2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Asıl vitaminsiz bizimki
Keltoşş Bizimkilerde nasıl dökülmeye başladı şimdiden yanları açıldı ama kulaklar duruyor hala kıllı kıllı bu tüyleri dökülür kalıcı saçları gür gelir belki onunda annesi. oğlumunda 2 sene bırak gürleşmeyi uzamamıştı bile saçları. Şimdi maaşallah çalı gibi

Bizimki de çok dökülüyor. Bi de bizim kızın eli hep saçında. Tutup tutup saçını yoluyo avucunun içi hep saç. Kendi kendinin saçını başını yolan da bi bu kızı gördüm ben de kızımın resmini koymak istedim ama bişey olur mu ki ya bi de nasıl koyuluyor

Kızlar girmeyeli baya uzun zaman oldu.Bebişler nasıl benim bebiş bir hafta sonra 3 Aylık olucak. Bu arada ben bebeğime npl probiyotik d3 kullanıyorum.Doktorunuz d vitaminini ne zamana kadar kullanacak söyledi mi ?Bu arada gaz şurubunu 3.ayda bırakmamı söyledi.

Cevap yazdığın kısımda dosya ekle var oraya tıkla galeriden resmini seç gönder canım
Tüm bebişlere maşallah

1 yasina kadar kullanilacakmıs d vitamini

Bizim doktor 7 güne kadar normal görüyor 7 gün sonrası için fitil vermemi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…