2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Atak haftasında olabilir canım bir baksana

Biz de huysuzuz ama ben sünnete bağladım ya. Ayakta sallamayı bırakmıştım annemden gelince. 2 gündür sürekli ayağımda yine

Biz de huysuzuz ama ben sünnete bağladım ya. Ayakta sallamayı bırakmıştım annemden gelince. 2 gündür sürekli ayağımda yine
Netten baktımda gelilime göre 3.aydada olabiliyomuş 4.ay atakları.hoş benim bebe ufacık bişey erken olacağınj sanmıyorum ama başka da neden bulamadım valla önce okul sonra rüzgarlar derken gündüz düzeni gitti çocuğun valla ayağa geri döndük

Bu arada kızlar saçlı bebişimin sağ tarafı komple dökülmeye başladı saçsız kaldı kel oldu resmen ya . Kazıtsammı sizçe komple yoksa bekliyeyim mi ? Ve kazıtırsam sizce hemen çıkarmı

Kızlar benim bebeğim meme reddinden biberon reddine geçti. Bu çocuk manyak yeminle ya. Mamaya alıştırmaya çalışıyoruz günlerdir biberon seviyor diye biberonla deniyorum almıyor. Kaşıkla verdim 30cc bitirdi
Emmek istemiyor galiba. Ağzına kaşıkla attırıcan.

Kaç saatte bir deniyorsun cnm? Biraz sal acıkmasını bekle iyice tekrar denersin. Bizimki doğduğunda da öyleydik kaşıkla veriyorduk valla zor öyle 30ml zorla içirirdik yetmez ki şimdi

Kaç saatte bir deniyorsun cnm? Biraz sal acıkmasını bekle iyice tekrar denersin. Bizimki doğduğunda da öyleydik kaşıkla veriyorduk valla zor öyle 30ml zorla içirirdik yetmez ki şimdi

Günde bir kere 30cc veriyorum canım tadına alışsın diye. Alerji maması ya tadı kötü. yavaş yavaş 6. Aya kadar memeden kesicez ve ben diyetten kurtulacağım inşallah
Doktor 15 demişti geçen hafta 10u zor bitiriyordu. Bugün 30 denedim bitirdi kaşıkla. doktora sordum 30la devam et o zaman bu hafta dedi.
Acıktırıyorum öyle veriyorum sonra emziriyorum. Yok mama verdikçe memeye bağlandı

Meme reddini maalesef bizde yasıyoruz inadı inat dogru duzgun emmediginden sadece 600 gram almis bu ay çıldırıcam

Senin oğlan emmeye karşı

Allah yardımcın olsun senin işin hep zordan daha zora geçiyor. inşallah en tez zamanda rahatlarsın canım. elinden geleni yapıyorsun maşallah sana.❤

Ay başladı mı acaba hamilemiyim telaşları. şunu şuraya koyayım bir komşumuz bebeği iki aylıkken hamile olduğunu öğrendi. aman dikkat hanımlar.
Rabbim isteyene versin aman diyorum ben bı kızım bı oğlum var şükür rabbim cidden isteyene nasip etsin .
Benmde hep meme istedi . Sürekli ağladı . Burnuda ağladıkça tıkanıyor. Bende kabız olmuşum lavmanla zorla yaptım yirttirmisim oturamiyorum ki çocuğu ayağıma alıp sallasam. Kuduruyor zaten yatırdı mi ..
Bende sünnetten değildir dedim . Salı sünnet oldu. Cumadan beri böyleyiz. Rota aşısı mi dedim bende. Aile hekimine sordum fitil ver hem tuvaletine yardımcı olur hemde burunda hırıltı var ona yardımcı olur dedi ama bakalım .

Allah yardımcın olsun senin işin hep zordan daha zora geçiyor. inşallah en tez zamanda rahatlarsın canım. elinden geleni yapıyorsun maşallah sana.❤

Yapıyorum dimi? Siz böyle dedikçe kendimi iyi hissediyorum.
Etrafımda kimseden böyle şeyler duyamıyorum.
Bir arkadaşım gebeliğimde gerginlik yaşadığım için çocuğumun böyle gergin olduğunu söyledi. Kendi çok rahat geçirmiş ondan çocuğu böyle olmamış vs vs..
Sünnetten sonra ziyaretime gelmişti. Gidince ağladım hüngür hüngür ya insanlar niye böyle diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…