Maşallah erken cıkıcak deseneSağlık ocağına gittik geldik şimdi gece de huzursuzdu hep hafiften de ateşi var hala ebe baktı evet diş yerleri şişmiş o zorluyo ondan huysuz dedi sabahtan 7den beri zor sakinleştirdik anca şimdi durdu
Gunduzleri yumusak bir yastikta yatir cnmm.. ben hep yumusak alcak bir yastikta yatiriyorumBenim kızım sürekli saga doğru yatmak istiyo sola yatırınca aglıyo . kafası yamuk oldu ya boyle bi durum yaşayan var mı ? Napsam acaba baya baya yamuk kafası
Pusette uyuyo gün içinde normal yerde asla uyumuyo sagolsunGunduzleri yumusak bir yastikta yatir cnmm.. ben hep yumusak alcak bir yastikta yatiriyorum
Hic oyle yamuk olmadi kafa.. sert zeminde malesef oluyor. Benim kizimda bir tarafta yatmayi cok seviyor ama geceleri yastikta yatirma cunku gozunun onunde degil
Canım ben pazartesi başlıyorum dğnden beri kreşe gidiyor günde iki kez sağıyorum o yokken . Dolaptada zaten stok var . Süt sağmaya devam bırakırsan sütün azalır haberin olsunKızlar selamm. Ekim başında işe başlayacağım. Süt sağıp buzluğa atmaya başlıyorum bugün itibariyle. Benim gibi işe başlayacak olan var mı? Süt sağıyomusunuz?
Çok zor cnm bakıcı evde kamera ile daha iyi olmaz mıydı. Benimde bitti iznim bir ay heyet raporu verdi doktorum. Ne yapacağim bilmiyorum. Belki tek hekimleri devam ettirim bebeğim hem emiyor hem sağiyorum nasıl birakirim bilmiyorum şimdi hasta biraz mesela huysuz. Diğer kizim hep bakicilarda büyüdü birakmak istemiyorum pek ondan annemde vardi bi müddet sonra bakti bizim durumlardan dolayi görev covid derken, alişiyorsun ama zamanla onun iyiliği için çalişiyorsun sende.Valla belcikada annelik izni 3 ay cnm.. 2 yil degil
Congé parental yok mu ? Mesela 2 yil evdesin devletten maasinin 3 te birini aliyordun . Fransada bu sekilde yani
Çok zor cnm bakıcı evde kamera ile daha iyi olmaz mıydı. Benimde bitti iznim bir ay heyet raporu verdi doktorum. Ne yapacağim bilmiyorum. Belki tek hekimleri devam ettirim bebeğim hem emiyor hem sağiyorum nasıl birakirim bilmiyorum şimdi hasta biraz mesela huysuz. Diğer kizim hep bakicilarda büyüdü birakmak istemiyorum pek ondan annemde vardi bi müddet sonra bakti bizim durumlardan dolayi görev covid derken, alişiyorsun ama zamanla onun iyiliği için çalişiyorsun sende.
Pusetin icine basinin tarafina ince yumusak yastik koy cnmPusette uyuyo gün içinde normal yerde asla uyumuyo sagolsunbende anlamıyrm ki niye boyle oldu pusetten mi oluyo acaba buyuk kızımda böyle bişey yaşamdm hiç
Çok zor cnm bakıcı evde kamera ile daha iyi olmaz mıydı. Benimde bitti iznim bir ay heyet raporu verdi doktorum. Ne yapacağim bilmiyorum. Belki tek hekimleri devam ettirim bebeğim hem emiyor hem sağiyorum nasıl birakirim bilmiyorum şimdi hasta biraz mesela huysuz. Diğer kizim hep bakicilarda büyüdü birakmak istemiyorum pek ondan annemde vardi bi müddet sonra bakti bizim durumlardan dolayi görev covid derken, alişiyorsun ama zamanla onun iyiliği için çalişiyorsun sende.
