2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yastık kullanmak istemiyordum daha ben ince elyaf bir örtüsü vardı onu koyuyordum başına yatağın altına destek koyuyordum ama pek etkili olmadı illa yastık lazım galiba haklısın öyle de deneyim bi

Merhaba ümit hastanesinde tüp bebek fiyatları hakkında bilginiz varmı acaba?

Evet canım baya baya aglıyo ya bi süre ellemzsem gözünden yaş geliyo aglamaktan . ama mecbur bıraz ugrscam herhalde

Benim kızım sürekli saga doğru yatmak istiyo sola yatırınca aglıyo . kafası yamuk oldu ya boyle bi durum yaşayan var mı ? Napsam acaba baya baya yamuk kafası
Senin kızla benim oğlan bayağı benziyor
Selim de hep sağa çeviriyor başını arkasına bişey koysam yine sağa çevirmeye çalışıyor kendini uykusunda denemedim ama uyanır diye

Senin kızla benim oğlan bayağı benziyor
Selim de hep sağa çeviriyor başını arkasına bişey koysam yine sağa çevirmeye çalışıyor kendini uykusunda denemedim ama uyanır diye
Sabahtan beri hiç abartısız on kere emzirdim, salladım kafayı sola çevırıyorm hop uyanıyo.
su anda hatta aglamaya başladı . ama yıne de yılmasan cevırıyırm çok belli erkek olsa baya belli olur sactan çok belli olmuyo su anda ama ilerde hoş olmaz zaten emzirirken de zorlanıyorum bu aralar hakkımızda hayırlısı

Benim oğlan da hep sağa yatiyor kızlar. Ben aslında baslarda her uyumasinda dönüşümlü sağa sola yatiriyordum ama sonra hep sağa yatmaya başladı.
Kızımın da kafası eğri dokununca ama saçı uzun olduğu için beli olmuyor.

kızlar eşimin bir yengesi var kafası bildiğin yamuk hep sağa yatırmışlar o şekilde gelişmiş kalmış kafası. Tesettürlü olduğu içinde aşırı dikkat çekiyor. Dikkat etmek lazım. Ben sırtını bir yere dayayıp yan yatırıyorum gün içinde ama gece hep sırt üstü yatıyor kafasını istediği yöne çeviriyor.

Aynen sag tarafı yassı sactan belli olmuyo ama yıne de bi uğraşayım ben düzelir umuduyla

Ayy senin bebekte de var mı yassılık ya bnde gün içinde hep sola yatrmaya calısıyorum ama aglıyo . bide kafası ne zamana kadar şekil alır ki

Ayy senin bebekte de var mı yassılık ya bnde gün içinde hep sola yatrmaya calısıyorum ama aglıyo . bide kafası ne zamana kadar şekil alır ki
benimkinde yok canım ama bazen üst üste aynı yöne yatırdığımda fark edip düzeltmeye çalışıyorum unuttuğum zaman sağa dönük yatıyor. ben incecik elyaf bir yastık kullanıyorum.

Benim kızım sürekli saga doğru yatmak istiyo sola yatırınca aglıyo . kafası yamuk oldu ya boyle bi durum yaşayan var mı ? Napsam acaba baya baya yamuk kafası

benim kız da aynen öyle malesef. Uykusunda ben sola çeviriyorum tekrar sağa çeviriyor. Engel koyuyorum ağlıyor. Başlarda baya takmıştım bu konuya ama okuduğum yerlerde hep geçer büyüdükçe yamukluk yazıyodu o yüzden artık saldım ben de biraz.

Umarım gecer yarın üç ay kontrolünüe götürcem orda da bi sorayım yoksa baya belli oluyo çünkü

Canım ben pazartesi başlıyorum dğnden beri kreşe gidiyor günde iki kez sağıyorum o yokken . Dolaptada zaten stok var . Süt sağmaya devam bırakırsan sütün azalır haberin olsun
Kaç cc çıkıyor peki ve de günde kaç cc içer ki. Hep emdiği için kaç cc gerekir hesap edemiyorum

Evet kızlar yastık önemli. hemşire de oğlumun sağa doğru yattığını görünce seni hep sağa mı yatırdılar dedi orda bi bozuldum
Yastıkla destekle dedi bende ince elyaf yastık koyuyorum. Zaten kustugu için de yastıksız yatıramıyorum hiç.

Aynen cnm bende hep oyle yaptim sadece gece biraz korktugum icin yastigi aliyorum kafasindan suanlik, ama yanimda yatirdigim zamanlar yine yastikta yatiriyorum:) bazen oluyor kiyamiyorum yatagina koymaya ozaman yanimda uyuyor mis mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…