonra ona ozel mama kullandim gecti sukur.. birde hickirirdi o sekildede sut cikardi benimkinde.. kilo alimi nasil mert bebegin? Iyiyse korkma:)

Evet gazdan sonra cikariyorsa reflu cnm benim kizimdada ilk 1,5 ay vardi sonra ona ozel mama kullandim gecti sukur.. birde hickirirdi o sekildede sut cikardi benimkinde.. kilo alimi nasil mert bebegin? Iyiyse korkma:)
Aylık 1kg kadar alıyor canim o da grupta genelin öyle galiba ama kusmasa belki daha çok alırdı diye düşünüyorum neyse sünnet için gidicez o zaman bir sorayım bende.

Gazla beraber kesik çıkıyor bizim de ama durduğu yerde ağzından da fışkırtıyor. Bazı günler her beslenmeden sonra fışkırtıyor 6-7 kez bazı günler hiç yapmıyor. İşte dr o günlerde rahatsız edecek bir şey yemişindir diyor.

Selam kızlar
Sayfalar birikmiş okuya okuya geldim
Tatilimizi yaptık döndük
Dün büyük kızım anaokuluna başladı inanılmaz mutlu Allah daim etsin inş
Evimizin üst sokağında olan bir kreşi tercih ettik getirip götürmesi daha kolay olur bebekle diye düşündük iyi ki öyle yapmışız eşim evden çalışıyordu bebeği o bakacaktı ben götürüp getirirken ama ani bir kararla işe çağırdılar artık bende bebek arabasına koyup o şekilde götürücem
3. Ay kontrolüne gittik menenjit bexsero 1. Doz ve rota aşısını yaptırdık
Memenjit aşısı baya ateş yaptı 39 ları gördük calpol verdik 6 saatte bir doktor verin mutlaka demişti
Kilosu 5800
Boyu 60 cm
Bu ay 600 gr almış ama iyi dedi doktor gelişiminde bir sıkıntı yok bende çok takılmıyorum kiloya sağlıklı olsun yeter

Maasallah canım. Benim kizim da 4yasina girecek ama ben coronadan korkuma gönderemedim belki 2.donem yollarım diye düşündüm.
Benim eşim öğretmen onun gittiği okulda anaokuluna verelim dedik ama o da uymadı.
Simdilik bekliyoruz

Merhaba hanımlar,ben de okuyorum yazılanları ama bikaç gündür yazmadım,okul telaşı da başladı ya.
Ortanca oğlum anasınıfına başladı dün,üç yaşta gitmişti şimdi beş yaş oldu.abisiyle bebeği evde bırakıp götürecektim anne onlar da gelsin dedi e ilk gün tamam dedim,çıktık.gittik okula gelirken sağlık ocağına da uğradım,büyük oğlanı okula bıraktım,geldik eve.anahtarı soktum kapıya açılmıyor,eğik bi anahtar vardı bakınca ayırt edilmiyor onu almışımgidip köyden aldım geldim ta,kv dede vardı fazla Allah tan.diyordum ya nasıl yaparım bebekle götürebilir miyim okula,şimdi ne var ki diyorum bir okula gidip gelmekte

Bizim bir de bu aralar burnu çok tıkanmaya başladı,üstünü iyi giydiriyorum üşümez.bu gece kafasını da örttüm başından mı alıyor diye yine aynıydı.gece gece huzursuzluğu da artıyor tabi burnu tıkalı olunca,ememiyor da.her sabah açıyorum burnunu bir gün olmazsa bir gün koca bir sümük çıkıyor burnundan(afedersiniz)yanlış yaptığım bişey mi var acaba diyorum ama bulamıyorum

Gündüzleri bişey yok ama gayet normal,gece tıkanıyor

Bizim de aynı canim. Gece burnu doluyor sabah fısır fısır zor nefes alıyor bizde genelde çekiyoruz, gorunurdeyse tel toka ile alıyoruz ben bizimkini kusmasina bağlıyorum kusunca burnundan geliyor bazen çünkü.

Benim kız 5 yaşında canım
Bizde geçen yıl yazdırmıştık coronadan dolayı iptal ettik sonra.Artık bu yıl gitmesi lazım seneye 1. Sınıfa başlayacak çünkü

Kızlar sizn bebeler sabah kaçta tamamen
simdi 23 gibi uyuyor sabah 6-6:30 gibi sut veriyorum ve 9:30-10 gibi tamamen uyanmis oluyor sonra iste bildigin gibi oyalaniyor arada uyuyor bu sekilde devam

seninki nasil?

Son düzenleme:
simdi 23 gibi uyuyor sabah 6-6:30 gibi sut veriyorum ve 9:30-10 gibi tamamen uyanmis oluyor sonra iste bildigin gibi oyalaniyor arada uyuyor bu sekilde devam

seninki nasil?
Gece 11de mi uyutuyorusn geç degilmi canim ? Bizimki değişiyor tam bir rutini yok ama ortalama 8 9 gibi uyuyor sabah da 6, 6.5 7 gibi uyanır tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…