Canım emzirdikten sonra 10 15 dakka uzandırma sadece omuzuna yatır sırtını sıvazla veya otur bacaklarının arasına al sırtını sıvazla . Bizimkide çok kusuyor çok yediği içinKızlar merhaba , kusan bebeğe ne iyi gelir.. reflüsü vs yok kilo alımı normal diyebilirim ama beni yoruyor bu ne kıyafet kalıyor ne birşeydoktorumuz kusma önleyici damla verdi işe yaramadı fikri olan var mı
Bazen oturuyorum harbiden düşünüyorum böyle tamam iyi hoş müslüman ülkede yaşıyoruz ama bana katkısı ne .? Yani çocuğuma bakacak birini bile bulamıyorum napiym ben burayı .. herkesin annanesi babannesi yok yani ne hakları var bizi bu duruma düşürmeye . Minnacık yavrulara bakacak birini bulsan bile çok para istiyorlar kreş desen aynı . Resmen lükse giriyorOradakiler yeterki çalışsın üretim hizmet devam etsin anlayışıyla her türlü imkanı sağlıyor. Biz de kadın dediğin evde çocuk bakmalı kocasına hizmet etmeli
Yani haklısın daha 3 aylık bebişte ayrılmak dram resmen. Anne kokusuna alışıklar ayrı kalmak onlar için de zor. Çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun kreş ayrı sorun bakıcı ayrı sorun yani içleri tam anlamıyla rahat eden yoktur heralde. Canım genelde insanlar Avrupa’ya amerikaya kaçıyo gidiyor sen neden fr dan geldin ayıptır sorması:) ailen de ordaymış ben olsam orda yaşarım.Bazen oturuyorum harbiden düşünüyorum böyle tamam iyi hoş müslüman ülkede yaşıyoruz ama bana katkısı ne .? Yani çocuğuma bakacak birini bile bulamıyorum napiym ben burayı .. herkesin annanesi babannesi yok yani ne hakları var bizi bu duruma düşürmeye . Minnacık yavrulara bakacak birini bulsan bile çok para istiyorlar kreş desen aynı . Resmen lükse giriyor
Denerim çok sağol canımCanım emzirdikten sonra 10 15 dakka uzandırma sadece omuzuna yatır sırtını sıvazla veya otur bacaklarının arasına al sırtını sıvazla . Bizimkide çok kusuyor çok yediği için
Tesettürlü yüm canım ve orada maalesef tesettürlü çalıştıran yok ofislerde . Burada işimi seviyorum iş imkanım var orada yok . Ve burdaki sosyal hayat orada yok burda pran varsa yaşıyorsun orada paran olsada harcayacak yer yok maalesefYani haklısın daha 3 aylık bebişte ayrılmak dram resmen. Anne kokusuna alışıklar ayrı kalmak onlar için de zor. Çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun kreş ayrı sorun bakıcı ayrı sorun yani içleri tam anlamıyla rahat eden yoktur heralde. Canım genelde insanlar Avrupa’ya amerikaya kaçıyo gidiyor sen neden fr dan geldin ayıptır sorması:) ailen de ordaymış ben olsam orda yaşarım.
Canım bir haftadır ben de aynı şekilde süt ürünleri ve dana eti yemiyorum daha yeni yeni rahatladı yavrum bi de nurse Harvey'se başladık 3 gündür ağza veremiyorum anında tükürüyor mamasina katıyorum bende ve çok fark ettirdi bence gazını rahatça çıkarıyo normalde günde 1 defa kaka yapardı bugün 3 defa yaptı bağırsakları da çalışmaya başladı. Kilo alma konusunda bizimkide yavaş ama iştahı yerinde beni uzun uzun emiyo doymazsa mama da alıyor eskiden 60 cc mama verince doyuyodu şimdi doymuyo onu da artırdık. Babasına çekti heralde ya eşim de küçükken çıta gibiymiş ne yese kilo alamıyomuş ergenlikten sonra almaya başlamış bi de sarp uykusunda çok terliyo üstü ince ya da kalın fark etmiyo yani yastık mastık sırılsıklam oluyo metabolizma hızlı çalışıyo heralde ben de o yüzden besleme sıklığımızı arttırdım bakalım yarın tartı günü geçen hafta 5300dü bu hafta kaç oldu acabaKızlar selamlar,
Bugün sonunda çocuğu alıp adam akıllı bir doktora götürebildim. Süt yumurta tüketmiyordum dana etini de kesiyorum. Kuzu serbest. Ayrıca kabuklu yemişler domates patlıcan orman meyveleri tropikal meyveler yasak.
severb sen de alerji diyordun sanki. bak sana da referans olsun.
AyrıcaLesaM sen demiştin mamaya başlıyoruz. İşe başladığında mamayı almak istemez tadı kötü olduğu için şimdiden alıştırman lazım dedi. Ayrıca kilo alımını da yetersiz buldu çocuğu zayıf buldu. mamayla toparlar biraz dedi. Şimdiye kadar anlaşılmadı bu aydan sonra iyice düşerdi kilo alımı dedi. Aklıma sen geldin oracıkta
Reflüsü varmış ben normal sanıyordum kusmalarını. Doktorun yanında emzirdim. Dilini çıkarıp itti. midesi bulanıyor ondan almıyor memeyi dedi. Reflü ilacı verdi.
5. Ayda ek gıdaya başlamadan alerji test yapılacak ona göre diyeti açıcaz bu süreçte ben kafama göre hiçbir şey yemicem.
Kizlar süt arttırmak için bira mayası kullananlar var mı ?