Aynen katılıyorum sana canım. Şöyle ki evde yatak odasına ve lavabolara kamera taktırmak yasak . Evde tüm gün bebeğimle tek duran biri olacak ve ben ne zaman bakabilecem ki kameraya . Gündüz bir iki defa ancak . Fakat kreşte şiddet olayları daha az oluyor çünkü etraf kalabalık . Birde bulduğum kreş MEB Onaylı bir kreş. Ayrıca ikinci sebepte şu : evde bebekle bir iki üç saat oyalıyorum oynuyorum ama bir yerden sonra bende sıkılıyorum oda . Ama kreşte öyle değil her gün değişik bir ortam çocuklar var öğretmenler var müdüre var aşçılar var. Yani çocuk sosyaleşiyor. Kreşte büyüyen çocuk daha az korkar evde büyüyene göre . Ve daha hızlı öğrenir. Tabi güvendiğin birileri var ise evde baktırabilirsin ama yabancıyla dışarıyı tercih ederim evden ziyadeKreş yanlısı olarak ben söyliyeym. İyi eğitimli Bakıcılar çok pahalı. Maaşı bakıcıya vereceksek çalışmanın anlamı yok. Güvenilir insan bulmak çok zor. Benim tanıdığım kimse yok bulamıyorum. Bir yabancı ile çocuğumu bütün gün evin içinde bırakmak içime sinmiyor. Kreş her türlü daha güvenilir geliyor bana da.
Benimkinin de yoğunbakımda aynı yere yatırmalarından olmuş cnm zamanla düzelir dedi doktorlar sadece. Bende diğer tarafa yatırmayı deniyorum sürekli ama o taraf sivri olduğundan mıdır nedir tekrar döndürüyor kafayı. Yinede az da olsa düzeldiğini görüyorum. Bazen uyurken takip ediyorum sürekli düzeltiyorum ama gece yine hep aynı tabi. İnş düzelir diyorum artık kafatası hala büyümeye devam ediyor sonuçta.Benim kızım sürekli saga doğru yatmak istiyo sola yatırınca aglıyo . kafası yamuk oldu ya boyle bi durum yaşayan var mı ? Napsam acaba baya baya yamuk kafası
Benim avantajim annem goz kulak oluyordu, bir yasina yakin ücretsiz almistim baktim sikinti var bakici ile annem bakti memlekettede yakin tanidim birini tuttuk baktik yine olmuyor annem bakti sagolsun benimde nobet yoktu şimdi yine baskasına emanet edemem derdini anlatacakta oyle annem bakarim diyor yinede bilmiyorum kreş daha mantikli oyleyse,Aynen katılıyorum sana canım. Şöyle ki evde yatak odasına ve lavabolara kamera taktırmak yasak . Evde tüm gün bebeğimle tek duran biri olacak ve ben ne zaman bakabilecem ki kameraya . Gündüz bir iki defa ancak . Fakat kreşte şiddet olayları daha az oluyor çünkü etraf kalabalık . Birde bulduğum kreş MEB Onaylı bir kreş. Ayrıca ikinci sebepte şu : evde bebekle bir iki üç saat oyalıyorum oynuyorum ama bir yerden sonra bende sıkılıyorum oda . Ama kreşte öyle değil her gün değişik bir ortam çocuklar var öğretmenler var müdüre var aşçılar var. Yani çocuk sosyaleşiyor. Kreşte büyüyen çocuk daha az korkar evde büyüyene göre . Ve daha hızlı öğrenir. Tabi güvendiğin birileri var ise evde baktırabilirsin ama yabancıyla dışarıyı tercih ederim evden ziyade
Bizimkini kuvozde yamultmuşlar malesef sağ taraf olduğu gibi yamuktu geceleri soluna yatıra yatıra düzelttik biraz ama hala yamuk o kadar göze çarpmıyo düzelir diyolar benim kv başına tülbent bağla dedi ama ona da benim içim el vermedi bi dene istersenBenim kızım sürekli saga doğru yatmak istiyo sola yatırınca aglıyo . kafası yamuk oldu ya boyle bi durum yaşayan var mı ? Napsam acaba baya baya yamuk kafası
Canım ben ona şöyle bi çözüm buldum dönmemesi için yastığın ortasını çukur yaptım pamuk yastık kullanıyoruz zaten içindeki pamukları iki tarafa yoğunlaştırdım dönemiyor öyle başı çukurda kaldığındanBenimkinin de yoğunbakımda aynı yere yatırmalarından olmuş cnm zamanla düzelir dedi doktorlar sadece. Bende diğer tarafa yatırmayı deniyorum sürekli ama o taraf sivri olduğundan mıdır nedir tekrar döndürüyor kafayı. Yinede az da olsa düzeldiğini görüyorum. Bazen uyurken takip ediyorum sürekli düzeltiyorum ama gece yine hep aynı tabi. İnş düzelir diyorum artık kafatası hala büyümeye devam ediyor sonuçta.
