2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yamukluğu bilmem ama rapunzelimize maşallah
Haha aynen maşallah saçları baya uzadı bide dökülme olmadı bu kızımda . gunluk duş aldırmanın çok faydası var hem daha rahat oluyo ,hem sacları daha çok uzuyo hemde daha çok gelişim gösterıyo gıbı gelıyo bana artık seyrelttım tabı banyoyu iki gune bir yapıyoruz havalar sogudu dıye

kaç kilo almıştın kaç kilo verdin peki hatırladığım kadarıyla zaten zayıftın spor yapıyorsan sıkılaşırsında.

Hanımlar merhaba, ben de haziran annesiyim forumu takip ediyordum ama üye değildim. Benzer süreçlerden geçtiğimizi okudukça hep yalnız olmadığımı hissettim, bana iyi geldiniz, hepinize sevgilerimi gönderiyorum. Sizlere danışmak istediğim bir konu var, bebeğim tam üç ayını doldurdu. Son bir haftadır kakada önce bir kaç nokta kırmızılık gördüm sonra o kesildi bu kez mukus görmeye başladım. Şehir dışında olduğum için doktorumuza gidemiyorum ancak mesaj yazdığımda süt alerjisi olabilir süt ürünü ve et tüketmeyin dedi. Benzer süreçleri yaşayanlar olduğunu biliyorum burada da acaba ne yiyorsunuz nasıl besleneceğimi şaşırmış durumdayım. Bebeğim özellikle geceleri uykusunda bile ıkınıyor

Merhaba diyet yapmak zor maalesef. İçinde süt ve süt ürünü olan hiçbir şeyi yememek gerekiyor. Süt ve yumurta bebekte esas alerjen ürünler. Kolaylıklar dilerim.

kaç kilo almıştın kaç kilo verdin peki hatırladığım kadarıyla zaten zayıftın spor yapıyorsan sıkılaşırsında.
60 la hamile kaldım 19 kilo alıp 79 la doğuma girdim . bir aylık kontrolde 68 olmuştum kaldım orda . veremıyrm aslında göbeğim çok rahatsız edıyo. Umarım sıkılaşırım

Benim tek sporum kızı okula getirip götürmek kesinlikle vakit olmuyor spor yapmaya
Önümüzdeki hafta kış temizliğine başlamak istiyorum tabi yapabilirsem o biraz hareket olur bana
Bende başlıcam inşallah haftaya az daha soğusun ortalık dıye beklıyrm cam acınca yıne toz oluyo bide ruzgar var

60 la hamile kaldım 19 kilo alıp 79 la doğuma girdim . bir aylık kontrolde 68 olmuştum kaldım orda . veremıyrm aslında göbeğim çok rahatsız edıyo. Umarım sıkılaşırım
bana göre çok zayıfsın işte ama benim topluca kilom var ne katım ne göbeğim yok her yer eşit şekilde kiloluyum. 17 kilo almıştım 16 kilo verdim ama 77 kiloyum şuan yani her halukadarda kiloluyum. 65 hedefim daha yolum çok uzun yani.

inşallah hedeflerımıze ulaşırız bende 58 düşünüyorm bakalım boyumda 1,63 bana fazla geliyo kilom . aslında pek takmıyorum ama gören hamile misin diye soruyo kucagımda bebekle deli ediyolar insanı

Ğ
Bizimde gripti kizim yoksa her gün yikiyoduk üç güne iki güne düştü geçsin yine yikarim çok huzursuz oluyor alişinca.
Bende baktim sol taraf daha yassı saçlardan belli olmuyor dökülme oldu biraz ama hala saçli uzadi emzirirken filan hep saçiyla oynuyor çekiyor kopariyor sürekli sağa yatiricam bir de tam yan yatırmak lazım biz hem reflü hem normal yastık kullanınca öyle yatiramadik artik düz mü yatirsam sadece siz nasıl yatiriyosunuz. Saçlardan belli değil sizinde büyüdükçe düzelir varsa bile

Aynı durumdayım spor yapıyorum uyutuyrm daha başlar başlamaz uyanıyo ve salla diye aglıyo nasıl yaptığımı anlamıyrm diyette yapamıyorum ,adette olmadım göbek aldı başını gidiyo

