Her bebek farkli cnm.. her bebek kilosuna gore icer. Internette cc hesapliyabilecegin rakamlar var fakat benim bebeklerimKaç cc çıkıyor peki ve de günde kaç cc içer ki. Hep emdiği için kaç cc gerekir hesap edemiyorum
Gerçekten her bebek farklı ya. Benimki boğazına çok düşkün 200 cc versem eminim onu da içer. 120 veriyorum biberon bitince ağlamaya başlıyor mama bitti diyeHer bebek farkli cnm.. her bebek kilosuna gore icer. Internette cc hesapliyabilecegin rakamlar var fakat benim bebeklerim
Hic bir zaman okadar icmedi hep daha az ictiler o rakamlardan ama sukur iyi gelistiler . Bu bebegim eger 2 saatte bir isterse suan 90 cc iciyor eger 3 saat olursa veya gecerse 120 cc ictigi oluyor ama dedigim gibi bazen 70-80 cc ictigide oluyor .. her bebek degisiyor cnm
Hayir cnm bu aylarda 150-180 icenler var birdahaki sefere 150 cc dene cnm.. demekki ihtiyaci var bebegininGerçekten her bebek farklı ya. Benimki boğazına çok düşkün 200 cc versem eminim onu da içer. 120 veriyorum biberon bitince ağlamaya başlıyor mama bitti diyeKaldı ki öncesinde sonrasında emiyor. Mama verme emzir diyolar da benim bu çocuğu doyurmam için günde 5 litre süt üretmem lazım artık emzirmekten göğüslerimin ucu yanıyor. Kendimi geçtim obez olacak diye çok korkuyorum. İştah azaltan şurup falan mı versem ya ?
Anne sütü tek başına obez yapmaz da mamayı bilemiyorum. Kilosu nasıl ayda çok fazla mı alıyor?Gerçekten her bebek farklı ya. Benimki boğazına çok düşkün 200 cc versem eminim onu da içer. 120 veriyorum biberon bitince ağlamaya başlıyor mama bitti diyeKaldı ki öncesinde sonrasında emiyor. Mama verme emzir diyolar da benim bu çocuğu doyurmam için günde 5 litre süt üretmem lazım artık emzirmekten göğüslerimin ucu yanıyor. Kendimi geçtim obez olacak diye çok korkuyorum. İştah azaltan şurup falan mı versem ya ?
Nıye oyle düşündün ki canım kılosu fazla mı gıdıyo ? Yanı fazlaysa dr danış , anne sütü obez yapmaz ama mama verıyosan bilmedim .Gerçekten her bebek farklı ya. Benimki boğazına çok düşkün 200 cc versem eminim onu da içer. 120 veriyorum biberon bitince ağlamaya başlıyor mama bitti diyeKaldı ki öncesinde sonrasında emiyor. Mama verme emzir diyolar da benim bu çocuğu doyurmam için günde 5 litre süt üretmem lazım artık emzirmekten göğüslerimin ucu yanıyor. Kendimi geçtim obez olacak diye çok korkuyorum. İştah azaltan şurup falan mı versem ya ?
Gerçekten her bebek farklı ya. Benimki boğazına çok düşkün 200 cc versem eminim onu da içer. 120 veriyorum biberon bitince ağlamaya başlıyor mama bitti diyeKaldı ki öncesinde sonrasında emiyor. Mama verme emzir diyolar da benim bu çocuğu doyurmam için günde 5 litre süt üretmem lazım artık emzirmekten göğüslerimin ucu yanıyor. Kendimi geçtim obez olacak diye çok korkuyorum. İştah azaltan şurup falan mı versem ya ?