Canım bir haftadır ben de aynı şekilde süt ürünleri ve dana eti yemiyorum daha yeni yeni rahatladı yavrum bi de nurse Harvey'se başladık 3 gündür ağza veremiyorum anında tükürüyor mamasina katıyorum bende ve çok fark ettirdi bence gazını rahatça çıkarıyo normalde günde 1 defa kaka yapardı bugün 3 defa yaptı bağırsakları da çalışmaya başladı. Kilo alma konusunda bizimkide yavaş ama iştahı yerinde beni uzun uzun emiyo doymazsa mama da alıyor eskiden 60 cc mama verince doyuyodu şimdi doymuyo onu da artırdık. Babasına çekti heralde ya eşim de küçükken çıta gibiymiş ne yese kilo alamıyomuş ergenlikten sonra almaya başlamış bi de sarp uykusunda çok terliyo üstü ince ya da kalın fark etmiyo yani yastık mastık sırılsıklam oluyo metabolizma hızlı çalışıyo heralde ben de o yüzden besleme sıklığımızı arttırdım bakalım yarın tartı günü geçen hafta 5300dü bu hafta kaç oldu acaba
Canım biz bebelac gold nutrikonfor kullanıyoruz gaz yapmıyomuş sindirimi kolaymış bi de laktozsuz sanırım benim de laktoz intoleransım var sarpta da olacak heralde mamaya karşı bi reddi olmadığı için onunla devam edin dedi doktorNurse harveys bize de çok iyi geldi sab simplexi bırakıp ona geçmiştik en son. Şimdi tamamen bıraktım gaz ilaçlarını ya çok rahatladı diyetle beraber.
Ben de çok zayıf bir çocuktum dalga geçerlerdi okulda hem de uzundum. Belki bana benziyordur dicem ama uzun değil bu
Kardeşim kısa ve zayıftı dayıya benzeme ihtimali daha yüksek
Mamada da süt var ama acaba rahatsız etmiyor mu o? Bize doktor alerji maması verdi. Onu da içmiyor alışacakmış bakalım. Bugün 10cc aldı
Kac gunluk oldu bebis masallah sadece anne sütü mü aliyor aynen hersey ateş pahasıMerhaba hanımlar nasılsınız. biz bugün sağlık ocağına gidip tartıldık ve tahmin ettiğim gibi bursadaki sağlık ocağı yanlış tartmış. geçen çarşamba orada 6600 tarttılar bugün tam bir hafta sonra 7200 çıktı. evde zaten yedi çıkıyordu ama aklıma takıldığı için gidip baktırdım. ayrıca kızım için bir kreşe daha gittik servis kırtasiye ücreti hariç 970 dediler ayrıca bu yıl zamda gelecekmiş şaştım kaldım zaten her şey ateş pahası. bide aşırı talep varmış ismimizi aldılar iptal eden olurda bize sıra gelirse haber vereceklermiş. hala arıyorum hem uygun hemde içime sinen bir yer bulursam gödericem inşallah yoksa seneye artık. iki çocuğum içinde bir kaç parça kıyafet alayım dedim azıcık yüzüne bakılır bir şey uçmuş gitmiş aldık ama valla gözüm korktu daha şimdiden. Allah yardımcımız olsun.
Benim sütüm iki gündür az geliyor kreş beni gerçekten strese soktu yoruldum hemen sütüm etkileniyor . Her an tamamen kesilcekmiş gibi hissedyorum bazen . Geçen ay da öyle oldu ama oğluşum iyi kilo almış yinede . Bazı günler sütüm az geliyor anlam veremedimBen aldım solgarı daha geçen hafta sonu. 5 gündür içiyorum yani. Üzerinde 6 yazıyor ben 3 tane içiyorum gün içinde. Sütü yağlandırıyormuş o yüzden aldım aslında. Bilmiyorum tartıda görürüz sonucu bence ama doluluk yapıyor memede sanki.
Yalnız buna başlamadan migrostan peja marka alkolsüz bira alıyordum ben. Akşam yemekten sonra içiyordum o gözle görülür farkettirmişti. Şimdi onu bırakıp bira mayasına geçtim. Farkı göreyim diye. Ama en az 1 hafta kullanmak gerekiyormuş sanırım.
Benim sütüm iki gündür az geliyor kreş beni gerçekten strese soktu yoruldum hemen sütüm etkileniyor . Her an tamamen kesilcekmiş gibi hissedyorum bazen . Geçen ay da öyle oldu ama oğluşum iyi kilo almış yinede . Bazı günler sütüm az geliyor anlam veremedim
Belcikadada malesef annelik izni 3 ay cnm.. 3 aydan itibaren krese veren cok var malesefNe kadar doğru dedin
Bu kadar küçük bebeği bırakmak anneler için o kadar zor ki en az 1 yıl ücretli izin hakkı olması lazım
Ne desek boş hiç bir şeyin düzeleceği yok
Valla belcikada annelik izni 3 ay cnm.. 2 yil degilAynen öyle 3 çocuk yapın demeyi biliyorlar kim bakcak ?? Gavur ülkesi diyorlar avrupa bile 2 yil ücretsiz izin veriyor ve devletten maaşının yarısını alıyorsun yine . 3 4 aylık bebekleri kime bırakalım düşündükçe sinirleniyorum
Amin cnm inşallah hayırlısı olur 12:00 de alacağım bakcam nasıl geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?