2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ellerin şu dilleri çuval olsa da büzülse keşkehiç kendini üzme elinden gelenin fazlasını yaptın, ben çok fazla yazamıyorum ama çoğunlukla takip ediyorum sizleri okuyoruz görüyoruz bizlerde...

Allah sizden razı olsun valla bizim yaşadıklarımız ne ki baktığında insanlar ne dertlerle uğraşıyor. Çok şükür evlatlarımız oldu mis kokulu. Biraz zorluğu olacak elbet. Ama siz böyle dedikçe kendimi iyi hissettim yine de. Teşekkürler kızlar..

kızlar emzirirken sütü etkilemeden iştah kapatan ödem atan yağ yakan tarifler bilen var mı. Yada en basiti ben böyle zayıfladım diyebiliceğiniz bir yöntem. Hiç bir şeyin direk zayıflatmadığını biliyorum kendimce diyet ve spor yapıyorum ama sizin bildiğiniz farklı yöntemler varsa duymak isterim.

Benim de dökülmüş küçükken saçlarım böyle. Kardeşimin de dökülmüştü. Kardeşimi hatırlıyorum 2 yaşına kadar hiç saçı yoktu. Hiç de kazıtmadık. Şu an ikimiz de fırça kafalıyız
Bence alakası yok kesmekle.

Bende hala deneme yanılma yapıyorum bu konuda canım ama 21 gun spor ve şekersıze başladım 10 gunde 1,5 kılo verdım maşallah tabi akşam 8 den sonra asla bişey yemiyrm su içiyrm sadece gun içinde ekmek azalttım yemeğide azaltmak istyrm ama azaltamıyrm malesef inşallah ekim sonuna kadar az bı göbek gıder . kardeşimn nişanı var elbise gıyınce hamile gıbı oluyrm

ya ben şu şekersizi başaramıyorum illa arada bir şeyler yiyorum aşırı tatlı seviyorum

Banada bebeğin saçını kes dediler Google’a yazdım ne zaman kesilir diye doğduğu zaman ki saçları ilk 6 ayda dökülüyor, 1 yaşından sonra kesin yazıyordu her yerde madem dökülecek niye keselim ki doğal akışında ilerlesin dedim bende kestirmedim

Hayirlisi bakalim insallah dökulmez fazla

Bizim önceki oturduğumuz yerde çok sorumsuzlardi biz kendimiz takip edip giderdik yoksa umursamazlardi ama buradaki hemsiremiz her ay 1 2gun önce mutlaka mesaj atıyor gidince de bizi tanıyor sohbet ediyor . Arkadaş gibi olduk

Bizim önceki oturduğumuz yerde çok sorumsuzlardi biz kendimiz takip edip giderdik yoksa umursamazlardi ama buradaki hemsiremiz her ay 1 2gun önce mutlaka mesaj atıyor gidince de bizi tanıyor sohbet ediyor . Arkadaş gibi olduk
Bizim burdaki gudubet suratli bişey...bilgisine de güvenmiyorum.rotayi biz önermiyoruz zaten kış geldi demiş ne alakaysa

Rotayı sağlık ocakları yapmaktan kaçınıyor niyeyse. Alttarafı ağıza damlatıyorlar aslında. Bir sonraki kontrol için her gittiğimde bilgi veriyor daha sonra kendi çağırmadan ben gidiyorum cnm. Ama önceki hemşirem ilgisizdi gerçekten birde azarlardı bende aile hekimini değiştirdim

Canım ben kendi yaşadığım yerde sağlık ocağına sadece 1 aylıkken aldım başımı gittim kimseyle konuşmadan. Bana randevunuz yok vs dedi. Ne randevusu anlamadım aşıya geldim bugün 1 aylık bir şey bilmiyorum ki. Sonradan baktı kusura bakmayın ben atlamışım takip edip bugüne randevu vermem gerekirdi herkese öyle yapıyorum sizi atlamışım dedi.
2. Ayda evimde değildim annemlerin orada yaptırdım aşıları. Ama kendi sağlık ocağımızdaki hemşire yine arayıp aşı için çağırmadı.
4. Ayda kendim haber vermeyi düşünüyorum önden. Ya bizi unutuyor dediği gibi. Ya da ilgisiz herkese aynı yalanı atıyor bilmiyorum.

İlgisizlikten canim. Normalde sistemdeki herkesle teker teker ilgilenmeleri gerekiyor görevleri bu.
Benim bu surekli ilgilenen çağıran hemşire izindeydi geçen ay ama başka bir hemşire aradı 3.ay kontrolüne gelin diye. Bu iş aile hekiminin hemsiresini sıkı tutmasıyla alakalı belki de.
Bir de seni topuk kani icn de cagirmadilar mi 7.gun?
Günaydın teyzeleri biz bugün 3 aylık olduk
Maasallah tatlış

Son düzenleme:

Yok çağırmadılar doğduğu hastanede ilk kontrolünde aldılar.
Bir de 2. Ay annemlerin yaşadığı yerde kalça usg çektirdim. Kalça usg sonucunu sağlık ocağından isterler kaybetme dediler. Gözüm gibi saklıyorum daha isteyen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…