600-1000 gr normal ilk üç ay için, sonrada 200-500 gr arasi almasi.Bizde bugn rota olduk .
6.680 gram 61 cm 41.5 da baş çevresi.
2 ay 1.200 gram aldı bu ay 880 gram almıs az değildir umarım. Az olsa doktor yetersiz derdi duye düşünüyorum
Canim sen rotayi yaptirdinmi? Bence yaptırmadan bi araştir alerjik bebekleri etkiliyormuş. Ben de keşke yaptirmasaydim diyorum.Altta takip yazan kısım var ya. Ona tıkla. Çıkan ekranda büyüme yi seç. Ağırlık ekleme çıkacak zaten
Canim sen rotayi yaptirdinmi? Bence yaptırmadan bi araştir alerjik bebekleri etkiliyormuş. Ben de keşke yaptirmasaydim diyorum.
Bizimde aşi sikinti oldu huyunu suyunu değiştirdi ikinci dozda kararsızım madem birinciyi yaptirdik diye, Eşime ayri sinirim zatende, ona göre her şeye boşver diyen bir doktor buldu ona götürelim diyorMaalesef yaptırdım salak gibi. Biliyordum yaptırılmaması gerektiğini.
Ben aşılara karşı zaten genel olarak biraz mesafeliyim.
Cumartesi çocuk doktoruna gittik. Doktora alerji ve aşı ile endişelerimi söyledim cahil muamelesi yaptı bana. Rota virüsü ölümcül ne demek yaptırmamak falan kızdı. Eşim de kızdı orada. Yaptırdık.
Pazartesi alerji doktoruna gittim o ayrı kızdı yaptırdım diye. Madem bana randevu aldın 2 gün bekleyeyim deseydin çocuk doktoruna hata sende dedi.
Alerji doktoruna da eşime söylemeden gittim çünkü. Kızıyordu çocuğu didikleme yoktan hastalık çıkarıcan diye. Ben evhamlık yapıyorum gibi düşünüyordu.
Neyse 2. Dozu yaptırmayacağız.
Annelik zormuş sürekli bir vicdan azabı.
Bizimde aşi sikinti oldu huyunu suyunu değiştirdi ikinci dozda kararsızım madem birinciyi yaptirdik diye, Eşime ayri sinirim zatende, ona göre her şeye boşver diyen bir doktor buldu ona götürelim diyor
Ben de fazla irdeliyorum doktoruna ve ona göreSonradan seni anladiysa iyi sadece kendin düşünmek zor anlayacak birisinin olmaması sonra insan kendine ben abartıyorum galiba diyor artik ilkinde ben de öyleydim,
Aşida bizde iki haftaya yavaşlar gibi oldu inşallah sizide etkilemez geçer ya
Erkekler öyleBiz de cumartesi doktor bulduk bir tane 75 yaşında. Meme reddi yaşıyoruz alerji problemi var midesi mi bulanıyor neden bazen memeyi almıyor diyorum edepsiz bu ondan diyor. Şımartmışsın diyor. Eşim bayıldı doktora.
Ay çıldırdım resmen. Neyse ki anladı şimdi.
Bir de şimdi kendi düşünmüş gibi davranıyor. Çok şanslıyız çok iyi bir alerji doktoruna denk geldik diyor.
Lan ne şansı. Ben kaç gün doktor araştırdım. Senin desteğin olmadan. çocuğun neyi olduğunu el yordamıyla buldum. Burda kızlarla konuşa konuşa ona buna sorarak. Ne doktoruna götüreceğimi bile kaç gün bilemedim.
Erkekler öylebizde de her şeyi ben ayarlarım bulurum öyle yola koyulur. Sen niye hiç uğraşmiyorsun dediğimde de benim bulduğumu begenmicegin için uğraşmıyorum diyor
Aynen öyle valla hiç bir şeyden anlamadıklari gibi herşeye karişiyor o doktora gitmeyelim diyor kafa kariştiriyormuş inceliyor geçiştirmiyorya ondan .. Şimdi az şurayı toparla dedim düşünüp yapmaz toparlayacak ya kaç zamandır ben de tuttu bi de bana laf etti yine diye bu sırada çocuk kustuBiz de cumartesi doktor bulduk bir tane 75 yaşında. Meme reddi yaşıyoruz alerji problemi var midesi mi bulanıyor neden bazen memeyi almıyor diyorum edepsiz bu ondan diyor. Şımartmışsın diyor. Eşim bayıldı doktora.
Ay çıldırdım resmen. Neyse ki anladı şimdi.
Bir de şimdi kendi düşünmüş gibi davranıyor. Çok şanslıyız çok iyi bir alerji doktoruna denk geldik diyor.
Lan ne şansı. Ben kaç gün doktor araştırdım. Senin desteğin olmadan. çocuğun neyi olduğunu el yordamıyla buldum. Burda kızlarla konuşa konuşa ona buna sorarak. Ne doktoruna götüreceğimi bile kaç gün bilemedim.
cnm bu aylarda 150-180 icenler var birdahaki sefere 150 cc dene cnm.. demekki ihtiyaci var bebegininBenim 2 . Kizim 2,5 aylikken 90 cc zor icerdi arkadasimin bebegide ayni 2,5 aylilken 150 bitirirdi ama inan kilolari bire bir giderdi demek istedigim bazi bebeklerin daha cok icmeye ihtiyaci olabiliyor
Anne sütü tek başına obez yapmaz da mamayı bilemiyorum. Kilosu nasıl ayda çok fazla mı alıyor?