Ay inşallah ya bana da ailem soyledı ben fark etmemiştim ama şimdi baya gözüme çarpıyorBenimkinin de yoğunbakımda aynı yere yatırmalarından olmuş cnm zamanla düzelir dedi doktorlar sadece. Bende diğer tarafa yatırmayı deniyorum sürekli ama o taraf sivri olduğundan mıdır nedir tekrar döndürüyor kafayı. Yinede az da olsa düzeldiğini görüyorum. Bazen uyurken takip ediyorum sürekli düzeltiyorum ama gece yine hep aynı tabi. İnş düzelir diyorum artık kafatası hala büyümeye devam ediyor sonuçta.
bende dönmesın dıye arkasına yukseltı koyuyorum ama asla uyumuyo saga donmek için çırpınıyo ve aglıyoCanım ben ona şöyle bi çözüm buldum dönmemesi için yastığın ortasını çukur yaptım pamuk yastık kullanıyoruz zaten içindeki pamukları iki tarafa yoğunlaştırdım dönemiyor öyle başı çukurda kaldığından
Nasıl yanı tulbent nasıl baglıcam ,ne faydası oluyo anlamdm ?Bizimkini kuvozde yamultmuşlar malesef sağ taraf olduğu gibi yamuktu geceleri soluna yatıra yatıra düzelttik biraz ama hala yamuk o kadar göze çarpmıyo düzelir diyolar benim kv başına tülbent bağla dedi ama ona da benim içim el vermedi bi dene istersen
Buyunce geciyor ablasi duz olmuştu medikal yastik almistim buyudukce durmadi gerek kalmadi gecti simdi kizim bi tarafi basikti yan yatirip tersine, bi sey kogup donmesini engelledim yastik koydum geçti gibi ense kismi bi duz gibi oldu simdi huysuz hic degismiyor ona da yastik alicam yoksada buyudukce duzelip seklini alıyor,Benimkinin de yoğunbakımda aynı yere yatırmalarından olmuş cnm zamanla düzelir dedi doktorlar sadece. Bende diğer tarafa yatırmayı deniyorum sürekli ama o taraf sivri olduğundan mıdır nedir tekrar döndürüyor kafayı. Yinede az da olsa düzeldiğini görüyorum. Bazen uyurken takip ediyorum sürekli düzeltiyorum ama gece yine hep aynı tabi. İnş düzelir diyorum artık kafatası hala büyümeye devam ediyor sonuçta.
Canım böyle kafasına sarıyormuşsun bütün kafasına ben de tam derinlemesine bilmiyorum ama öyle anlattı kv tülbent sar kafasına düzeltir dediNasıl yanı tulbent nasıl baglıcam ,ne faydası oluyo anlamdm ?
Ben emzirerek uyutup koyduğum için fark etmiyo heralde yastığını alıyorum yanıma kendini de yatırıyorum soluna benim sağ mememi emerken uyuyo sonra yastıkla alıp beşiğine koyuyorum ruhu bile duymuyo ama seninki takıntı yaptı heralde inat ediyodurbende dönmesın dıye arkasına yukseltı koyuyorum ama asla uyumuyo saga donmek için çırpınıyo ve aglıyozaten gunduz uykusu fazla yok bu sekilde hiç kalmıyo baya yoruyor beni , düzelir inşallah dıye umut ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?