- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Kundak asla yaptırmıyor.Böyle yaptığıda pek yoktu ama bu gece huysuzlandıKundak yapmıyo musun canım .o sekilde sorun olmuyo bizde
Mecbur uyku tulumu kullanacagz cnm
Bende kızımda kullandım e bebekten aldım hep 1 yaştan itibaren ama daha küçükleri var mı hiç bakmadım hatta bir kaç gün önce 5 yaş olandan aldım kızımaE bebekte uyku tulumlari var canım inceliği falan çok iyi. Kizima onlardan alıyorum oğluma da alirim
1 yas olanlar bizim bebelere kışa kadar olur diye düşünüyorum ben aslında. Kalıpları küçük çünkü. Biraz da dökümlü durur.Kundak asla yaptırmıyor.Böyle yaptığıda pek yoktu ama bu gece huysuzlandı
Bende kızımda kullandım e bebekten aldım hep 1 yaştan itibaren ama daha küçükleri var mı hiç bakmadım hatta bir kaç gün önce 5 yaş olandan aldım kızıma
Şimdi internet sitesinden bakayım küçükleride var mı
Büyük kızımın tulumlarını hep sakladım onları yine kullanırım seneye kışa
Kızlar sizn bebeler sabah kaçta tamamen uyanıyor?
Sağol canım
Sağol canım. İlk idrardn sonra daha iyi ama derin uykuya dalamiyr. Sünnet zamanı zorlanmadik birtek iğne vurulurken ağladı. Kesilirken emzirdim zaten sorun olmadı. Umarım hemen geçer . Biraz daha büyük olsa zor olurmuş.
Günaydın kızlar bugğn çok duygusal içimden bir parça koptu resmen kreşin ilk günü çok ağladım daha minnacık hiç bırakmak istemiyordum …
Kamera yok canım ama resim video attılar uyumuş bile minik kuşumAkşam 7.30 banyo 8de yatağında uyuyor. Gece 12de uyanmadan emziriyorum. Sabah 4-5 arası kendi uyanıyor emmek istiyor ve kaka yapmış oluyor. En son 7ye kadar dayanırsa seviniyorum. 7den öncesi çok sıkıntılı
İğne de mi vuruyorlar canım. Bizim doktorumuz sadece dıştan anestezik krem sürücez dedi. Ama ameliyathaneye götürecekleri için gizlice ilaç yaparlar mı diye korktum ben. Çoklu besin alerjimiz var allah korusun ilaca reaksiyon gösterir mi acaba.
Ahh kıyamam yavrum. Takipteyim seni çok merak ediyorum bu kreş sürecini canım. Bana referans oluyorsun. İnşallah güzel geçirirsiniz. Kamera var mı izliyor musun?
Kamera yok canım ama resim video attılar uyumuş bile minik kuşum
Oyy hic kıyamam ya insallah iyi geçer canımGünaydın kızlar bugğn çok duygusal içimden bir parça koptu resmen kreşin ilk günü çok ağladım daha minnacık hiç bırakmak istemiyordum …
Ben 1 yaş olanı üstüne tuttum şimdi çok büyük ekim ayı gibi giydirmeye başlanır benim kız 5800 kg şu an1 yas olanlar bizim bebelere kışa kadar olur diye düşünüyorum ben aslında. Kalıpları küçük çünkü. Biraz da dökümlü durur.
En küçüğü şuan 11 aylık bizimki en minnakıBu kadar minnak başka bebekler de var mı
Oyyy minik kuzucukGünaydın kızlar bugğn çok duygusal içimden bir parça koptu resmen kreşin ilk günü çok ağladım daha minnacık hiç bırakmak istemiyordum …
İnşallah canım türkiyede gerçekten bebek kreşleri ve bakıcı konusunda eksik çok ..Oyy hic kıyamam ya insallah iyi geçer canım
Krem sürdüler . 30 dk sonra iğne vurdu sonra içeri aldı bizi. Orda kesildiAkşam 7.30 banyo 8de yatağında uyuyor. Gece 12de uyanmadan emziriyorum. Sabah 4-5 arası kendi uyanıyor emmek istiyor ve kaka yapmış oluyor. En son 7ye kadar dayanırsa seviniyorum. 7den öncesi çok sıkıntılı
İğne de mi vuruyorlar canım. Bizim doktorumuz sadece dıştan anestezik krem sürücez dedi. Ama ameliyathaneye götürecekleri için gizlice ilaç yaparlar mı diye korktum ben. Çoklu besin alerjimiz var allah korusun ilaca reaksiyon gösterir mi acaba.
Ahh kıyamam yavrum. Takipteyim seni çok merak ediyorum bu kreş sürecini canım. Bana referans oluyorsun. İnşallah güzel geçirirsiniz. Kamera var mı izliyor musun?
İnşallah canımOyyy minik kuzucukinş güzel geçer günü
Turkiyede ne tam kiİnşallah canım türkiyede gerçekten bebek kreşleri ve bakıcı konusunda eksik çok ..
Ne kadar doğru dedinTurkiyede ne tam ki
İnşallah canım türkiyede gerçekten bebek kreşleri ve bakıcı konusunda eksik çok ..
Oy canım ya ben bile tuhaf oldum hakkınızda hayırlısı inşallahGünaydın kızlar bugğn çok duygusal içimden bir parça koptu resmen kreşin ilk günü çok ağladım daha minnacık hiç bırakmak istemiyordum …
Aynen öyle 3 çocuk yapın demeyi biliyorlar kim bakcak ?? Gavur ülkesi diyorlar avrupa bile 2 yil ücretsiz izin veriyor ve devletten maaşının yarısını alıyorsun yine . 3 4 aylık bebekleri kime bırakalım düşündükçe sinirleniyorumEvet doğum izni 4 ay. Bitince kreş yok. Devletin olsa kreşi gözüm kapalı vericem. Sabihada çalışıyorum havalimanının içinde yüzlerce kadın çalışan var bir kreş yapılmaz mı oraya mesela devlet eliyle.
Herkesin anneanne babaanne imkanı yok.
Tanımadığım yabancı ile de çocuğu evde tek bırakmaya içim sinmiyor.
Amin cnm inşallah hayırlısı olur 12:00 de alacağım bakcam nasıl geçmişOy canım ya ben bile tuhaf oldum hakkınızda hayırlısı inşallah
Oradakiler yeterki çalışsın üretim hizmet devam etsin anlayışıyla her türlü imkanı sağlıyor. Biz de kadın dediğin evde çocuk bakmalı kocasına hizmet etmeliAynen öyle 3 çocuk yapın demeyi biliyorlar kim bakcak ?? Gavur ülkesi diyorlar avrupa bile 2 yil ücretsiz izin veriyor ve devletten maaşının yarısını alıyorsun yine . 3 4 aylık bebekleri kime bırakalım düşündükçe sinirleniyorum
Amin cnm inşallah hayırlısı olur 12:00 de alacağım bakcam nasıl geçmiş
Oradakiler yeterki çalışsın üretim hizmet devam etsin anlayışıyla her türlü imkanı sağlıyor. Biz de kadın dediğin evde çocuk bakmalı kocasına hizmet etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?