Anladım canım. Yani denemeden göremeyeceğizHer bebek farkli cnm.. her bebek kilosuna gore icer. Internette cc hesapliyabilecegin rakamlar var fakat benim bebeklerim
Hic bir zaman okadar icmedi hep daha az ictiler o rakamlardan ama sukur iyi gelistiler . Bu bebegim eger 2 saatte bir isterse suan 90 cc iciyor eger 3 saat olursa veya gecerse 120 cc ictigi oluyor ama dedigim gibi bazen 70-80 cc ictigide oluyor .. her bebek degisiyor cnm
Merhaba göğüs ucu yarasi nasıl geçti ne denedinizBenimde tek korktugum şey göğüs yarası,ilk çocukta daha ilk emzirmede açık yara oldu 4 ay aglayarak emzirdim göğüs ucunun yarısı gitti hala yok ,zaten göğüs ucum küçüktü benim kimse de uyarmadı krem sür bişeyler yap dıye ,bebek uyanacak diye agladıgımı bilirim kullandıgm ilacın haddi hesabı yok ama fayda etmedi bunda erkenden kullancam krem falan göğüs kalkanı kullandım fayda etmedi bende bide sütüm çok benim ondan sanırım gergin oluyo . bunda şimdiden taş gibi göğsüm ama inşallh yıne emzircem sonucta annelik zor
Merhaba canım ben gümüş kalkan kullandım bir hafta içinde iyileştı şükğr, bi arkadasa tavsıye etmiştim oda hemen faydasını görmüş tavsıye ederim . çok zor göğüs yarası ,tekrar olmadı şimdilk umarım olmazMerhaba göğüs ucu yarasi nasıl geçti ne denediniz
Benim kızda öyle bir tarafı düz olduBenim kızım sürekli saga doğru yatmak istiyo sola yatırınca aglıyo . kafası yamuk oldu ya boyle bi durum yaşayan var mı ? Napsam acaba baya baya yamuk kafası
Aynen canım sürekli aglıyo , bugun saglık ocagında soracam bı yerımı agrıyo acaba çok aglıyoBenim kızda öyle bir tarafı düz oldu
Yan yatırma yastığıyla yatırıyorum ama yine kafasını döndürmeye çalışıyor
Bende inatla çeviriyorum bakalım zamanla düzelir inş
canım ben hiç anlayamadım nerede yamukluk belki zannettiğin gibi çok belli değildir. sen sürekli farklı tarafa yatır düzelir inşallah.Eki Görüntüle 2914103 yamuk var mı ya bana baya yamuk gelıyo
Aynı durumdayım spor yapıyorum uyutuyrm daha başlar başlamaz uyanıyo ve salla diye aglıyoHerşey güzel başladı kahvemi yaptım o demlenirken bebeğimi yordum emzirdim uyuttum kahvemi içtim tam spora başlıycam uyandı biraz uyutmayı denedim televizyondan bile beyaz gürültü açtım uyur gibi oldu biden uyandı derken kızımda uyandı 20 dk spor yaptım ama nasıl yaptım. Bu kadar küçük bebek uzun uzun uyuması gerekirken nasıl 10 dk da uyanıyor anlamıyorum yaa. Bir bizimki mi böyle gündüzleri uykusu çok kısa ya ayağımda sallıycam sürekli yada illa beyaz gürültü açık olacak.
aynı valla yaa. diyeti eh işte biraz biraz yapmaya çalışıyorum normalde kendim yapardım gronolamı sırf uğraşmayayım diye hazır aldım çok pratik sağlıklı öğün hazırlayabiliyorum ama sonuçta her zaman oda yenmiyor. bazen eşimle keyif yapıp yiyip içiyorum bazense o yiyor ben bakıyorum.Aynı durumdayım spor yapıyorum uyutuyrm daha başlar başlamaz uyanıyo ve salla diye aglıyonasıl yaptığımı anlamıyrm diyette yapamıyorum ,adette olmadım göbek aldı başını gidiyo
Yamukluğu bilmem ama rapunzelimize maşallahEki Görüntüle 2914103 yamuk var mı ya bana baya yamuk gelıyo
Tipe gel ya yerimEki Görüntüle 2914103 yamuk var mı ya bana baya yamuk gelıyo
Ben ekmeği azalttım, aksam sekızden sonra bişey yemiyrm . bol su içiyorum . yemeği azaltınca sütüm direk gitti . bu şekilde sütüm var ama pek etkılı olmuyo 21 gun kampı varmış onu yapıyorm gunluk belli spor ve şekersiz olacak . ama düzgün yapamıyorm sagolsun kızım yaptırmıyoaynı valla yaa. diyeti eh işte biraz biraz yapmaya çalışıyorum normalde kendim yapardım gronolamı sırf uğraşmayayım diye hazır aldım çok pratik sağlıklı öğün hazırlayabiliyorum ama sonuçta her zaman oda yenmiyor. bazen eşimle keyif yapıp yiyip içiyorum bazense o yiyor ben bakıyorum.
Ya bende adet olmadım ve çok canımı sıkıyor bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?