Nıye oyle düşündün ki canım kılosu fazla mı gıdıyo ? Yanı fazlaysa dr danış , anne sütü obez yapmaz ama mama verıyosan bilmedim .
Mama vermedikçe obez riski yok canım. O kiloları çok kolay verir sonra.
Bizimkinin de gündüz uykusu çok çok azaldı. Bi kere uzun uyuyor o da 2 saat max. Diğer uyumaları 10 dk 20 dk en fazla yarım saat falan. Şaşıyorum küçücük bebek gündüz boyu uyanık nerdeyse.Herşey güzel başladı kahvemi yaptım o demlenirken bebeğimi yordum emzirdim uyuttum kahvemi içtim tam spora başlıycam uyandı biraz uyutmayı denedim televizyondan bile beyaz gürültü açtım uyur gibi oldu biden uyandı derken kızımda uyandı 20 dk spor yaptım ama nasıl yaptım. Bu kadar küçük bebek uzun uzun uyuması gerekirken nasıl 10 dk da uyanıyor anlamıyorum yaa. Bir bizimki mi böyle gündüzleri uykusu çok kısa ya ayağımda sallıycam sürekli yada illa beyaz gürültü açık olacak.
Canım sen hiç aldırış etme bile kimseye. Benim 2,5 aylık oğlumun kilosu 7200 ama kimse obez demedi saçmalıyorlar onlar. Kimi yok zayıf cılız der durur kimide böyle can sıkar. Allah akıl fikir versin ya. Gerçekten sinir oluyorum bu tiplere.kaynanam tutturmuş ben şişko bebekleri sevmiyorum fazla kilo almasın, böyle kalsın biraz versin vs saçmalıyor napayım 3 aylık bebeğe diyet mi yaptırayım? Anne sütü içiyor, günde sadece 1 kere gece yatmadan 60 ya da90 cc mama veriyoruz o da her zaman değil. Ama emmeyi çok seviyor biraz meme kolik bir bebek.emzik olarak kullanıyor yani beni. Haliyle kilo alımı fazla oluyor. 3 aylık 6500. Obez olcak çocuk diye tutturdular şimdide moralim bozuldu inşallah dediğiniz gibi anne sütü obez yapmaz.
Bizimkinin de gündüz uykusu çok çok azaldı. Bi kere uzun uyuyor o da 2 saat max. Diğer uyumaları 10 dk 20 dk en fazla yarım saat falan. Şaşıyorum küçücük bebek gündüz boyu uyanık nerdeyse.
Aynen ya ağzı olan konuşuyo malesef herkesin her konuda fikri var günümüzdeCanım sen hiç aldırış etme bile kimseye. Benim 2,5 aylık oğlumun kilosu 7200 ama kimse obez demedi saçmalıyorlar onlar. Kimi yok zayıf cılız der durur kimide böyle can sıkar. Allah akıl fikir versin ya. Gerçekten sinir oluyorum bu tiplere.
Oldu canım kv şişko bebek sevmiyor diye cocugu emzirme. Nasıl olsa ona doğurdun ya kilosuna da o karar verecek tabikikaynanam tutturmuş ben şişko bebekleri sevmiyorum fazla kilo almasın, böyle kalsın biraz versin vs saçmalıyor napayım 3 aylık bebeğe diyet mi yaptırayım? Anne sütü içiyor, günde sadece 1 kere gece yatmadan 60 ya da90 cc mama veriyoruz o da her zaman değil. Ama emmeyi çok seviyor biraz meme kolik bir bebek.emzik olarak kullanıyor yani beni. Haliyle kilo alımı fazla oluyor. 3 aylık 6500. Obez olcak çocuk diye tutturdular şimdide moralim bozuldu inşallah dediğiniz gibi anne sütü obez yapmaz.
Bizimkinin de gündüz uykusu çok çok azaldı. Bi kere uzun uyuyor o da 2 saat max. Diğer uyumaları 10 dk 20 dk en fazla yarım saat falan. Şaşıyorum küçücük bebek gündüz boyu uyanık nerdeyse.
6.5 kilo gayet normal ya. İdeal bence. Kaynanalar sanırım gelinlerin bir şeyleri düzgün yönetebileceğine inanmamak çevreyi de inandırmamak üzere programlı.Aynen ya ağzı olan konuşuyo malesef herkesin her konuda fikri var günümüzde
Dikkqt et cnm normal dogumlarda boyunkaslarina zarar verebiliyorlarmiş sıkıntı olmasın tutuyor boynunu kızım cok şükürKizlar bir sorum var.. sizin bebisleriniz boynunu tutuyormu? Benimki daha cok sag tarafa dogru kayiyor boynu..bugun iyce farkettim pazartesi doktora goturcem.. egrilik olabilir erken teshis koymus oluruz
6.5 kilo gayet normal ya. İdeal bence. Kaynanalar sanırım gelinlerin bir şeyleri düzgün yönetebileceğine inanmamak çevreyi de inandırmamak üzere programlı.
Bu arada mamayı doktor mu verdi?
Benim 5.6 kilosu. ben vermiyordum. Alerjik olduğu için tadına alışsın diye doktor günde 15cc verdi bu ay. Doktor önermediyse bence hiç bulaşma ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?