2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah ne kadar güzel uyuyor
Nazar değmesin

Benim kizim en fazla 2 saat ayakta kalabiliyor sonra tekrar uyumak istiyor yani gece 23den sabah 10 a kdr ara ara mama yiyerek guzelce uyuyor sonra 2 saat ara ile gunduz tekrar uyuyor (1,1,5) saat fln sonra uyaniyor oynuyor acikiyor vesaire

Ben biraz araştırdım 3 aylik bebek günde 15saat uyumalıymis bunun 4 5 saati gündüz, geri kalanı gece olmalıymış.
Bir de kendi kendine uyumasını öğrenmeli diyor o kısmı es geçtim bizimle alakası yok

Yaa kendi kendine nasıl uyur ya bana mucize gibi geliyor kendi kendineyi geçtim, emerken uyusa, pış pışla uyusa vs vs yok nerdeee.. illa zıplıycaz.. Akşam uykusuna geçerken illa bir saat ağlıycaz.. 2-3 kez uyanacağız.. Bence normali bu

Sütün tazyikli geliyor olabilir, o zaman da akışı uavaşlatmak için yaparlarmış

Bende Kızımı yürüyerek uyuturdum başlarda kolay geliyordu ama sonra büyüdükçe çok zorlandım. Ona da esim alıştırdı hatta
Sen bence ne yap et başka bir yöntem bul canim büyüdükçe bu uyuma şeklinde devam etmek istiyorlar çünkü o zaman değiştirmek de zor oluyor.

Yaa ne bulsam ki.. ayakta sallanmayla da uyumuyor.. Bakalım nereye kadar böyle gidecek

Yaa ne bulsam ki.. ayakta sallanmayla da uyumuyor.. Bakalım nereye kadar böyle gidecek
Bilmemki emerek uyusa rahat ederdin aslında ama o da uyumuyor diyorsun.
Su sallayarak uyutma isini bende hiç yapamayanlardanim.

Bilmemki emerek uyusa rahat ederdin aslında ama o da uyumuyor diyorsun.
Su sallayarak uyutma isini bende hiç yapamayanlardanim.
Emzik kullaniyormu bebegin cnm? Emzik kullaniyosa yanina uzansin sonra emzik ver hafif pispis yap poposuna o sekilde guzelce uyuyorlar

Benimki de yapıyo agzındayken kafasını gerıyo dogru cekiyo baya da acıtıyo ama ben gazdan dıye düşündüm
Aynı benim oğluş ta öyle yapıyor.
Anlamadım hani 3 ay dolunca gaz bitecekti bitmedi hatta emerken birden ayağını çekip uzatıyor bas bas bağırmaya başladı bu yoktu mesela daha evvel bizde.. Öyle yapınca omzuma alıp gaz çıkartıyorum rahatlıyor biraz

Hadi ya. Naptiniz peki şuan nasil oğlun?
Ay ben kafayı yerim herlde kapida napiyorlar oğluma diye
Ya sırf yanında olaym diye seçtim doktoru. Doktor gercktn ilgili ama büyüdüğünde daha zor olacak. Komple uyutularak yapilacak.
Şuan şükür iyi . Öyle çok çok zorumuz olmadı . Daha çok memeye sardı. Sürekli meme uyku modunda bugün.

Aynen baya aglıyo canı yanıyongıbı alttan sürekli gaz cıkarıyo ama hala sancılı anlamdm . bide her gun kaka yapmadığı için sanırım daha fazla sancı oluyo 7 gunde ,5 gunde bir yapıyo benim kız hala

Gece 3 ten beri uyutmaya çalışıyorum tam daldı diyorum hemen uyanıyor
Geceleri çok serin artık battaniyeyi tekmeliyor üstünden atıyor bakalım çok soğuklarda ne yapacağız

Gece 3 ten beri uyutmaya çalışıyorum tam daldı diyorum hemen uyanıyor
Geceleri çok serin artık battaniyeyi tekmeliyor üstünden atıyor bakalım çok soğuklarda ne yapacağız
E bebekte uyku tulumlari var canım inceliği falan çok iyi. Kizima onlardan alıyorum oğluma da alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…