Kızlar maşallah spor da mı yapıyorsunuz. Benim kolun kalkmıyor

Merhaba, 2 aylıkken kılcal çizgiler şeklinde kan gördüm ben de. Doktora sordum aynen süt alerjisi dedi. Ama şehir dışındaydım doktora gidemedim.
1 aydan fazladır süt ürünleri tüketmiyordum bu hafta alerji uzmanı profa götürdüm. Şu aşamada yapacak bir şey yok dedi. 5 aylık olunca deri testi ile alerjisi olduğu gıdalar tespit edilecek ek gıdaya geçiş biraz dikkatli olacak.
Şu an alerji olabilecek her şeyi kestik. Sadece sütle düzelmemişti çünkü. Gece ıkınmaları bizde de çok fazlaydı. Gece uykuları çok bölünüyordu kaka yapmaktan. 5 gündür ağır diyetteyim. 2 gecedir uykuda kaka yapmıyor. Gündüz uykuları da düzeldi.
Yasaklarım şöyle:
Süt ürünleri(bitkisel sütler dahil)
Yumurta
dana tavuk balık etleri (sadece kuzu yiyorum)
Susam-Tahin
Kakao
Kabuklu kuruyemişler
Orman meyveleri tropikal meyveler kivi çilek tarzı
Patlıcan
Çiğ domates

Bu da demek oluyor ki dışarıda yemek yiyemiyorum. Paketli hiçbir şey tüketmiyorum.

Bence siz süt ürünlerini kesin. Sütü kesince büyük ölçüde düzelme oluyor aslında. Rahatsızlık hissederseniz ve yapabilecekseniz diyeti genişletirsiniz.
Ek gıdaya geçeceğiniz zaman doktor kontrolünde olursanız daha iyi olur.

Ne yiyorsun böylede, bir şey bulmak çok zor ilk kızım kakada mukus var diye bende yaptim haşlanmiş patatesle yaşiyodum Şimdide yapiyim dedim gece kakalari oluyordu bazen yapmadim şimdiye kadar çok sakin bi bebekti zaten şimdi uykuları biraz azaldi.

Kuzu eti aldım canım sotelik. Kavurup pilavla yiyip duruyorum. Patates salatası bol yeşil salata. Semiz otu roka vs. Tatlı olarak da kuru kayısı ile hoşaf. Bugün bi değişiklik yaptım. Kayısı hurma yulaf topu kola içiyorum tatlı ihtiyacıma iyi geliyor. Kola içmeyince kafam çok dönüyor ya. Eşim dedi ki evlendiğimizden beri ilk kez kola içtiğini görüyorum
Her gün menüm aynı ama doktor yeterli besleyicilikte olduğunu söyledi. Benim aynı şeyleri yemekten sıkılmam dışında sorun yok.
Ben süt ürünlerni kesene kadar şiddetli kolik ağlamalarımız vardı. Sütle beraber o da kesildi. İshak mukuslu kaka karın gurultusu sürekli ıkına hali kalmıştı. İnşallah onlar da geçer bu kadar uğraştığıma değsin

Benim kız hep saga yatıyodu sag taraf yassı olmuş . şimdi sola yatırıyrm gün içinde arkasına destek yaparak . ama asla uyumuyo oyle ve aglıyo yıne de yapıyorum gece serbest benim kızımda iki gundur emmek istemiyo aglıyo ama pışpışlayıp tutturuyorm zorla saçında maşallah dökülme olmadı şimdilik . normalde de saç çekme varsa bi dr göster canım belki kulagı falan acıyodur ama sadece emerken yapıyosa alışkanlıktr . benim buyuk kızım hala eli sacında sürekli oynuyo

inşallah hedeflerımıze ulaşırız bende 58 düşünüyorm bakalım boyumda 1,63 bana fazla geliyo kilom . aslında pek takmıyorum ama gören hamile misin diye soruyo kucagımda bebekle deli ediyolar insanı
sormaya deli ediyorlar bana çok saçma şeyler diyenler oluyor. bazen beyinleri ne işe yarıyor merak ediyorum.

Yapmaya çalışıyorum diyeyim ben çocuklar yaptırmıyo

Bizimde bu zamana kadar gaz yoktu cortladi resmen Ama benim sütüm tazyikli ya resmen emerken bağirsaklarina inen gazi elimle duyuyorum

Tebrik ederim seni ya ben de denedim senin gibi ayrintili menü uğraşmiyodumda çok zor bişeylerden kısıtlamak içindekini araştirip yemek, kola içmekte haklısın yani
ama kolada gaz yapar, ben içmiyorum
çekiniyorum birde uykusuzluklari artan çay tüketimine bağladim hem grip hırıltı bi ara da idrar yolu enfeksiyonu şüphesi vardi alerjiye yormuyorum ondan ama yeni gittik istersen yaptir test dedi bi de alerji damlasi verdi almadim. İnşallah işe yarar düzelir rahatlarsınız

Bende 10 kilo aldım 76 ile doğum yaptım 10 gün sonra 64 falandım sonradan aldım 68 kiloyum bende şu an hiç beğenmiyorum kendimi
Benimde hedefim 58 inş veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…