2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok canim yeni gittik doktora kulaklarina bakti heralde ben de unutuyorum böyle çikinca Acil druna demiştim ama bi bakin diye bi şey yoktu alişkanlik haline getirmiş onu ne varsa ağzina götürmeye çalişiyor ellerini aynı anda ağzina sokuyor saçlarinida götürecek işte
Biz kurutma makinesi ile tutturuyoruz salonun bi parçasi oldu
Düzelir bence benim kizi görsen ablasının dümdüzdü arkasi 4.aydan sonra dikkat ettik olduğu kadar, şimdi simetrik hepsi eşit

Peynir, yoğurt tereyağ gibi ilk akla gelenleri kesmiştim tahmini olarak kırmızı noktaları görünce hemen. Ben de şimdi genişleteyim, teşekkürler fikir verdiniz. Ne güzel besleyici bir yemek rutini kurmuşsunuz umarım bebişiniz rahatlar tamamen. Küçücük bedenleri kıvranırken görmek zor gerçekten.

Maşallah inşallah düzelir bizimkide . doğru alışkanlık oluyo ama bırakamıyoda benim kızım hala uyurken gun içinde sacını tuttugu için toka dayanmıyo sürekli çıkarıp atıyo .

Maşallah inşallah düzelir bizimkide . doğru alışkanlık oluyo ama bırakamıyoda benim kızım hala uyurken gun içinde sacını tuttugu için toka dayanmıyo sürekli çıkarıp atıyo .
Maşallah ya her halleri çok tatli büyüselerde bebekte olsalar Allah sağlik versin

Benim de tazyikli sütüm sanırım. Emerken sürekli boğıluyor kafasını çekiyor yüzüne süt fışkırıyor dengeleyemiyorum ya. Aynen emerken karnı guruldamaya başlıyor. Bir ara azalmıştı. Şimdi yine böyle oldu. Dengeye gelemiyor.
Alerji damlası ne verdi?

Kızlar persentil eğrisinde başımız doğumda ortalamanın üstünde iken ortalama altına inmiş. Mesela kilo ve boy ortalama altı ama kendi eğrisini takip ediyor. Kafa böyle olunca aklıma takıldı.
Şu an 39.5 cm. Sizinkiler nasıl?

Eklentiler

• EFA0F00D-127C-4D4D-AA21-C9B04DB31A73.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 59
Bizim de dogumda kafa 32 cm ölçülmüş birinci ay 37,5 ölçüldü. Doktorumuz ilk ölçümün yanlış olduğunu bir ayda bu kadar büyümeyeceğini söyledi. İkinci ay da normal oranda büyüdü gerçekten.
Sizin de doğumda yanlış ölçülmüş olabilir mi acaba?
Bir de hangi uygulama bu, grafiğini çok beğendim

Bizimki 3 aylik kontrolde 41di diye hatırlıyorum her ay 1 cm ancak büyüyor hemşire normal dedi

Bizde bugun gittik benim kızımında oyle cıktı 39,5 kafa . boy 64 , kılo 7,5 maşallah

Bilmiyorum ki almadik bakmadim reçeteyede iyi gelir dedi çok huzursuz olunca denerim dedim sevmiyor ilaçlari kusuyor gaz damlalarida iyi gelmedi nurde harvey relektaz sab simlex daha çok ıkındırdı eskiden gazi yoktu bunlar mi florayi etkiledi diyorum bi iki kere kullandik ama. Biteceğine başladi. Gaz yapan bi şey yemiycem artik. Kilosunda daha iyi alabilir dedim doktora hayır iyi dedi.

Ben sağdiğim içinde gün içinde yapamadim ama sen demeyebilirsin canim iki defa üst üste aynı tarafı verip sonra diğer tarta iki defa vereceksin blok emzirme tazyik sorunu bitiyormuş ayni zamanda sağinca oluyor tekrar ama bi dene istersen aynı memeyi bi kaç defa vermeye çaliş. Bir de memeyi nasıl tutuyor bizim cuk cuk sesler yapiyor.

Ben de onu düşündüm doğduğunda da kafası küçüktü çünkü. Her şey ortalama altı iken 34 cm kafa ile doğması çok mantıklı gelmedi. Şu anki çizgide ise orantılı boyu kilosu da o çizde.
Philipsin uugulaması bu bebek+ Adı. Ben de beğendim bundan takip ediyorum.

Bizimki 3 aylik kontrolde 41di diye hatırlıyorum her ay 1 cm ancak büyüyor hemşire normal dedi

Heralde bizim ilk ölçüm yanlış ya.

Bizde bugun gittik benim kızımında oyle cıktı 39,5 kafa . boy 64 , kılo 7,5 maşallah

Maşallah bir tek kafamız aynı boy 60. Kilo 5.6 minik farem

Bi deneyeyim ya ama ben de geceleri sağıyorum ondan geçmiyor tazyik sanırım. Sağıp stok yapmaya başladım işbaşına hazırlık

Uygulamayı bende indirdim ama kılo falan nasıl eklenıyo bişey anlamdm

Merhabalar bizde bugün ilk rota aşımızı aldık boy kilo ölçümü de yapıldı.
6,5 kg ağırlığı 61, 5 cm boyu 42 cm'de baş çevresi...
Bizde bugn rota olduk .
6.680 gram 61 cm 41.5 da baş çevresi.
2 ay 1.200 gram aldı bu ay 880 gram almıs az değildir umarım. Az olsa doktor yetersiz derdi duye düşünüyorum

Bizde bugn rota olduk .
6.680 gram 61 cm 41.5 da baş çevresi.
2 ay 1.200 gram aldı bu ay 880 gram almıs az değildir umarım. Az olsa doktor yetersiz derdi duye düşünüyorum
Bizimde kilo alımı hemen hemen öyle bu ay 800 gr almış ebe yorum yapmadı.,özelde de doktorumuz yok henüz başlamadım birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…