Kızlar günaydın rota aşısından sonra bebişi deliren oldu mu resmen ellerini yiyecek susmadan ağlayabiliyor ve uykusundan uyanmadan yarımsaat ağlayabiliyor ara ara. Aşıdan mı dişten mi başka birşeyi mi var anlamadım. Neden hep doktordan geldikten sonra olur ki böyle şeyler
Rotadan kaynaklı bir sorun yaşamadık bizde
O gün menenjit aşısıda vurulmuştu o ateş yapmıştı bizde ertesi günü geçti succulentaski
geçen gün yazmıştın aklıma geldi 2. Dozu yaptırmayacağım dedin sanırım doktor mu yaptırma dedi aşıların hepsi çok önemli
Ablamın çocuğunda süt ve çoklu besin alerjisi var 4 defa anafilaksi geçirdi yanında acil durum iğneleri var sürekli ama alerji doktoru ve çocuk doktoru mutlaka hepsini yaptırıcaksın dediler hatta devlet aşılarının birinde yumurta akı bulunuyormuş ona çok alerjisi olduğu halde alerji doktorunun gözetiminde yaptırdılar ve hiç bir şey olmadı çok şükür
Uzun uzun yazdım kusura bakma çevremde yaptırmayıp çocuğu hastalanan ve pişman olanlar çok var hiç bir çocuk hastalanmasın inş
Kızlar günaydın rota aşısından sonra bebişi deliren oldu mu resmen ellerini yiyecek susmadan ağlayabiliyor ve uykusundan uyanmadan yarımsaat ağlayabiliyor ara ara. Aşıdan mı dişten mi başka birşeyi mi var anlamadım. Neden hep doktordan geldikten sonra olur ki böyle şeyler
Benimki delirmişti canım 2 hafta kadar sonra kendine geldi çok şükür ama kabus gibiydi yani ne uyuyodu ne emiyodu sürekli huy değiştiriyodu çat pat şimdi iyiyiz
Kızlar bişey dicem bizimki bugün 3 ay 1 haftalık oldu artık yavaştan su vereyim bari dedim su içirdim bugün değişikte geldi heralde cuk cuk 2 sefer çekti şöyle bi iç geçirdi dedim yazık susamış 1 saat sonra fışkırtmalı şekilde kustu burnundan ağzından çıktı üstü olduğu gibi sırılsıklam oldu ne yapmak lazım vermiyim mi yoksa verdikçe alışır mı
Benimki delirmişti canım 2 hafta kadar sonra kendine geldi çok şükür ama kabus gibiydi yani ne uyuyodu ne emiyodu sürekli huy değiştiriyodu çat pat şimdi iyiyiz
Dün belki sökülürüm diye kiraz sapı mısır püskülü içtim korka korka hala gelen giden yok. Valla korkumdan iki koruma birden yapıyorum ama yine de korkuyorum.
Benim zaten uzun süre olmadı tüp bebekle hamile kalmıştım buna. Şimdi yine çocuk istiyorum yaş da geçmeden en azından iki tane olsun istiyorum ama bu bebiş biraz büyüsün yani emiyo ya 6 aylık falan olsun istiyorum. Çünkü hamile kalınca emzirmeyi bırakmak zorundayım sanırım öyle bişey duymuştum. Ama şimdi şöyle bi belirsizlik içindeyim. Ben beş sene doğal yolla hamile kalamadım. Ne de olsa hamile kalamıyorum diyip korunmasam mı yoksa ne olur ne olmaz tedbir mi alsam kararsızım.
Benim etrafımda hamile kalıp emzirmeye devam eden çok oldu canım sadece sürekli kan değerlerine baktırıp sürekli vitamin alıyorlardı iki bebeğe de geçsin vitaminler diye. Korunma kısmı konusunda doktoruna danış bence o daha iyi yönlendirir
Kızlar bişey dicem bizimki bugün 3 ay 1 haftalık oldu artık yavaştan su vereyim bari dedim su içirdim bugün değişikte geldi heralde cuk cuk 2 sefer çekti şöyle bi iç geçirdi dedim yazık susamış 1 saat sonra fışkırtmalı şekilde kustu burnundan ağzından çıktı üstü olduğu gibi sırılsıklam oldu ne yapmak lazım vermiyim mi yoksa verdikçe alışır mı