2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya kızlar bizim öykünün kafasının arkası düz sağ taraf da diğerine göre eğri oldu. Ben ceviriyorum o geri eski hali alıyor doktor tavsiyesi ile e bebekten hem boğulma önleyici nefes alan ve kafa sekıllendırıcı yastık aldım 2 gündür kullanıyorum düzelir mi acaba

Evet katılıyorum. Tabi bu uykusuz günlerde eskisi gibi olması zor ama eşle aradaki bağ daha da güçleniyor diye düşünüyorum
Erkekler kadınlardan daha çok ilgi bekliyor bizim önceliklerimiz biraz farklı onlarınki farklı. O yüzden yorgunda olsam eşimle sohbet eder vakit geçirmeye çalışırım. Cidden onu ihmal etmediğimde eşim daha çok anlayışlı daha sevecen ve yardımcı oluyor.

Son düzenleme:
Merhaba anneler Ağustos annesiyim ben bebeklerinize bcg aşısı yaptırdınız mı çok etkiledi mi biz 1ay 4 günlüğüz yurtdışında yaşıyoruz ve aşımız bugün yapılacak akşama da kalça ultrasonu randevusu var sizce ikisi aynı gün ağır gelir mi

eşlerin yakın olması diğer sorunları daha hafif kılıyor bence yoksa inan bende yorgun uykusuz oluyorum.
Orası öyle canım ama işte benim eşim sabah erken işe gidiyor yorgunum diye gece 11 olunca yatıyor direk bebecikte 1’e 2’ye kadar gözünü kırpmayınca olmuyor maalesef

Orası öyle canım ama işte benim eşim sabah erken işe gidiyor yorgunum diye gece 11 olunca yatıyor direk bebecikte 1’e 2’ye kadar gözünü kırpmayınca olmuyor maalesef
haklısın canım hepimizin hayatı şartları bambaşka. zamanla düzene biniyor her şey. illa birliktelik değil bir kahveyi bile beraber içmek iki hoş sohbet bile yetiyor bazen.

Canım rota aşısının alerji durumunda yapılmaması gerektiğini okumuştum ben internetten.
Sonra çocuk doktoruna götürdüm sordum. Öyle bir şey yok rota gerekli dedi. Ben de tamam yapalım dedim. Zaten kreşe vericem 7. Ayında inşallah.
Sonra alerji uzmanı iyi bir profa gittim. Bana gelicen madem, şüphen de varmış nasıl yaptırırsın diye kızdı. Ben alerjik çocuklara asla yapmam dedi. Sonra ankarada tanıdığım doktor arkadaşım vardı ona sordum emin değilim hocama sorucam dedi. O da ankara ünide alerji uzmanı bi profa sordu. O da rota yaptırmasın demiş. Sonra daha önce götürdüğüm başka çocuk doktoruna whatsapptan sordum bir şey olmaz yaptır geç dedi.
Değişik değişik görüşler var ama iki alerji doktoru yaptırma dediği için 2. Dozu yaptırmayacağım. Şu an sadece süt alerjisi varsa bağırsak yapısınu bozarak başka alerjilere sebep olabilir dedi doktor. Fıstık alerjisi çıkarsa mesela o çok tehlikeli dedi.
İlk doz da korur belki biraz artık yapacak bir şey yok

Aynen cnm katiliyorum bu sekilde bu zorlu gunler daha cabuk atlatiliyor

Bizim kafa da orantısız, ben yastık kullanmıyorum 2 yaşa kadar..

Bizimdr sag taraf yaslı oldu sol şiş kaldı asla yapmıyo sola çok aglıyo . zaten üç gündür de meme istemıyo aglaya aglaya verıyorum , yere yatırınca çıglık çıglıga aglıyo uyumuyo çok yordu beni düzelir inşallah hepsi . umut ediyorum ki

Cuma olduk aşıyı. 2 gündür ne tuvaletini yapıyor hep ağlamalı huzursuz. Burnu da tıkanıyor gibi. 2 gecedir hiç uyutmadi . Şimdi kanguru ile dışarı çıkardım öyle uyudu 2 saat

Bizimkinin sürekli yattığı taraftaki kulağıda katlanıyor ya Ben düzeltiyorum hareket edince yine katlanıyor

Cuma olduk aşıyı. 2 gündür ne tuvaletini yapıyor hep ağlamalı huzursuz. Burnu da tıkanıyor gibi. 2 gecedir hiç uyutmadi . Şimdi kanguru ile dışarı çıkardım öyle uyudu 2 saat
Aşıdan mı bu büyüme ataklarından mı anlamadım valla ya. 3aydır bu kadar huzursuz görmemiştim. Sadece ayağımda uyutabildim o da indirmeden. Gece uykusu çok etkilenmedide gündüz perişan gecede yoruluyo belki. Dün 8bucuk gibi uyudu 5bucuğa kadar aralıksız. Bende uyumuşum iyi acıkmamış korktum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…