2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kimse ne kadar zorluk çektiğini anlamaz canım sadece ben senin yerinde olsam senin kadar mücadele edemezdim etmezdim diye düşünüyorum. en başından beri bir çok şey yaşadın ve hala mücadele ediyorsun insanlar ne derse desin gerçekler bunlar. alerji çok çok zor meme reddi diyet bunlar sürekli bir mücadele demek. Burada bir çok şeyi konuşuyoruz ve en azından ben mücadeleni görüyorum. tek sen değil emmediği için sağan arkadaşları meme reddinden korktuğu için kaşıkla yedirenleride çok taktir ediyorum. ben her şeyin en kolayını seçiyorum ve bebeğe eşimle ortak bakıyoruz o evdeyken sadece emziriyorum ona rağmen bunalıyorum.

Ben de sürekli sağanları ve kaşıkla yedirenleri çok takdir ediyorum. Belki ben de sağarak daha iyi doyurabilirdim ama cesaret edemedim gözümde büyüdü. şöyle düşünüyorum emzirmek en kolayı bunu oturtursam rahat ederim diyordum hep.

ama hayaller gerçekler birbirini tutmuyor işte. İşim kolaylaşsın diye kendimi yırtıyordum yani. gel gör ki mamaya geçeceğiz elimiz mahkum.

Bu kadar uğraşabilmemin bir sebebi de evde benden iş bekleyen başka çocuğum yok. Bir de Yaşım 33 biraz buldumcuk olmuş olabilirim.

her halinle bin maşallah.❤

Geçmiş olsuna mı gelmiş yoksa moral bozmaya mı acabahey allahım ya

Geçmiş olsuna mı gelmiş yoksa moral bozmaya mı acabahey allahım ya

Yani kendince beni rahatlatmaya mı çalıştı sebep mi bulup bilmiyorum.
Onun çocuğu rahat ama 3 tane düşük yapmıştı mesela. O zaman o da gergin olduğu için öyle oldu. Ağır isveç diyeti yapmıştı mesela ilk düşükten önce. Çok zayıfladım vitaminsiz kaldım benim yüzümden düştü diye ağlıyordu. Annesi diyormuş ona da yemek yemezsen böyle olur vs. Ona dedim ki afrikada besin bulamayan kadınlar bile doğuruyor saçmalama. Seninle alakası yok diye günlerce buna ikna ettim.
Ay amaaaaan neyse. Enerji emici insanlarla dertleşmemek lazımmış

Kizlar ya sac konusunda bir benli muzdaribim ?

Canım bizim de önce üstü sonra arkası döküldü. Çok komik gözüküyor. Dede gibi. Hatta bir ara yastıkta saç buluyordum sürekli. Normal bir süreç bu. Ben kazıtmayı düşünmüyorum. Böyle komik komik gezsin.

Banada dediler hep bu bebeginin sacini kesmezsen dökulur diye .. diyer 2 kizimi hep sifira vermistik 2 aylikken fln ama bunda istemedim gerek yok yaaa mesela ilk kizimin saci asiri gür diyer kizim daha seyrek o nedenle kesmedim dökulmedide suan bakalim

Hayır meme reddi yapıyor dedim uykuluyken hep ver dedi ama bizimki gündüz nerdeyse hiç uyumuyor nasıl olacak bilmiyorum
Bu bebişleri anlamış degilim ne guzel meme süt var em işte ama nerde benimde bugun moralim cok bozuk mamaya baslamayı düşünüyorum ama eşim ve annem oralı olmuyor

Hayır meme reddi yapıyor dedim uykuluyken hep ver dedi ama bizimki gündüz nerdeyse hiç uyumuyor nasıl olacak bilmiyorum
Canım ben gündüzleri hiç meme almadığı zaman ağladığı zaman bebeği koltuğun ucuna yan yatırıyorum kendim de önüne oturuyorum öyle emzirmeye çalışıyorum. bazen alıyor emmeye başlayınca kucağıma alıyorum. Farkedince yine ağlıyor sıpa ama olsun beş dk bile emse kar olarak görüyorum artık.

Canım biz başından sonuna kadar tanık olduk burda senin çektiklerine ve çabalarına. Ağrıdan acıdan yataktan ayağa kalkamadığın günler oldu ama sırf bebiş kötü etkilenmesin diye ilaç bile içmedin sen doktor iç demesine rağmen. yani o kadar çabalarına rağmen hala seni eleştiren varsa ağzına kürekle vur

Kızlar bu aşılar için falan sağlık ocağından arıyorlar mı yoksa 3. Ay olunca siz direk kendiniz mi gittiniz. ? Bizim hemşiremiz aşırı ilgisiz ya ben arıyorum aşı var falan diye
doğum yaptıktan uzun süre sonra arayıp doğum yaptınmı hayırlı olsun diyip telefonu kapatmıştı. Çok yanlış anlamış galiba bu görevlerini

Bu bebişleri anlamış degilim ne guzel meme süt var em işte ama nerde benimde bugun moralim cok bozuk mamaya baslamayı düşünüyorum ama eşim ve annem oralı olmuyor
Aynı sorun bizde de var canım bazen uğraşmaktan tukeniyorum. kafam atıyor aman be istemiyorsan emzirmicem tamam diyorum. eşime mama alalım artık emzirmicem diyorum. o zaten kesinlikle hayır diyor, sinirim geçince de kendim istemiyorum bıraktırmayi, bakıyorum daha çok küçük anne sütüne ihtiyacı var diyorum, değişik bir kısır döngü işte

Ellerin şu dilleri çuval olsa da büzülse keşkehiç kendini üzme elinden gelenin fazlasını yaptın, ben çok fazla yazamıyorum ama çoğunlukla takip ediyorum sizleri okuyoruz görüyoruz bizlerde...

3.ay dolunca aşı yok zaten canım sadece takip var.seninki sorumsuzmuş cidden gittiğimde bir sonraki kontrolü söylüyor benim ki,günü gelmeden iki gün önce yine ya arıyor ya mesaj atıyor,doktor için değil hemşire için bu aile hekiminde kalacağım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…