- 5 Ekim 2020
- 14.690
- 40.193
- 548
- 36
Canım biz başından sonuna kadar tanık olduk burda senin çektiklerine ve çabalarına. Ağrıdan acıdan yataktan ayağa kalkamadığın günler oldu ama sırf bebiş kötü etkilenmesin diye ilaç bile içmedin sen doktor iç demesine rağmen. yani o kadar çabalarına rağmen hala seni eleştiren varsa ağzına kürekle vur
Ellerin şu dilleri çuval olsa da büzülse keşkehiç kendini üzme elinden gelenin fazlasını yaptın, ben çok fazla yazamıyorum ama çoğunlukla takip ediyorum sizleri okuyoruz görüyoruz bizlerde...
Banada dediler hep bu bebeginin sacini kesmezsen dökulur diye .. diyer 2 kizimi hep sifira vermistik 2 aylikken fln ama bunda istemedim gerek yok yaaa mesela ilk kizimin saci asiri gür diyer kizim daha seyreko nedenle kesmedim dökulmedide suan bakalim
Bende hala deneme yanılma yapıyorum bu konuda canım ama 21 gun spor ve şekersıze başladım 10 gunde 1,5 kılo verdım maşallahkızlar emzirirken sütü etkilemeden iştah kapatan ödem atan yağ yakan tarifler bilen var mı. Yada en basiti ben böyle zayıfladım diyebiliceğiniz bir yöntem. Hiç bir şeyin direk zayıflatmadığını biliyorum kendimce diyet ve spor yapıyorum ama sizin bildiğiniz farklı yöntemler varsa duymak isterim.
ya ben şu şekersizi başaramıyorum illa arada bir şeyler yiyorum aşırı tatlı seviyorumBende hala deneme yanılma yapıyorum bu konuda canım ama 21 gun spor ve şekersıze başladım 10 gunde 1,5 kılo verdım maşallahtabi akşam 8 den sonra asla bişey yemiyrm su içiyrm sadece gun içinde ekmek azalttım yemeğide azaltmak istyrm ama azaltamıyrm malesef inşallah ekim sonuna kadar az bı göbek gıder . kardeşimn nişanı var elbise gıyınce hamile gıbı oluyrm
Bende eve almamakta buldumya ben şu şekersizi başaramıyorum illa arada bir şeyler yiyorum aşırı tatlı seviyorum
Banada bebeğin saçını kes dediler Google’a yazdım ne zaman kesilir diye doğduğu zaman ki saçları ilk 6 ayda dökülüyor, 1 yaşından sonra kesin yazıyordu her yerdeBanada dediler hep bu bebeginin sacini kesmezsen dökulur diye .. diyer 2 kizimi hep sifira vermistik 2 aylikken fln ama bunda istemedim gerek yok yaaa mesela ilk kizimin saci asiri gür diyer kizim daha seyreko nedenle kesmedim dökulmedide suan bakalim
Hayirlisi bakalim insallah dökulmez fazlaBanada bebeğin saçını kes dediler Google’a yazdım ne zaman kesilir diye doğduğu zaman ki saçları ilk 6 ayda dökülüyor, 1 yaşından sonra kesin yazıyordu her yerdemadem dökülecek niye keselim ki doğal akışında ilerlesin dedim bende kestirmedim
Bizim önceki oturduğumuz yerde çok sorumsuzlardi biz kendimiz takip edip giderdik yoksa umursamazlardi ama buradaki hemsiremiz her ay 1 2gun önce mutlaka mesaj atıyor gidince de bizi tanıyor sohbet ediyor . Arkadaş gibi oldukKızlar bu aşılar için falan sağlık ocağından arıyorlar mı yoksa 3. Ay olunca siz direk kendiniz mi gittiniz. ? Bizim hemşiremiz aşırı ilgisiz ya ben arıyorum aşı var falan diye
doğum yaptıktan uzun süre sonra arayıp doğum yaptınmı hayırlı olsun diyip telefonu kapatmıştı. Çok yanlış anlamış galiba bu görevlerini
Bizim burdaki gudubet suratli bişey...bilgisine de güvenmiyorum.rotayi biz önermiyoruz zaten kış geldi demiş ne alakaysaBizim önceki oturduğumuz yerde çok sorumsuzlardi biz kendimiz takip edip giderdik yoksa umursamazlardi ama buradaki hemsiremiz her ay 1 2gun önce mutlaka mesaj atıyor gidince de bizi tanıyor sohbet ediyor . Arkadaş gibi olduk
Ne alakasi varmis ya… benim diyer 2 kizim hep kisin dogdular rotada oldularBizim burdaki gudubet suratli bişey...bilgisine de güvenmiyorum.rotayi biz önermiyoruz zaten kış geldi demiş ne alakaysa
Bizim burdaki gudubet suratli bişey...bilgisine de güvenmiyorum.rotayi biz önermiyoruz zaten kış geldi demiş ne alakaysa
Rotayı sağlık ocakları yapmaktan kaçınıyor niyeyse. Alttarafı ağıza damlatıyorlar aslında. Bir sonraki kontrol için her gittiğimde bilgi veriyor daha sonra kendi çağırmadan ben gidiyorum cnm. Ama önceki hemşirem ilgisizdi gerçekten birde azarlardıKızlar bu aşılar için falan sağlık ocağından arıyorlar mı yoksa 3. Ay olunca siz direk kendiniz mi gittiniz. ? Bizim hemşiremiz aşırı ilgisiz ya ben arıyorum aşı var falan diye
doğum yaptıktan uzun süre sonra arayıp doğum yaptınmı hayırlı olsun diyip telefonu kapatmıştı. Çok yanlış anlamış galiba bu görevlerini
Kızlar bu aşılar için falan sağlık ocağından arıyorlar mı yoksa 3. Ay olunca siz direk kendiniz mi gittiniz. ? Bizim hemşiremiz aşırı ilgisiz ya ben arıyorum aşı var falan diye
İlgisizlikten canim. Normalde sistemdeki herkesle teker teker ilgilenmeleri gerekiyor görevleri bu.Canım ben kendi yaşadığım yerde sağlık ocağına sadece 1 aylıkken aldım başımı gittim kimseyle konuşmadan. Bana randevunuz yok vs dedi. Ne randevusu anlamadım aşıya geldim bugün 1 aylık bir şey bilmiyorum ki. Sonradan baktı kusura bakmayın ben atlamışım takip edip bugüne randevu vermem gerekirdi herkese öyle yapıyorum sizi atlamışım dedi.
2. Ayda evimde değildim annemlerin orada yaptırdım aşıları. Ama kendi sağlık ocağımızdaki hemşire yine arayıp aşı için çağırmadı.
4. Ayda kendim haber vermeyi düşünüyorum önden. Ya bizi unutuyor dediği gibi. Ya da ilgisiz herkese aynı yalanı atıyor bilmiyorum.
Maasallah tatlışGünaydın teyzeleri biz bugün 3 aylık olduk
maşallah kuzuya.Günaydın teyzeleri biz bugün 3 aylık olduk
İlgisizlikten canim. Normalde sistemdeki herkesle teker teker ilgilenmeleri gerekiyor görevleri bu.
Benim bu surekli ilgilenen çağıran hemşire izindeydi geçen ay ama başka bir hemşire aradı 3.ay kontrolüne gelin diye. Bu iş aile hekiminin hemsiresini sıkı tutmasıyla alakalı belki de.
Bir de seni topuk kani icn de cagirmadilar mi 7.gun?
Maasallah tatlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?