2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Rotadan kaynaklı bir sorun yaşamadık bizde
O gün menenjit aşısıda vurulmuştu o ateş yapmıştı bizde ertesi günü geçti
succulentaski geçen gün yazmıştın aklıma geldi 2. Dozu yaptırmayacağım dedin sanırım doktor mu yaptırma dedi aşıların hepsi çok önemli
Ablamın çocuğunda süt ve çoklu besin alerjisi var 4 defa anafilaksi geçirdi yanında acil durum iğneleri var sürekli ama alerji doktoru ve çocuk doktoru mutlaka hepsini yaptırıcaksın dediler hatta devlet aşılarının birinde yumurta akı bulunuyormuş ona çok alerjisi olduğu halde alerji doktorunun gözetiminde yaptırdılar ve hiç bir şey olmadı çok şükür
Uzun uzun yazdım kusura bakma çevremde yaptırmayıp çocuğu hastalanan ve pişman olanlar çok var hiç bir çocuk hastalanmasın inş

Benimki delirmişti canım 2 hafta kadar sonra kendine geldi çok şükür ama kabus gibiydi yani ne uyuyodu ne emiyodu sürekli huy değiştiriyodu çat pat şimdi iyiyiz

Kızlar bişey dicem bizimki bugün 3 ay 1 haftalık oldu artık yavaştan su vereyim bari dedim su içirdim bugün değişikte geldi heralde cuk cuk 2 sefer çekti şöyle bi iç geçirdi dedim yazık susamış 1 saat sonra fışkırtmalı şekilde kustu burnundan ağzından çıktı üstü olduğu gibi sırılsıklam oldu ne yapmak lazım vermiyim mi yoksa verdikçe alışır mı

Benimki delirmişti canım 2 hafta kadar sonra kendine geldi çok şükür ama kabus gibiydi yani ne uyuyodu ne emiyodu sürekli huy değiştiriyodu çat pat şimdi iyiyiz
2hafta mıı gözüm korktu valla ayağımda 1 saattir. sabahtan beri anca böyle susturabildim

Dün belki sökülürüm diye kiraz sapı mısır püskülü içtim korka korka hala gelen giden yok. Valla korkumdan iki koruma birden yapıyorum ama yine de korkuyorum.
MaşaAllah, biz daha o işlerin yanından bile geçemedik
Benim etrafımda hamile kalıp emzirmeye devam eden çok oldu canım sadece sürekli kan değerlerine baktırıp sürekli vitamin alıyorlardı iki bebeğe de geçsin vitaminler diye. Korunma kısmı konusunda doktoruna danış bence o daha iyi yönlendirir

Büyüyoruz biz ablalari teyzeleri masallah Balima
Masallah prenses koca ayak bizim oglanin ayaklari küçücük ya kizimin da öyleydi az büyük olsa nolur sanki
Ben daha küçükken bile verdim sorun olmadı . Tabi surekli vermiyorum disardayken çok sıcak olduğu günler 4 5 kez vermisimdir
Ayy maşallah nazar değmesin ben de bizimkinin bu sabahki halini birakiyim
Oh keyfe gel maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…